Przesunity przez: Thao 20-12-2009, 05:05 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzie) Piwa: 471 Skd: Dąbrowa Górnicza  | Wysany: 20-12-2009, 12:47 | #411
|
| P.S
Panno Punani prosze szczerze odpowiedzieć ile piwa w piwie jest tak naprawde w lanych żywcach, bo to co było wczoraj to co najmniej jakaś pomyłka... | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 19 Pa 2009 Wiek: 37 Posty: 1016 (0,17/dzie) Piwa: 223 Skd: Sosnowiec  | Wysany: 20-12-2009, 13:28 | #412
|
| Oby tak dalej bo było zaj*biście hc ot 2 na dużej to doskonały pomysł tylko że nogi teraz mie troche bolą | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzie) Piwa: 58 Skd: Berza, Ruda Śl  | Wysany: 20-12-2009, 13:28 | #413
|
| PS
happy hardcore był przejebany podobalo mi sie bardzo, szczegolnie druga połówka | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 3140 (0,46/dzie) Piwa: 547 Skd: Strefa Zieleni  | Wysany: 20-12-2009, 13:30 | #414
|
| to ja też coś od siebie dorzucę impreza była CUDOWNA, poprostu ku*** nie umiem znaleźć słów żeby to opisać... jestem totalnie spełniony muzycznie, wszyscy grali poprostu zajebiście, trafialiście w moje gusta wręcz idealnie a największa niespodzianka była z Alpha Twins - Smack My Derb ogromne dzięki dla tych co to zagrali, zrobiliście mi tym w głowie taką fazę, że hoho co do secików tak bardziej szczegółowo to obydwa sety na dużej sali Deli & Schiza = panowie graliście POTĘŻNIE, nie dało się ustać w miejscu, nogi same się rwały do skakania (zajebiste intro do HS ale wasze HC po kilkudziesięciu minutach mnie już wykończyło, chciałem tańczyć ale nogi już totalnie odmówiły współpracy zresztą teraz mnie tak nap*******ją, że ledwo chodzę... co mnie w sumie cieszy ) Pavo - po pierwsze to szczena mi opadła do samej ziemi jak zobaczyłem jakiego on ma skila w mixowaniu co do grania to taka mieszanka, troche tego, trochę tego ale całokształt wypadł całkiem przyjemnie Resq - nie będę ukrywał, że pokładałem w tobie ogromne nadzieje, bo miałem niesamowitego mainstreamowego głoda od dłuższego czasu i się ku*** ani trochę nie zawiodłem świetny set, piękne wejście hymnem dominatora z tą zajebistą gitarową wstawką, IMO bardzo ciekawy dobór tracków i zrobienie mi mega masakry hymnem Thunderdome 2006 masz za to u mnie mega wielkiego plusa, nie spodziewałem się za cholere tego tracka a tu super niespodzianka
oczywiście nie mogę zapomnieć od podziękowaniu całej ekipie za to że poprostu byliście i mieliśmy świetną imprezę, okazje do wypicia piwka, pogadania i wogóle obyśmy się zobaczyli na kolejnej takiej bibie jaknajprędzej
no i to by chyba było na tyle, teraz ide sobie zdechnąć | _________________

Peee I Wuuu O PIWO, lubie schłodzone wiesz pić je na żywo | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 06 Lip 2009 Wiek: 27 Posty: 3062 (0,49/dzie) Piwa: 833 Skd: ---  | Wysany: 20-12-2009, 13:47 | #415
|
| To moze od początku. Podróż dosyć męcząca - opoznienie pociągu, czekanie kilka godzin na dworcach itp... ale dotarłem Na dworcu szybko wyczailiśmy Mariana, Noisy'ego, ADEN'a i część ekipy HCP Pozniej doszło kilka osób - Silesia City (dochodzi sporo kolejnych osób). B4 spoko Myślałem że będe się trząsł jak galareta ale nie było źle (btw. Jaro, to nie moja wina!!! ) Wejście do klubu bez problemów Szybko obczaiłem co, jak i gdzie Pozdrowienia dla pani barmanki, ona wie za co... Muzycznie: Thunder na duzej - nie wiem, nie pamietam, malo slyszalem RP - mało słyszałem, ale o ile dobrze pamiętam znośny nu Dela & SchizeQ - tu również podróżowałem to tu, to tam ale z tego co słyszałem to bomba. Fear My Power w klubie ma taką moc że masakra! Pavo - zaczął troszke do dupy ;] ale później się niesamowicie rozkręcił i pięknie grał! troszke przy końcu się nu pojawiło ale to nie zmienia faktu że set na poziomie. ResQ - Radical w wersji gitarowej <3! ale pozniej troszke zamułka, czasami jakiś fajniejszy track się przebił; od Psychiatric Ass ogieeeeń! Dela & Schiz - pokłony panowie (tak tak, wiemy juz ze ten set to porazka ); wybawiłem się nieziemsko! właściwie siły zaczęły mnie opuszczać tak 5min przed końcem
Mała (dosłownie) sala: Dela - troszke tam probowalem poskakac ale jakos ten Schranz mnie nie kreci... Zieloneq - wiele tracków które bardzo lubię godny secik Torpex - kilkadziesiąt minut słuchałem i tak jak mówilem jestem mega zaskoczony, mogę stwierdzić że mi się podobało Fury - fajnie że mogles zagrac ciekawe wałki, dobry HS troszeczke poskakałem BrajndupaH - ogieeeeeeń!!! dostałem to czego chciałem! niesamowicie się wybawiłem, szkoda tylko że tak krótko... aha i nie przejmuj się, wiesz ocb Torpex - niestety regenerowałem siły i siedziałem na kurwidołku a z tamtąd to tylko mogłem Pavo posłuchać Thunder - no byłem 10-15min i całkiem ładnie dzięki za I:gor'a, mógłbyś mi dokładnie tytuł podać? Po imprezie spacer na dworzec, herbatka, wbita w pociąg, wysiadka w Łodzi, niespodziewane załatwienie transportu i powrót do domu.
Ogólnie impreze przejebana Wybawiłem się niesamowicie! Muzycznie jak i towarzysko było świetnie! Pozdro dla: nowo poznanych i tych co już znałem, ekipy podróżniczej i nie podróżniczej, pijących i nie pijących, ogólnie dla wszystkich. Do następnego! :dance1: | _________________ Pozdrawiam | |
| |
 | |
hasder HARDCORE TO THE BONE

Informacje Doczy: 10 Sty 2009 Wiek: 37 Posty: 1308 (0,2/dzie) Piwa: 105 Skd: Ruda Ślůnsko  | Wysany: 20-12-2009, 13:50 | #416
|
| n oto moje 3 słowa do ojca prowadzacego ... przede wszystkim tyle ludu sie nie spodziewałem, ani na b4rze, ani w mega. Muzycznie na małej mi sie fest podobało positiv, jedyne co mi wczoraj nie podchodziło to brejki, chyba sie starzeje na wielkiej set SchizkoDelik mi podpasował praktycznie cały, jedynie te 2 czy 3 faile z przejściami wybiły troche z rytmu, ale nadrobili tomocniejszym uderzeniem pod koniec Dzięki wszystkim za bibe i do następnego | _________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!! | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 20 Pa 2009 Wiek: 40 Posty: 39 (0,01/dzie) Piwa: 0 Skd: District:Silesia  | Wysany: 20-12-2009, 13:51 | #417
|
| ode mnie tezcosik: jak dla mnie było kosmicznie, że sie tak wyrażę ogeiń na dachu.....jedna z lepszych imprez na których byłem w ciągu roku, no i jakże "spełnona" muzycznie Po prostu nie dało sie siedzieć Ale czym by była impreza bez ludzi? ;> Dziekuje zajeb*stej ekipie <wiedzą że to o niech piszę > no i tej całej reszczie ludków, którzy stworzyli taka zajefajna atmosferę Oby więcej takich imprez!!! | _________________ We're not die!!! <Hc/Hs Industry> | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 23 Maj 2009 Wiek: 36 Posty: 155 (0,02/dzie) Piwa: 9 Skd: Zawiercie  | Wysany: 20-12-2009, 14:31 | #418
|
| Biba dała radę Muzycznie bardzo dobrze, choć przy terrorach i speedcorach to ja już nie wyrabiam Miło było poznać trochę nowych osób i pogadać z kilkoma starymi znajomymi
P.S Czekam na 120 zaproszeń na NK, narazie dostałem jedno | _________________ www.gjfoto.pl - fotografia koncertowa na najwyższym poziomie! www.elevenstudio.pl - studio fotografii kreatywnej | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzie) Piwa: 58 Skd: Berza, Ruda Śl  | Wysany: 20-12-2009, 14:33 | #419
|
| | Warciarz napisa/a: | | choć przy terrorach i speedcorach |
kto grał ? | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 06 Lip 2009 Wiek: 27 Posty: 3062 (0,49/dzie) Piwa: 833 Skd: ---  | Wysany: 20-12-2009, 14:44 | #420
|
| | W sumie to sie tam troszke terrorów pojawiło ale mało a speedcore'ow nie bylo chyba. Koniec byl tylko z "Dżampstajl kurwa" | _________________ Pozdrawiam | |
| |
 | |
| |