Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 07.09.2012, a4, discoplex, evanti, hardevolution, igor, thilo

Przesunity przez: kych0
08-09-2012, 11:27
07.09.2012 - HARDEVOLUTION - THILO & EVANTI - I:GOR @ Discoplex A4
Autor Wiadomo
Rawness 
Beat Destroyers

Informacje
Doczy: 09 Lip 2009
Piwa: 532
Skd: Zabrze

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 08-09-2012, 19:17    #221

Grzybek napisa/a:
To zdjęcie to serio z ichniego FB? Looool xD

Dziś rano po imprezie je udostępnili xD

Chemiczno 
chyba ty...

Informacje
Doczya: 31 Sty 2010
Piwa: 220
Skd: inny wymiar

$ wspomagacz (Ilo: 4)

Wysany: 08-09-2012, 19:39    #222

a wiec xD
klimat imprezy zajebisty....towarzystwo zajebiste...muzycznie.......cos pieknego dla mnie set imprezy ciacho i łosiek... uwielbiom wos jeszcze bardziej za to co zescie zrobili xD
co bylo na hs nie wiem bylam tam 5 minut chyba...
ja chce takich imprez wiecej!!!!!!!!!!!

PS: 4 godziny wytrzymałem w pracy i musiałem się zwolnić wcześniej do domu bo nie dałem rady haha xD

hahaha ja bylam 7 a w tym remament xd

Podzikowali:CiachO, Łosiu
KaLi 
I <3 sNeJk :* xD

Informacje
Doczya: 04 Lis 2007
Piwa: 31
Skd: Chorzów/sNeJkoLaNdiA

Wysany: 08-09-2012, 20:03    #223

Oka to teraz ja. Impreza ogólnie na duży + jak dla mnie. Mimo iż jechałam tam z zamiarem spędzenia większości czasu na scenie HC, to byłam tam może z 20 minut. Jak dla mnie było tam za ciepło to raz a dwa jakoś wyjątkowo mnie tam nie ciągnęło chociaż pomysł ze sceną HC doskonały!!!
Na głównej bawiłam się całą noc, ogólnie muzycznie bardzo przyjemnie, Lose my mind mnie rozwaliło :D ale pośpiewałam a co tam ;DD . Bydła nie było jakoś szczególnie poza wspomnianym już panem bez koszulki (nie wiem co brał czy pił ale zdecydowanie przesadził) i jakąś pojebaną laską która mnie wytrąciła z równowagi, i nie tylko mnie :P
Co do frekwencji, ja myślę że było ludzi mniej więcej tyle ile się zapowiadało na fb, ale byli rozsiani po caaałym klubie. Na scenie HC sporo ludzi się bawiło, na palarni też tłumy i po innych kątach a na głównej tylko część.
Ja się bawiłam na głównej do samego końca! No prawie bo poszłam zakurzyć a po 3 minutach było już zapalone światło i nie było mnie tylko na ostatnich 2 kawałkach secisza od Regaina??? Mama nadzieję że nie pomyliłam się? Nie mniej secisz bardzo udany chociaż już serio nie miałam siły xD
Ok ide zdychać dalej bo nawet cycki mnie bolą ;DD

Dzięki wszystkim :*
Ostatnio zmieniony przez KaLi 08-09-2012, 20:05, w caoci zmieniany 1 raz  

Podzikowali:Regain
PietraZ 
Oh God Why

Informacje
Doczy: 16 Cze 2010
Piwa: 485
Skd: Wrocław

$ wspomagacz (Ilo: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 08-09-2012, 20:05    #224

Dla mnie impreza na wielki plus. Przestałem zwracać uwagę na frekwencje, bo to i tak ma zerowy wpływ na to jak się bawię :D
Pierwszy raz byłem w A4 i klub mnie pozytywnie zaskoczył, do tej pory najlepszy w jakim byłem ;) I jest gdzie usiąść, pogadać, tanio na barze, luz blues i nikt się nie spina itp. + elegancki dojazd. Jedyny minus to potem basen w toalecie xd

Co do setów, od razu wpadliśmy na mała salę, Thriex dowalił do pieca, technicznie elegancko, no i też graty dla RokiCora, bo słyszałem, że też coś tam do track listy się przyczynił w jakimś stopniu ;)
Miejscami zaglądałem na scenę HS, Goro ładnie zagrał, choć to nie moje klimaty kilka wałków wpadło mi w ucho. Potem grał Driver, nie miałem szczerze mówiąc okazji ani jednego kawałka usłyszeć xd nie wiem jak to się stało ;DD
Overbizz, a potem Regain na scenie HC ładnie zebrali ludzi, bardzo dużo osób się bawiło :)

Thilo & Evanti zagrali hmm, różnie, bardziej pod publikę, dużo NU, na Lose My Mind wbiłem na I:Gora, który urywał live ostro ;D Potem powrót do T & E a tam Adaro, Gunz For Hire :heart: Chłopaki na prawdę się świetnie bawili, latali z publiką, potem próbowali coś na górze na sofach po Polsku nawijać xd pozytywnie odebrałem gości, nie to co Bassbutherz, nie dość, że zagrali jak placki, to jeszcze się zachować nie potrafili -.-

Digital Abuse oczywiście Spoontechi na + :thumbup: No i Regaina nie będę chwalił bo mi nie wypada xd

The Prototypes i Beat Destroyers zniszczyli umysł, kozackie sety, łydki bolą!

