1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Droga Silesio…Jak ten czas leci. Masz już pięć lat. W 2011 roku po raz pierwszy wspólnie świętowaliśmy w pięknym Parku Śląskim. Słońce świeciło na nas, drzewa rzucały swój cień a dźwięki Felixa Kröchera tańczyły w naszych sercach. Zakochaliśmy się w sobie i ta miłość trwa do dziś. Bądź dalej jaka jesteś. Wszystkiego najlepszego Silesia in Love!
Z okazji Twojej rocznicy – mamy dla Ciebie 9 pięknie wystylizowanych scen przygotowanych przez wszystkich, którzy cię kochają. W tym dniu wszyscy są zaproszeni, ponownie będziemy wielką elektroniczną rodziną. Każdy DJ to prezent dla Ciebie a każdy utwór to niespodzianka. House, Techno, Trance, Hardcore - nie ma żadnych ograniczeń. To jest wolność, która jest poczuciem przynależności.
4 lipca będzie wyjątkowym dniem - pełnym radości wynikającej z doświadczenia i wyjątkowej spójności. Otwórzmy ramiona i hucznie świętujmy licząc na kolejne pięć lat z Tobą.
ERIC SNEO MAINZ DR. MOTTE BERLIN ALEX BAU MÜNCHEN DBN HAMBURG KAI TRACIDFRANKFURT MICHAŁ LAZAR PSZCZYNA DIDA ZBĄSZYŃ
Mogłaby być scenka HF było by kici w chuj bo ostatnio ładnie pozamiatała ludzi
No tak,tylko,że to było 2 lata temu W zeszłym roku było biednie. Mam nadzieję,że w tym roku ktoś zaskoczy sceną z naszymi klimatami. Z decyzją pojawienia się tam spokojnie poczekam do pojawienia się pełnego LU i wszystkich scen
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Mogę poinformować że HF scena będzie na tegorocznej Silesi
Ooooo fajne info mimo iż będzie to tydz po Defqonie tym razem postaram sie wpaść z racji urlopu który wtedy planuje
wolfen88 napisa/a:
ROozi a kto się za nią weźmie i ją postawi tym razem??
Też mnie to zastanawia wkoncu trzeba sie liczyc z kwotą 2 tys zloty by scena miała ręce i nogi... Tak oczywiscie możemy zrobic zbiórke ale patrząc na inne zbiórki i liczbe aktywnych uczestników na forum wyjdzie pewnie z tego totalna klapa... Oczywiście dołoże swoją cegiełke bez wzglęu czy będe czy nie ale taką zbiórke na scene trzeba zaczynać już jeśli serio myślicie o tym że sie uda. Nie wspomne juz o tym że Roozi dołożył grubo od siebie do sceny 2 lata temu i do dzis nikt złotówki mu za to nie oddał Ale jestem jak najbardziej ZA