Przesuniêty przez: Daron37 06-07-2014, 11:04 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 19 Mar 2010 Posty: 266 (0,04/dzieñ) Piwa: 185 Sk±d: Przejd¼ do mapy  | Wys³any: 14-03-2014, 19:30 | #31
|
| Scena Hardstyle jest i Hardcore też jest więc nie wiem po co narzekacie.... Poza tym każdy mógł wystawić scenę w tym roku jak i tamtym....
Domyśleliśmy się że będzie taka sytuacja w tym roku więc w tym roku muzyka dużo bardziej przystępna będzie na naszej scenie Stąd decyzja o takich gatunkach jak typowy Hardcore, Early czy Frenchcore
Swoją drogą każdy narzeka że nic nie ma kraju, a wozicie się po Dominatorach czy innych eventach zamiast robić tutaj coś na miejscu Za zbiórkę z takiego Busa na Domi byscie mieli najlepszą i największą scenę na Silesia in Love (nie licząc main) a o imprezie klubowej z zagranicznymi bookingami nie wspomnę!
Żeby nie było że jestem gołosłowny.... wyjazd na Dominator kosztuję 600 zł (a to jeden z tanszych wyjazdów tutaj) 600 zł * 8 = 4800 zł
Gdybym ja miał luźny budżet 4800 zł na imprezę to bym zrobił taką imprezę, która by zatrzęsneła zdrowo tym państwem, a o rozmiarach sceny na Silesia in Love nie wspomnę | _________________

| | Ostatnio zmieniony przez FRIZ 14-03-2014, 19:40, w ca³o¶ci zmieniany 6 razy | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 21 Lut 2009 Wiek: 35 Posty: 3705 (0,58/dzieñ) Piwa: 746 Sk±d: Oslo  | Wys³any: 14-03-2014, 20:17 | #32
|
| | dla mnie impreza kompletna,jak nie ma scen to że maÅ‚y wybór, jak sa sceny tez źle. | _________________ SILESIA HARDCORE PUNK | | Ostatnio zmieniony przez Q-DC__ 14-03-2014, 21:55, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 16 Maj 2011 Wiek: 35 Posty: 1521 (0,27/dzieñ) Piwa: 557 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 15-03-2014, 10:17 | #33
|
| W zeszłym roku nie dałem rady, więc w tym zamierzam odwiedzić | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 03 Lip 2011 Wiek: 34 Posty: 1095 (0,2/dzieñ) Piwa: 741 Sk±d: ChoRzów  | Wys³any: 15-03-2014, 11:21 | #34
|
| | FRIZ napisa³/a: | SwojÄ… drogÄ… każdy narzeka że nic nie ma kraju, a wozicie siÄ™ po Dominatorach czy innych eventach zamiast robić tutaj coÅ› na miejscu Za zbiórkÄ™ z takiego Busa na Domi byscie mieli najlepszÄ… i najwiÄ™kszÄ… scenÄ™ na Silesia in Love (nie liczÄ…c main) a o imprezie klubowej z zagranicznymi bookingami nie wspomnÄ™!
Żeby nie było że jestem gołosłowny.... wyjazd na Dominator kosztuję 600 zł (a to jeden z tanszych wyjazdów tutaj) 600 zł * 8 = 4800 zł
|
I myslisz , ze przykladowy bus jadacy na Domi wolalby dac po 600 zl na lebka zeby zorganizowac scene na silesia in love ? Wole wydac 1200 i jechac tam na impreze , ktora bede pamietal a nie tu gdzie sie tylko najebie wydam w chuj pieniedzy i chuja z tego bede mial
Poza tym wy tu macie pelno imprez w waszych klimatach i skoro to wam odpowiada to spoko mi to nie odpowiada i wole dac 600 zl na Domi niz robic sciepe znowu na scene na Sil tylko po to zeby MPT zrobilo na nas dodatkowy hajs | | Ostatnio zmieniony przez Ricken 15-03-2014, 11:23, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 18 Pa¼ 2009 Wiek: 37 Posty: 1732 (0,28/dzieñ) Piwa: 611 Sk±d: RÅšL <WrK>  | Wys³any: 15-03-2014, 14:42 | #35
|
| | FRIZ napisa³/a: | Scena Hardstyle jest i Hardcore też jest wiÄ™c nie wiem po co narzekacie.... Poza tym każdy mógÅ‚ wystawić scenÄ™ w tym roku jak i tamtym....
