Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 04.07.2015, chorzow, hardforum, in, love, park, silesia, slaski, stage

Przesuniêty przez: ROoZi
08-07-2015, 14:32
04.07.2015 - HardForum Stage & Silesia in Love @ Park Śląski, Chorzów
Autor Wiadomo¶æ
lamborghini17 

Informacje
Do³±czy³: 10 Mar 2013
Piwa: 942
Sk±d: Warszawa

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 04-07-2015, 22:56    #141

Jest darmowy, bo środki na niego są zbierane inaczej niż przez sprzedaż biletów. A koszty z pewnością większe. Nie ma co porównywać. No, ale sama popularność tu nie decyduje, a sceny, teren, logistyka itd.

Tym razem udało się Wam zrobić zdjęcie? Jak było? Fajek wam nie pozabierali? Pić piwo pozwalali?
Ostatnio zmieniony przez lamborghini17 04-07-2015, 23:57, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

maly 
aka. m4h

Informacje
Do³±czy³: 31 Lip 2007
Piwa: 582
Sk±d: Sosnowiec

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 05-07-2015, 11:37    #142

lamborghini17 napisa³/a:
Tym razem udało się Wam zrobić zdjęcie?

Jak tym razem? 2 lata temu się udało i wczoraj też. :P

lamborghini17 napisa³/a:
Fajek wam nie pozabierali?

Co prawda nie palę, ale oryginalnie zapakowane można było wnieść.

lamborghini17 napisa³/a:
Pić piwo pozwalali?

Pozwalali. Standardowo 3.5% lane do kupienia wszędzie, do tego najmocniejszym piwem oczywiście był Redd's, do kupienia (nie jestem pewien czy tylko tam) na kręgu i nie dam głowy, ale chyba nie można było z nim wyjść na cały teren.
Z tym piwem, to jak dla mnie mega porażka, nie dość, że lane 7,5zł, to jeszcze 400ml i 3.5%. 2 lata temu jak dobrze pamiętam w tym punkcie były jeszcze normalne piwa, ale później się skończyły. Zajebiście, że miałem ten przywilej i mogłem sobie wyjść z imprezy i wrócić jak też zrobiłem i obok wypiłem sobie normalne piwka po piątce, brat zjadł hamburgera w normalnej cenie i jeszcze na lody włoskie uderzyliśmy. :D Za tyle tam, to nawet nie miałbym kiełbaski z grila i piwka. :< Ja wiem, że zarobek ponad wszystko, ale to lekka przesada. :P

A jak było? Jednym słowem było zajebiście. :D Nasza scena konkretna - Ci co nie byli mogą zobaczyć na zdjęciach. Jedyny jej minus, to że było ciut za cicho i nie można było porządnie dojebać, bo dali jeden wzmachol na tyle głośników i nie wyrabiał. Przez co zdarzały się przycięcia na trackach i ogólnie cuda. :P Mimo wszystko ludzi na scenie było multum, praktycznie najwięcej z tych wszystkich scen. :clap: Muzycznie to było mistrzostwo świata. :D Dużo early, dużo dobrego raw'u, przez mój hc (słyszałem, że dobry set, dzięki :D ) i rozpierdol Noisy'ego. :D Na koniec widziałem, że dobrze się bawiliście przy hs'ie od Ubex'a, a ogólnie miałem pograć terror, więc nie chciałem wam psuć zabawy, bo byście pewnie uciekli. :D Jedynie jeden kawałek dosłownie 2 min. poleciał, przyszła pani organizator i skończyła imprezę. Chyba nie lubi terroru. :(

To tyle ode mnie. Miło było zobaczyć stare mordki. Mój set na dniach będzie odtworzony jakby kogoś interesował. :D Pozdrawiam!

Podziêkowali:emcusia
Jimmerz 

Informacje
Do³±czy³: 24 Lis 2013
Piwa: 28
Sk±d: Szczecin

Wys³any: 05-07-2015, 13:02    #143

Dobra to i ja coś skrobne. Impreza , jak już maly wspomniał, mistrzostwo świata. Klimat na naszej scenie był zajebisty, widać było, że mało było tam ludzi z przypadku. Wszystkie sety były naprawdę solidne (choć mogło być trochę więcej euphoriców :P ). Cieszę się, żę udało mi się poznać trochę ludzi z forum :] .
Z tym piwem, to jak dla mnie mega porażka, nie dość, że lane 7,5zł, to jeszcze 400ml i 3.5%

Fakt, z tym piwem trochę przesadzili, ale inne napoje były w dobrych cenach ( 5zl za 500ml). W zasadzie to cena piwa podobna jak na zagranicznym evencie :D

