| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 28 Maj 2007 Wiek: 38 Posty: 77 (0,01/dzieñ) Piwa: 26 Sk±d: Chrzanów  | Wys³any: 03-02-2008, 20:31 | #831
|
| Wielkie dzięki za impreze, był naprawde konkret, miło było zobaczyć znajome twarze (Lew, Ciebie człowieku do końca życia zapamiętam ), a także ujżeć nowe:). Oby więcej takich imprez.
Btw. Kostuch grał z naszych płyt, bo musieliśmy się zawinąć wcześniej - życie codzienne (nie wiem co dokładnie zagrał, wiem, że mieliśmy tam nawet troche HC, który jak przypuszczam zagrał )
Jeszcze raz wielkie dzięki and....
See you next time | _________________ Check the Gangsta ! | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 550 (0,08/dzieñ) Piwa: 4 Sk±d: WirekÅšwirek  | Wys³any: 03-02-2008, 20:36 | #832
|
| | Crackman napisa³/a: | | HC który jak przypuszczam zagraÅ‚ |
praktycznie non toper groł hehe :d iu było masakrycnzie | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 01 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 108 (0,02/dzieñ) Piwa: 9 Sk±d: krk  | Wys³any: 03-02-2008, 20:41 | #833
|
| aaa ja juz odpoczelam troche i jedyne co mi zostalo po wczoraj to jakies chorubsko, fotki i zaajeeeebiiiii wspomnienia
no a co wlasnie do goraca to wszedzie tak bylo i sie wytrzymac nie dalo, a niektorzy tak smierdzieli ze mi sie zyc odechciewalo. denerwowalo mnie tez to ze niektorzy sobie urzadzali wycieczki po mega i pchali sie raz do przodu raz do tylu i jedna osoba potrafila przejsc kolo mnie pare razy, pchajac sie i utrudniajac mi tancowanie ochrona bardzo fajna pod KAZDYM wzgledem ]:->
kamcia232, mimo ze nie widzialam tej sytuacji o mam wrazenie ze wiem o jaka laske chodzi, rzucala sie tak taka jedna od samego poczatku jak przyszlismy
muzyka mi sie baaaardzo podobala, co prawda pozniej sie troche zamulilam, a ze nie bylo gdzie usiasc to wyszlismy jakos po 4.30. i tak jestem z siebie dumna bo ani razu nie stanelam, ani nie usiadlam a jedyne moje przerwy w tancu to bylo podejscie do baru po bro.
| | http://www.sendspace.pl/file/uHp22sWi/ |
jak ktos chce to tutaj sa zdjecia (ok.100) z czego na wszystkich jest chyba deepack, no moze na 2 jest luna. ale to tylko dlatego ze wczesniej do przodu naewt sie dojsc nie dalo.
ludzie zadni mi nie przeszkadzali. przyznam ze na niektorych widok niedowierzalam ale i tak moglam sie lajtowo bawic
nie wiem czy zle patrzylam ale na dole nie widzialam nikogo z hf, wszyscy na balkonie do ktorego wrota byly dokladnie strzezone...
syyfff w damskim kiblu bleee i panienki myjace sobie stopy w umywalce.... :-/ | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 40 Posty: 619 (0,09/dzieñ) Piwa: 20 Sk±d: MysÅ‚owice  | Wys³any: 03-02-2008, 20:43 | #834
|
| No mam chwile to i cos ode mnie :-P
Pierwsze wrazenia z imprezy to jak juz pisaliscie ZA DUZO LUDZI !!! W sumie zdziwilo mnie to bo przeciez w tym samym czasie odbywal sie TC w Spodku... ale widac ze maniakow HSu przybywa Pod wzgledem organizacji ochrony to same plusy jak dla mnie bo nareszcie jakos normalnie to wygladalo i przy wejsciu jak i w srodku. Przynajmniej nareszcie nasz balkonik byl nalezycie zabezpieczony i to az dwoma ochroniarzami :-D Muzycznie ---->>> BAJKA :-D Luna dla mnie jesli o zagranicznych gosci chodzi zdecydowanie lepiej niz Deepacki :-P Moze i nie jestem specem od tego ale dla mnie technicznie poprostu ten koles jest The Best :-D Duze poklony dla Franka i Marca za kilka starych kawalkow ( w szczegolnosci za moj ukochany Schizzle My Dizzle) Wystep Kostucha o ktorym zas nie wiedzialem na piateczke :-D Oby tak dalej !!! Jesli chodzi o wystep tego pana jak to nazwacie "przymulacza" to tez stal na poziomie tylko ze to nie byla impreza techno tylko HS i wlasnie HS chcialem uslyszec Ale taka muze tez lubie i secik bardzo przyjemny dla ucha :-D W sumie to po tej imprezie nabralem duzego sentymentu do tego miejsca i do panow Deepack & Luna bo bede ta impreze do konca zycia pamietal :-P I jako ze Was wszystkich traktuje jak rodzine to ciesze sie ze wlasnie przy Was moglem sie zareczyc :-D :-D :-D Do tego milo bylo znowu w akcji zobaczyc starych wyjadaczy ktorzy urzedowali na MoHach od ich zarania tak jak ja (ups tylko pierwsza edycje opuscilem ) czyli Drops, Q3mas aka Babcia, Qonker, Mailo, Shakur i szkoda ze reszta nie przyjechala ... | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 03 Sty 2008 Wiek: 37 Posty: 276 (0,04/dzieñ) Piwa: 9 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 03-02-2008, 21:04 | #835
|
| Nie bede sie rozpisywac bo nie mam sil, a wiec w skrocie :-P Ajj impreza poprostu CUDNA !! Kostuch - az brak slow, tak zajebista koncowka ze hoho ) Cut - cio to wogole mialo byc?! totalna porazka ;/ Deepack & Luna - pieknie D az normalnie brak slow tak bylo zajebiscie ! nio i wiadomo dziekuje calemu HF za tak super zabawe D Mała Czarna - ciesze sie ze wkoncu Cie poznalam Oby wiecej takich imprez ! ) | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 03-02-2008, 21:08 | #836
|
| Dobra a teraz niech ktoś napisze "Wiecie, jednak żartujemy, impreza była kijowa, Ci co nie byli nie mają czego żałować" (( | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 03-02-2008, 21:09 | #837
|
| Widział ktoś moja twarz moze ? hahaha nie no imprezka na maxa nie mam siły więcej napisac :D | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 01 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 108 (0,02/dzieñ) Piwa: 9 Sk±d: krk  | Wys³any: 03-02-2008, 21:12 | #838
|
| | grzyb napisa³/a: | | moglem sie zareczyc |
gratulacje 8-) | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 03-02-2008, 21:12 | #839
|
| Dotti, a jak wygladasz? | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 39 Posty: 952 (0,13/dzieñ) Piwa: 26 Sk±d: z dużego pokoju  | Wys³any: 03-02-2008, 21:16 | #840
|
| ja tak na szybko wiem ze poznalem Dropsa hyhy i 3 ludzi mi godalo siema Brumek ktos z HF? aaa Rozi Tobie juz nigdy nie powiem ze operator sie opierdala :D::D | _________________ "Bo w życiu najważniejsze są wspomnienia" Malec
"I know this will be something I remember in my head..." <3 _-^-_ <3 | |
| |
 | |
| |