Domyśleliśmy się że będzie taka sytuacja w tym roku więc w tym roku muzyka dużo bardziej przystępna będzie na naszej scenie Stąd decyzja o takich gatunkach jak typowy Hardcore, Early czy Frenchcore
Swoją drogą każdy narzeka że nic nie ma kraju, a wozicie się po Dominatorach czy innych eventach zamiast robić tutaj coś na miejscu Za zbiórkę z takiego Busa na Domi byscie mieli najlepszą i największą scenę na Silesia in Love (nie licząc main) a o imprezie klubowej z zagranicznymi bookingami nie wspomnę!
Gdybym ja miał luźny budżet 4800 zł na imprezę to bym zrobił taką imprezę, która by zatrzęsneła zdrowo tym państwem, a o rozmiarach sceny na Silesia in Love nie wspomnę |
Dlatego tylko scena tc.pl mnie interesuje z całej puli na sil, i jeśli przybęde to tylko dla niej
Ale 22 sceny gdzie na 3/4 będzie to samo to troche na wyrost | |
| |
 | |
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Do³±czy³: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzieñ) Piwa: 608 Sk±d: Zabrze / Chorzów  | Wys³any: 15-03-2014, 15:38 | #36
|
| | kych0 napisa³/a: |
Ale 22 sceny gdzie na 3/4 będzie to samo to troche na wyrost |
I znów sceny będą się nachodzić jedna na drugą i znowu będzie ten sam harmider co w zeszłym roku - pisało się,mówiło się a organizatorzy i tak nie wzięli sobie nic z tego pod uwagę,bo wiedzą lepiej.. Tylko postawili znowu na ilość nie na jakość! W dodatku jeszcze prawie tych samych scen. Połowe z tego wszystkiego bym wyjebał w pizdu! Połowa scen będzie zajmowała tylko niepotrzebnie miejsce,a i tak będą puste jak w zeszłym roku było. Z tego co pamiętam - mieli niby wybrać te sceny z takimi gatunkami gdzie było największe zainteresowanie i największa frekwencja-właśnie widać. Nic się nie zmieniło. Miało być lepiej...Miało...
No ale za to bÄ™dzie strefa do 3.5% alk. wiÄ™c cieszmy siÄ™ | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | | Ostatnio zmieniony przez wolfen88 15-03-2014, 15:41, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 19 Mar 2010 Posty: 266 (0,04/dzieñ) Piwa: 185 Sk±d: Przejd¼ do mapy  | Wys³any: 15-03-2014, 17:38 | #37
|
| | I myslisz , ze przykladowy bus jadacy na Domi wolalby dac po 600 zl na lebka zeby zorganizowac scene na silesia in love ? Wole wydac 1200 i jechac tam na impreze , ktora bede pamietal a nie tu gdzie sie tylko najebie wydam w chuj pieniedzy i chuja z tego bede mial |
GratulujÄ™ podejÅ›cia!! Z takim podejÅ›ciem Hardstyle zginie Å›mierciÄ… naturalnÄ… za 5 lat w Polsce, podczas gdy „Cieżkie Hardcory” o dziwo bÄ™dÄ… żyÅ‚y dobrze… bo jakby nie patrzeć my mamy 10 razy trudniej zorganizować imprezÄ™, znaleźć klub i odbiorców bo gramy najczęściej sieczkÄ™, na która wÅ‚aÅ›ciciele lokali patrzÄ… krzywym okiem.
Teraz sobie odpowiedz czemu w ogóle macie jakiś hardstyle w naszym pięknym kraju? Bo ja z tego co zauważyłem imprezy z Twoją muzyką tylko organizuje Energy 2000. Dlaczego oni to robią? Wiadomo dla zysków, muszą na tym zarabiać inaczej by nic nie organizowali, i może kiedyś pięknego dnia Energy się wypnie na Hardstyle jak to zrobił megaclub, bo nie będzie już takich zysków jak kiedyś lub będą kłopoty z bookingami, które są co roku droższe.
