Przesunity przez: kych0 08-09-2012, 11:27 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 19 Mar 2011 Wiek: 33 Posty: 1403 (0,25/dzie) Piwa: 624 Skd: Knurów  | Wysany: 07-09-2012, 20:19 | #201
|
| | Rawness napisa/a: | Ja zaraz wyruszam Do zobaczenia na imprezie |
namówiłeś mnie jade z wami | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 12 Kwi 2010 Wiek: 43 Posty: 183 (0,03/dzie) Piwa: 13 Skd: Ujazd Śląski  | Wysany: 08-09-2012, 09:51 | #202
|
| Impreza - mało ludzi... , set wieczoru - Digital Abuse ( zagrali najwięcej kawałków/utworów , których chciałem usłyszeć np Deetox - Black Magic ) . Impreza muzycznie ogólnie dobra ( hardstyle i hardcore ) , "gwiazdy" - zagrali po swojemu ( dla mnie ok ) i nawet w pewnym momencie gorąco było przy konsoli... "Gwiazdy" - co niektóre "gwiazdy" bywające na hardimprezach powinni brać z Ich ( "wczorajszych" ) przykład ( Kto był to widział , kto nie to... ) . Teraz do Tych , którzy lubią dużo pisać na temat danej imprezy aż temat robi się bardzo gorący , a w dupie mają imprezę - chyba pomyliliście forum... Niby zawsze tylu chętnych na hardimprezy , a co do czego przyjdzie nie bo to , nie bo sram to , a później frekwencja jest taka jaka jest.... ; Trochę się dziwię organizatorom , którzy specjalnie gorąco nie reklamują hardimprez , a później jest zdziwienie , że mało kaski z imprezy ale mimo wszystko dziękuje Im za to , że w ogóle coś robią. Najbardziej szkoda mi DJ'i którzy z pewnością się zawiedli na frekwencji ale za to Ci co byli pokazali się z bardzo dobrej strony. W dziale z filmikami wkrótce wrzucę kilka filmików. | _________________ ***HARDTRANCE***HARDSTYLE***HARDCORE*** ....................The Power Of Hardstyle Life............... | | Ostatnio zmieniony przez djxxx 08-09-2012, 10:07, w caoci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 19 Pa 2009 Wiek: 37 Posty: 1016 (0,17/dzie) Piwa: 223 Skd: Sosnowiec  | Wysany: 08-09-2012, 10:08 | #203
|
| Na początku hecę jeszcze raz przeprosić za spóźnienie ekipę z kutrom jechałem No a teraz przychodzą mi tylko 2 rzeczy do głowy A wiec w pewnym mięcie na małej sali zauważyłem telebim z podglądem na dużą salę i było widać jak na dłoni która scena zgromadziła większą publikę Co prawda nie wiem jak to wyglądało na początku ale końcówka to wręcz druzgocząca przewaga sceny hc Więc to co po nie którym osobą powinno dać do myślenia I mam nadzieje że po tym przykładzie skończy się pierdolenie że scena hc nie potrafi wydolić no i na bibach nie ma sensu poszczać dłuż hc bo ludzie spierdolą a przecież hs maniacy i tak spierdolili a prawdziwi hardcorowcy bawili się do końca No a teraz druga myśl , według mnie I:gor nie zrobił szału którego można było się po nim spodziewać no i jego set jakoś wcale się nie wyróżniał z po śrut reszty . Moim zdaniem najlepszy set to The prototypes po prostu pięknie dojebali do pieca aż zal dupę ściskał że brakowało energi | _________________
 | |
| |
Podzikowali: | CiachO, Kitana, vulcan, netya, Broda, Ĺosiu |
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzie) Piwa: 894 Skd: Gliwice  | Wysany: 08-09-2012, 10:49 | #204
|
| Powiem Wam, że jestem miło zaskoczony imprezą. Plany zakładały, iż posłucham I:gora, zamienię dwa słowa ze znajomymi i pójdę spać do auta, w oczekiwaniu na moich współtowarzyszy podróży, a tymczasem z olbrzymią przyjemnością się pobawiłem, pogawędziłem i ani mi w myśl było spanie. Dzięki więc wielkie tym, którzy przyczynili się do kształtu tego wieczoru, super było się zobaczyć, przybić piątkę lub zamienić słowo!
Swoją drogą, ja się nie zgadzam z UFem, bo kurczę, mnie naprawdę porwał set I:gora. Totalny headbanging, przynajmniej do momentu, w którym słowa "duch wprawdzie ochoczy, ale ciało słabe", stały się w przypadku mym faktem.
Ps. Ciacho, bardzo dziękuję ślicznie za puszczenie naszego utworu, byłem szczęśliwy z tego powodu! | _________________ Nowenna Pompejańska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
Podzikowali: | CiachO |
Informacje Doczy: 19 Pa 2011 Wiek: 46 Posty: 23 (0/dzie) Piwa: 20 Skd: Jaworzno  | Wysany: 08-09-2012, 12:03 | #205
|
| Po pierwsze dziękuję po raz kolejny za możliwość zagrania na imprezie )) było rewelacyjnie ))) oby więcej takich imprez, dzięki za 2 h seta Early Hard Trance mam nadzieje że wam się podobało )) pozdrawiam )) DJ GORO )) | |
| |
 | |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Doczy: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzie) Piwa: 1722 Skd: Gliwice  | Wysany: 08-09-2012, 13:09 | #206
|
| Thilo i Evanti = set kupa , Digitale set imprezy a na HC I:gor jest jebanym mistrzem no i Regain ładnie pocisnal na malej sali Ogolnie spoko Duza sala do dupy | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 07 Kwi 2007 Posty: 233 (0,03/dzie) Piwa: 284 Skd: Katowice  | Wysany: 08-09-2012, 13:11 | #207
|
| A ja mam pytanie - kto to kurwa są Ci Bassbutchers ?? Ja pierdole, co za wieśniak ten jeden z nich... Najebał się przed setem tak, że nie panował na konsoletą i grać nie umiał, a potem ściągnął koszulkę i latał po klubie bez... Co on, z plemienia spierdolił? Bramkarz nawet chciał go wyjebać jak go zobaczył bez koszulki, ale nie, bo to dupny DJ. Boże...
PS. Aha, i dzięki komuś tam, za wylanie całego piwa mi na nogi pod konsoletą. Pierwszy raz grałem w mokrych skarpetkach. | | Ostatnio zmieniony przez Enigmato 08-09-2012, 13:12, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
Podzikowali: | BD.Lukash, Overbizz, Ĺosiu, Kitana, foxy123, Rawness, Darkone, AgaciA, netya |
Informacje Doczy: 19 Mar 2011 Wiek: 33 Posty: 1403 (0,25/dzie) Piwa: 624 Skd: Knurów  | Wysany: 08-09-2012, 13:34 | #208
|
| | Enigmato napisa/a: | A ja mam pytanie - kto to kurwa są Ci Bassbutchers ?? Ja pierdole, co za wieśniak ten jeden z nich... Najebał się przed setem tak, że nie panował na konsoletą i grać nie umiał, a potem ściągnął koszulkę i latał po klubie bez... Co on, z plemienia spierdolił? Bramkarz nawet chciał go wyjebać jak go zobaczył bez koszulki, ale nie, bo to dupny DJ. Boże...
PS. Aha, i dzięki komuś tam, za wylanie całego piwa mi na nogi pod konsoletą. Pierwszy raz grałem w mokrych skarpetkach. |
to jest Bassbutcherz jeden z nich : D z jego prywatnego fb , z rana po imprezie wczorajszej Polska niszczy każdego | | Ostatnio zmieniony przez flahu 08-09-2012, 13:38, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
Podzikowali: | foxy123, Darkone, Artiks |
Informacje Doczy: 29 Sty 2012 Posty: 416 (0,08/dzie) Piwa: 237 Skd: Kraków  | Wysany: 08-09-2012, 13:51 | #209
|
| klauny zwykle. jeden drugiemu sypie z wora do browara na srodku parkietu. pośmiewisko i tyle.
dla mnie impreza zajebista. na poczatku hardtrance na kocie, potem skakanie miedzy scenami. Driver niszczy kazdego. thiloevanti nu grali loose my mind -zwariowalem. na malej scenie zbyt duzo nie bylem, ale strasznie klimatycznie bylo i napewno lepiej niz na glownej scenie.
generalnie strasznie tam daleko, ale warto bylo ) | _________________
This is your life, don't let it pass you by Enjoy each moment, before you die | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 16 Maj 2011 Wiek: 35 Posty: 1521 (0,27/dzie) Piwa: 557 Skd: Katowice  | Wysany: 08-09-2012, 13:59 | #210
|
| Widzę po opiniach że brytyjczykom nie wolno pić u nas na imprezach Najpierw Donorsi, teraz rzeźniki | | Ostatnio zmieniony przez UbeX 08-09-2012, 14:00, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
| |