Przesunięty przez: ROoZi 07-03-2010, 21:26 | |
| Autor | Wiadomość |
cutthevolume cutthevolume

Informacje Dołączył: 05 Lip 2009 Wiek: 50 Posty: 96 (0,02/dzień) Piwa: 1 Skąd: kielce  | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączyła: 05 Sty 2008 Wiek: 37 Posty: 607 (0,09/dzień) Piwa: 79 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska  | Wysłany: 08-03-2010, 20:30 | #472
|
| To jeszcze Ja cos napisze, ale krotko bo nie mam weny na dĹuzsze pisanie Impreza MEGA !!!! o wiele lepiej byĹo niĹź rok temu przynajmniej dla Mnie
Dystopia najlepsza scena !! :D Najlepsze sety jak dla Mnie : Tymon i Negative A Partyraiser Unexist[b] [b]Dorkz i Akira Tego co Oni wszysy ze MnÄ
zrobili nie da sie chyba opisac MEGA ROZPIERD*L :D:D:D
No i Moj Neophyte - Jak zwykle konkret i dobre show !
Reszta tych co byĹam na lajcie daĹa rade
Ogolnie tak jak wspomniaĹam wczesniej o wiele lepiej byĹo niz rok temu, wystroj konkretny, ludzi tez chyba wiÄcej byĹo tak Mi sie wydaje :p No i co tu duzo pisac, opĹacaĹo sie jechac na pewno :D
DziÄki wszystkim ;**** Zanetka Nmzc hahaha ! :D powtorka bÄdzie to Masz pewne :D | _________________ Because we are the HARDCORE HOOLIGANS !!!! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzień) Piwa: 88 Skąd: Lohne  | Wysłany: 08-03-2010, 21:05 | #473
|
| mam nadzieje ze napisze krotka zwiezle i na temat
mialem chwile zwatpienia czy jechac ... ale nie zaluje tego ze jadnak Sylwia mnie namowia .... tak jak w zeszlym roku impreza piekna ... narazie 2 moh najlepszy otoz impreza jak na swoja range oraz 15 lecie byla megaprzezayebista ten klimat ludzie ogolenie atmosfera nigdy nie widizlame takiej ... muzycznie wizualizacyjenie doskonale ... czytajc wczesniejsze opisy kazde ma swoje zdanie co do scen ktoray byla najlepesza .... dla mnie oczywsice MASTERS OF REUNION ... Old school old school i jeszcze raz old school ... perfekt ... w niekotrych momentach ludzie skandowali odl school ... co do grania panow za konsola nie mam zastrzezen do nikogo kazdy pokazal klase ludzie ... podstawa tej imprezy :d zeyebisci mili sympatycznie szlo pogadac posmiac sie fotki porobic DR>RUDE .... nie zawiodelm sie rok temu nie zawiodlem sie i teraz :d CHARLIE LOWNOISE & MENTHAL THEO - tych facetow kocha chyba kazdy tlum szalal normalnie... oczywiscie sie nie obeszlo bez wonderful days :d grali rozniwez swoje pozostale walki ... ale tez takimi klasykami sypali ze ohhoh :D PAUL ELSTAK - God Father kolejan impreza na ktorej go slyszalem i znowu sie nie zawiodlem ... swietnie dobrane kawalki razem z CL*MT DJ PAUL najlepsze secisze Ruffneck .... koles tez niesmiertelny duzo walkow gral do 04" swietnbie wkomponowal sie w publike PROMO ... kurde spodziewalem cold as stone i sie nie doczekalem :d szkoda ... bo na[rawde secik na dobvrym old poziomie
I:gor ... HIS FROM POLAND ... zapowiedz mc justica :d i od razu rozpierdol :D swietny live... walki tez dobrane swietnie ,brejki .... NEOPHYTE RECORDS ALLSTARS ...adrenaline my misery <3 wizualicja na main 1 klasa lasery OMG AMNESYS .. spodziewalem sie slabego seta a tu wielkie zdiwienia :d g shock demons aaaaa juz myslalem ze padlem a tu na jego secie powstalem zmartwych Noise Suppressor ... SONAR ??? hmmm myslalem ze pokaze cos barziej efektownego
wielki + dla organizatorow za RED BULL X-FIGHTERS glosny ryk motocykli a w tle gral paul , potem ruffneck oczywiscie smiechy i hihy tez musialy byc otoz pan MaĹy aka Technobeat :d kiedy [rzyjechal do den bosh okazalo sie ze zapomnaiel bileto z eindhoven i sie musial wracac hehe
co do podrozy :d hahaha jak sie dowiedzialm ze do jednego buskika zamiast Diesla wlali normalna benzyne poleglem :D bylo wesolo jka zawsze :d spowrotem kazdy zamulal .. sie nie dziwie po takij imprezie:d ale w dojczach spalona biala wdowa i wszyscy KO
dzieki serdecznie sporej nawet ekipie ktora towarzyszyla mi i nie tylko ... kto mial okazje jechac a nie jechal niech zaluje hehe:P
ahaa ZANETA nie bierz juz nic przed impreza bo twoj wzrok zabijal normalnie haha jak siedzialemy na tym dworcu:D:D
mam nadzieje ze seciki z masters of reuniuon beda WE ARE MASTERS OD HARDCORE Sylwia Abdul Murzyn Ĺosiu Topek Esan MaĹy Broda Aneczka Heet Kleks Hayer Agata Zaneta Prima
ekipa jak ta lala | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzień) Piwa: 392 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska /Ruda 1  | Wysłany: 08-03-2010, 21:19 | #474
|
| | pelap napisał/a: | ale w dojczach spalona biala wdowa i wszyscy KO
|
oooooo tak potem troszke zlapalem schiza ze nas je...a ale jaja byly w busiku Pelap bu sie udusil chlebem !!!!
podbil jakis gosc pod hala do busa i cos wspominal ze jest o osiedla Paryz z Goduli ja wiedzialem o co chodzi a ktos tam tekst nie pamietam " jak on kurwa moze byc z paryza jak on po polsku gada " beka | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 27 Maj 2008 Wiek: 35 Posty: 3268 (0,49/dzień) Piwa: 217 Skąd: Ruda Ĺlonsko  | Wysłany: 08-03-2010, 22:03 | #475
|
| | jojo napisał/a: | | HaRdLoLa** napisał/a: | | czemu tam seta neophyta nie ma?? |
Pewnie nie wyrazili zgody |
kurde a jo myĹloch Ĺźe go przesĹuchom , w ogĂłle to widza Ĺźe fes konkretnie byĹo pod wzglyndym muzyki | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzień) Piwa: 392 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska /Ruda 1  | Wysłany: 08-03-2010, 22:05 | #476
|
| | ja myslalem ze na tej imprezie bedzie wiecej lajtowego Hardcore na kazdej scenie !!! ale sie ladnie pomylilem !!! | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez Ĺosiu 08-03-2010, 22:05, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 15 Lip 2008 Wiek: 37 Posty: 436 (0,07/dzień) Piwa: 112 Skąd: Maassluis/NL  | Wysłany: 08-03-2010, 22:32 | #477
|
| | pelap napisał/a: | Sylwia Abdul Murzyn Ĺosiu Topek Esan MaĹy Broda Aneczka Heet Kleks Hayer Agata Zaneta Prima
ekipa jak ta lala |
jeszcze nie raz bedzie taka Ekipa | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 15 Lip 2008 Wiek: 37 Posty: 436 (0,07/dzień) Piwa: 112 Skąd: Maassluis/NL  | Wysłany: 08-03-2010, 22:33 | #478
|
| | pelap napisał/a: | | w dojczach spalona biala wdowa i wszyscy KO |
hahah mocny temat nie ma to tamto wiadomo kto kupywaĹ | |
| |
 | |
ZIUTA Nicht therapierbar!

Informacje Dołączyła: 18 Maj 2009 Wiek: 38 Posty: 1457 (0,23/dzień) Piwa: 195 Skąd: z kÄ
towni :]  | Wysłany: 08-03-2010, 22:33 | #479
|
| Impreza!!! aaaa ratunku!!! Negative A & Tymon Unexist Noizekick Drokz & Akira Shadowlands Terrorist Nie do podje*ania!!!! Angerfist & Outblast - widowisko git
Na wszystkim nie byĹam tych co chciaĹam posĹuchaÄ bo nie daĹo rady siÄ rozdwoiÄ, a jak bym w poĹowie seta wyszĹa to by juĹź byĹÄ
caĹy chu* ;]
OgĂłlnie wyjebka konkretna byĹa MyĹlÄ Ĺźe za rok KONIECZNIE!!
DziÄkujet ekipie z busa | | Ostatnio zmieniony przez ZIUTA 08-03-2010, 22:38, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzień) Piwa: 160 Skąd: Bytom  | Wysłany: 08-03-2010, 22:52 | #480
|
| | Broda napisał/a: | pelap napisaĹ/a:
Sylwia Abdul Murzyn Ĺosiu Topek Esan MaĹy Broda
mnie brakuje hhheee ale to nic... nic straconego Aneczka Heet Kleks Hayer Agata Zaneta Prima
ekipa jak ta lala | mnie brakuje hhheee ale to nic... nic straconego | _________________ ]:-> | | Ostatnio zmieniony przez maniaczka 08-03-2010, 22:52, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
| |