Przesunięty przez: ROoZi 07-03-2010, 21:26 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzień) Piwa: 88 Skąd: Lohne  | Wysłany: 07-03-2010, 21:38 | #451
|
| widoc\znie nie lubisz tego co grali
trzeba bylo byc jak byl paul i cl&mt i roffneck | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzień) Piwa: 392 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska /Ruda 1  | Wysłany: 07-03-2010, 22:22 | #452
|
| no to na start wybralem z Pelapem DR Rude na najlepszej sali na imprezie (ciezko bylo oddychac przez naglosnienie ) DR Rude juz na start pokosil ladnie !!! Catscan - zaczol kiepsciutko strasznie to spowrotem na Masters Reunion a tam Darkraver jedzie Old trackami ! pieknie !! troszke pobujania sie i spowrotem na Dystopie - koncowke Catscan mial juz lepsza Ophidian - zawiodlem sie tym Livem - nie pokazal sie z dobrej strony gral wolno , troche tam samplerem ponaciskal i to wszytsko I:Gor - praktycznie kopia seta z INQ ale porycie ladne bylo Charlny Lownoise & Mental Theo - jeden z faworytow imprezy - to co sie dzialo na ich secie to masakra - przecudwony set same Oldschoolowe traki w miedzy czasie odwiedzilem Tymon & Negative A - poczatek seta slabiutki - ale pozniej sie rozkrecili na maxa to porobili troche glowe !!! Paul Elstak - ten gosc niesmiertelny jest kolejny set faworyt !!! Da-y Mar - tu dopiero zagosilem na scenie glownej na troszke dluzej(bo tak wchodzilem tylko luknac co sie dzieje - dosc ciekawy secik w jej wykonaniu Angerfist & Outblast - nie mialem byc na tym Live ale wyszlo ze bylem i to na calym - muzycznie lipa totalna !nie przemawia mi ich muzyka ... oprawa wizualna kosmiczna byla Partyraiser - gral juz pol godziny jak przyszlismy ! ale drugie pol godziny wystarczylo zeby zrobil kupe w glowie !!! jedn z ;lepszych setow !! The Dj Producer - jezeli na Toxicu zagra tak jak na MoH-u to wiem ze Toxicator bedzie wam udany - rowniez konkretny set !! Unexist - nastpny zaliczany do grona najlepszych set !!! Pieknie industrialem pojechal Neophyte RAL - w swoim stylu konkrentny secik ale tam nie bede wywyzszal bo byly lepsze potem juz lazilem wszedzie az nadszedl czas na DROKZ -A I AKIRE !!! - no co tu pisac co moze z tego wyjsc skoro dobiera sie tych ludzi do grania razem !!! rzeznia juz totalna byla !!!! powrot busikiem zlecial jakos chodz nie bylo latwo !!!
dziekuje calej ekipie za dobra impreze pozdro | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez Ĺosiu 07-03-2010, 22:27, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Mar 2008 Posty: 159 (0,02/dzień) Piwa: 0 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 07-03-2010, 22:50 | #453
|
| | abdul napisał/a: | | Impreza przech*j masakra isnty error w gĹowie | Podpisuje sie pod tym Masakra Puzniej cos wiecej | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez murzynello 07-03-2010, 22:51, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 05 Sty 2008 Wiek: 37 Posty: 607 (0,09/dzień) Piwa: 79 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska  | Wysłany: 08-03-2010, 09:41 | #454
|
| Aaaa byĹo piÄknie !! Drokz & Akira mniammmmmmmmmm !!!! poprostu masakra:D:D wiÄcej jak sie obudze troszkÄ hehhe | _________________ Because we are the HARDCORE HOOLIGANS !!!! | | Ostatnio zmieniony przez AgaciA 08-03-2010, 09:43, w całości zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzień) Piwa: 471 Skąd: DÄ
