1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Chciałbym oficjalnie potwierdzić tą informacje,nie gadaliśmy o tym wcześniej,bo nie chcieliśmy szumu w okół nas. Zagramy pierwszy raz, Ja i Daron 37 zagramy pod nazwą "The Monka". Pozdrawiamy i do Zobaczenia 4 lipca!
Chciałbym oficjalnie potwierdzić tą informacje,nie gadaliśmy o tym wcześniej,bo nie chcieliśmy szumu w okół nas. Zagramy pierwszy raz, Ja i Daron 37 zagramy pod nazwą "The Monka". Pozdrawiamy i do Zobaczenia 4 lipca!
To miała być tajemnica, ale jak już wyszło na jaw to tak: potwierdzam, że ja wraz z Q-DC zagramy na scenie HF
_________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
To miała być tajemnica, ale jak już wyszło na jaw to tak: potwierdzam, że ja wraz z Q-DC zagramy na scenie HF
Teraz po 2 latach zacznie sie wyżygiwanie kto dał kto nie dał ... no to mnie też możecie zjebać ;/
Tu chodziło o zwykłą hipokryzje tego cebulaka. Krytykuje innych, jacy to źli, a sam kretyn przyczynił się do tego i jeszcze sie głupio tłumaczy. Każdy miał swój powód czy dał czy nie dał. Spoko. Ale niech w takim wypadku nie robi z siebie bohatera.
_________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
Tu chodziło o zwykłą hipokryzje tego cebulaka. Krytykuje innych, jacy to źli, a sam kretyn przyczynił się do tego i jeszcze sie głupio tłumaczy.
Ej koleś znosze twoje hejty ale jeszcze raz i obiecuje że cie znajde buraczyno... Wszystkim dopierdalasz i nikt ci nie odpowiada bo co? Bo jesteś modem?? Hahah Kozak w necie, pizda w świecie zapewne sie tu sprawdza w 100%. Zostaw nr na PW to sie umówimy i pogadamy twarzą w twarz a nie siejesz ferment w sieci i myślisz że jestes fajny
DJ Mike, Mateuszku, wyluzuj. Kiedyś też mi groziłeś na forum, nawet już nie pamiętam o co, a potem kawał świata ze sobą zwiedziliśmy. Przyzwyczaj się, że tutaj nie można wszystkiego traktować poważnie i Daron też może pisze w taki sposób, że da się odnieść wrażenie jakby bardzo się spinał, a tak naprawdę siedzi w domku z herbatą i na drugiej karcie w przeglądarce ogląda sobie koty, przy okazji cisnąć po jakimś kolesiu z logiem Q-Dance w awatarze, który zbytnio się tym przejmuje. Chęć spotykania się w realu to już kompletna głupota, bo zazwyczaj i tak kończy się na polubownym załatwieniu kłótni i szybkim zapomnieniu o sprawie, zwłaszcza, że przecież taki wrażliwy z Ciebie chłopiec i nikogo byś nie skrzywdził. Szczególnie Darona, który jest słodką maskotką tego forum.
A tymczasem polecam sobie posłuchać czegoś na rozluźnienie:
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 13489 Odpowiedzi: 180 Odwiedzin z google: 622