Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: a2, do, dolaczyl, records, xpander

X-Pander dołączył do A2 Records
Autor Wiadomo¶æ
SchizeQ 

Informacje
Do³±czy³: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Sk±d: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 13-02-2014, 17:23    #31

Artiks napisa³/a:
Nie wiem ogolnie jak to dziala i czy znajomosci decyduja o tym kto w jakim labelu sie znajduje

Ma to spore znaczenie :) Tak samo jak miejsce zamieszkania.

Regain 

Informacje
Do³±czy³: 26 Gru 2011
Piwa: 1013
Sk±d: WrocÅ‚aw

HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 13-02-2014, 19:40    #32

Powiem wam tak - jak na dobry start w labelu na stałe, Heart for Hard jest naprawdę dobry. Wiem, że nie przyjmują tam byle kogo, że jak wyślesz demo to nie wezmą go tylko i wyłącznie dlatego, że już dawno nie mieli relka, tylko odrzucają coś, co nie pasuje. To jest dobre bo sami sobie nie obniżają poziomu.
Poza tym baaardzo dobrze zawiązana współpraca z Dirty Workz, bardzo dobry kontakt z artystami, których wcześniej nie znałem a poznałem przez H4H, godne supporty, większe zainteresowanie moją muzyką innych artystów - to wszystko mam zapewnione u nich, więc na razie naprawdę nigdzie mi się nie spieszy.

Poza tym to, że h4h nie jest znane w PL nie oznacza, że nie jest szanowane w NL. U nas właśnie zna się tylko Fusion, Scantraxx i Minus is More bo "Polak tam wydaje :lol: ". Zaryzykowałem z H4H i czuję się fest usatysfakcjonowany.
Zmierzam do tego, że po prostu na start jest super, jest wszystko i moim skromnym zdaniem po prostu należy czekać na swoją kolej jeżeli chodzi o pójście gdzieś wyżej. Jeśli się nie uda - siedzę nadal u nich.

Poza tym teraz patrzcie - powyżej macie perypetie młodego, średniego producenta, który stara się jakoś sobie radzić. X-Pander załapał a2 Records bez żadnych kurde jakichkolwiek kroków, nie zdziałał nic na scenie, nie był numerem jeden, nie miał tracków, którymi jarał się dosłownie KAŻDY. Koleś pyknął collab z E-Force, kilka z The Visionem i teraz ma wszystko. Po prostu chłop ma znajomości i jeśli mam być szczery - skoro umie z nich korzystać to niech korzysta, całego świata nie uzdrowimy.
5/6 ludzi w rządzie, biurach, samorządach itd to ludzie, którzy pracują tam bo znajomy znajomego albo ktoś z rodziny ich wkręcił.
Daleko też nie trzeba szukać - patrz Energy 2000. Nie zagrasz choćbyś miał skilla w mixie lepszego niż Kutski. Why? Bo nie jesteś ich znajomym :)

Ale się rozpisałem xd
Ostatnio zmieniony przez Regain 13-02-2014, 19:42, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Podziêkowali:Artiks, SoTeS
Tunehunterz 
Prezenter POPListy

Informacje
Do³±czy³: 24 Sie 2010
Piwa: 76
Sk±d: Tarnobrzeg

Wys³any: 13-02-2014, 19:47    #33

Regain napisa³/a:
Powiem wam tak - jak na dobry start w labelu na stałe, Heart for Hard jest naprawdę dobry. Wiem, że nie przyjmują tam byle kogo, że jak wyślesz demo to nie wezmą go tylko i wyłącznie dlatego, że już dawno nie mieli relka, tylko odrzucają coś, co nie pasuje. To jest dobre bo sami sobie nie obniżają poziomu.
Poza tym baaardzo dobrze zawiązana współpraca z Dirty Workz, bardzo dobry kontakt z artystami, których wcześniej nie znałem a poznałem przez H4H, godne supporty, większe zainteresowanie moją muzyką innych artystów - to wszystko mam zapewnione u nich, więc na razie naprawdę nigdzie mi się nie spieszy.

Poza tym to, że h4h nie jest znane w PL nie oznacza, że nie jest szanowane w NL. U nas właśnie zna się tylko Fusion, Scantraxx i Minus is More bo "Polak tam wydaje :lol: ". Zaryzykowałem z H4H i czuję się fest usatysfakcjonowany.
Zmierzam do tego, że po prostu na start jest super, jest wszystko i moim skromnym zdaniem po prostu należy czekać na swoją kolej jeżeli chodzi o pójście gdzieś wyżej. Jeśli się nie uda - siedzę nadal u nich.

Poza tym teraz patrzcie - powyżej macie perypetie młodego, średniego producenta, który stara się jakoś sobie radzić. X-Pander załapał a2 Records bez żadnych kurde jakichkolwiek kroków, nie zdziałał nic na scenie, nie był numerem jeden, nie miał tracków, którymi jarał się dosłownie KAŻDY. Koleś pyknął collab z E-Force, kilka z The Visionem i teraz ma wszystko. Po prostu chłop ma znajomości i jeśli mam być szczery - skoro umie z nich korzystać to niech korzysta, całego świata nie uzdrowimy.
5/6 ludzi w rządzie, biurach, samorządach itd to ludzie, którzy pracują tam bo znajomy znajomego albo ktoś z rodziny ich wkręcił.
Daleko też nie trzeba szukać - patrz Energy 2000. Nie zagrasz choćbyś miał skilla w mixie lepszego niż Kutski. Why? Bo nie jesteś ich znajomym :)

Ale się rozpisałem xd

Rozumiem twoje słowa.Ale nawet nie ma szans na podbicie sceny hardstyle'u,a już wydał swoje 2 utwory monster i nightmare.Ale nawet pamiętam że The Vision przeszedł z głównego Dirty Workz do Anarchy,ponieważ rzadko wydawał utwory w stylu raw.I to było rok temu ,a co do francuza to znają słuchacze audycji heart for hardstyle,ponieważ jest rezydentem.Nawet ty mogłeś być w labelu założonego Przez Deepack'a.Jakby się stało,to byś był pierwszym polakiem,który przeszedł do większej wytwórni muzycznej.
Ostatnio zmieniony przez Tunehunterz 13-02-2014, 19:49, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 1894
Odpowiedzi: 32
Odwiedzin z google: 149
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: