Przesunięty przez: ROoZi 07-03-2010, 21:26 | |
| Autor | Wiadomo¶ć |
Informacje Doł±czyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wysłany: 08-03-2010, 17:09 | #461
|
| a moglby ktos porownac jakos do zeszlorocznej - oczywiscie ktos kto byl na obu, albo do mastera 2008 ? tak z ciekaowsci mnie interesuje jak wygladaloby porownanie:D
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
|
Informacje Doł±czył: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzień) Piwa: 521 Sk±d: PoznaĹ„  | Wysłany: 08-03-2010, 17:30 | #462
|
| | GABBERHEADS napisał/a: | | pelap napisał/a: | tu heet raczej duzo czasu spedzal :d impreza wykurwistaaa :CD:cd
masters of reunion najlepsza scena old old i jeszcze raz old !!!!!! | u tak trzymac Pelap ha h .pozdr |
zwierzaj się Pusia całą nockę poświęciłeś na early i old? | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
hasder HARDCORE TO THE BONE

Informacje Doł±czył: 10 Sty 2009 Wiek: 37 Posty: 1308 (0,2/dzień) Piwa: 105 Sk±d: Ruda ĹšlĹŻnsko  | Wysłany: 08-03-2010, 17:35 | #463
|
| | Gife napisał/a: | zwierzaj siÄ™ Pusia całą nockÄ™ poĹ›wiÄ™ciĹ‚eĹ› na early i old? |
bym sie nie zdziwił ;] i jakbym był na jego miejscu to też bym poświecił | _________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!! | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzień) Piwa: 521 Sk±d: PoznaĹ„  | Wysłany: 08-03-2010, 17:36 | #464
|
| | hasder napisał/a: | | Gife napisał/a: | zwierzaj siÄ™ Pusia całą nockÄ™ poĹ›wiÄ™ciĹ‚eĹ› na early i old? |
bym sie nie zdziwił ;] i jakbym był na jego miejscu to też bym poświecił |
Ja rĂłwnieĹĽ, ale scenÄ™ obok teĹĽ nieĹşle wymiatali | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzień) Piwa: 88 Sk±d: Lohne  | Wysłany: 08-03-2010, 17:37 | #465
|
| | Gife napisał/a: | | całą nockÄ™ poĹ›wiÄ™ciĹ‚eĹ› na early i old? |
bylem tam od poczatku do konca promo a potem na mainie na Neo, amnesys i noisow
spokojnie musze ulozyc sobie wszytsko w calosc | |
| |
 | |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Doł±czył: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzień) Piwa: 1318 Sk±d: Katowice  | Wysłany: 08-03-2010, 18:14 | #466
|
| | HaRdLoLa**, jeśli dobrze pamiętam NRA seta skończyli holland's hardest - holland is gvd het hardste (neophyte's nog steeds mix) | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 25 Lip 2008 Posty: 118 (0,02/dzień) Piwa: 1 Sk±d: Lubin  | Wysłany: 08-03-2010, 18:24 | #467
|
| to ja może coś od siebie ciapnę Placid K - na wstęp ładnie, koniec ze smakiem na .. Catscan - początek taki luźny, od połowy dobrze zagrany set tak że nogi od hakke już pozytywnie pulsują chcąc więcej. Ophidian (L) - jeżeli chodzi o tego gościa to spodziewałem się po nim więcej niż to co zagrał (buu...) I:Gor - Poland Poland Poland, Polak potrafi ! zajebisty set. a nuta Ice Breaker normalnie wgniotła wszystkim mózgi do odbytu! Tymon & Negative A - Bardzo dobry Industrial Hardcorowy secisz, dobre kawałki a końcówka masakryczna Tymon po upływie czasu wyłączył mixer Negativowi który wkręcił się w mixowanie. -------Tutaj nastąpiła drobna przerwa i przejście z Dystopi na Voice of Mayhem Day-Mar - nie było mnie od początku przyszedłem dopiero w połowie ale tracklistę widziałem i z tego co słyszałem to bardzo dobry set. Angerfist & Outblast (L)- live jak to live powiem że się tego spodziewałem. szkoda że więcej produkcji starszych nie poleciało co nie zmienia faktu że radical/broken chain (mash-up) ładnie brzmiał/ -----no i powrót na Dystopię--- Partyraiser - party biacz is back skosił mózgi ładnie.... Ruffneck - tylko chwilę tu zabawiłem ale dobry EHC puszczał Unexist - italian power od tego gościa miazga miazga miazga, tylko tracki juz obegrane.. no i zauważyłem ze machał głową tak szybko że myślałem że ona mu się od mixera odbija i wraca... Noisekick (L) - Dla mnie set imprezy pięknie pięknie pięknie Fuck That MF!!!!!!!! Drokz & Akira - zjebisty wstęp i w ogóle dobrze grane, w połowie zjebałem bo wróciłem na NS, potem zobaczyłem że do dupy grali to wróciłem na koniec i sie nie zawiodłem. Noize Suppressor - lipa... Sonar niech se w dupe wsadzi, ma być granie a nie klaskanie w sonar co wygląda jak rozgrzewka do szachów....
ogólnie bylo fajosko, wystrój maina i reszty dobry no może na dystopie więcej laserów bo same stroboskopy naginały.... nagłośnienie : main pod tym względem kulał, stałem na środku po między głośnikami i dźwięk był zagłuszony lekko przyciszony (może sie coś sfajczyło) co do nagłośnienia na Dystopi to ładnie dawało:) no i masters reunion też dobrze było Sumując dobra impreza warta powtórzenia z większą ilością ojro:) dzięki wszyskim za udaną imprezkę do następnego razu. | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 15 Lip 2008 Wiek: 37 Posty: 436 (0,07/dzień) Piwa: 112 Sk±d: Maassluis/NL  | Wysłany: 08-03-2010, 19:14 | #468
|
| Ja nie bede duzo sie rozpisywał Było naprawde godnie!!! DYSTOPIA=Rozpierdol mózgu!!! MAYHEM tam przebywałęm wiekszosc imprezy Jak Dla mnie było barzdo dobrze w kazdym secie znalazłem cos dla siebie hehe Dzieki wszystkim za zajebista imprezke Murzyn jeszce raz dzieki masz BIG browara Sylwusia Tobie tez dziekuje:* | |
| |
 | |
cutthevolume cutthevolume

Informacje Doł±czył: 05 Lip 2009 Wiek: 50 Posty: 96 (0,02/dzień) Piwa: 1 Sk±d: kielce  | Wysłany: 08-03-2010, 19:25 | #469
|
| http://stunnedwayz.blogsp...e-voice-of.html sety z mejnstejdĹşa.
Holendrzy ocipieli ze szczęścia - 1/4 komentów "I:gor held de avond" itp.. (swoją drogą set z INQ i set z dystopii kompletnie się różnią - w 70-75% )
Numery Tymona prawie wszyscy grali.. Polska powoli robi się kolejną potęgą | _________________ CUT THE VOLUME MOTHAFUCKA! | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 07 Maj 2009 Wiek: 38 Posty: 1860 (0,29/dzień) Piwa: 119 Sk±d: Opole  | Wysłany: 08-03-2010, 19:37 | #470
|
| | HaRdLoLa** napisał/a: | | czemu tam seta neophyta nie ma?? |
Pewnie nie wyrazili zgody | _________________
 | |
| |
 | |
| |