browa GĂłrnicza  | Wysłany: 08-03-2010, 12:32 | #455
|
| | AgaciA napisał/a: | Drokz & Akira mniammmmmmmmmm !!!! poprostu masakra:D:D |
Haha Ci panowie wymiatajÄ
w duecie Drokz trzymaĹ siÄ jakoĹ? Bo na Dominatorze to bez oka graĹ | | Ostatnio zmieniony przez Rafir 08-03-2010, 12:32, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Dołączył: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzień) Piwa: 1318 Skąd: Katowice  | Wysłany: 08-03-2010, 15:59 | #456
|
| Jak dla mnie impreza Ĺźycia Wielkie dziÄki dla Sylwii za zorganizowanie przejazdu i te obiecanego piwa jednak Ci nie postawiĹem Droga minÄĹa doĹÄ spokojnie, przynajmniej w tym busie co ja nim jechaĹem, bo w drugim sĹyszaĹem, Ĺźe byĹy problemy benzynowo-dieslowe
OgĂłlnie nie byĹem w danym czasie tam gdzie chciaĹem byÄ bardziej spontanicznie byĹo
Najlepsza scena -> The Masters Reunion Nawet na main'ie nie byĹo tylu ludzico tam muzycznie marzenie jak dla mnie i jeszcze pokazy RedBull X-Fighters
Set imprezy -> Charly Lownoise & Mental Theo Drugi jak dla mnie byĹ Neophyte Records Allstars - jak mi puĹcili My Misery to mnie chciaĹo roznieĹÄ RĂłwnieĹź dobry byĹ Paul Elstak - zagraĹ bardzo dobrze, ale jednak spodziewaĹem siÄ jednak lepszego seta, moĹźe juĹź zmÄczenie dawaĹo siÄ we znaki Tommyknocker & Mad Dog - bardzo dobry secik Amnesys - niespodziewaĹem siÄ rewelacji, ale i tak byĹo dobrze Catscan - pewnie to tylko moje odczucie ale jakoĹ zamulajÄ
co zagraĹ ... Nico & Tetta - trafiĹem na nich przez przypadek, ale tak mi siÄ set spodobaĹ, Ĺźe zostaĹem prawie do koĹca Akira & Drokz - zajebista koĹcĂłwka ale pod koniec Heet mnie wyciÄ
gnaĹ na Noize Suppressor i tam tak fajnie juĹź nie byĹo ... Angerfist & Outblast - muzycznie ... no jak dla mnie standardowy live, chociaĹź mogli wiÄcej starych waĹkĂłw puĹciÄ, albo mogĹem mniej na pizzy (3 róşne ) siÄ skupiÄ, a bardziej na muzyce " ale wizualnie przekozacko
OgĂłlnie wielu co chciaĹem usĹyszeÄ przegapiĹem, bo to zostaĹem dĹuĹźej na kimĹ innym, bo to musiaĹem sobie juĹź dychnÄ
c, to coĹ zjÄĹÄ i napiÄ siÄ ... no ale trudno, pewnie jeszcze bÄdÄ
okazje nadrobiÄ braki | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzień) Piwa: 88 Skąd: Lohne  | Wysłany: 08-03-2010, 16:00 | #457
|
| | hayer86 napisał/a: | | Nawet na main'ie nie byĹo tylu ludzico tam |
main byl najwiekszy takze nie moglo byc wiecej ludzi :d P | |
| |
 | |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Dołączył: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzień) Piwa: 1318 Skąd: Katowice  | Wysłany: 08-03-2010, 16:18 | #458
|
| No wiem pelap chodziĹo mi o to, Ĺźe byĹo bardziej tĹoczno zĹego okreĹlenia uĹźyĹem, sorki | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 24 Sty 2009 Posty: 2081 (0,32/dzień) Piwa: 70 Skąd: Feynoord  | Wysłany: 08-03-2010, 16:53 | #459
|
| | ma ktos jakies seciwa z sceny early .pozdr | _________________ Industrial Strength Fuckers!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzień) Piwa: 88 Skąd: Lohne  | Wysłany: 08-03-2010, 16:58 | #460
|
| | GABBERHEADS, setow jeszcze nie ma ... ale za niedugo wrzuce filmiki z tej sceny | |
| |
 | |
| |