Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwość i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 05.07.2014, chorzow, in, love, silesia, wpkiw

Przesunięty przez: Daron37
06-07-2014, 11:04
05.07.2014 - Silesia In Love @ WPKiW ChorzĂłw
Autor Wiadomo¶ć
SoTeS 
Go Fuckin' Raw!

Informacje
Doł±czył: 18 PaĽ 2012
Piwa: 178
Sk±d: Katowice

Wysłany: 07-07-2014, 20:22    #111

CHUJNIA

Podziękowali:Kasz, wolfen88
Gife 
F B I

Informacje
Doł±czył: 21 Wrz 2008
Piwa: 521
Sk±d: PoznaĹ„

Wysłany: 08-07-2014, 00:09    #112

Po zdjęciach widzę, że mało osób, mimo, że konkurencja zerowa, widocznie rok temu SGH przyciągnęło więcej ludzi to też u Was byli :P
Są wakacje, większość turla kasę na dominatory itd, więc sobie SIL odpuścili. Wg mnie, ta impreza z góry, z taką ilością scen jest skazana na niską frekwencję. Za mało miejsca, za dużo scen, ludzie wciąż oceniają przez pryzmat zagłuszania się. Po prostu orgowie się nie wywiązują z obietnic i ludzie zaczynają mieć to w dupie..

Kasz 
AniMe

Informacje
Doł±czył: 22 Wrz 2010
Piwa: 98
Sk±d: Ĺ»ory

$ wspomagacz (Ilo¶ć: 2)

Wysłany: 08-07-2014, 00:29    #113

SoTeS napisał/a:
CHUJNIA

Mówiłem Ci, że nie wiem czy będę. Ale jakoś w ogóle nie miałem ciśnienia na tą imprezę.
Rok temu była chociaż scena HF. W tym roku dla mnie nie było nic :(

Podziękowali:wolfen88, SoTeS
FRIZ 
Terrorhead

Informacje
Doł±czył: 19 Mar 2010
Piwa: 185
Sk±d: PrzejdĽ do mapy

Wysłany: 08-07-2014, 01:25    #114

Gife napisał/a:
Po zdjęciach widzę, że mało osób, mimo, że konkurencja zerowa, widocznie rok temu SGH przyciągnęło więcej ludzi to też u Was byli :P

Rozumiem że to komentarz odnośnie do sceny Terrorcoru i Warsaw Speedcore, ale najlepiej wysuwać takie wnioski na podstawie paru zdjęć nie będąc tam nawet przez 5 minut...

Gife napisał/a:
Są wakacje, większość turla kasę na dominatory itd, więc sobie SIL odpuścili

To raptem było kilka osób, które się szumnie zapowiadały że zjawią się na silesii. Na szczęście, większość osób słuchających HC w tym kraju dominatora nie bierze nawet pod uwagę

Gife napisał/a:
Wg mnie, ta impreza z góry, z taką ilością scen jest skazana na niską frekwencję. Za mało miejsca, za dużo scen, ludzie wciąż oceniają przez pryzmat zagłuszania się. Po prostu orgowie się nie wywiązują z obietnic i ludzie zaczynają mieć to w dupie..

Na naszej scenie łupało jak trzeba nawet nie było mowy o przebiciach z innych scen i podobnie jak w tamtym roku byliśmy zmuszeni użyć 1/3 mocy naszego nagłośnienia ze względu na surowe restrykcje dotyczące poziomu głośności... tak czy siak ziemia się trzęsła a pojedyncze płyty CD latały po całym stole kiedy bass łupał :D

Ostatnio zmieniony przez FRIZ 08-07-2014, 02:02, w cało¶ci zmieniany 6 razy  

Podziękowali:netya
SchizeQ 

Informacje
Doł±czył: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Sk±d: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo¶ć: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶ć: 1)

Wysłany: 08-07-2014, 11:16    #115

FRIZ napisał/a:
Rozumiem że to komentarz odnośnie do sceny Terrorcoru i Warsaw Speedcore, ale najlepiej wysuwać takie wnioski na podstawie paru zdjęć nie będąc tam nawet przez 5 minut...

Podbijam, strzelnica wyszla bardzo dobrze i nie narzekala na brak zainteresowania :)

Podziękowali:FRIZ, netya
Gife 
F B I

Informacje
Doł±czył: 21 Wrz 2008
Piwa: 521
Sk±d: PoznaĹ„

Wysłany: 08-07-2014, 12:37    #116

FRIZ napisał/a:
Nie, tu możesz wstawić nazwę każdej sceny. Nie patrzyłem na zdjęcia i filmiki tylko od Was, a całokształtu tego jubelu :)
FRIZ napisał/a:
To raptem było kilka osób, które się szumnie zapowiadały że zjawią się na silesii. Na szczęście, większość osób słuchających HC w tym kraju dominatora nie bierze nawet pod uwagę
to był tylko przykład, letnich festiwali jest od zajebania :P ja na sierpień wybrałem Audioriver np, potem lecę na urlop więc siłą rzeczy, SIL odpadła, a przecież bym odwiedził, gdyby jeszcze siana było w zapasie :)
FRIZ napisał/a:
Na naszej scenie łupało jak trzeba nawet nie było mowy o przebiciach z innych scen i podobnie jak w tamtym roku byliśmy zmuszeni użyć 1/3 mocy naszego nagłośnienia ze względu na surowe restrykcje dotyczące poziomu głośności... tak czy siak ziemia się trzęsła a pojedyncze płyty CD latały po całym stole kiedy bass łupał
a tego właśnie chciałem się spodziewać po Waszej scenie..odczucia z filmów, a bywających na imprezie zawsze się różnią :P
tylko po prostu zaciekawił mnie brak komentarzy, trzeba było wywołać do dyskusji :P

MarcineK 

Informacje
Doł±czył: 21 Lip 2011
Piwa: 12
Sk±d: Raciborsko/Wieliczka

Wysłany: 08-07-2014, 16:24    #117

Ja całą imprezę spędziłem na scenie Terrorcore.pl vs Warsaw Speedcore, muzycznie było znakomicie, towarzystwo też dopisało,a scena przez całą imprezę cieszyła się sporym zainteresowaniem :) Pozostaje podziękować tylko wszystkim którzy się przyczynili do tego żeby mocne dźwięki były obecne na Silesi. Ode mnie wielkie dzięki za świetną imprezę :clap:

Podziękowali:FRIZ, netya
wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Doł±czył: 15 Gru 2009
Piwa: 608
Sk±d: Zabrze / ChorzĂłw

$ wspomagacz (Ilo¶ć: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶ć: 1)

Wysłany: 08-07-2014, 21:15    #118

Gife napisał/a:

Za mało miejsca, za dużo scen, ludzie wciąż oceniają przez pryzmat zagłuszania się. Po prostu orgowie się nie wywiązują z obietnic i ludzie zaczynają mieć to w dupie..

Dokładnie sporo było obiecane po zeszłorocznej edycji i w ..uja polecieli. Nic nie zmienili,dalej taki sam harmider.

Kasz napisał/a:

Rok temu była chociaż scena HF. W tym roku dla mnie nie było nic :(

SoTeS napisał/a:
CHUJNIA

Od początku wiedziałem,że tak właśnie będzie dlatego odpuściliśmy sobie tą imprezę i zaoszczędzili kasę na co innego. Zdecydowanie wolę na Electrocity za te pieniądze pojechać,tam przynajmniej jest klimat,byłem kiedyś więc wiem co piszę :thumbup:
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.

vulcan 
Kolejarz FPL

Informacje
Doł±czył: 13 PaĽ 2008
Piwa: 526
Sk±d: Bydgoszcz/Warszawa

$ wspomagacz (Ilo¶ć: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶ć: 1)

Wysłany: 11-07-2014, 01:02    #119

FRIZ napisał/a:

No my akurat odpuściliśmy w ostatnim tygodniu z wielu przyczyn po za sceną tc.pl raczej nic nie straciliśmy, ale lepiej było wyskoczyć na Dąbki nad morze i odpocząć po miesiącu dość ostrego zapierdalania niż tłuc się do Kato ponad 400 km w takim skwarze :(

Co się odwlecze to nie uciecze do BEF-a już niedużo czasu zostało _O_

hayer86 
aka Latexowa Morda

Informacje
Doł±czył: 24 Sie 2009
Piwa: 1318
Sk±d: Katowice

$ wspomagacz (Ilo¶ć: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶ć: 1)

Wysłany: 11-07-2014, 09:14    #120

Nie no, wiadomo że każdy ma swoje życie i swój portfel, ale zapowiadało się milion ludzi, a przyjechało tyle ile przyjechało. Bo ten żelazka zapomniał wyłączyć, bo ta musi na szybko skrobankę zrobić, bo transy lepsze, bo nie ma angerfista itd... A potem płacz i lament, że w PL nic się nie dzieje.

Podziękowali:MarcineK, netya, FRIZ
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych użytkowników)