Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 07.09.2012, a4, discoplex, evanti, hardevolution, igor, thilo

Przesunity przez: kych0
08-09-2012, 11:27
07.09.2012 - HARDEVOLUTION - THILO & EVANTI - I:GOR @ Discoplex A4
Autor Wiadomo
flahu 
Raw Beats !!!

Informacje
Doczy: 19 Mar 2011
Piwa: 624
Skd: Knurów

Wysany: 07-09-2012, 20:19    #201

Rawness napisa/a:
Ja zaraz wyruszam :) Do zobaczenia na imprezie :)

namówiłeś mnie jade z wami ;)

djxxx 
*HT*HS*HC*

Informacje
Doczy: 12 Kwi 2010
Piwa: 13
Skd: Ujazd Śląski

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 08-09-2012, 09:51    #202

Impreza - mało ludzi... , set wieczoru - Digital Abuse ( zagrali najwięcej kawałków/utworów , których chciałem usłyszeć np Deetox - Black Magic :) ) . Impreza muzycznie ogólnie dobra ( hardstyle i hardcore ) , "gwiazdy" - zagrali po swojemu ( dla mnie ok ) i nawet w pewnym momencie gorąco było przy konsoli... :) "Gwiazdy" - co niektóre "gwiazdy" bywające na hardimprezach powinni brać z Ich ( "wczorajszych" ) przykład ( Kto był to widział , kto nie to... ) . Teraz do Tych , którzy lubią dużo pisać na temat danej imprezy aż temat robi się bardzo gorący , a w dupie mają imprezę - chyba pomyliliście forum... Niby zawsze tylu chętnych na hardimprezy , a co do czego przyjdzie nie bo to , nie bo sram to , a później frekwencja jest taka jaka jest.... ; Trochę się dziwię organizatorom , którzy specjalnie gorąco nie reklamują hardimprez , a później jest zdziwienie , że mało kaski z imprezy ale mimo wszystko dziękuje Im za to , że w ogóle coś robią. Najbardziej szkoda mi DJ'i którzy z pewnością się zawiedli na frekwencji ale za to Ci co byli pokazali się z bardzo dobrej strony. W dziale z filmikami wkrótce wrzucę kilka filmików.
Ostatnio zmieniony przez djxxx 08-09-2012, 10:07, w caoci zmieniany 2 razy  

-=UFO=- 

Informacje
Doczy: 19 Pa 2009
Piwa: 223
Skd: Sosnowiec

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 08-09-2012, 10:08    #203

Na początku hecę jeszcze raz przeprosić za spóźnienie ekipę z kutrom jechałem ^^'
No a teraz przychodzą mi tylko 2 rzeczy do głowy
A wiec w pewnym mięcie na małej sali zauważyłem telebim z podglądem na dużą salę i było widać jak na dłoni która scena zgromadziła większą publikę :D Co prawda nie wiem jak to wyglądało na początku ale końcówka to wręcz druzgocząca przewaga sceny hc :D Więc to co po nie którym osobą powinno dać do myślenia :confused_: I mam nadzieje że po tym przykładzie skończy się pierdolenie że scena hc nie potrafi wydolić no i na bibach nie ma sensu poszczać dłuż hc bo ludzie spierdolą a przecież hs maniacy i tak spierdolili a prawdziwi hardcorowcy bawili się do końca :threat:
No a teraz druga myśl , według mnie I:gor nie zrobił szału którego można było się po nim spodziewać no i jego set jakoś wcale się nie wyróżniał z po śrut reszty . Moim zdaniem najlepszy set to The prototypes po prostu pięknie dojebali do pieca :clap: aż zal dupę ściskał że brakowało energi

Podzikowali:CiachO, Kitana, vulcan, netya, Broda, Łosiu
koko123 

Informacje
Doczy: 05 Wrz 2007
Piwa: 894
Skd: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 08-09-2012, 10:49    #204

Powiem Wam, że jestem miło zaskoczony imprezą. Plany zakładały, iż posłucham I:gora, zamienię dwa słowa ze znajomymi i pójdę spać do auta, w oczekiwaniu na moich współtowarzyszy podróży, a tymczasem z olbrzymią przyjemnością się pobawiłem, pogawędziłem i ani mi w myśl było spanie. Dzięki więc wielkie tym, którzy przyczynili się do kształtu tego wieczoru, super było się zobaczyć, przybić piątkę lub zamienić słowo!

Swoją drogą, ja się nie zgadzam z UFem, bo kurczę, mnie naprawdę porwał set I:gora. Totalny headbanging, przynajmniej do momentu, w którym słowa "duch wprawdzie ochoczy, ale ciało słabe", stały się w przypadku mym faktem. :D

Ps. Ciacho, bardzo dziękuję ślicznie za puszczenie naszego utworu, byłem szczęśliwy z tego powodu!

Podzikowali:CiachO
DJ GORO 
Hardstyle

Informacje
Doczy: 19 Pa 2011
Piwa: 20
Skd: Jaworzno

Wysany: 08-09-2012, 12:03    #205

Po pierwsze dziękuję po raz kolejny za możliwość zagrania na imprezie ;) )) było rewelacyjnie ;) ))) oby więcej takich imprez, dzięki za 2 h seta Early Hard Trance mam nadzieje że wam się podobało ;) )) pozdrawiam ;) )) DJ GORO ;) ))

BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Doczy: 23 Sie 2009
Piwa: 1722
Skd: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 08-09-2012, 13:09    #206

Thilo i Evanti = set kupa , Digitale set imprezy a na HC I:gor jest jebanym mistrzem _O_ no i Regain ładnie pocisnal na malej sali :) Ogolnie spoko :) Duza sala do dupy :)

Enigmato 
Deejay

Informacje
Doczy: 07 Kwi 2007
Piwa: 284
Skd: Katowice

Wysany: 08-09-2012, 13:11    #207

A ja mam pytanie - kto to kurwa są Ci Bassbutchers ?? Ja pierdole, co za wieśniak ten jeden z nich... Najebał się przed setem tak, że nie panował na konsoletą i grać nie umiał, a potem ściągnął koszulkę i latał po klubie bez... Co on, z plemienia spierdolił? Bramkarz nawet chciał go wyjebać jak go zobaczył bez koszulki, ale nie, bo to dupny DJ. Boże...

PS. Aha, i dzięki komuś tam, za wylanie całego piwa mi na nogi pod konsoletą. Pierwszy raz grałem w mokrych skarpetkach.
Ostatnio zmieniony przez Enigmato 08-09-2012, 13:12, w caoci zmieniany 1 raz  

Podzikowali:BD.Lukash, Overbizz, Łosiu, Kitana, foxy123, Rawness, Darkone, AgaciA, netya
flahu 
Raw Beats !!!

Informacje
Doczy: 19 Mar 2011
Piwa: 624
Skd: Knurów

Wysany: 08-09-2012, 13:34    #208

Enigmato napisa/a:
A ja mam pytanie - kto to kurwa są Ci Bassbutchers ?? Ja pierdole, co za wieśniak ten jeden z nich... Najebał się przed setem tak, że nie panował na konsoletą i grać nie umiał, a potem ściągnął koszulkę i latał po klubie bez... Co on, z plemienia spierdolił? Bramkarz nawet chciał go wyjebać jak go zobaczył bez koszulki, ale nie, bo to dupny DJ. Boże...

PS. Aha, i dzięki komuś tam, za wylanie całego piwa mi na nogi pod konsoletą. Pierwszy raz grałem w mokrych skarpetkach.

to jest Bassbutcherz jeden z nich : D z jego prywatnego fb , z rana po imprezie wczorajszej :lol: :lol: :lol: Polska niszczy każdego
Ostatnio zmieniony przez flahu 08-09-2012, 13:38, w caoci zmieniany 1 raz  

Podzikowali:foxy123, Darkone, Artiks
West 
whatever, but HARD

Informacje
Doczy: 29 Sty 2012
Piwa: 237
Skd: Kraków

$ wspomagacz (Ilo: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 08-09-2012, 13:51    #209

klauny zwykle.
jeden drugiemu sypie z wora do browara na srodku parkietu.
pośmiewisko i tyle.

dla mnie impreza zajebista.
na poczatku hardtrance na kocie,
potem skakanie miedzy scenami.
Driver niszczy kazdego.
thiloevanti nu grali :/ loose my mind -zwariowalem.
na malej scenie zbyt duzo nie bylem, ale strasznie klimatycznie bylo i napewno lepiej niz na glownej scenie.

generalnie strasznie tam daleko, ale warto bylo :) )

This is your life, don't let it pass you by
Enjoy each moment, before you die

UbeX 
Hard Fuckin Noise

Informacje
Doczy: 16 Maj 2011
Piwa: 557
Skd: Katowice

$ wspomagacz (Ilo: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 08-09-2012, 13:59    #210

Widzę po opiniach że brytyjczykom nie wolno pić u nas na imprezach xD Najpierw Donorsi, teraz rzeźniki ;)
Ostatnio zmieniony przez UbeX 08-09-2012, 14:00, w caoci zmieniany 1 raz  

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 14521
Odpowiedzi: 266
Odwiedzin z google: 2114
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: