Przesuniêty przez: kych0 08-09-2012, 11:27 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 20 Lut 2010 Wiek: 33 Posty: 1513 (0,25/dzieñ) Piwa: 581 Sk±d: Starachowice  | Wys³any: 08-09-2012, 14:11 | #211
|
| | flahu napisa³/a: | | o jest Bassbutcherz jeden z nich : D z jego prywatnego fb , z rana po imprezie wczorajszej Polska niszczy każdego |
Ja pierdole co on ma w głowie... Za chwile ta fota leci na wiocha.pl chamsko.pl i wszędzie gdzie sie da
| West napisa³/a: | klauny zwykle. jeden drugiemu sypie z wora do browara na srodku parkietu. poÅ›miewisko i tyle. |
No nie mówcie że aż tak goście szaleli? W Energy czy gdziekolwiek sie szuka najlepszego miejsca żeby nikt nic nie widział bo nigdy nie wiadomo czy to pies po cywilu czy nie a tu goście takie jaja robią... Ogólnie pewnie ostatnia impreza w ich karierze i mam nadzieję że wiecej nie będzie takich 'gwiazd'
Ogólnie pytanie odemnie dl tych co byli na secie Regaina, jak Å‚upie sobie ten jego nowy kawaÅ‚ek z KonÄ…? Bo strasznie jestem ciekaw | _________________ 28.02.2015 - REVERZE 28.03.2015 - MoH 26.04.2015 - Beat the Bridge 27.04.2015 Superizsed Kingsday 19-21.06.2015 - Defqon1 18.08.2015 - Decibel Outdoor 31.12.2015 - Freaqshow | | Ostatnio zmieniony przez DJ Mike 08-09-2012, 14:14, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 19 Mar 2011 Wiek: 33 Posty: 1403 (0,25/dzieñ) Piwa: 624 Sk±d: Knurów  | Wys³any: 08-09-2012, 14:29 | #212
|
| ja się tam rozpisywać za dużo nie będę , pierwszy raz byłem w a4 i klub zajebiste wrażenie na mnie zrobił , ceny przystępne nie to co w katowickim energy... set imprezy jak dla mnie thilo i avanti chociaz zagrali kilka niepotrzebnych kawalkow a co do bassbutcherzow szkoda gadac to tyle do nastepnej czyli di bloki | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 31 Lip 2007 Wiek: 35 Posty: 1698 (0,24/dzieñ) Piwa: 582 Sk±d: Sosnowiec  | Wys³any: 08-09-2012, 15:10 | #213
|
| Sala HC wypadła elegancko. Dobra frekwencja i faktycznie niekiedy wydawało się, że jest więcej osób niż na głównej. Muzycznie rewelacja, wszyscy zagrali bardzo dobrze, jednak to co zrobił I:gor to się w pale nie mieści. Kilka nowych tracków poleciało, te jego bassdrumy mistrzostwo.
Dzięki wielkie Kycho za ten czysty spontan jaki mi zaserwowałeś! Impreza zdecydowanie udana! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Cze 2007 Wiek: 39 Posty: 118 (0,02/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: Opole  | Wys³any: 08-09-2012, 15:28 | #214
|
| Bylo zajebiscie ! dawno nie zmasakrowalem sie tak jak wczoraj ! Big thumb za sale HC | | Ostatnio zmieniony przez Migniev 08-09-2012, 15:28, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzieñ) Piwa: 1722 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 08-09-2012, 15:36 | #215
|
| | UbeX napisa³/a: | | Najpierw Donorsi, | tylko że Donorsi umiejÄ… siÄ™ zachować i sÄ… zabawni bo majÄ… wyczucie w tym co robiÄ…:)
btw . nasza tl
1. Ophidian - Hammerhead (Ophidian vip edit) + JakieÅ› intro 2. Negative A and Counterfeit - Hypnotize The Weak Def 3. Day Mar - Spinnekop 4. Richie Gee - Madhouse 2nd Birthday 5. Lenny Dee - Forgotten Moments (Ophidian's DJ Cut) 6. Temper Tantrum - The Underground Anthem (Tymon Remix) 7. Temper Tantrum - Industrial Strength (Azhc Allstars Remix) 8. Negative A - Audio Hallucination 9. Ak Industry - Reloaded (Feat Igneon System and N-Vitral) 10.Tymon - Now Whos Laughing (Negative A Remix) 11.SÅ‚oÅ„ - Krwawy Aperitif (Regain Cross mix) 12 Lenny Dee - The Dreamer (Promo Mix) 13.E-Noid - Piss u off 14.Tymon - Desolation 15.The Outside Agency & Forbidden Society - This Never Happened 16.Tymon - Never Look Back form 17.N-Vitral - Welcome to the Killzone (Original Mix) 18.Stormtrooper & Ebe Company - The Living Future (Lowroller Remix) 19.The Outside Agency & Sei2ure - Undermind 20.Negative A - Dna hunter | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do Å›wiata Ale nie zamierzam siÄ™ tutaj ze wszystkimi bratać | | Ostatnio zmieniony przez BD.Lukash 08-09-2012, 15:40, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
Podziêkowali: | Kitana, vulcan, netya |
Informacje Do³±czy³: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzieñ) Piwa: 1013 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 08-09-2012, 16:27 | #216
|
| Okej, więc od początku. Klub jak dla mnie bomba. Trochę za jasno na głównej scenie było ale scena HC była nawet niezła. Było gdzie potańczyć + było gdzie usiąść. Muzycznie znakomicie. Thriex pokazał prawdziwą klasę swoim setem ale do końca poskładał mnie set Beat Destroyers. Miazga! Jakie sety były na scenie Hardstyle nawet nie wiem bo prawie wcale mnie tam nie było ale słyszałem prawie całego secika Digital Abuse. Nieźle Co do mojego "występu" na scenie Hardcore - przepraszam wszystkich ale zbytnio nie byłem przygotowany na taką ewentualność ale (by nie było ciszy przez jakieś 30 minut) zagrałem to co miałem na płytach. Spontan Na scenie Hardstyle grałem ostatni dla hmm, chyba 6 osób nie licząc ochroniarzy, potem dla dwóch. Ale dla takich dwóch mogę grać zawsze Niestety swojej całej Tracklisty nie zrealizowałem, zagrałem tylko to:
00. Intro 01. Regain & Distrow - Real Virus 02. Chaotic Spirit & Regain - For Real 03. Prime Suspects - Bringin' It Loud (Feat. MC J-B) 04. Heatzone - The Darkness Within (The Q-Base Double Kick Mix) 05. X-Pander & Main Suspect - Eternal 06. Crypsis & Luna - Torture 07. Dynamics - Payback 2012 08. Radiance - The Truth 09. Regain Feat. Kona Black - Grim Reaper 10. Kodex - Paranormal Activities 11. Vazard - Who I Really Am
Video z mojego seta będzie niebawem więc będziecie mogli usłyszeć niektóre traczki jakich wcześniej nie słyszeliście
Aaa, i jeszcze jedno. Jest mi trochę przykro z takiego powodu, że kolejny raz zagrałem charytatywnie. Martwi fakt, że ktoś obiecuje kasę by zwróciło się chociaż za paliwo (a na wodę nie jeżdżę) a potem nie dostaje nic (kiedy z innymi się rozliczono). Trudno, nie gram dla kasy ale jak ktoś obiecuje to powinien się z obietnicy wywiązać. | _________________ https://www.facebook.com/Regainmusic | |
| |
Podziêkowali: | BD.Lukash, Kitana |
Informacje Do³±czy³: 08 Lis 2010 Wiek: 34 Posty: 94 (0,02/dzieñ) Piwa: 37 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 08-09-2012, 16:42 | #217
|
| | Regain napisa³/a: |
Aaa, i jeszcze jedno. Jest mi trochę przykro z takiego powodu, że kolejny raz zagrałem charytatywnie. Martwi fakt, że ktoś obiecuje kasę by zwróciło się chociaż za paliwo (a na wodę nie jeżdżę) a potem nie dostaje nic (kiedy z innymi się rozliczono). Trudno, nie gram dla kasy ale jak ktoś obiecuje to powinien się z obietnicy wywiązać. |
Nie zwykłem sie wypowiadać w kwestiach materialnych, bo nie uczestniczyłem w nich i z reguły nie lubię gadać o pieniądzach, ALE. Jakie było założenie imprezowe, czy była darmowa? (nie bo 15 na wolte). I nie było mowy o hmm nie wspieraniu czy możne powinienem powiedzieć o nie wynagradzaniu. Myślę, że jeżeli już sprawa jest "dogadana" w ww. sprawie to powinno obyć się to bez niedociągnięć, bo przecież wiadomo, wystarczyło powiedzieć zagrasz ale nie będzie mowy o pieniądzach więc przyjedź i walnij piwo na swój koszt. I tak na prawdę każde pojawienie się na jakieś imprezie głównie wiąże się z wynagrodzeniem (choćby aby paliwo sie zwróciło) i każdy grający poświęca swój czas, który jest CENNY. Rozmawiałem z ludźmi którzy dzisiaj na 12 (współczuje) poszli do roboty na 9h po imprezie, nie wiem czy łącznie z powrotem zdążył bym zjeść umyć sie i odpocząć aby mieć moc do dalszego działania. Więc sumując Jeżeli Sprawa Została Postawiona Jasno to Dlaczego dzieją sie takie rzeczy? Niby powinno sie mieć wbite w rzeczy które Cie nie dotyczą, ale jeżeli stanie sie tak, że ktoś by sie Zraził przez to, to po jakimś czasie trzeba szukać Dj w caritasie.
A do samej imprezy pozytywnie, dużo wariatów, ładna atmosfera plus piwko za 5zł | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 09 Pa¼ 2007 Wiek: 49 Posty: 1043 (0,15/dzieñ) Piwa: 349 Sk±d: Gliwice / Chorzów  | Wys³any: 08-09-2012, 17:10 | #218
|
| Dziekuje wszystkim przybylym na impreze djom jak i klubowiczom ...impreza ogolnie na + szkoda tylko ze frekwencja nie byla troszke wieksza, ja sie pytam gdzie byli wszyscy zaintersowani na FB?... mam nadzieje ze muzycznie spelnilismy w jakims stopniu wasze oczekiwania na obu scenach
Ps: Sorki Regain ze wszystkim sie rozliczylem bylem pewny ze z toba tez, mialem duzo na glowie musialem cie niechcacy pominac...co bylo obiecane to bylo podaj mi na priva nr konta przesle ci kase na konto
Pozdro Driver! | _________________ www.elusive.eu/artists www.youtube.com/thedriverdj www.facebook.com/DJDriverOfficial | | Ostatnio zmieniony przez Driver 09-09-2012, 00:02, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
Podziêkowali: | Regain, Kitana |
Informacje Do³±czy³: 09 Lip 2009 Wiek: 37 Posty: 1077 (0,17/dzieñ) Piwa: 532 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 08-09-2012, 19:06 | #219
|
| | Enigmato napisa³/a: | NajebaÅ‚ siÄ™ przed setem tak, że nie panowaÅ‚ na konsoletÄ… i grać nie umiaÅ‚, a potem Å›ciÄ…gnÄ…Å‚ koszulkÄ™ i lataÅ‚ po klubie bez... Co on, z plemienia spierdoliÅ‚? Bramkarz nawet chciaÅ‚ go wyjebać jak go zobaczyÅ‚ bez koszulki, ale nie, bo to dupny DJ. Boże...
PS. Aha, i dzięki komuś tam, za wylanie całego piwa mi na nogi pod konsoletą. Pierwszy raz grałem w mokrych skarpetkach. |
A zgadnij kto ci wylał te piwo pod nogi, bo ja właśnie słyszałem, że jeden z Bassbutcherz Podobno do hotelu jechać nie chcieli, jeden to sie co metr przewracał ... Pierwszy raz grali w PL i chyba ich poniosło... Ale fakt Polska wódka niszczy każdego Ale z tym zdjęciem na facebooku to chyba przesadzili ...
Impreza hmm ... udana jak dla mnie I:Gor przesympatyczny człowiek, porozmawialiśmy, pośmialiśmy się Jak dla mnie największa gwiazda i to nie tylko na tej imprezie A jego set mistrzostwo Tracki w jego TL kosiły niesamowicie Szkoda, że nie mogłem zostać dłużej aby posłuchać Regaina i Digital Abuse A to wszystko z tego względu, że miałem na 6 rano do pracy ... Fajnie było znów was wszystkich zobaczyć Do Następnej
PS: 4 godziny wytrzymaÅ‚em w pracy i musiaÅ‚em siÄ™ zwolnić wczeÅ›niej do domu bo nie daÅ‚em rady haha | _________________ http://www.facebook.com/BeatDestroyers | | Ostatnio zmieniony przez Rawness 08-09-2012, 19:07, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 06 Lip 2009 Wiek: 27 Posty: 3062 (0,49/dzieñ) Piwa: 833 Sk±d: ---  | Wys³any: 08-09-2012, 19:10 | #220
|
| To zdjęcie to serio z ichniego FB? Looool | _________________ Pozdrawiam | |
| |
 | |
| |