Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 02, 02, 2008, amp, deepack, katowice, luna, megaclub, moh

02.02.2008 Luna & Deepack @ MoH Megaclub Katowice
Autor Wiadomość
Kałach 
fothermucker

Informacje
Piwa: 0

Wysłany: 03-02-2008, 18:31    #821

jak dla mnie najlepszy MOH jaki byl w Mega, Deepack jak to Deepack wiadomo ze on, a raczej oni to najlepiej potrafia rozhustac bardzo podobala mi sie koncowka, Kostuch zrobilmi niezly bajzel w glowie (oczywiscie poozytywny) :D oby wiecej MOHow z jego udzialem, przy jego secie to nogi nie pozwalaly mi stac w miejscu do samego konca imprezy :)

miniol 
www.melbshuffle.pl

Informacje
Piwa: 288

Wysłany: 03-02-2008, 19:13    #822

no to czas zeby ja tez sie wypowiedzial :P

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze Ĺźycia dla Sory i Grzyba :)

impreza zajebista. Nie załuje ani troche że poszedłem :) Szkoda tylko że musiałem sie zwinąć tak wcześnie :(

Zdecydowanie za dużo ludzi :/ nieszło sie bawic. Podeptałem kilka osob i mnie tez podeptano :P Ochrona doskonała :) To sie nazywa profesjonalizm. Wku**ili mnie debile którzy ciągle żebrali autografy od deepacków. Nie pamietam imienia, ale ten grubszy z deepackow byl niezle wku***ony. Zaczoł rzucać tymi plakacikami na ktorych sie podpisywal. Dużo wstydu dla nas, no ale trudno. Widac jak ludzie w Polsce są bardzo zacofani.

Niestety na HC już mnie niebyło, ale zato potaniałem sobie z defqonem przy speedcorze xD

PS: wszystkie egzaminy zaliczyłem :)

Thao 
Fuck happy!

Informacje
Piwa: 215

$ wspomagacz (Ilość: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 03-02-2008, 19:16    #823

impreza zajebista. Nie załuje ani troche że poszedłem :) Szkoda tylko że musiałem sie zwinąć tak wcześnie :(
!! Jednak bylo warto, co?! ;>
miniol napisał/a:
PS: wszystkie egzaminy zaliczyłem :)

Oplacilo sie isc :D ?

[Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka

;DD

ninona86 
ninona86

Informacje
Piwa: 0

Wysłany: 03-02-2008, 19:18    #824

och miniol miniol ty to niespodzianki robisz :P no i masz racje w zupelnosci:)
no i gratulacje:)

Mala Czarna 

Informacje
Piwa: 2

Wysłany: 03-02-2008, 19:20    #825

The Qonker napisał/a:
l
PS: Fleszu i Mała !! Wy macie dałna :D :D

nie martw sie... ty tez masz !! :mrgreen:

Impreza mega :) ) dzieki wszystkim ktorych poznalam :) ) potem mzoe cos napisze na razie mis ie nei chce :) )

aha

SchizeQ jestes zayebiszty xD D

kamcia 
EHs&NuHs&RaW

Informacje
Piwa: 129

$ wspomagacz (Ilość: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 03-02-2008, 19:32    #826

aaaaaaaaa imprezka poprostu miazga;]Tyle ludzi to ja od czasów zakniecia Piramidy niewidzialam na imprezie;]Muzycznie Deepack&Luna rozwalili mnie nie umialam wogole usiąść na miejscu;]Najbardziej wQ****am sie jak ten nijaki Cut czy jak mu tam puścił te zamulacze w stylu Mayday;/poprostu masakra poszłam se drzemać ale w sumie to z jednej strony na plus bo przynajmniej se odpoczełam;]
Kostuch z wejściem Power of the mind=>odrazu sie obudziłam i znowu rossPie**ol ;]niestety na HC juz musiłam odpocząc bo na balkonie bylo masakrycznie gorąco;/Ochrona na wielki plus byli fess mili;]oby taka ochrona była zawsze;] a co do nowo poznanych osób to byli Mała Czarna, Fleshu, DropsNH i jescze paru innych ale nicków nie pamietam;/
AAAa i pozdro dla ekipy afterującej l]heh bylo jak zawsze Konkretnie ino szkoda że bez muzy;/
Ostatnio zmieniony przez kamcia 03-02-2008, 19:37, w całości zmieniany 1 raz  

miniol 
www.melbshuffle.pl

Informacje
Piwa: 288

Wysłany: 03-02-2008, 19:33    #827

Thao napisał/a:
!! Jednak bylo warto, co?! ;>
no ba! :D :D

ninona86 napisał/a:
och miniol miniol ty to niespodzianki robisz :P
uwierz mi że sam byłem zaskoczony, że jednak poszedłem :P

yoshko 
Infectious

Informacje
Piwa: 48

$ wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 03-02-2008, 20:03    #828

Coś naskrobie.... :)

Impreza bardzo konkretna... śmiem twierdzić, że gdyby nie lekkie przeludnienie i gorąc określiłbym ją mianem idealnej... Jeżeli chodzi o ludzi... niestety zauważało się kilku buraków wykrzykujących jakieś pierdoły itd. ale wsumie gdy zacząłem się z nich śmiać chcialem jeszcze ich usłyszeć... o ekipie HF mam już wyrobione zdanie od długiego czasu... bez Was to nie byłoby to samo...

Muzycznie genialnie... Wydaje mi się, że polska scena HS nabiera na sile... Główne gwiazdy mnie zniszczyły... Luna i początek Deepack'ow mnie wykończył... gdy zrobiłem sobie potem przerwe, nie dałem się już rady podnieść... bardzo chciałem się jeszcze ostro pobawić, ale nie było sił... w takim razie powyginałem się troche siedząc i rozkoszowałem nutami...

Specjalnie chciałbym zaznaczyć, że set Kostucha zrobił na mnie spore wrażenie... trzymał poziom... takie końcówki to Eres może zapodawać na każdym MoH'u...

Specjalne podziękowania dla Gumy... za zrobienie mi ogromnego, pozytywnego "burdlu" w głowie...

Ciesze się też, że mogłem Was poniszczyć niektórymi kompletnie zrytymi uwagami, czy jak te pierdoły nazwać...

Te ostatnie MoH'y i tak już nie są takie jak kiedyś... przynajmniej dla mnie... no ale nie ma chyba co rozpaczać tylko sie dobrze bawić...

Do weekendu...

kamcia 
EHs&NuHs&RaW

Informacje
Piwa: 129

$ wspomagacz (Ilość: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 03-02-2008, 20:10    #829

Aaaaaaaaaaa i przypomnialo mi się cos jescze;]
Będąc kolo szatni z kims gadalam j z nie pamietam z kim;P i nagle idzie taka laska i krzyczy " JAZZZZZZZZZZDAAAAAAAAA" to ja do niej podchodze i mówie jej kulturalnie żeby sie zamkła i nie ryczła tu takich tekstów bo to nie zadna wixirska impreza tylko HARDSTYLE i tu sie takich słow nie uzywa:)To laska zaczęła mi dziekować że jej to powiedziałam i zaczęła gadać ze jest z jakiejś wioski i niewiedzial że u nas tak nie wolno hahahahahha;D ale mialam beke z niej ;D

HardForum

Informacje
Piwa: 1

Wysłany: 03-02-2008, 20:16    #830

wrzucilem zdjecia z imprezy tak wiec milego pobierania. I sorry ze rapidshare wrzucalem na pierwszy lepszy serwer ktory mi rpzyszedl do glowy a dlatego ze jeszcze po imprezie to z mysleniem dzisiaj ciezko
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)