Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 09, 12, 19, anniversary, moh

Przesunity przez: Thao
20-12-2009, 05:05
19.12.09 - MOH: ANNIVERSARY
Autor Wiadomo
Rafir 
Hate all humans!

Informacje
Doczy: 29 Cze 2007
Piwa: 471
Skd: Dąbrowa Górnicza

$ wspomagacz (Ilo: 6)

Wysany: 20-12-2009, 12:47    #411

P.S

Panno Punani prosze szczerze odpowiedzieć ile piwa w piwie jest tak naprawde w lanych żywcach, bo to co było wczoraj to co najmniej jakaś pomyłka... :D

-=UFO=- 

Informacje
Doczy: 19 Pa 2009
Piwa: 223
Skd: Sosnowiec

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 20-12-2009, 13:28    #412

Oby tak dalej bo było zaj*biście hc ot 2 na dużej to doskonały pomysł tylko że nogi teraz mie troche bolą XP

Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Doczy: 31 Mar 2007
Piwa: 58
Skd: Berza, Ruda Śl

Wysany: 20-12-2009, 13:28    #413

PS

happy hardcore był przejebany :D
podobalo mi sie bardzo, szczegolnie druga połówka ;p

-M- 
Piwożłop :)

Informacje
Doczy: 14 Sty 2008
Piwa: 547
Skd: Strefa Zieleni

$ wspomagacz (Ilo: 4)

Wysany: 20-12-2009, 13:30    #414

to ja też coś od siebie dorzucę :) impreza była CUDOWNA, poprostu ku*** nie umiem znaleźć słów żeby to opisać... jestem totalnie spełniony muzycznie, wszyscy grali poprostu zajebiście, trafialiście w moje gusta wręcz idealnie a największa niespodzianka była z Alpha Twins - Smack My Derb :D ogromne dzięki dla tych co to zagrali, zrobiliście mi tym w głowie taką fazę, że hoho :D co do secików tak bardziej szczegółowo to obydwa sety na dużej sali Deli & Schiza = _O_ panowie graliście POTĘŻNIE, nie dało się ustać w miejscu, nogi same się rwały do skakania (zajebiste intro do HS :D ale wasze HC po kilkudziesięciu minutach mnie już wykończyło, chciałem tańczyć ale nogi już totalnie odmówiły współpracy :P zresztą teraz mnie tak nap*******ją, że ledwo chodzę... co mnie w sumie cieszy :P ) Pavo - po pierwsze to szczena mi opadła do samej ziemi jak zobaczyłem jakiego on ma skila w mixowaniu :O co do grania to taka mieszanka, troche tego, trochę tego ale całokształt wypadł całkiem przyjemnie :) Resq - nie będę ukrywał, że pokładałem w tobie ogromne nadzieje, bo miałem niesamowitego mainstreamowego głoda od dłuższego czasu i się ku*** ani trochę nie zawiodłem :D świetny set, piękne wejście hymnem dominatora z tą zajebistą gitarową wstawką, IMO bardzo ciekawy dobór tracków i zrobienie mi mega masakry hymnem Thunderdome 2006 :) masz za to u mnie mega wielkiego plusa, nie spodziewałem się za cholere tego tracka a tu super niespodzianka :)

oczywiście nie mogę zapomnieć od podziękowaniu całej ekipie za to że poprostu byliście i mieliśmy świetną imprezę, okazje do wypicia piwka, pogadania i wogóle :D obyśmy się zobaczyli na kolejnej takiej bibie jaknajprędzej :)

no i to by chyba było na tyle, teraz ide sobie zdechnąć xD

Peee I Wuuu O PIWO, lubie schłodzone wiesz pić je na żywo ;)

Grzybek 

Informacje
Doczy: 06 Lip 2009
Piwa: 833
Skd: ---

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 20-12-2009, 13:47    #415

To moze od początku. Podróż dosyć męcząca - opoznienie pociągu, czekanie kilka godzin na dworcach itp... ale dotarłem :) Na dworcu szybko wyczailiśmy Mariana, Noisy'ego, ADEN'a i część ekipy HCP :) Pozniej doszło kilka osób - Silesia City (dochodzi sporo kolejnych osób). B4 spoko :) Myślałem że będe się trząsł jak galareta ale nie było źle :D (btw. Jaro, to nie moja wina!!! xD ) Wejście do klubu bez problemów :) Szybko obczaiłem co, jak i gdzie :) Pozdrowienia dla pani barmanki, ona wie za co...
Muzycznie: Thunder na duzej - nie wiem, nie pamietam, malo slyszalem
RP - mało słyszałem, ale o ile dobrze pamiętam znośny nu
Dela & SchizeQ - tu również podróżowałem to tu, to tam ale z tego co słyszałem to bomba. Fear My Power w klubie ma taką moc że masakra!
Pavo - zaczął troszke do dupy ;] ale później się niesamowicie rozkręcił i pięknie grał! troszke przy końcu się nu pojawiło ale to nie zmienia faktu że set na poziomie.
ResQ - Radical w wersji gitarowej <3! ale pozniej troszke zamułka, czasami jakiś fajniejszy track się przebił; od Psychiatric Ass ogieeeeń!
Dela & Schiz - pokłony panowie (tak tak, wiemy juz ze ten set to porazka xD ); wybawiłem się nieziemsko! właściwie siły zaczęły mnie opuszczać tak 5min przed końcem :dance:

Mała (dosłownie) sala:
Dela - troszke tam probowalem poskakac ale jakos ten Schranz mnie nie kreci...
Zieloneq - wiele tracków które bardzo lubię :) godny secik
Torpex - kilkadziesiąt minut słuchałem i tak jak mówilem jestem mega zaskoczony, mogę stwierdzić że mi się podobało
Fury - fajnie że mogles zagrac :) ciekawe wałki, dobry HS :) troszeczke poskakałem
BrajndupaH - ogieeeeeeń!!! dostałem to czego chciałem! :D niesamowicie się wybawiłem, szkoda tylko że tak krótko... aha i nie przejmuj się, wiesz ocb ;)
Torpex - niestety regenerowałem siły i siedziałem na kurwidołku a z tamtąd to tylko mogłem Pavo posłuchać
Thunder - no byłem 10-15min i całkiem ładnie :) dzięki za I:gor'a, mógłbyś mi dokładnie tytuł podać?
Po imprezie spacer na dworzec, herbatka, wbita w pociąg, wysiadka w Łodzi, niespodziewane załatwienie transportu i powrót do domu.

Ogólnie impreze przejebana _O_ Wybawiłem się niesamowicie! Muzycznie jak i towarzysko było świetnie! Pozdro dla: nowo poznanych i tych co już znałem, ekipy podróżniczej i nie podróżniczej, pijących i nie pijących, ogólnie dla wszystkich. Do następnego! :dance1:

hasder 
HARDCORE TO THE BONE

Informacje
Doczy: 10 Sty 2009
Piwa: 105
Skd: Ruda Ślůnsko

$ wspomagacz (Ilo: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 20-12-2009, 13:50    #416

n oto moje 3 słowa do ojca prowadzacego ;D ... przede wszystkim tyle ludu sie nie spodziewałem, ani na b4rze, ani w mega. Muzycznie na małej mi sie fest podobało :D positiv, jedyne co mi wczoraj nie podchodziło to brejki, chyba sie starzeje :P na wielkiej set SchizkoDelik :hihi: mi podpasował praktycznie cały, jedynie te 2 czy 3 faile z przejściami wybiły troche z rytmu, ale nadrobili tomocniejszym uderzeniem pod koniec ;D
Dzięki wszystkim za bibe i do następnego :)

sebeq01 
out-of-controler

Informacje
Doczy: 20 Pa 2009
Piwa: 0
Skd: District:Silesia

Wysany: 20-12-2009, 13:51    #417

ode mnie tezcosik: jak dla mnie było kosmicznie, że sie tak wyrażę ogeiń na dachu.....jedna z lepszych imprez na których byłem w ciągu roku, no i jakże "spełnona" muzycznie :D
Po prostu nie dało sie siedzieć :P
Ale czym by była impreza bez ludzi? ;> Dziekuje zajeb*stej ekipie <wiedzą że to o niech piszę :P > no i tej całej reszczie ludków, którzy stworzyli taka zajefajna atmosferę :D
Oby więcej takich imprez!!!

Warciarz 

Informacje
Doczy: 23 Maj 2009
Piwa: 9
Skd: Zawiercie

Wysany: 20-12-2009, 14:31    #418

Biba dała radę :) Muzycznie bardzo dobrze, choć przy terrorach i speedcorach to ja już nie wyrabiam :D
Miło było poznać trochę nowych osób i pogadać z kilkoma starymi znajomymi ;)

P.S Czekam na 120 zaproszeń na NK, narazie dostałem jedno :lol-above:

Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Doczy: 31 Mar 2007
Piwa: 58
Skd: Berza, Ruda Śl

Wysany: 20-12-2009, 14:33    #419

Warciarz napisa/a:
choć przy terrorach i speedcorach

kto grał ?

Grzybek 

Informacje
Doczy: 06 Lip 2009
Piwa: 833
Skd: ---

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 20-12-2009, 14:44    #420

W sumie to sie tam troszke terrorów pojawiło ale mało a speedcore'ow nie bylo chyba. Koniec byl tylko z "Dżampstajl kurwa"

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 21883
Odpowiedzi: 532
Odwiedzin z google: 6404
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: