Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 20.07.2012, brennan, energy, hardstyle, heart, katowice, kings, of

Przesuniêty przez: kych0
21-07-2012, 12:31
20.07.2012 - Kings of Hardstyle Brennan Heart @ Energy Katowice
Autor Wiadomo¶æ
netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Do³±czy³a: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Sk±d: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 22-07-2012, 23:32    #141

hayer86 napisa³/a:
I gadanie, że młodzi nie muszą znać historii danego gatunku do mnie nie trafia. Wiadomo, jeśli są to w 100% przypadkowe osoby mogą mieć to głęboko w dupie. Ale jeśli ktoś już nosi koszulkę z napisem 'Headhunterz' bądź 'Hardstyle' to chyba ten gatunek już coś dla niego znaczy? Powinien drążyć temat. Wiadomo, że wiedza przychodzi z czasem... Sam zaczynałem od HS'u, później melodyjny Main HC, jakieś Korsakoffki, Angery. Z czasem coraz mocniej, aż mój gust muzyczny przybrał trochę inny kształt.

dokladnie sie zgadzam:) i wkurza mnie totalna neiwiedza czyjas, jesli ktos ma koszulke taka czy inna itp a tu zero wiedzy ;/ no sorry ale tak mam. ja czaje ze nie musi rozkminiac calego gatunku bo to ogrom, sama do tego pamieci nie mam, tak smoa czy to hc czy hs, ale wlasnie! jesli masz emblematy danego dj`a / gatunku no to dla mnie czysta przyzwoitoscia byloby COS wiedziec na ten temat, a nie ze se nosze - bo fajnie, ale na 1 pytanie juz niewiem odpowiedzi -_- mi by bylo az glupio. no ale to ja tak mam. dlatego po czesci z Frogiem sie zgadzam bo nie sadze zeby cisnienie innym bylo spoko ale sa sytuacje i osoby ze az korci by cos powiedziec :P dlatego i z Losiem sie zgadzam w polowie. :)

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

Podziêkowali:vulcan, wolfen88
Frog 
Alone Warrior

Informacje
Do³±czy³: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 22-07-2012, 23:41    #142

@hayer przeciez nie sprecyzowalem dokladnie o ktore lata mi chodzi wiec moze to byc i happy jak i gabber jak i early. ale mniesza ktory z tych trzech bo Chodzilo mi poprostu o starsze brzmienie, ktore jak tutaj ludzie zaczeli sie podniecac hardcorem to juz dawno nie bylo glownym przewodnim brzmieniem w HC i dla jeszcze starszych wielu wyjadaczy HC niz tu sa to wlasnie te stare rytmy sa uznawane za prawdziwe HC. Takze tak moga sobie mlodzi ze starymi caly czas sie przekomarzac co jest TRUE UBER REAL.... A koszulka w cale nie powinna zobowizywac do jakiegos wiekszego zaglebiania. It`s only a t-shirt. Komus sie fest spodobal HHz jak gra to ma jego koszulke tyle. Ja mam koszulke ze znaczkeim mitsubishi bo mam Galanta i w dupie mam kiedy firma powstala i jak jej jest historia i jakie inne modele sa. Podoba mi sie bardzo moj i dlatego sobie kupilem tyle bez wiekszej filozofii...
TAk jak napisalem wczesniej, jak ktos sam nie fisiuje to nie powinno mnie to interesowac co ma w glowie....
Ostatnio zmieniony przez Frog 22-07-2012, 23:45, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Podziêkowali:Artiks, KaLi
hayer86 
aka Latexowa Morda

Informacje
Do³±czy³: 24 Sie 2009
Piwa: 1318
Sk±d: Katowice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 23-07-2012, 00:49    #143

To w takim razie jest to dla mnie zwykłe pozerstwo.

Podziêkowali:netya
hasder 
HARDCORE TO THE BONE

Informacje
Do³±czy³: 10 Sty 2009
Piwa: 105
Sk±d: Ruda Åšlůnsko

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 23-07-2012, 04:45    #144

Frog napisa³/a:
A koszulka w cale nie powinna zobowizywac do jakiegos wiekszego zaglebiania.

a jak Ci zafunduja koszulka z napisem "wsadz mi ch** w dupe" abo "chętnie zrobie komuś loda" to byś ja nosił? :D :D
Frog napisa³/a:
t`s only a t-shirt.

Nie no Frog, rozumia, że noszenie koszulki z jakimś logiem nie jest jakimś wyznacznikiem, bo po prostu może Ci sie spodobać wzór jakiejś koszulki. Mom koszulka z kaczorem Duffym, co nie znaczy, że maniakalnie oglądom z nim bajki i znom cało jego historia, ale po prostu lubioł żech ta bajka i wzór koszulki mi sie spodoboł, na tyle żeby kupić tako koszulka. Co innego jak ktoś mo koszulka z logiem jakimś, a co innego jak ktoś mo koszulka z typowo tematycznym tekstem a nawet nie wie co znaczy dany napis.
Frog napisa³/a:
Ja mam koszulke ze znaczkeim mitsubishi bo mam Galanta

i nie musisz sie interesować historiąfirmy itd... ale mosz galanta i to już jest jakiś powód. Jo też ostatnio kupiłch auto i też mie nie interesuje historia marki, czy kto był założycielem marki, ale jakbych widziol jakos fajno koszulka z audi to bych sie kupił - bo mom takie auto

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Do³±czy³: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 23-07-2012, 05:15    #145

Napisalem ze do jakiegos wiekszego zobowiazania (tudziez. wiekszego wglebiania sie w temat). Nie nosilbym takiej koszulki bo nikomu galki bym nie zrobil ani nic innego by mnie z tym nie laczylo. Chyba ze byla by zajebiscie smieszna np z rysunkiem ze komus tego chuja urywa albo cos jak mi wsadza hehe ;P I tak samo jak mam koszulke z Mitsu bo mam Galanta i nic wiecej tak samo kolo w energy moze miec koszulke z HHzem bo mu sie w pizdu bardzo podoba jeden waleczek przy ktorym ma ciary i tyle, albo bo kiedys przezy zajefiste wakacje gdzie hitem lata na koloni byla plyta jakas hardstylowa przywieziona przez kogos i temu ma HARDSTYLE koszulke ;P Bez wiekszego wglebiania jak napisalem. Moze byc blachy powod dla glupiej koszulki a wy chcecie poznac hostorie kazdej z nich i koniecznie musi byc z doyebana fabula ;P
Ostatnio zmieniony przez Frog 23-07-2012, 05:17, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Podziêkowali:Artiks
ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Do³±czy³: 11 Cze 2008
Piwa: 634
Sk±d: MyÅ›lenice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4)

Wys³any: 23-07-2012, 10:41    #146

ja pierdole, ale rozkminy xD tosz to tylko energy ...

a co do imprezy - tak troche na spontanie, ale udanie - fajnie bylo sie najebac i tanczyc do seta BH xD kilka nut Ran-D i G4H lecialo z tego co pamietam, no i Hardbass junky ktory bardzo fajnie brzmi :D

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore

hasder 
HARDCORE TO THE BONE

Informacje
Do³±czy³: 10 Sty 2009
Piwa: 105
Sk±d: Ruda Åšlůnsko

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 23-07-2012, 11:09    #147

no dobra Frog, tu sie zgadzom :D
ResQ, jo Cie widzioł tam roz w energy a potem żeś mi kajś zniknął :D :D

ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Do³±czy³: 11 Cze 2008
Piwa: 634
Sk±d: MyÅ›lenice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4)

Wys³any: 23-07-2012, 11:50    #148

Let me lose my mind... mind.. mind...

Link

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 2448
Sk±d: Chorzów Batory

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 23-07-2012, 11:57    #149

[ Movies From Parties ]

Podziêkowali:marciaaa, BD.Lukash, netya, Artiks, Overbizz, wolfen88
Korkizz 

Informacje
Do³±czy³: 10 Gru 2011
Piwa: 166
Sk±d: Sosnowiec

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 23-07-2012, 16:30    #150

Końcówka imprezy :D

Link

Podziêkowali:graph
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 8443
Odpowiedzi: 152
Odwiedzin z google: 2054
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: