| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 03-02-2008, 21:38 | #841
|
| impreza dobra co tu duzo mówic ;] foty tez nie zÅ‚e, ale to i tak nie to ;] bo czekam ktos wstawi moja fote z deep i luna... tam przed ich pokojem robionÄ… nawet nie pamietam jak ten"ktos" sie zwaÅ‚ ale mi zrobiÅ‚ foto pozdro ps. to ja kajz3r.fotka.pl ) | | Ostatnio zmieniony przez HardForum 03-02-2008, 21:47, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzieñ) Piwa: 58 Sk±d: Berza, Ruda Åšl  | Wys³any: 03-02-2008, 21:39 | #842
|
| to teraz ja troche pocytuje co naskrobaliscie
| Enigmato napisa³/a: | I mam nadziejÄ™, że podobaÅ‚ Wam siÄ™ mój najnowszy kawaÅ‚ek "Big Bad Fucker", zagrany na koÅ„cu seta przez Radialsów (to wtedy kiedy tak skakaÅ‚em z nimi na scenie) )) |
ten kawalek w czasie seta radialsow mnie podniósł ze sofy )) az miło
| Hardstyle Boy napisa³/a: | | tylko bylo by wszytsko ok jak by nie ten trance prez godzine;| najbardziej to mnie wkurzylo i |
juz Ci mowilem to nie był Trance !! dla niekumatych to było czyste TECHNO
| SchizeQ napisa³/a: | | aaaaaaaaa zapomnialem! typek w okularach swiecacych na niebiesko - porazka! :p |
myslalem ze go <bije> i ten syneczek z przodu z swiecidelkiem w ryju <- plakac mi sie nimi chcialo
| zOOczek napisa³/a: | Siemka Wczoraj byÅ‚am w mega pierwszy raz i szczerze mówiÄ…c z leksza siÄ™ przeraziÅ‚am! Ale to byÅ‚o pierwsze wrażenie i błędne ...
|
poprosze o fotke w galerii usero forum
| CLAUDIA_HS napisa³/a: | Witam serdecznie cale HF !!P
|
mowilem ze sie zarejestrujesz tu )
| miniol napisa³/a: | Niestety na HC już mnie niebyÅ‚o, ale zato potaniaÅ‚em sobie z defqonem przy speedcorze PS: wszystkie egzaminy zaliczyÅ‚em |
to był Gabber Partyraisera :D no i mowilem Ci ze pojedizesz na MoHa i zdasz egzamy
| Crackman napisa³/a: | Btw. Kostuch graÅ‚ z naszych pÅ‚yt, bo musieliÅ›my siÄ™ zawinąć wczeÅ›niej - życie codzienne (nie wiem co dokÅ‚adnie zagraÅ‚, wiem, że mieliÅ›my tam nawet troche HC, który jak przypuszczam zagraÅ‚ ) |
dziekuje Wam bardzo za ten HC mieliscie w swojej kolecji na mohu
| grzyb napisa³/a: | | W sumie zdziwilo mnie to bo przeciez w tym samym czasie odbywal sie TC w Spodku... |
no powiem Ci slyszalem ze w spodku bylo okolo 8000 ludzi wiec mieli troszku strat jak na taki event i nie dziwie sie ze do mega poszlo wiekszosc ludzi bo tam byli dj qlimaxy ;|
| Malutka napisa³/a: | | Cut - cio to wogole mialo byc?! totalna porazka ;/ |
gusciki mi sie bardzo podobało jak i gugensowi i hajtiemu(mam nadzieje ze pomysli o tym co mu powiedzialem (tomash gee)) macie 8 hs to 1 h techno Was nei zbawi na kazdym MoHu
Pozdro | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Posty: 292 (0,04/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 03-02-2008, 21:48 | #843
|
| ach było fajnie ale sie skończyło....
