Przesunity przez: kych0 08-09-2012, 11:27 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 09 Lip 2009 Wiek: 37 Posty: 1077 (0,17/dzie) Piwa: 532 Skd: Zabrze  | |
| |
 | |
|
Informacje Doczya: 31 Sty 2010 Wiek: 35 Posty: 1546 (0,26/dzie) Piwa: 220 Skd: inny wymiar  | Wysany: 08-09-2012, 19:39 | #222
|
| a wiec klimat imprezy zajebisty....towarzystwo zajebiste...muzycznie.......cos pieknego dla mnie set imprezy ciacho i łosiek... uwielbiom wos jeszcze bardziej za to co zescie zrobili co bylo na hs nie wiem bylam tam 5 minut chyba... ja chce takich imprez wiecej!!!!!!!!!!!
| PS: 4 godziny wytrzymałem w pracy i musiałem się zwolnić wcześniej do domu bo nie dałem rady haha |
hahaha ja bylam 7 a w tym remament | _________________
| |
| |
Podzikowali: | CiachO, Ĺosiu |
Informacje Doczya: 04 Lis 2007 Wiek: 35 Posty: 93 (0,01/dzie) Piwa: 31 Skd: Chorzów/sNeJkoLaNdiA  | Wysany: 08-09-2012, 20:03 | #223
|
| Oka to teraz ja. Impreza ogólnie na duży + jak dla mnie. Mimo iż jechałam tam z zamiarem spędzenia większości czasu na scenie HC, to byłam tam może z 20 minut. Jak dla mnie było tam za ciepło to raz a dwa jakoś wyjątkowo mnie tam nie ciągnęło chociaż pomysł ze sceną HC doskonały!!! Na głównej bawiłam się całą noc, ogólnie muzycznie bardzo przyjemnie, Lose my mind mnie rozwaliło ale pośpiewałam a co tam . Bydła nie było jakoś szczególnie poza wspomnianym już panem bez koszulki (nie wiem co brał czy pił ale zdecydowanie przesadził) i jakąś pojebaną laską która mnie wytrąciła z równowagi, i nie tylko mnie Co do frekwencji, ja myślę że było ludzi mniej więcej tyle ile się zapowiadało na fb, ale byli rozsiani po caaałym klubie. Na scenie HC sporo ludzi się bawiło, na palarni też tłumy i po innych kątach a na głównej tylko część. Ja się bawiłam na głównej do samego końca! No prawie bo poszłam zakurzyć a po 3 minutach było już zapalone światło i nie było mnie tylko na ostatnich 2 kawałkach secisza od Regaina??? Mama nadzieję że nie pomyliłam się? Nie mniej secisz bardzo udany chociaż już serio nie miałam siły Ok ide zdychać dalej bo nawet cycki mnie bolą
Dzięki wszystkim | _________________ Hardcore!
| | Ostatnio zmieniony przez KaLi 08-09-2012, 20:05, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
Podzikowali: | Regain |
Informacje Doczy: 16 Cze 2010 Wiek: 33 Posty: 2894 (0,49/dzie) Piwa: 485 Skd: Wrocław  | Wysany: 08-09-2012, 20:05 | #224
|
| Dla mnie impreza na wielki plus. Przestałem zwracać uwagę na frekwencje, bo to i tak ma zerowy wpływ na to jak się bawię Pierwszy raz byłem w A4 i klub mnie pozytywnie zaskoczył, do tej pory najlepszy w jakim byłem I jest gdzie usiąść, pogadać, tanio na barze, luz blues i nikt się nie spina itp. + elegancki dojazd. Jedyny minus to potem basen w toalecie
Co do setów, od razu wpadliśmy na mała salę, Thriex dowalił do pieca, technicznie elegancko, no i też graty dla RokiCora, bo słyszałem, że też coś tam do track listy się przyczynił w jakimś stopniu Miejscami zaglądałem na scenę HS, Goro ładnie zagrał, choć to nie moje klimaty kilka wałków wpadło mi w ucho. Potem grał Driver, nie miałem szczerze mówiąc okazji ani jednego kawałka usłyszeć nie wiem jak to się stało Overbizz, a potem Regain na scenie HC ładnie zebrali ludzi, bardzo dużo osób się bawiło
Thilo & Evanti zagrali hmm, różnie, bardziej pod publikę, dużo NU, na Lose My Mind wbiłem na I:Gora, który urywał live ostro Potem powrót do T & E a tam Adaro, Gunz For Hire Chłopaki na prawdę się świetnie bawili, latali z publiką, potem próbowali coś na górze na sofach po Polsku nawijać pozytywnie odebrałem gości, nie to co Bassbutherz, nie dość, że zagrali jak placki, to jeszcze się zachować nie potrafili -.-
Digital Abuse oczywiście Spoontechi na + No i Regaina nie będę chwalił bo mi nie wypada
The Prototypes i Beat Destroyers zniszczyli umysł, kozackie sety, łydki bolą!
Miło będę wspominał tą bibę, jak na razie najlepsza na jakiej byłem Fajnie, że nie wywalono ludu wcześniej, tylko impreza była tak jak ustalono do 5 Mam nadzieję, że jeszcze jakieś tam hardy się pojawią wkrótce.
P.S. | KaLi napisa/a: | Ja się bawiłam na głównej do samego końca! No prawie bo poszłam zakurzyć a po 3 minutach było już zapalone światło i nie było mnie tylko na ostatnich 2 kawałkach secisza od Regaina??? Mama nadzieję że nie pomyliłam się? Nie mniej secisz bardzo udany chociaż już serio nie miałam siły |
To Ty jesteś koleżanką w pomarańczowym ubranku, która nas pomyliła? | _________________
 Everything you hear, is real... | | Ostatnio zmieniony przez PietraZ 08-09-2012, 20:07, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
Podzikowali: | CiachO, KaLi, DJ GORO, Ĺosiu, wolfen88 |
Informacje Doczy: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzie) Piwa: 1013 Skd: Wrocław  | Wysany: 08-09-2012, 20:37 | #225
|
| | PietraZ napisa/a: | P.S. | KaLi napisa/a: | Ja się bawiłam na głównej do samego końca! No prawie bo poszłam zakurzyć a po 3 minutach było już zapalone światło i nie było mnie tylko na ostatnich 2 kawałkach secisza od Regaina??? Mama nadzieję że nie pomyliłam się? Nie mniej secisz bardzo udany chociaż już serio nie miałam siły |
To Ty jesteś koleżanką w pomarańczowym ubranku, która nas pomyliła? |
Taaak, to chyba ona bo tylko jedna płeć piękna była na moim secie I nic się nie przejmuj, z moją siłą na końcu imprezy też nie było zbyt dobrze. Ale NIE BYŁO LIPY, i to najważniejsze | _________________ https://www.facebook.com/Regainmusic | |
| |
Podzikowali: | KaLi |
Informacje Doczya: 04 Lis 2007 Wiek: 35 Posty: 93 (0,01/dzie) Piwa: 31 Skd: Chorzów/sNeJkoLaNdiA  | Wysany: 08-09-2012, 20:40 | #226
|
| | Regain napisa/a: | | PietraZ napisa/a: | P.S. | KaLi napisa/a: | Ja się bawiłam na głównej do samego końca! No prawie bo poszłam zakurzyć a po 3 minutach było już zapalone światło i nie było mnie tylko na ostatnich 2 kawałkach secisza od Regaina??? Mama nadzieję że nie pomyliłam się? Nie mniej secisz bardzo udany chociaż już serio nie miałam siły |
To Ty jesteś koleżanką w pomarańczowym ubranku, która nas pomyliła? |
Taaak, to chyba ona bo tylko jedna płeć piękna była na moim secie I nic się nie przejmuj, z moją siłą na końcu imprezy też nie było zbyt dobrze. Ale NIE BYŁO LIPY, i to najważniejsze |
TAAAK to ja Was pomyliłam i to ja zostałam sama jedna na głównej z babeczek Tak jak mówiłam normalnie ominęłam 2 ostatnie nuty i żałuje ale myślałam że zdąże iść zapalić bo impreza miała się skończyć o 5, no ale cóż i tak było zajebiście | _________________ Hardcore!