| Poza tym wy tu macie pelno imprez w waszych klimatach i skoro to wam odpowiada to spoko mi to nie odpowiada i wole dac 600 zl na Domi niz robic sciepe znowu na scene na Sil tylko po to zeby MPT zrobilo na nas dodatkowy hajs |
ZastanowiÅ‚eÅ› siÄ™ może dlaczego mamy „peÅ‚no” imprez w nasyzm klimacie w kraju? Tak siÄ™ dobrze skÅ‚ada, że każdÄ… z tych osób znam która organizuje te imprezy i dziÄ™ki bogu nikt z nich nie ma podejÅ›cia do sprawy jak Ty. Wszystkie te osoby, czy to The Score, Warsaw Speedcore Team czy organizatorzy Hakkefestu sÄ… to ludzie, którzy oddajÄ… wszystkie swoje oszczÄ™dnoÅ›ci po to żeby zorganizować coÅ› w tym kraju, po to żeby scena muzyczna w tym kraju nie wyglÄ…daÅ‚a jak ten festiwal czyli sam trance, house czy techno. Dlatego sÄ… cyklicznie imprezy, bo sÄ… grupy ludzi którzy chcÄ… coÅ› zrobić i naprawdÄ™ kochajÄ… tÄ… muzykÄ™ niż „najebać siÄ™ i nic z tego nie mieć”. | _________________

| | Ostatnio zmieniony przez FRIZ 15-03-2014, 17:39, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzieñ) Piwa: 1722 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 15-03-2014, 17:48 | #38
|
| W tamtym roku dużo siedziałem na scenie Hellboya i w tym roku też tak będzie: ) najlepsza scena | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 15 Cze 2010 Wiek: 33 Posty: 111 (0,02/dzieñ) Piwa: 19 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 15-03-2014, 18:31 | #39
|
| | FRIZ napisa³/a: | | I myslisz , ze przykladowy bus jadacy na Domi wolalby dac po 600 zl na lebka zeby zorganizowac scene na silesia in love ? Wole wydac 1200 i jechac tam na impreze , ktora bede pamietal a nie tu gdzie sie tylko najebie wydam w chuj pieniedzy i chuja z tego bede mial |
GratulujÄ™ podejÅ›cia!! Z takim podejÅ›ciem Hardstyle zginie Å›mierciÄ… naturalnÄ… za 5 lat w Polsce, podczas gdy „Cieżkie Hardcory” o dziwo bÄ™dÄ… żyÅ‚y dobrze… bo jakby nie patrzeć my mamy 10 razy trudniej zorganizować imprezÄ™, znaleźć klub i odbiorców bo gramy najczęściej sieczkÄ™, na która wÅ‚aÅ›ciciele lokali patrzÄ… krzywym okiem.
Teraz sobie odpowiedz czemu w ogóle macie jakiś hardstyle w naszym pięknym kraju? Bo ja z tego co zauważyłem imprezy z Twoją muzyką tylko organizuje Energy 2000. Dlaczego oni to robią? Wiadomo dla zysków, muszą na tym zarabiać inaczej by nic nie organizowali, i może kiedyś pięknego dnia Energy się wypnie na Hardstyle jak to zrobił megaclub, bo nie będzie już takich zysków jak kiedyś lub będą kłopoty z bookingami, które są co roku droższe.
| Poza tym wy tu macie pelno imprez w waszych klimatach i skoro to wam odpowiada to spoko mi to nie odpowiada i wole dac 600 zl na Domi niz robic sciepe znowu na scene na Sil tylko po to zeby MPT zrobilo na nas dodatkowy hajs |
ZastanowiÅ‚eÅ› siÄ™ może dlaczego mamy „peÅ‚no” imprez w nasyzm klimacie w kraju? Tak siÄ™ dobrze skÅ‚ada, że każdÄ… z tych osób znam która organizuje te imprezy i dziÄ™ki bogu nikt z nich nie ma podejÅ›cia do sprawy jak Ty. Wszystkie te osoby, czy to The Score, Warsaw Speedcore Team czy organizatorzy Hakkefestu sÄ… to ludzie, którzy oddajÄ… wszystkie swoje oszczÄ™dnoÅ›ci po to żeby zorganizować coÅ› w tym kraju, po to żeby scena muzyczna w tym kraju nie wyglÄ…daÅ‚a jak ten festiwal czyli sam trance, house czy techno. Dlatego sÄ… cyklicznie imprezy, bo sÄ… grupy ludzi którzy chcÄ… coÅ› zrobić i naprawdÄ™ kochajÄ… tÄ… muzykÄ™ niż „najebać siÄ™ i nic z tego nie mieć”. |
Dobrze prawisz ciężko znaleźć klub w którym można coś z Hardów pograc wlasciciele nie sa chętni co do współpracy . No i tez ludzie dobrze bawiacy sie na imprezie HS lub HC dla osób 3 potencjalnych klubowiczów są czymś niespotykanym . Wiec ciezko cos zorganizowac co do sceny SIL fajnie jakby była ale cóż ... | _________________ https://www.facebook.com/...41342794?ref=hl | |
| |
 | |
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Do³±czy³: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzieñ) Piwa: 608 Sk±d: Zabrze / Chorzów  | Wys³any: 15-03-2014, 18:48 | #40
|
| | FRIZ napisa³/a: | GratulujÄ™ podejÅ›cia!! Z takim podejÅ›ciem Hardstyle zginie Å›mierciÄ… naturalnÄ… za 5 lat w Polsce, |
Słysze już to od kilku dobrych lat i jakoś nic. Po pierwsze primo; HARDSTYLE WILL NEVER DIE!
