Przesuniêty przez: Thao 20-12-2009, 05:05 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 31 Lip 2007 Wiek: 35 Posty: 1698 (0,24/dzieñ) Piwa: 582 Sk±d: Sosnowiec  | Wys³any: 20-12-2009, 15:58 | #431
|
| Impreza prześwietna! Towarzysko super, fajnie było sobie pogadać oraz poznać trochę ludzi.
Muzycznie na małej sali set Zielonego i Furego zajebisty. Torpex całkiem spoko UK HC, ale posłuchałem chwile i się zmyłem. Dalej raczej nie słuchałem, tylko wpadłem na Thunder'a na chwilkę. Duża sala Set HS Schiza i Deli zajebisty, TL wyśmienita. Na Pavo gdzieś łaziłem, ale z tego co słyszałem było całkiem fajnie, jedynie powiedziałem zdecydowane nie jak usłyszałem Scooter'a - Maria w jakiejś wersji hardstajlowej. O_o Później ResQ, dobry początek, ale dwa tracki "dominatora" pod rząd.. No nic, ale tak w środku seta tj. od Lack Of Existance (za co ) jak i dalej poprzez Sloop Die Speakers i Attack w remixie Mad Doga było już zajebiście. No, a później to co najlepsze.. SchizeQ z Delą Masakra! Caluśki secik od początku do końca przetańczony. Dzięki piękne za Lesson 1, Holland Hardest, wałki SRB i za tracki których nie znałem, a były wręcz cudowne. Unexist Will Break Your Face!!
Dzięki wszystkim za impreze i do następnej! | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 25 Gru 2008 Wiek: 36 Posty: 71 (0,01/dzieñ) Piwa: 7 Sk±d: GLEIWITZ  | Wys³any: 20-12-2009, 17:21 | #432
|
| | konkrrrrretnie bylo :p | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 13 Sie 2008 Wiek: 37 Posty: 363 (0,06/dzieñ) Piwa: 25 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 20-12-2009, 17:38 | #433
|
| no to teraz ja, jak zwykle krótko i zwięźle jestem bardzo zadowolony z tej imprezy. Mogę w 100% stwierdzić, że była to najlepsza impreza mojego życia!! a jak nie najlepsza, to jedna z niewielu tak udanych ! organizacja jak zawsze na wysokim poziomie nasza loża sprawdziła się bardzo dobrze, nie było nadmiernego tłoku, jakichś większych kolejek przy barze też nie widziałem, wszystko szło bardzo sprawnie strona muzyczna - nie będę się wypowiadał na temat setów, bo nie słuchałem, a jak słyszałem to tylko przelotnie chciałem tylko wspomnieć, że na małej sali możecie przyzwyczaić się do 1 godziny schranz'u na początku - byłem zszokowany, że udało mi się ściągnąć tym stylem tyle osób na małą salę sety z głównej - mam nadziję że HS Wam się podobał, w tym min. intro nigdy nie zapomnę tego momentu, kiedy kilkaset osób śpiewało piosenkę z "gumisiów" HC - tu niestety czuję niedosyt, i to duży z powodu małego błędu nie mogliśmy wygonić Was z klubu przed czasem... ale jeszcze to nadrobimy ;beatka;
i przy okazji, z tego miejsca dziękuję wszystkim którzy bawili się przy muzyce zapodawanej przez duet Dela & SchizeQ myślę że mogę powiedzieć - do następnego | _________________
 | |
| |
 | |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzieñ) Piwa: 1318 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 20-12-2009, 18:17 | #434
|
| Impreza przezajebista !!! Jak zobaczyłem tyli ludzi na B4 to małego szoku dostałem Szkoda tylko, że nie udało się zgadać do tego grupowego zdjęcia Wejście zaskakująco szybko ... i od razu przypał na wejściu ... flaszka mi z nogawki wypadła i ochrona powiedziała mi OUT ... tu wielkie dzięki dla Schiza za uratowanie dupy Na małej o chyba tylko raz byłem i to tylko przelotem, więc się nie wypowiadam ...a na dużej po prostu nie dało się ustać !!! Szczególnie od seta Pavo ResQ też przepięknie, chociaż zdarzyła sie jedna nieprzyjemna sytuacja z ochroną której chyba nie zrozumię nigdy ... potem jeszcze zgubiłem fona i straciłem chwilowo ochotę do zabawy ... a że B4 zrobił swoje to troszkę pospałem i obudziłem się pomalowany markerem na pysku Schizu i Dela ... rozjebaliście mi mózg (w pozytywnym znaczeniu ) ... najpierw intrem .... a później swoim setem Dzięki też wszystkich ludzikom którzy przybyli, że stworzyli tak zajebistą atmosferę tak na B4 jak i w Mega miło poznać nowe twarze i zobaczyć znajome pyski Oby więcej tak udanych imprez w Mega | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 25 Cze 2007 Wiek: 43 Posty: 890 (0,13/dzieñ) Piwa: 129 Sk±d: Chorzów  | Wys³any: 20-12-2009, 18:59 | #435
|
| ehhh jak to czytam to mi fest smutno " bo miałam tam byc i obejrzeć wasze mordki bo dawno co po niektórych niewidziałam i sie pobawić;( Niestety wylądowałam 2 razy na pogotowiu i w szpitalu;((mam nadzieje że na kolejny MOH zawitam;) | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzieñ) Piwa: 58 Sk±d: Berza, Ruda Åšl  | Wys³any: 20-12-2009, 19:44 | #436
|
| | hardstyle_lady napisa³/a: | a ja sie podpisuje pod tym co każdy już napisaÅ‚
|
zdania byly podzielone | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 11 Sie 2009 Wiek: 34 Posty: 390 (0,06/dzieñ) Piwa: 12 Sk±d: HC'alemba  | Wys³any: 20-12-2009, 19:59 | #437
|
| | Defkon napisa³/a: | | hardstyle_lady napisa³/a: | a ja sie podpisuje pod tym co każdy już napisaÅ‚
|
zdania byly podzielone |
no to podpisuje sie pod pozytywnymi opiniami | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 13 Sie 2008 Wiek: 36 Posty: 190 (0,03/dzieñ) Piwa: 7 Sk±d: Slonsk  | Wys³any: 20-12-2009, 20:02 | #438
|
| impreza zaliczona na pizitiv ogolnie tylko szkoda ze nieogarnolem o ktorej gra pavo bo siedzialem na malej d 1:30 i dopiero potem dostalem info ze on juz gra ale przez te 30minut wg mnie zagral dobrze, nuta old i nuta nu i tak na przemian
spotkalem hayera jak juz wszyscy do szatni wlazili ale nie wiem czy on mnie pamieta x) | _________________
 | |
| |
 | |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzieñ) Piwa: 1318 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 20-12-2009, 20:33 | #439
|
| | MatiX, mówisz o wyjściu z imprezy ;> ?? | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 13 Sie 2008 Wiek: 36 Posty: 190 (0,03/dzieñ) Piwa: 7 Sk±d: Slonsk  | Wys³any: 20-12-2009, 20:40 | #440
|
| taa | _________________
 | |
| |
 | |
| |