| |
| |
Podzikowali: | Regain, PietraZ |
Informacje Doczy: 08 Lip 2010 Wiek: 33 Posty: 649 (0,11/dzie) Piwa: 218 Skd: Kraków  | Wysany: 08-09-2012, 23:09 | #227
|
| Dla mnie impreza calkiem udana, na samym poczatku czekanie na Ufa godzinke pod spodkiem Pozniej podroz i zdziwilem sie ze bramki z Kato tylko 6zl Co do samego klubu to z zewnatrz typowa wioska jak dla mnie, jakies sztuczne palmy o.O Ale w srodku bardzo przyjemnie, wszystko na bogato Przyjechalismy akurat jak zaczynal grac Over. Scena HC na prawde zajebista, klimat klimat i jeszcze raz klimat!! Strasznie przyjemne male pomieszczonko Jedynie naglosnienie na niskich nie dawalo rady no ale po czasie szlo sie przyzwyczaic Tez bardzo spoodobala mi sie mozliwosc opuszczenia klubu bez dodatkowej oplaty, jeszcze sie z tym u nas nie spotkalem Co do setow to praktycznie tylko na Igorze cos poskakalem a pozniej to sporadycznie. Muzycznie jak dla mnie set Igora moglby byc lepszy, nie wiem ale czegos mi w nim mimo wszystko brakowalo Moze wybrzydzam O reszcie setow sie nie wypowiadam bo wiecej przegadalem niz sluchalem ale dobre frenche lecialy od Prototypkow Na HS'ie bylem moze z 10min zeby zobaczyc jak wyglada ta scena, to co najlepsze ze bylo tam mniej ludzi niz na HC o.O I smiesznie to wygladalo pod koniec , taka duza sala i 2-3 osoby skaczace Droga powrotna juz troche ciezej ale jakos zajechalismy Dzieki za towarzystwo Hayerowi, Kuberowi, Ufolkowi i Foxy Podroz z wami to czysta przyjemnosc haha Do nastepnej | _________________ 30.07.2011 - Dominator 24.03.2012 - Masters of Hardcore 21.07.2012 - Dominator - Cast of Catastrophie 15.12.2012 - Thunderdome | |
| |
Podzikowali: | CiachO, foxy123, Ĺosiu |
Informacje Doczy: 13 Pa 2008 Wiek: 41 Posty: 1783 (0,27/dzie) Piwa: 526 Skd: Bydgoszcz/Warszawa  | Wysany: 09-09-2012, 01:19 | #228
|
| | Kitana napisa/a: | Co do samego klubu to z zewnatrz typowa wioska jak dla mnie, jakies sztuczne palmy o.O Ale w srodku bardzo przyjemnie, wszystko na bogato |
Czyli nic tam się nie zmieniło od 3 lat | |
| |
 | |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Doczy: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzie) Piwa: 1722 Skd: Gliwice  | Wysany: 09-09-2012, 08:08 | #229
|
| | Aha i miałem napisać że to następny booking z kolei Zielonego i znowu nie dojechał do nas .. Potem się się dziwicie że ktoś was nie bookuje. | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 29 Sty 2012 Posty: 416 (0,08/dzie) Piwa: 237 Skd: Kraków  | Wysany: 09-09-2012, 10:07 | #230
|
| | SF tez nie dotarli. | _________________
This is your life, don't let it pass you by Enjoy each moment, before you die | |
| |
 | |
| |