| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 14 Sty 2008 Wiek: 40 Posty: 13 (0/dzień) Piwa: 0 Skąd: Ruda Slaska  | Wysłany: 03-02-2008, 18:31 | #821
|
| jak dla mnie najlepszy MOH jaki byl w Mega, Deepack jak to Deepack wiadomo ze on, a raczej oni to najlepiej potrafia rozhustac bardzo podobala mi sie koncowka, Kostuch zrobilmi niezly bajzel w glowie (oczywiscie poozytywny) oby wiecej MOHow z jego udzialem, przy jego secie to nogi nie pozwalaly mi stac w miejscu do samego konca imprezy | _________________ Never ever take me for a fool or a sucker, cause you will pay the price to a wild fother mucker !!! | |
| |
 | |
|
miniol www.melbshuffle.pl

Informacje Dołączył: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 1935 (0,28/dzień) Piwa: 288 Skąd: Siemianowice Ĺl.  | Wysłany: 03-02-2008, 19:13 | #822
|
| no to czas zeby ja tez sie wypowiedzial
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze Ĺźycia dla Sory i Grzyba
impreza zajebista. Nie zaĹuje ani troche Ĺźe poszedĹem Szkoda tylko Ĺźe musiaĹem sie zwinÄ
Ä tak wczeĹnie
Zdecydowanie za duĹźo ludzi nieszĹo sie bawic. PodeptaĹem kilka osob i mnie tez podeptano Ochrona doskonaĹa To sie nazywa profesjonalizm. Wku**ili mnie debile ktĂłrzy ciÄ
gle Ĺźebrali autografy od deepackĂłw. Nie pamietam imienia, ale ten grubszy z deepackow byl niezle wku***ony. ZaczoĹ rzucaÄ tymi plakacikami na ktorych sie podpisywal. DuĹźo wstydu dla nas, no ale trudno. Widac jak ludzie w Polsce sÄ
bardzo zacofani.
Niestety na HC juĹź mnie niebyĹo, ale zato potaniaĹem sobie z defqonem przy speedcorze
PS: wszystkie egzaminy zaliczyĹem | _________________ Jestem traktorem! RobiÄ w holiĹudzie!! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzień) Piwa: 215 Skąd: ChoRzĂłw  | Wysłany: 03-02-2008, 19:16 | #823
|
| | impreza zajebista. Nie zaĹuje ani troche Ĺźe poszedĹem Szkoda tylko Ĺźe musiaĹem sie zwinÄ
Ä tak wczeĹnie | !! Jednak bylo warto, co?! ;> | miniol napisał/a: | PS: wszystkie egzaminy zaliczyĹem |
Oplacilo sie isc ? | _________________ Thao aka TaĹo aka Taho aka TarĹo aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyĹ Rozi na hardwindzie napisaĹ: Always mam, a to byĹa nazwa tracka |
| |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 30 Gru 2007 Wiek: 39 Posty: 11 (0/dzień) Piwa: 0 Skąd: siemianowice ĹlÄ
skie  | Wysłany: 03-02-2008, 19:18 | #824
|
| och miniol miniol ty to niespodzianki robisz no i masz racje w zupelnosci:) no i gratulacje:) | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 24 Kwi 2007 Wiek: 38 Posty: 256 (0,04/dzień) Piwa: 2 Skąd: Glasgow  | Wysłany: 03-02-2008, 19:20 | #825
|
| | The Qonker napisał/a: | l PS: Fleszu i MaĹa !! Wy macie daĹna :D |
nie martw sie... ty tez masz !! :mrgreen:
Impreza mega ) dzieki wszystkim ktorych poznalam ) potem mzoe cos napisze na razie mis ie nei chce )
aha
SchizeQ jestes zayebiszty D | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 25 Cze 2007 Wiek: 43 Posty: 890 (0,13/dzień) Piwa: 129 Skąd: ChorzĂłw  | Wysłany: 03-02-2008, 19:32 | #826
|
| aaaaaaaaa imprezka poprostu miazga;]Tyle ludzi to ja od czasĂłw zakniecia Piramidy niewidzialam na imprezie;]Muzycznie Deepack&Luna rozwalili mnie nie umialam wogole usiÄ
ĹÄ na miejscu;]Najbardziej wQ****am sie jak ten nijaki Cut czy jak mu tam puĹciĹ te zamulacze w stylu Mayday;/poprostu masakra poszĹam se drzemaÄ ale w sumie to z jednej strony na plus bo przynajmniej se odpoczeĹam;] Kostuch z wejĹciem Power of the mind=>odrazu sie obudziĹam i znowu rossPie**ol ;]niestety na HC juz musiĹam odpoczÄ
c bo na balkonie bylo masakrycznie gorÄ
co;/Ochrona na wielki plus byli fess mili;]oby taka ochrona byĹa zawsze;] a co do nowo poznanych osĂłb to byli MaĹa Czarna, Fleshu, DropsNH i jescze paru innych ale nickĂłw nie pamietam;/ AAAa i pozdro dla ekipy afterujÄ
cej l]heh bylo jak zawsze Konkretnie ino szkoda Ĺźe bez muzy;/ | | Ostatnio zmieniony przez kamcia 03-02-2008, 19:37, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
miniol www.melbshuffle.pl

Informacje Dołączył: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 1935 (0,28/dzień) Piwa: 288 Skąd: Siemianowice Ĺl.  | Wysłany: 03-02-2008, 19:33 | #827
|
| | Thao napisał/a: | | !! Jednak bylo warto, co?! ;> | no ba!