| FRIZ napisa³/a: | podczas gdy „Cieżkie Hardcory” o dziwo bÄ™dÄ… żyÅ‚y dobrze… bo jakby nie patrzeć my mamy 10 razy trudniej zorganizować imprezÄ™, znaleźć klub i odbiorców bo gramy najczęściej sieczkÄ™, na która wÅ‚aÅ›ciciele lokali patrzÄ… krzywym okiem. |
Co do organizacji HC w klubach to się zgodzę masz rację jest trudniej zorganizować imprezę tego typu a szczególnie z undergroundowymi HC. Jednakże prawda jest taka (możesz się z tym zgadzać bądź nie),że w PL o wiele większe zainteresowanie jest hardstylem niż hardcorem a to raczej się nigdy nie zmieni,gdyby miało to już dawno by się zmieniło!
| FRIZ napisa³/a: | | Teraz sobie odpowiedz czemu w ogóle macie jakiÅ› hardstyle w naszym piÄ™knym kraju? |
Bo jest tym zainteresowanie i popyt może nie taki wielki jak na trance czy House,electro i inne komercyjne style ale jest spora grupa ludzi w PL (szczególnie na południu polski;śląsk,małopolska,opole i mniejsza grupa ludzi okolice poznania), która łapie ten styl muzyczny. A kluby Energy Przytk. i Kat. mają wystarczającą frekwencje co każdy KOH na parkiecie,zwracają się koszta,więc opłaca im się widocznie organizacja tego typu imprez.
| FRIZ napisa³/a: | | Bo ja z tego co zauważyÅ‚em imprezy z TwojÄ… muzykÄ… tylko organizuje Energy 2000. |
Nie mieszkasz na śląsku i dlatego się tutaj mylisz,bo prócz Energy 2000 są jeszcze kluby typu; Discoplex A4,Platforma Bytom,Kocynder Chorzów itp. w których też organizowane są/będą imprezy Hardstyle'owe,Hardcore"owe. Ostatnio impreza odbyła się nawet w Megaclubie i wypadła bardzo pozytywnie pod każdym względem.Frekwencja moim zdaniem też dopisała - parkiet był zapełniony cały. Spodziewamy się kolejnej edycji w czerwcu.
| FRIZ napisa³/a: | i może kiedyÅ› piÄ™knego dnia Energy siÄ™ wypnie na Hardstyle jak to zrobiÅ‚ megaclub, bo nie bÄ™dzie już takich zysków jak kiedyÅ› lub bÄ™dÄ… kÅ‚opoty z bookingami, które sÄ… co roku droższe.
|
WÄ…tpiÄ™ w to. Imprezy KOH cieszÄ… siÄ™ dużym powodzeniem, zainteresowaniem i frekwencjÄ… już od dÅ‚uższego czasu w Przytkowicach. W Katowicach już też. Gdyby spadÅ‚y zyski na imprezach Kings Of Hardstyle,Energy najprÄ™dzej by zrezygnowaÅ‚o z promocji (jakie czÄ™sto sÄ…,darmowe wejÅ›ciówki itp.) i podniosÅ‚oby najpierw ceny biletów niż by siÄ™ wypięło na HS. Skoro sÄ… nadal darmowe wejÅ›ciówki,promocje i stać ich na HHz to znaczy że im siÄ™ powodzi i majÄ… pieniążki. I nic nie wskazuje na to aby Energy pożegnaÅ‚o siÄ™ z KOHami. | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | | Ostatnio zmieniony przez wolfen88 15-03-2014, 18:54, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
| |