ludzi masssseeee ale mi to nie przeszkadzało :-D
ochrona perfekt co chwile nawet do kibla wchodzili
było troche jazdowiczów ale tylko troszeczke... :-P
Roozi gdzie Ty wogóle byłeś bo Luna cie szukał XD XD
jedyny -MINUS- to powrót do domu TRAGEDIA :-P :-P | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzieñ) Piwa: 894 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 03-02-2008, 21:56 | #844
|
| | może ktoś rzucić tytułem tego szybkiego hc od kostucha (tego najszybszego) | _________________ Nowenna Pompejańska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzieñ) Piwa: 58 Sk±d: Berza, Ruda Åšl  | Wys³any: 03-02-2008, 22:04 | #845
|
| Art of Fighters & Tommyknocker - Follow Me http://www.youtube.com/watch?v=kI5Db-aVbW4
ten byl na 10000000 % reszty nie pamietam jak sie nazywały sie byly przeje....
Kostuch bede Ci dziekował do konca zycia :D słucham sobie mojej mptrojki i slysze w tle z mega fallow me sie ucieszylem uderzylem sie glową w belke w suficie ze skokow radosci na balkonie i pobieglem na parkiet ;d | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 03-02-2008, 22:13 | #846
|
| Jak dla mnie porazka totalna Ludzi za duzo ;/ zero organizacji wpuszczali na maxa;/ a co sie beda szczypac to nie oni sie bawia:/ powinien byc jakis ogranicznik;/ nie było gdzie nogi postawic;/ kpina totalna albo klub sie nie nadaje albo...:/ jak widac na porzadne moh'y klub odpada... coz zrobic...
co z tego ze muza super jak było jak było
a teraz czekam na zjebki | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 03-02-2008, 22:15 | #847
|
| | DonkA napisa³/a: | Jak dla mnie porazka totalna Ludzi za duzo ;/ zero organizacji wpuszczali na maxa;/ a co sie beda szczypac to nie oni sie bawia:/ powinien byc jakis ogranicznik;/ nie byÅ‚o gdzie nogi postawic;/ kpina totalna albo klub sie nie nadaje albo...:/ jak widac na porzadne moh'y klub odpada... coz zrobic...
co z tego ze muza super jak było jak było
a teraz czekam na zjebki |
Ołł jee, dzięki za pocieszenie | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzieñ) Piwa: 215 Sk±d: ChoRzów  | Wys³any: 03-02-2008, 22:17 | #848
|
| | DefQon.1 napisa³/a: | | Art of Fighters & Tommyknocker - Follow Me |
Nieeeeee!!!!! a mnie nie bylo :fffffffff (( Ja do teraz jak ogladam filmik od Froga z 3 rocznicy, to wlasnie tam jest follow me, to mam banan na twarzy. | _________________ Thao aka Tało aka Taho aka Tarło aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka |
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzieñ) Piwa: 58 Sk±d: Berza, Ruda Åšl  | Wys³any: 03-02-2008, 22:18 | #849
|
| Donka w tej kwestki masz racje ale tylko w tym reszta byla na + :d | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 03-02-2008, 22:18 | #850
|
| | DonkA napisa³/a: | Ludzi za duzo ;/ zero organizacji wpuszczali na maxa;/ a co sie beda szczypac to nie oni sie bawia:/ powinien byc jakis ogranicznik;/ nie byÅ‚o gdzie nogi postawic;/ kpina totalna | na tej imprezie pewnie chociaz troche zwrocily sie koszty chociazby 'Enigmato & Friends' gdzie ludzi bylo malo, dlatego organizatorom nie jest na reke robic ograniczen.. zreszta przy ograniczeniu nie jest brane pod uwage czy ktos jest hard maniakiem czy osoba przypadkowa bo gra 'dj climax' wiec mogloby sie zdazyc tak ze polowa ludzi to bylaby wixa i ludzie co przyszli tylko pogadac. | |
| |
 | |
| |