| ninona86 napisał/a: | och miniol miniol ty to niespodzianki robisz | uwierz mi Ĺźe sam byĹem zaskoczony, Ĺźe jednak poszedĹem | _________________ Jestem traktorem! RobiÄ w holiĹudzie!! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 27 Kwi 2007 Wiek: 40 Posty: 874 (0,12/dzień) Piwa: 48 Skąd: Bytom  | Wysłany: 03-02-2008, 20:03 | #828
|
| CoĹ naskrobie....
Impreza bardzo konkretna... Ĺmiem twierdziÄ, Ĺźe gdyby nie lekkie przeludnienie i gorÄ
c okreĹliĹbym jÄ
mianem idealnej... JeĹźeli chodzi o ludzi... niestety zauwaĹźaĹo siÄ kilku burakĂłw wykrzykujÄ
cych jakieĹ pierdoĹy itd. ale wsumie gdy zaczÄ
Ĺem siÄ z nich ĹmiaÄ chcialem jeszcze ich usĹyszeÄ... o ekipie HF mam juĹź wyrobione zdanie od dĹugiego czasu... bez Was to nie byĹoby to samo...
Muzycznie genialnie... Wydaje mi siÄ, Ĺźe polska scena HS nabiera na sile... GĹĂłwne gwiazdy mnie zniszczyĹy... Luna i poczÄ
tek Deepack'ow mnie wykoĹczyĹ... gdy zrobiĹem sobie potem przerwe, nie daĹem siÄ juĹź rady podnieĹÄ... bardzo chciaĹem siÄ jeszcze ostro pobawiÄ, ale nie byĹo siĹ... w takim razie powyginaĹem siÄ troche siedzÄ
c i rozkoszowaĹem nutami...
Specjalnie chciaĹbym zaznaczyÄ, Ĺźe set Kostucha zrobiĹ na mnie spore wraĹźenie... trzymaĹ poziom... takie koĹcĂłwki to Eres moĹźe zapodawaÄ na kaĹźdym MoH'u...
Specjalne podziÄkowania dla Gumy... za zrobienie mi ogromnego, pozytywnego "burdlu" w gĹowie...
Ciesze siÄ teĹź, Ĺźe mogĹem Was poniszczyÄ niektĂłrymi kompletnie zrytymi uwagami, czy jak te pierdoĹy nazwaÄ...
Te ostatnie MoH'y i tak juĹź nie sÄ
takie jak kiedyĹ... przynajmniej dla mnie... no ale nie ma chyba co rozpaczaÄ tylko sie dobrze bawiÄ...
Do weekendu... | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 25 Cze 2007 Wiek: 43 Posty: 890 (0,13/dzień) Piwa: 129 Skąd: ChorzĂłw  | Wysłany: 03-02-2008, 20:10 | #829
|
| Aaaaaaaaaaa i przypomnialo mi siÄ cos jescze;] BÄdÄ
c kolo szatni z kims gadalam j z nie pamietam z kim;P i nagle idzie taka laska i krzyczy " JAZZZZZZZZZZDAAAAAAAAA" to ja do niej podchodze i mĂłwie jej kulturalnie Ĺźeby sie zamkĹa i nie ryczĹa tu takich tekstĂłw bo to nie zadna wixirska impreza tylko HARDSTYLE i tu sie takich sĹow nie uzywa:)To laska zaczÄĹa mi dziekowaÄ Ĺźe jej to powiedziaĹam i zaczÄĹa gadaÄ ze jest z jakiejĹ wioski i niewiedzial Ĺźe u nas tak nie wolno hahahahahha;D ale mialam beke z niej | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 03-02-2008, 20:16 | #830
|
| | wrzucilem zdjecia z imprezy tak wiec milego pobierania. I sorry ze rapidshare wrzucalem na pierwszy lepszy serwer ktory mi rpzyszedl do glowy a dlatego ze jeszcze po imprezie to z mysleniem dzisiaj ciezko | _________________
| |
| |
 | |
| |