Przesuniêty przez: ROoZi 08-07-2015, 14:32 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 10 Mar 2013 Posty: 1864 (0,38/dzieñ) Piwa: 942 Sk±d: Warszawa  | Wys³any: 04-07-2015, 22:56 | #141
|
| Jest darmowy, bo środki na niego są zbierane inaczej niż przez sprzedaż biletów. A koszty z pewnością większe. Nie ma co porównywać. No, ale sama popularność tu nie decyduje, a sceny, teren, logistyka itd.
Tym razem udaÅ‚o siÄ™ Wam zrobić zdjÄ™cie? Jak byÅ‚o? Fajek wam nie pozabierali? Pić piwo pozwalali? | _________________ HardTripy | | Ostatnio zmieniony przez lamborghini17 04-07-2015, 23:57, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 31 Lip 2007 Wiek: 35 Posty: 1698 (0,24/dzieñ) Piwa: 582 Sk±d: Sosnowiec  | Wys³any: 05-07-2015, 11:37 | #142
|
| | lamborghini17 napisa³/a: | | Tym razem udaÅ‚o siÄ™ Wam zrobić zdjÄ™cie? |
Jak tym razem? 2 lata temu się udało i wczoraj też.
| lamborghini17 napisa³/a: | | Fajek wam nie pozabierali? |
Co prawda nie palę, ale oryginalnie zapakowane można było wnieść.
| lamborghini17 napisa³/a: | | Pić piwo pozwalali? |
Pozwalali. Standardowo 3.5% lane do kupienia wszędzie, do tego najmocniejszym piwem oczywiście był Redd's, do kupienia (nie jestem pewien czy tylko tam) na kręgu i nie dam głowy, ale chyba nie można było z nim wyjść na cały teren. Z tym piwem, to jak dla mnie mega porażka, nie dość, że lane 7,5zł, to jeszcze 400ml i 3.5%. 2 lata temu jak dobrze pamiętam w tym punkcie były jeszcze normalne piwa, ale później się skończyły. Zajebiście, że miałem ten przywilej i mogłem sobie wyjść z imprezy i wrócić jak też zrobiłem i obok wypiłem sobie normalne piwka po piątce, brat zjadł hamburgera w normalnej cenie i jeszcze na lody włoskie uderzyliśmy. Za tyle tam, to nawet nie miałbym kiełbaski z grila i piwka. :< Ja wiem, że zarobek ponad wszystko, ale to lekka przesada.
A jak było? Jednym słowem było zajebiście. Nasza scena konkretna - Ci co nie byli mogą zobaczyć na zdjęciach. Jedyny jej minus, to że było ciut za cicho i nie można było porządnie dojebać, bo dali jeden wzmachol na tyle głośników i nie wyrabiał. Przez co zdarzały się przycięcia na trackach i ogólnie cuda. Mimo wszystko ludzi na scenie było multum, praktycznie najwięcej z tych wszystkich scen. Muzycznie to było mistrzostwo świata. Dużo early, dużo dobrego raw'u, przez mój hc (słyszałem, że dobry set, dzięki ) i rozpierdol Noisy'ego. Na koniec widziałem, że dobrze się bawiliście przy hs'ie od Ubex'a, a ogólnie miałem pograć terror, więc nie chciałem wam psuć zabawy, bo byście pewnie uciekli. Jedynie jeden kawałek dosłownie 2 min. poleciał, przyszła pani organizator i skończyła imprezę. Chyba nie lubi terroru.
To tyle ode mnie. Miło było zobaczyć stare mordki. Mój set na dniach będzie odtworzony jakby kogoś interesował. Pozdrawiam! | |
| |
Podziêkowali: | emcusia |
Informacje Do³±czy³: 24 Lis 2013 Wiek: 32 Posty: 114 (0,02/dzieñ) Piwa: 28 Sk±d: Szczecin  | Wys³any: 05-07-2015, 13:02 | #143
|
| Dobra to i ja coś skrobne. Impreza , jak już maly wspomniał, mistrzostwo świata. Klimat na naszej scenie był zajebisty, widać było, że mało było tam ludzi z przypadku. Wszystkie sety były naprawdę solidne (choć mogło być trochę więcej euphoriców ). Cieszę się, żę udało mi się poznać trochę ludzi z forum .
| | Z tym piwem, to jak dla mnie mega porażka, nie dość, że lane 7,5zł, to jeszcze 400ml i 3.5% |
Fakt, z tym piwem trochę przesadzili, ale inne napoje były w dobrych cenach ( 5zl za 500ml). W zasadzie to cena piwa podobna jak na zagranicznym evencie
Także impreza była kurewsko dobra, żałuje tylko, że pojechałem bez noclegu, bo jechać 10h pociągiem, wybawić się do upadłego i później znowu 10h w pociągu, sprawiło, że teraz jestem totalnym "trupem"
PS. | maly napisa³/a: | przez mój hc (sÅ‚yszaÅ‚em, że dobry set, dziÄ™ki ) |
Dobry był, napierdalałem ostro, mimo, że nie przepadam za HC | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 10 Mar 2013 Posty: 1864 (0,38/dzieñ) Piwa: 942 Sk±d: Warszawa  | Wys³any: 05-07-2015, 13:50 | #144
|
| | maly napisa³/a: | | lamborghini17 napisa³/a: | | Tym razem udaÅ‚o siÄ™ Wam zrobić zdjÄ™cie? |
Jak tym razem? 2 lata temu się udało i wczoraj też. |
Nawiązałem tu do E-Force'a w Discoplexie. Wtedy zdjęcie nie pykło. | _________________ HardTripy | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Cze 2007 Wiek: 36 Posty: 111 (0,02/dzieñ) Piwa: 15 Sk±d: Siemianowice ÅšlÄ…skie  | Wys³any: 05-07-2015, 14:30 | #145
|
| | maly napisa³/a: | | Jedyny jej minus, to że byÅ‚o ciut za cicho i nie można byÅ‚o porzÄ…dnie dojebać, bo dali jeden wzmachol na tyle gÅ‚oÅ›ników i nie wyrabiaÅ‚ |
Jedyny i niestety największy minus 'naszej' sceny... no ale jak to mówią "złośliwość rzeczy martwych" (Pozdrawiam Polish Raw Showcase, którzy mieli zajebisty poczatek seta )
| maly napisa³/a: | | Muzycznie to byÅ‚o mistrzostwo Å›wiata. |
Tu się zgodze w 100% , bardzo przyjemnie się hasało Żałuję, że nie mogłem być na wszystkich setach, ale koleżanka nie przepadała za hardami i trzeba było trochę na mainie posiedzieć...
| maly napisa³/a: | | MiÅ‚o byÅ‚o zobaczyć stare mordki. |
+1
Pozdro wariaty | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 16 Maj 2011 Wiek: 35 Posty: 1521 (0,27/dzieñ) Piwa: 557 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 05-07-2015, 14:30 | #146
|
| Oj na prawdę syto było Dobrze że mieliśmy miejscówkę z odrobiną cienia bo main i parę innych scen miały pełny żar... Faktycznie momentami było słabo z nagłośnieniem- po rozmowie z gościem z pol audio wyszło że potrzebny był nam kabel 370V a nie 230, dzielone na pół z drugą sceną, ja miałem to szczęście że mogłem grać najgłośniej bo z początkiem nie było takiego obciążenia. Tak jak M4H wspominał dzięki opaskom mogliśmy sobie wyskoczyć poza teren imprezy na normalne jedzonko i normalne piwo Tych silesiowych piw wypiłem wczoraj około 20 i generalnie nic mi nie było, co obrazuje jakość tego piwerka... Co do setów Korkizz i First z początku lekko i przyjemnie choć nieco chaotycznie Ja rozjechałem kilka przejść ale ogółem uważam że było poprawnie. Chaotica ani Regaina z Pietrazem w całości nie ogarnąłem bo wyskoczyliśmy na wyżerkę. Driver z solidną dawką klasyków też fajnie naściągał ludzi. Polski pokaz surowego pomijam z wiadomych względów Resq razem z Driverem stwierdziliśmy że na prawdę głęboko sięgnąłeś do case'ów. Mariusz Ty masz byku cholerny talent do 'uptempo' ten bootleg Faded elegancko siadł
Fajnie że po wystÄ™pie Noisiego miaÅ‚em możliwość na maÅ‚e 'afterparty' które ocknęło tych którzy troche przysypiali na core'ach, nawet parÄ™ osób wróciÅ‚o PodziÄ™kowania dla Rooziego za zaproszenie, dla Resq i m4h'a za towarzystwo i asystÄ™ podczas grania Gdyby ktoÅ› chciaÅ‚ TL to pisać, wrzucÄ™ wieczorem | | Ostatnio zmieniony przez UbeX 05-07-2015, 14:32, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Chaotic Spirit Unleash your spirit!

