Przesunity przez: Thao 20-12-2009, 05:05 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 04 Lut 2009 Wiek: 33 Posty: 1078 (0,17/dzie) Piwa: 119 Skd: Kędzierzyn-Koźle  | Wysany: 20-12-2009, 14:49 | #421
|
| No to trochę mojej gadki. Na zlocie zidentyfikowałem kilka forumowiczów, po czym po zlocie z niektórymi w clubie sobie miło pogawędziłem. Mianowicie mam na myśli Rafira,Hayera,Wolfena,ROoZiego,Netye i Slabego. Miło było mi Was poznać. Bardzo pozytywni ludzie. Co do clubu to bardzo duży + W Mega klimat najlepszy mimo tego że może pod pewnymi względami nie jest za bardzo wybajerzony. Myślę że dużo zależy też od tego że od samego początku grają dje którzy głównie grają myzykę HARD. Wszyscy zagrali niesamowicie. Pavo jak zawsze niezawodny i jak na razie to byłem drugi raz na jego graniu. Do Mega na imprę wpadnę jeszcze nie raz w miło chęcią. | _________________ DEFQON.1 | |
| |
 | |
|
Legolek _-^-_ Piramida _-^-_

Informacje Doczy: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzie) Piwa: 88 Skd: Chorzów  | Wysany: 20-12-2009, 14:50 | #422
|
| Łooo to teraz ja To była masakra B4 jakiś opóźniony ale ładnie zakropiłem na rozgrzewkę potem w mega chyba 4-5 kolejek kamikadze i umarłem nie ma to jak przespać 3/4 imprezy. Ale tak na małej Schranz <3 !!! To było coś ładnie z Defciem się wyskakaliśmy potem nawet ludu do nas przybyło ale i tak nie był to schranz z najwyższej półki Potem coś tam długo spędziłem przy barze i w sumie na dużej mało co się bawiłem. Miałem przebłyski takie w spaniu ale Pavo np przespałem obudziłem się na końcówce ResQ i bawiłem się na secie Schiza & Deli całkiem pozytywne sety nawet na moment byłem jak chyba Torpex grał i całkiem elo nuta
Teraz pozdrowienia dla wszystkich nowych których poznałem. Vulcan i Emcusia miło było was poznać Hasder dzięki za towarzystwo do flaszki na B4 Pozdrowienia również dla jakiegoś dj-a z granta nie zapamiętałem jak się nazywał ale miło się gadało. I w ogóle pozdrowienia dla wszystkich
A no i pozdrowienia dla mojego polewacza kamikadze hahaha Nie wiem czemu wszyscy na mnie się krzywo patrzyli jak tak szybko konsumowałem zawartość kieliszków | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez Legolek 20-12-2009, 14:54, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzie) Piwa: 58 Skd: Berza, Ruda Śl  | Wysany: 20-12-2009, 14:57 | #423
|
| | Legolek napisa/a: | | tak nie był to schranz z najwyższej półki |
z najnizszej ;/ same bootlegi | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 30 Lis 2009 Wiek: 35 Posty: 26 (0/dzie) Piwa: 0 Skd: Katowice  | Wysany: 20-12-2009, 14:57 | #424
|
| | Rafir napisa/a: | P.S
Panno Punani prosze szczerze odpowiedzieć ile piwa w piwie jest tak naprawde w lanych żywcach, bo to co było wczoraj to co najmniej jakaś pomyłka... |
ee przepraszam, ale czy ja jestem znawcą piwa? Lane Żywce są lane z kegów, które są oryginalnie zamknięte, więc jest tam tyle piwa, ile nalał Żywiec ;-) a jeśli Ci to nie odpowiadało zapraszam po butelkowe ;-) i po problemie. Pozdrawiam
a co do imprezki, no niestety nie pobawiłam się z Wami, ale poznałam ogromną ilość osób z forum, z którymi dane mi było porozmawiać dziękuje ;-) impreza b. dobra, set pava bez komentarza, coś pięknego ;-) pozdrawiam pana SchizeQ ;d wariacie ;-) | _________________ So what's wrong, and what's right? I live for the weekend, I live for hardstyles, I live for hardstyle baby! FTS ;] | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 14 Wrz 2008 Wiek: 35 Posty: 933 (0,14/dzie) Piwa: 8 Skd: sandomierz/kraków  | Wysany: 20-12-2009, 14:57 | #425
|
| ja krotko napisze bo jeszcze sie nie odmulilam (pozdro Marian ) muzycznie bylo przecudownie bawic sie nie bawilam ale nasluchalam sie chyba za wszystkie czasy. Torpex i jego hhc normalnie mnie rozwalil swietny set idealny do powyglupiania sie Dela&Schizek na duzej sali łoogien z dupy masakrycznie pocieliscie mysle ze impreza pod tym wzgledem byla roznorodna i w kazdym secie bylo cos ok towarzysko jak zwykle elegancko pozdro dla wariatow z czerwonej lozy Koko i nie masz sie co przejmowac bo po pijaku tez jestes fajny dzieki wszystkim za przyjemna nocke | _________________ nie każdy rozumie, że myśli; wielu myśli, że rozumie | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 23 Wrz 2009 Wiek: 36 Posty: 416 (0,07/dzie) Piwa: 19 Skd: zabrze  | Wysany: 20-12-2009, 15:06 | #426
|
| impreza bardzo udana heh jak dla mnie wiecej klasyków poleciało wczoraj w mega niz w piatek na back to the old school. Pavo zagrał max zajebiscie jak i reszta chłopaków heh takie pytanie sety z imprezy bd ??? | _________________ 1. Zatox & Ran-D - Indoctrination 2. b-front - inner creativity 3. zatox ft. sarah maria - cant hold us back | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 19 Kwi 2008 Wiek: 42 Posty: 1352 (0,2/dzie) Piwa: 660 Skd: Bytom  | Wysany: 20-12-2009, 15:16 | #427
|
| w końcu się doczekałem konkretnej biby HS-owej. Naprawdę dawno nie było takie ognia na parkiecie w moim wykonaniu trzeba częściej organizować takie biby bo to było coś pięknego. Pozdro dla wszystkich wariotów, oby jak najszybciej na kolejnej imprezie | _________________ www.myspace.com/noisyboypl | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 27 Kwi 2008 Wiek: 38 Posty: 62 (0,01/dzie) Piwa: 7 Skd: Siem-ce / NL  | Wysany: 20-12-2009, 15:19 | #428
|
| Imprreza na duzy plu mimo tego ze tak: W piatek byłem w Ww pozniej na afterze do 18 pojechałem do domu tylko pod prysznic i do mega... zero snu do mega wbiłem taki zmeczony ze FEST:O Ale kilka piwek załatwiło odrazu sprawe:D:D Niestety nie pamietam nawet kiedy Pavo grał tak dobrze sie bawiłem ze nie zwracałem w ogole uwagi kto grał naserio ;p Imreza bardzo udana!! Niestety przez tak długi After nie dotarłem na B4:( A fest chciałem poznac choc kilka osob z forum:( Ale mysla ze nastepnym razem nie nawala ;] DO nastepnego | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 11 Sie 2009 Wiek: 34 Posty: 390 (0,06/dzie) Piwa: 12 Skd: HC'alemba  | Wysany: 20-12-2009, 15:24 | #429
|
| a ja sie podpisuje pod tym co każdy już napisał impreza w piitke
Ale i tak pamietam - Thao ja też pamiętam - Natalia | | Ostatnio zmieniony przez Thao 20-12-2009, 15:51, w caoci zmieniany 3 razy | |
| |
Podzikowali: | mest88 |
Informacje Doczy: 28 Lip 2008 Wiek: 39 Posty: 129 (0,02/dzie) Piwa: 7 Skd: Częstochowa  | Wysany: 20-12-2009, 15:50 | #430
|
| Naprawdę godna impreza ostatnio tyle ludu to chyba było na tegorocznych walentynkach:) co do setów to Panowie SchizeQ i Dela zagraliście zajebistego seta HARDSTYLE coś pięknego cud miód i orzeszki, poezja. Myślę że to był jeden z najbardziej udanych Waszych setów. Intro mieliście śmieszne ale fajnie to wyszło :)Pavo zagrał dość różnorodnie można powiedzieć mieszanka wybuchowa trochę walków starszych i też trochę tych nowszych bardziej melodyjnych technicznie PAVO jest dla mnie niezawodny super był ten set ResQ dobrze rozbujał typowo set mainstreamowy uwielbiam tego typu sety super dobrane tracki, bardzo ale to bardzo mi się podało. SchizeQ i Dela HARDCORE qrwa mać co to było...POTĘŻNIE zagraliście po godzinie 4:00 nogi już mi odmawiały posłuszeństwa tempo było wyjebane nie wiem ile tam BPM bylo, konkretnie i na temat. Na małej sali powiem szczerze ze mało spędzałem tam czasu troszkę pogibałem na secie Zielonka, i to chyba tyle....oby takich imprez było więcej:) Wielkie pozdrowienia i podziękowania dla całej ekipy która była na imprezie. YO! | _________________ Welcome to my design....Welcome to the inside of my mind.
  | |
| |
 | |
| |