Miło będę wspominał tą bibę, jak na razie najlepsza na jakiej byłem ;) Fajnie, że nie wywalono ludu wcześniej, tylko impreza była tak jak ustalono do 5 ;) Mam nadzieję, że jeszcze jakieś tam hardy się pojawią wkrótce.

P.S.
KaLi napisa/a:

Ja się bawiłam na głównej do samego końca! No prawie bo poszłam zakurzyć a po 3 minutach było już zapalone światło i nie było mnie tylko na ostatnich 2 kawałkach secisza od Regaina??? Mama nadzieję że nie pomyliłam się? Nie mniej secisz bardzo udany chociaż już serio nie miałam siły xD

To Ty jesteś koleżanką w pomarańczowym ubranku, która nas pomyliła? ;DD

Everything you hear, is real...
Ostatnio zmieniony przez PietraZ 08-09-2012, 20:07, w caoci zmieniany 1 raz  

Podzikowali:CiachO, KaLi, DJ GORO, Łosiu, wolfen88
Regain 

Informacje
Doczy: 26 Gru 2011
Piwa: 1013
Skd: Wrocław

HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 08-09-2012, 20:37    #225

PietraZ napisa/a:
P.S.
KaLi napisa/a:

Taaak, to chyba ona bo tylko jedna płeć piękna była na moim secie :D
I nic się nie przejmuj, z moją siłą na końcu imprezy też nie było zbyt dobrze. Ale NIE BYŁO LIPY, i to najważniejsze :hump:

Podzikowali:KaLi
KaLi 
I <3 sNeJk :* xD

Informacje
Doczya: 04 Lis 2007
Piwa: 31
Skd: Chorzów/sNeJkoLaNdiA

Wysany: 08-09-2012, 20:40    #226

Regain napisa/a:
PietraZ napisa/a:
P.S.
KaLi napisa/a:

Taaak, to chyba ona bo tylko jedna płeć piękna była na moim secie :D
I nic się nie przejmuj, z moją siłą na końcu imprezy też nie było zbyt dobrze. Ale NIE BYŁO LIPY, i to najważniejsze :hump:

TAAAK to ja Was pomyliłam xD i to ja zostałam sama jedna na głównej z babeczek :P
Tak jak mówiłam normalnie ominęłam 2 ostatnie nuty i żałuje ale myślałam że zdąże iść zapalić bo impreza miała się skończyć o 5, no ale cóż i tak było zajebiście :D

Podzikowali:Regain, PietraZ
Kitana 
HC & Idustrial

Informacje
Doczy: 08 Lip 2010
Piwa: 218
Skd: Kraków

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 08-09-2012, 23:09    #227

Dla mnie impreza calkiem udana, na samym poczatku czekanie na Ufa godzinke pod spodkiem xD Pozniej podroz i zdziwilem sie ze bramki z Kato tylko 6zl :] Co do samego klubu to z zewnatrz typowa wioska jak dla mnie, jakies sztuczne palmy o.O Ale w srodku bardzo przyjemnie, wszystko na bogato ;P Przyjechalismy akurat jak zaczynal grac Over. Scena HC na prawde zajebista, klimat klimat i jeszcze raz klimat!! Strasznie przyjemne male pomieszczonko :D Jedynie naglosnienie na niskich nie dawalo rady no ale po czasie szlo sie przyzwyczaic ;) Tez bardzo spoodobala mi sie mozliwosc opuszczenia klubu bez dodatkowej oplaty, jeszcze sie z tym u nas nie spotkalem ;) Co do setow to praktycznie tylko na Igorze cos poskakalem a pozniej to sporadycznie. Muzycznie jak dla mnie set Igora moglby byc lepszy, nie wiem ale czegos mi w nim mimo wszystko brakowalo ;P Moze wybrzydzam xD O reszcie setow sie nie wypowiadam bo wiecej przegadalem niz sluchalem ale dobre frenche lecialy od Prototypkow :] Na HS'ie bylem moze z 10min zeby zobaczyc jak wyglada ta scena, to co najlepsze ze bylo tam mniej ludzi niz na HC o.O I smiesznie to wygladalo pod koniec , taka duza sala i 2-3 osoby skaczace ;D Droga powrotna juz troche ciezej ale jakos zajechalismy :] Dzieki za towarzystwo Hayerowi, Kuberowi, Ufolkowi i Foxy :kiss: Podroz z wami to czysta przyjemnosc haha :D Do nastepnej ;D
15.12.2012 - Thunderdome

Podzikowali:CiachO, foxy123, Łosiu
vulcan 
Kolejarz FPL

Informacje
Doczy: 13 Pa 2008
Piwa: 526
Skd: Bydgoszcz/Warszawa

$ wspomagacz (Ilo: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 09-09-2012, 01:19    #228

Kitana napisa/a:
Co do samego klubu to z zewnatrz typowa wioska jak dla mnie, jakies sztuczne palmy o.O Ale w srodku bardzo przyjemnie, wszystko na bogato ;P

Czyli nic tam się nie zmieniło od 3 lat :)

BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Doczy: 23 Sie 2009
Piwa: 1722
Skd: Gliwice

Wysany: 09-09-2012, 08:08    #229

Aha i miałem napisać że to następny booking z kolei Zielonego i znowu nie dojechał do nas .. Potem się się dziwicie że ktoś was nie bookuje.

West 
whatever, but HARD

Informacje
Doczy: 29 Sty 2012
Piwa: 237
Skd: Kraków

Wysany: 09-09-2012, 10:07    #230

SF tez nie dotarli.

This is your life, don't let it pass you by
Enjoy each moment, before you die

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 14506
Odpowiedzi: 266
Odwiedzin z google: 2114
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: