Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: black, code, dv8, feat., rocks, survive, zany

Zany & Code Black feat. DV8 Rocks! - Survive
Autor Wiadomo¶æ
BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Do³±czy³: 23 Sie 2009
Piwa: 1722
Sk±d: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 30-10-2012, 13:33    #11

Early dla mnie w 90% to lipa ale wole go niż nustyle gdzie śpiewa kurwa jakas Rihanna itd. Dajcie spokój to ma coraz mniej wspolnego z HARDstylem....90% jest robiona na odpierdol , melodia zapożyczona od kawałków pop i kick pseudo hardstylowy. Rzygam i sram na taki hardstyle i mam po całości wyjebane ! Dobrze że jest kilku jeszcze na tej scenie co umieją dopierdolić.

Podziêkowali:BEBE
ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 2448
Sk±d: Chorzów Batory

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 30-10-2012, 14:39    #12

ja tu w ogóle ręki Zanego nie słyszę, trancestyle jakich teraz wiele w hsie xD

[ Movies From Parties ]

BEBE 
a.k.a Basstard/Jaxon

Informacje
Do³±czy³: 11 Lis 2010
Piwa: 416
Sk±d: Radom

Wys³any: 30-10-2012, 15:25    #13

Rawness napisa³/a:
Ja w ostatnim czasie zmienilem trochę zdanie na ten temat. Przyzwyczaiłem się również, że HS idzie w innym kierunku, co uważam za dobre, bo gdyby tak nie było to ten gatunek stałby się nudny ... Pamiętam jak wszyscy fani klasycznego Trance płakali po forach, że ich gatunek a zarazem mój przechodzi ewolucję ... I wyszło to trance na dobre ... Gdyby obecni artyści nie szukał insparcji w innych gatunkach to każdy kawalek brzmialby tak samo ...

w sumie to rozumiem o co chodzi ale jak nazwa wskazuje to jest hardstyle i ni jak do tego maja sie tego typu spiewanki, pipidowe leady i wesole melodyjki, niemowie ze nie lubie takich kawalkow ale skoro artysci chca cos takiego robic to niech nienazywaja tego hardstylem bo w niektorych kawalkach ktore wychodza w dzisiejszych czasach to wystarczy zmienic bassdrum na housowy, trancowy albo hands upowy i juz mamy kawalek w jednym gatunkow, ktory wymienilem
i tak byloby fajnie jakby hs gdyby szedl w innym kierunku ale gdyby szedl w takim kierunku zeby artysci znajdowali wene zeby stworzyc cos jeszcze bardziej HARD, zeby mieli inspiracje na robienie cos tak mocnego zeby energia mi rozsadzala leb, cos tak mrocznego zebym bal sie po ciemku wyjsc z pokoju A NIE KURWA takie GOWNO jak ten kawalek
i to jest moje zdanie na ten temat

mój saundklaud

Podziêkowali:BD.Lukash
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 1480
Odpowiedzi: 12
Odwiedzin z google: 148
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: