| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 13-02-2014, 17:23 | #31
|
| | Artiks napisa³/a: | | Nie wiem ogolnie jak to dziala i czy znajomosci decyduja o tym kto w jakim labelu sie znajduje |
Ma to spore znaczenie Tak samo jak miejsce zamieszkania. | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzieñ) Piwa: 1013 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 13-02-2014, 19:40 | #32
|
| Powiem wam tak - jak na dobry start w labelu na stałe, Heart for Hard jest naprawdę dobry. Wiem, że nie przyjmują tam byle kogo, że jak wyślesz demo to nie wezmą go tylko i wyłącznie dlatego, że już dawno nie mieli relka, tylko odrzucają coś, co nie pasuje. To jest dobre bo sami sobie nie obniżają poziomu. Poza tym baaardzo dobrze zawiązana współpraca z Dirty Workz, bardzo dobry kontakt z artystami, których wcześniej nie znałem a poznałem przez H4H, godne supporty, większe zainteresowanie moją muzyką innych artystów - to wszystko mam zapewnione u nich, więc na razie naprawdę nigdzie mi się nie spieszy.
Poza tym to, że h4h nie jest znane w PL nie oznacza, że nie jest szanowane w NL. U nas właśnie zna się tylko Fusion, Scantraxx i Minus is More bo "Polak tam wydaje ". Zaryzykowałem z H4H i czuję się fest usatysfakcjonowany. Zmierzam do tego, że po prostu na start jest super, jest wszystko i moim skromnym zdaniem po prostu należy czekać na swoją kolej jeżeli chodzi o pójście gdzieś wyżej. Jeśli się nie uda - siedzę nadal u nich.
Poza tym teraz patrzcie - powyżej macie perypetie młodego, średniego producenta, który stara się jakoś sobie radzić. X-Pander załapał a2 Records bez żadnych kurde jakichkolwiek kroków, nie zdziałał nic na scenie, nie był numerem jeden, nie miał tracków, którymi jarał się dosłownie KAŻDY. Koleś pyknął collab z E-Force, kilka z The Visionem i teraz ma wszystko. Po prostu chłop ma znajomości i jeśli mam być szczery - skoro umie z nich korzystać to niech korzysta, całego świata nie uzdrowimy. 5/6 ludzi w rządzie, biurach, samorządach itd to ludzie, którzy pracują tam bo znajomy znajomego albo ktoś z rodziny ich wkręcił. Daleko też nie trzeba szukać - patrz Energy 2000. Nie zagrasz choćbyś miał skilla w mixie lepszego niż Kutski. Why? Bo nie jesteś ich znajomym
Ale siÄ™ rozpisaÅ‚em | _________________ https://www.facebook.com/Regainmusic | | Ostatnio zmieniony przez Regain 13-02-2014, 19:42, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
Podziêkowali: | Artiks, SoTeS |
Tunehunterz Prezenter POPListy

Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2010 Wiek: 29 Posty: 389 (0,07/dzieñ) Piwa: 76 Sk±d: Tarnobrzeg  | Wys³any: 13-02-2014, 19:47 | #33
|
| | Regain napisa³/a: | Powiem wam tak - jak na dobry start w labelu na staÅ‚e, Heart for Hard jest naprawdÄ™ dobry. Wiem, że nie przyjmujÄ… tam byle kogo, że jak wyÅ›lesz demo to nie wezmÄ… go tylko i wyłącznie dlatego, że już dawno nie mieli relka, tylko odrzucajÄ… coÅ›, co nie pasuje. To jest dobre bo sami sobie nie obniżajÄ… poziomu. Poza tym baaardzo dobrze zawiÄ…zana współpraca z Dirty Workz, bardzo dobry kontakt z artystami, których wczeÅ›niej nie znaÅ‚em a poznaÅ‚em przez H4H, godne supporty, wiÄ™ksze zainteresowanie mojÄ… muzykÄ… innych artystów - to wszystko mam zapewnione u nich, wiÄ™c na razie naprawdÄ™ nigdzie mi siÄ™ nie spieszy.
Poza tym to, że h4h nie jest znane w PL nie oznacza, że nie jest szanowane w NL. U nas właśnie zna się tylko Fusion, Scantraxx i Minus is More bo "Polak tam wydaje ". Zaryzykowałem z H4H i czuję się fest usatysfakcjonowany. Zmierzam do tego, że po prostu na start jest super, jest wszystko i moim skromnym zdaniem po prostu należy czekać na swoją kolej jeżeli chodzi o pójście gdzieś wyżej. Jeśli się nie uda - siedzę nadal u nich.
Poza tym teraz patrzcie - powyżej macie perypetie młodego, średniego producenta, który stara się jakoś sobie radzić. X-Pander załapał a2 Records bez żadnych kurde jakichkolwiek kroków, nie zdziałał nic na scenie, nie był numerem jeden, nie miał tracków, którymi jarał się dosłownie KAŻDY. Koleś pyknął collab z E-Force, kilka z The Visionem i teraz ma wszystko. Po prostu chłop ma znajomości i jeśli mam być szczery - skoro umie z nich korzystać to niech korzysta, całego świata nie uzdrowimy. 5/6 ludzi w rządzie, biurach, samorządach itd to ludzie, którzy pracują tam bo znajomy znajomego albo ktoś z rodziny ich wkręcił. Daleko też nie trzeba szukać - patrz Energy 2000. Nie zagrasz choćbyś miał skilla w mixie lepszego niż Kutski. Why? Bo nie jesteś ich znajomym
Ale się rozpisałem |
Rozumiem twoje sÅ‚owa.Ale nawet nie ma szans na podbicie sceny hardstyle'u,a już wydaÅ‚ swoje 2 utwory monster i nightmare.Ale nawet pamiÄ™tam że The Vision przeszedÅ‚ z głównego Dirty Workz do Anarchy,ponieważ rzadko wydawaÅ‚ utwory w stylu raw.I to byÅ‚o rok temu ,a co do francuza to znajÄ… sÅ‚uchacze audycji heart for hardstyle,ponieważ jest rezydentem.Nawet ty mogÅ‚eÅ› być w labelu zaÅ‚ożonego Przez Deepack'a.Jakby siÄ™ staÅ‚o,to byÅ› byÅ‚ pierwszym polakiem,który przeszedÅ‚ do wiÄ™kszej wytwórni muzycznej. | _________________ Realize The Music | | Ostatnio zmieniony przez Tunehunterz 13-02-2014, 19:49, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
| |