Informacje Do³±czy³: 11 Sie 2011 Wiek: 31 Posty: 277 (0,05/dzieñ) Piwa: 135 Sk±d: GdaÅ„sk  | Wys³any: 05-07-2015, 15:03 | #147
|
| Ja po prostu napiszę: dzięki wszystkim co byli na moim jak i na secie PRS! Mam nadzieję, że się podobało Szkoda, że sprzęcior czasem nawalał, ale tak się zdarza czasem
Wymieniać tu poszczególnie nie będę nikogo bo za dużo by tego było Po prostu dziękuję za miłe przyjęcie i spędzenie wspólnego czasu wszystkim, z którymi choć chwilę porozmawiałem. Do następnego mordeczki, mam nadzieję że wrócę do Was niedługo bo po raz kolejny mi się w ciul spodobało, props od Gorola
btw, o fotce nawet nie wiedziaÅ‚em, że jakaÅ› bÄ™dzie robiona także siÄ™ nie zaÅ‚apaÅ‚em eh | _________________ http://djchaoticspirit.com/ For bookings and info: contact@djchaoticspirit.com | | Ostatnio zmieniony przez Chaotic Spirit 05-07-2015, 15:05, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Cze 2007 Wiek: 36 Posty: 111 (0,02/dzieñ) Piwa: 15 Sk±d: Siemianowice ÅšlÄ…skie  | Wys³any: 05-07-2015, 15:07 | #148
|
| | UbeX napisa³/a: | | Tych silesiowych piw wypiÅ‚em wczoraj okoÅ‚o 20 i generalnie nic mi nie byÅ‚o, co obrazuje jakość tego piwerka... |
Cena zdecydowanie nie była współmierna do jakości... ewidentnie piąte płukanie beczki to piwo było | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 19 Kwi 2008 Wiek: 42 Posty: 1352 (0,2/dzieñ) Piwa: 660 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 05-07-2015, 18:02 | #149
|
| Takich imprez powinno być wiecej, klimat Parku Chorzowskiego jest niesamowity ! Największa bolączka to ten nieszczęsny przewód 230V, kurwa ja mam taki do kompa podpięty a nie do końcówki mocy o wartości 2000 W ? cos koło tego. No ale Pumba wlazł i nagle zaczęło być głośno ! Wyhasałem się jak za dobrych starych czasów, ale niestety wiek powoli daje sie we znaki i trza było częste przerwy robić Pumba, Mały, Ciacho <3 wasze sety były dla mnie genialne Co do mojego acta, nie obyło sie bez małej wpadki. No ale po sporej masie alkoholu wlanego w siebie nie zauważyłem ze filtr lowpass na kicku był całkowicie wyzerowany ha ha i przez dobre 20 sekund miałem kompletnego nie ogara ha ha ha Fajnie sie patrzyło na ludzi zapierdalajacych do mojej muzyki, naparwde ludzie dawaliscie czadu a to dla mnie jest największym motorem napędowym podczas występu i daje mi takiego kopa że aż zlazłem z DJki do was na chwilkę poskakać z wami ha ha Dzieki wielkie za impreze, za to ze wytrzymaliście te 50 minut z moimi piosenkami i za całokształt Roozik jeszcze raz dziekuje za zaproszenie, do następnego maszkary ! | _________________ www.myspace.com/noisyboypl | |
| |
Podziêkowali: | emcusia |
Informacje Do³±czy³: 16 Cze 2010 Wiek: 33 Posty: 2894 (0,49/dzieñ) Piwa: 485 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 05-07-2015, 18:43 | #150
|
| Impreza towarzysko i muzycznie, na naszej scenie, idealnie! Miło było wszystkich spotkać, pogadać, skleić piony. Dziękuję za możliwość zagrania, sprzęt był jaki był, nam z Reginą jakoś szczególnie nie dokuczył Scena super, ludzi sporo jak 2 lata temu, muzycznie każdy znalazł coś dla siebie
Co do całości imprezy... Potężna organizacja takiej imprezy jak Mayday, a po prostu bida z nędzą. Od samego wejścia jako artysta problemy, sami nie wiedzą gdzie mamy wejść i się zgłosić, a staliśmy tuż obok namiociku, gdzie babka miała całą listę. Małe scenki, to małe scenki. Ale Mainstage? Porażka, postawili jakiś namiot i tyle.
Toalety: z tego co widzę to organizatorzy stwierdzili, że mężczyźni nie potrzebują myć rąk? Bo maszynka z wodą stała po stronie ToiToi dla kobiet, tak samo wąż z wodą -.-
Piwo oczywiście szczochy zochy, bardziej się opłacało kupować wodę. Ceny jak ceny, ale brakowało porządnego jedzenia, naprawdę kiełbasa z kromką chleba i ketchupem jest warta 3 bony?!
No i jaja z kablem
Ludzi ogólnie uważam, że malutko jak na taki event, teren imprezy mniejszy niż 2 lata temu. Szczerze to uważam, że Silesia zeszła na psy. Gdyby nie nasza scena, to nie ma na co tam jeździć | _________________
 Everything you hear, is real... | |
| |
 | |
| |