1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
To juĹź nie ten Zany co kiedyĹ ... gĂłwno straszne ! mam nadzieje ze to wina Code Blacka bo ten koles powinnien trance robic. A co do melodii to gdzies juz slyszalem podobna
_________________ Nie jestem wrogo nastawiony do Ĺwiata Ale nie zamierzam siÄ tutaj ze wszystkimi brataÄ
To juĹź nie ten Zany co kiedyĹ ... gĂłwno straszne ! mam nadzieje ze to wina Code Blacka bo ten koles powinnien trance robic.
Ja w ostatnim czasie zmienilem trochÄ zdanie na ten temat. PrzyzwyczaiĹem siÄ rĂłwnieĹź, Ĺźe HS idzie w innym kierunku, co uwaĹźam za dobre, bo gdyby tak nie byĹo to ten gatunek staĹby siÄ nudny ... PamiÄtam jak wszyscy fani klasycznego Trance pĹakali po forach, Ĺźe ich gatunek a zarazem mĂłj przechodzi ewolucjÄ ... I wyszĹo to trance na dobre ... Gdyby obecni artyĹci nie szukaĹ insparcji w innych gatunkach to kaĹźdy kawalek brzmialby tak samo ...
A teraz wracajÄ c do tematu, kawaĹek mi siÄ podoba, ale tylko od poĹowy ... wokal trochÄ nie pasuje do HS, ale podoba mi siÄ tak samo jak i melodia. Brzmi to klimatyczne wedĹug mnie I nie doszukujÄ siÄ w tym kawaĹku prawdziwego Hardstyle'u ! ChcÄ tak produkowaÄ, to niech tak produkujÄ ! jakby kaĹźdy robiĹ Dark Hardstyle to staĹoby siÄ to nudne ! A Najlepsze jest to, Ĺźe wiele tych "mocnych hardstajli" jest nudne jak barszcz. Mrok i siĹa na siĹÄ a klimatu zero. OsobiĹcie lubiÄ jak w muzyce utrzymany jest klimat i nie waĹźne czy to jest Nu Style, Raw, Hardcore, Trance, Pop, Dance, Electro itd
A tak na marginesie... wolÄ Trance'owy Hardstyle niĹź Dance'owy, bo takich kawaĹkĂłw ostatnio jest wiele i to mnie najabrdziej wkurw*a
kawaĹek z dupy brzmi jak kaĹźdy inny, BÄK, BÄK, BÄK, BÄK ... takie kicki napierdalaĹam jak byĹam maĹa na gumce z majtek od mojej mamy.. bez kitu wam gadam
kawaĹek z dupy brzmi jak kaĹźdy inny, BÄK, BÄK, BÄK, BÄK ... takie kicki napierdalaĹam jak byĹam maĹa na gumce z majtek od mojej mamy.. bez kitu wam gadam
WiedziaĹem, Ĺźe ktoĹ to wkoĹcu napisze niestety :p A wedĹug mnie kaĹźde Early brzmi tak samo, kaĹźdy hardcore brzmi tak sam te same kicki itp ... i moĹźna tak napisaÄ o kaĹźdym kawaĹku, gatunku itd. GĹupie to trochÄ, nawet bardzo ...
skoro tak.. to masz pecha ... przynajmniej kopa majÄ .
Rawness napisał/a:
kaĹźdy hardcore brzmi tak sam te same kicki itp
tu akurat jest w czym przebierac sÄ rozmaite nutki wiÄc tak prÄdko sie nie znudzi..
Nie powiem nie ktĂłre kawaĹki BÄK, BÄK, BÄK fajne sÄ a to tylko dlatego Ĺźe jakieĹ fajne szmerki bajerki sÄ powstawiane Ĺwizdy gwizdy.. ale mnie to nie przekonuje.. poprostu wkur.. mnie te bÄk, bÄk jak jasna cholera aĹź mnie na kupe ciĹnie.. bojÄ sie , Ĺźe pewnego wieczoru sie poprostu posram w gacie na jakieĹ bibie...
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)