Także impreza była kurewsko dobra, żałuje tylko, że pojechałem bez noclegu, bo jechać 10h pociągiem, wybawić się do upadłego i później znowu 10h w pociągu, sprawiło, że teraz jestem totalnym "trupem" :D

PS.
maly napisa³/a:
przez mój hc (słyszałem, że dobry set, dzięki :D )

Dobry był, napierdalałem ostro, mimo, że nie przepadam za HC :sugoi: :sugoi:

lamborghini17 

Informacje
Do³±czy³: 10 Mar 2013
Piwa: 942
Sk±d: Warszawa

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 05-07-2015, 13:50    #144

maly napisa³/a:
lamborghini17 napisa³/a:
Tym razem udało się Wam zrobić zdjęcie?

Jak tym razem? 2 lata temu się udało i wczoraj też. :P

Nawiązałem tu do E-Force'a w Discoplexie. Wtedy zdjęcie nie pykło.

Savior 

Informacje
Do³±czy³: 25 Cze 2007
Piwa: 15
Sk±d: Siemianowice ÅšlÄ…skie

Wys³any: 05-07-2015, 14:30    #145

maly napisa³/a:
Jedyny jej minus, to że było ciut za cicho i nie można było porządnie dojebać, bo dali jeden wzmachol na tyle głośników i nie wyrabiał

Jedyny i niestety największy minus 'naszej' sceny... no ale jak to mówią "złośliwość rzeczy martwych" ^^' (Pozdrawiam Polish Raw Showcase, którzy mieli zajebisty poczatek seta :D )

maly napisa³/a:
Muzycznie to było mistrzostwo świata.

Tu się zgodze w 100% , bardzo przyjemnie się hasało :D Żałuję, że nie mogłem być na wszystkich setach, ale koleżanka nie przepadała za hardami i trzeba było trochę na mainie posiedzieć...

maly napisa³/a:
Miło było zobaczyć stare mordki.

+1 :puppyeyes:

Pozdro wariaty :)

UbeX 
Hard Fuckin Noise

Informacje
Do³±czy³: 16 Maj 2011
Piwa: 557
Sk±d: Katowice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 05-07-2015, 14:30    #146

Oj na prawdę syto było :D Dobrze że mieliśmy miejscówkę z odrobiną cienia bo main i parę innych scen miały pełny żar... Faktycznie momentami było słabo z nagłośnieniem- po rozmowie z gościem z pol audio wyszło że potrzebny był nam kabel 370V a nie 230, dzielone na pół z drugą sceną, ja miałem to szczęście że mogłem grać najgłośniej bo z początkiem nie było takiego obciążenia. Tak jak M4H wspominał dzięki opaskom mogliśmy sobie wyskoczyć poza teren imprezy na normalne jedzonko i normalne piwo :] Tych silesiowych piw wypiłem wczoraj około 20 i generalnie nic mi nie było, co obrazuje jakość tego piwerka... Co do setów
Korkizz i First z początku lekko i przyjemnie choć nieco chaotycznie ^^' Ja rozjechałem kilka przejść ale ogółem uważam że było poprawnie.
Chaotica ani Regaina z Pietrazem w całości nie ogarnąłem bo wyskoczyliśmy na wyżerkę.
Driver z solidną dawką klasyków też fajnie naściągał ludzi.
Polski pokaz surowego pomijam z wiadomych względów ;)
Resq :thumbup: razem z Driverem stwierdziliśmy że na prawdę głęboko sięgnąłeś do case'ów.
Mariusz :sugoi: Ty masz byku cholerny talent do 'uptempo' :D ten bootleg Faded elegancko siadł :)

Fajnie że po występie Noisiego miałem możliwość na małe 'afterparty' które ocknęło tych którzy troche przysypiali na core'ach, nawet parę osób wróciło ;)
Podziękowania dla Rooziego za zaproszenie, dla Resq i m4h'a za towarzystwo i asystę podczas grania :) Gdyby ktoś chciał TL to pisać, wrzucę wieczorem
Ostatnio zmieniony przez UbeX 05-07-2015, 14:32, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Chaotic Spirit 
Unleash your spirit!

Informacje
Do³±czy³: 11 Sie 2011
Piwa: 135
Sk±d: GdaÅ„sk

Wys³any: 05-07-2015, 15:03    #147

Ja po prostu napiszę: dzięki wszystkim co byli na moim jak i na secie PRS! Mam nadzieję, że się podobało :) Szkoda, że sprzęcior czasem nawalał, ale tak się zdarza czasem :D

Wymieniać tu poszczególnie nie będę nikogo bo za dużo by tego było :P Po prostu dziękuję za miłe przyjęcie i spędzenie wspólnego czasu wszystkim, z którymi choć chwilę porozmawiałem. Do następnego mordeczki, mam nadzieję że wrócę do Was niedługo bo po raz kolejny mi się w ciul spodobało, props od Gorola :heart:

btw, o fotce nawet nie wiedziałem, że jakaś będzie robiona także się nie załapałem eh :puppyeyes:
Ostatnio zmieniony przez Chaotic Spirit 05-07-2015, 15:05, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Savior 

Informacje
Do³±czy³: 25 Cze 2007
Piwa: 15
Sk±d: Siemianowice ÅšlÄ…skie

Wys³any: 05-07-2015, 15:07    #148

UbeX napisa³/a:
Tych silesiowych piw wypiłem wczoraj około 20 i generalnie nic mi nie było, co obrazuje jakość tego piwerka...

Cena zdecydowanie nie była współmierna do jakości... ewidentnie piąte płukanie beczki to piwo było :/

noisyboy 

Informacje
Do³±czy³: 19 Kwi 2008
Piwa: 660
Sk±d: Bytom

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 05-07-2015, 18:02    #149

Takich imprez powinno być wiecej, klimat Parku Chorzowskiego jest niesamowity !
Największa bolączka to ten nieszczęsny przewód 230V, kurwa ja mam taki do kompa podpięty a nie do końcówki mocy o wartości 2000 W ? cos koło tego. No ale Pumba wlazł i nagle zaczęło być głośno ! Wyhasałem się jak za dobrych starych czasów, ale niestety wiek powoli daje sie we znaki i trza było częste przerwy robić :D Pumba, Mały, Ciacho <3 wasze sety były dla mnie genialne ;)
Co do mojego acta, nie obyło sie bez małej wpadki. No ale po sporej masie alkoholu wlanego w siebie nie zauważyłem ze filtr lowpass na kicku był całkowicie wyzerowany ha ha i przez dobre 20 sekund miałem kompletnego nie ogara ha ha ha
Fajnie sie patrzyło na ludzi zapierdalajacych do mojej muzyki, naparwde ludzie dawaliscie czadu a to dla mnie jest największym motorem napędowym podczas występu i daje mi takiego kopa że aż zlazłem z DJki do was na chwilkę poskakać z wami ha ha :D
Dzieki wielkie za impreze, za to ze wytrzymaliście te 50 minut z moimi piosenkami i za całokształt ;)
Roozik jeszcze raz dziekuje za zaproszenie, do następnego maszkary !

Podziêkowali:emcusia
PietraZ 
Oh God Why

Informacje
Do³±czy³: 16 Cze 2010
Piwa: 485
Sk±d: WrocÅ‚aw

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 05-07-2015, 18:43    #150

Impreza towarzysko i muzycznie, na naszej scenie, idealnie! Miło było wszystkich spotkać, pogadać, skleić piony. Dziękuję za możliwość zagrania, sprzęt był jaki był, nam z Reginą jakoś szczególnie nie dokuczył :D Scena super, ludzi sporo jak 2 lata temu, muzycznie każdy znalazł coś dla siebie ;)

Co do całości imprezy... Potężna organizacja takiej imprezy jak Mayday, a po prostu bida z nędzą. Od samego wejścia jako artysta problemy, sami nie wiedzą gdzie mamy wejść i się zgłosić, a staliśmy tuż obok namiociku, gdzie babka miała całą listę. Małe scenki, to małe scenki. Ale Mainstage? Porażka, postawili jakiś namiot i tyle.

Toalety: z tego co widzę to organizatorzy stwierdzili, że mężczyźni nie potrzebują myć rąk? Bo maszynka z wodą stała po stronie ToiToi dla kobiet, tak samo wąż z wodą -.-

Piwo oczywiście szczochy zochy, bardziej się opłacało kupować wodę. Ceny jak ceny, ale brakowało porządnego jedzenia, naprawdę kiełbasa z kromką chleba i ketchupem jest warta 3 bony?!

No i jaja z kablem :]

Ludzi ogólnie uważam, że malutko jak na taki event, teren imprezy mniejszy niż 2 lata temu. Szczerze to uważam, że Silesia zeszła na psy. Gdyby nie nasza scena, to nie ma na co tam jeździć :D

Everything you hear, is real...

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 13492
Odpowiedzi: 180
Odwiedzin z google: 622
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: