Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: a2, do, dolaczyl, records, xpander

X-Pander dołączył do A2 Records
Autor Wiadomo¶æ
-M- 
Piwożłop :)

Informacje
Do³±czy³: 14 Sty 2008
Piwa: 547
Sk±d: Strefa Zieleni

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4)

Wys³any: 12-02-2014, 23:51    #21

Xahon napisa³/a:
Meksyk to po prostu aktualna stolica muzyki elektronicznej, to właśnie tam mieszka najwięcej jej fanów. A Wy i tak powiecie że to fake.

a platforma obywatelska najwięcej zwolenników ma w Turcji... wiem, że hujowe porównanie, ale dajmy spokój :P producenci/dj'e kupują sobie na fb lajki i nie ma co do tego żadnych wątpliwości, koniec i . :)

Peee I Wuuu O PIWO, lubie schłodzone wiesz pić je na żywo ;)

Xahon 

Informacje
Do³±czy³: 21 Gru 2011
Piwa: 75
Sk±d: Trzebinia

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 13-02-2014, 00:04    #22

-M- napisa³/a:
Xahon napisa³/a:
Meksyk to po prostu aktualna stolica muzyki elektronicznej, to właśnie tam mieszka najwięcej jej fanów. A Wy i tak powiecie że to fake.

a platforma obywatelska najwięcej zwolenników ma w Turcji... wiem, że hujowe porównanie, ale dajmy spokój :P producenci/dj'e kupują sobie na fb lajki i nie ma co do tego żadnych wątpliwości, koniec i . :)

Z mojej strony to był dżołk, podkreślający śmieszność i bezcelowość kupowania tych fake lików jako wyznacznika zajebistości :)

-M- 
Piwożłop :)

Informacje
Do³±czy³: 14 Sty 2008
Piwa: 547
Sk±d: Strefa Zieleni

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4)

Wys³any: 13-02-2014, 00:33    #23

Xahon napisa³/a:
-M- napisa³/a:
Xahon napisa³/a:

Z mojej strony to był dżołk, podkreślający śmieszność i bezcelowość kupowania tych fake lików jako wyznacznika zajebistości :)

a no to zwracam honor, nie zajarzyłem ironii :)

Peee I Wuuu O PIWO, lubie schłodzone wiesz pić je na żywo ;)

Podziêkowali:Xahon
Darkfrog 
!RAW HARDSTYLE!

Informacje
Do³±czy³: 20 Sty 2010
Piwa: 132
Sk±d: Opo

Wys³any: 13-02-2014, 00:48    #24

szkoda, że kolejne rozszerzenie A2 przypadło właśnie nie niego ;/

Podziêkowali:Artiks
Regain 

Informacje
Do³±czy³: 26 Gru 2011
Piwa: 1013
Sk±d: WrocÅ‚aw

HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 13-02-2014, 10:17    #25

Następny będzie Blutonium Boy? Kto wie... xd

Artiks 

Informacje
Do³±czy³: 18 Wrz 2011
Piwa: 127
Sk±d: PoznaÅ„

Wys³any: 13-02-2014, 10:29    #26

Ogolnie to Ty Regain sie marnujesz w chuj i bardziej bys pasował do a2 niz X-Pander. Titany, The Visiony, Luny grają Twoje tracki, wiec wez sie gdzies wkrec do jakiegos Minus is More, albo gdzies :D

Podziêkowali:Regain
Regain 

Informacje
Do³±czy³: 26 Gru 2011
Piwa: 1013

HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 13-02-2014, 12:59    #27

Artiks napisa³/a:
Ogolnie to Ty Regain sie marnujesz w chuj i bardziej bys pasował do a2 niz X-Pander. Titany, The Visiony, Luny grają Twoje tracki, wiec wez sie gdzies wkrec do jakiegos Minus is More, albo gdzies :D

Daj spokój, to nie jest takie łatwe. Gdyby było takie łatwe to już bym tam był, ale skillowo nie czuję się na siłach będąc w takim labelu bo pewnie odrzucaliby 80% moich kawałków, które chciałbym wydać (a tak się dzieje, wiem o tym).
Więc wiesz, nie tyle co się marnuje ale cały czas szkolę i czekam na swoją kolej :D

Podziêkowali:BEBE
Firsteffect 

Informacje
Do³±czy³: 14 Wrz 2011
Piwa: 246

Wys³any: 13-02-2014, 15:13    #28

Regain napisa³/a:
Artiks napisa³/a:

Daj spokój, to nie jest takie łatwe. Gdyby było takie łatwe to już bym tam był, ale skillowo nie czuję się na siłach będąc w takim labelu bo pewnie odrzucaliby 80% moich kawałków, które chciałbym wydać (a tak się dzieje, wiem o tym).
Więc wiesz, nie tyle co się marnuje ale cały czas szkolę i czekam na swoją kolej :D

nie wiem na czym to polega to przyjęcie do labeli i w ogóle, ale ja jak puszczam kumplowi (który jest dość obeznany, żeby nie było) Twoje tracki i pytam "wiesz czyj to kawałek?" nie może uwierzyć, że to Twoja robota, bo uważa że jest to utwór na wysokim poziomie. nie, że on uważa, że Polacy nie umieją (też mu pokazuję utwory Coarsection, Chaotica i innych od nas), tylko jest podjarany i uważa, że trzymamy dobry poziom. na pewno wielu innych słuchaczy, nie tylko z Polski uważa, że stać nas na pokazanie się w dobrym stylu za granicą ;)
mnie do dziś na przykład Grim Reaper od Ciebie, remix z CS From The Underground, remix CS Creation, Voice Of Darkness Chaotica rozpierdala :D
Ostatnio zmieniony przez Firsteffect 13-02-2014, 15:16, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Tunehunterz 
Prezenter POPListy

Informacje
Do³±czy³: 24 Sie 2010
Piwa: 76
Sk±d: Tarnobrzeg

Wys³any: 13-02-2014, 15:25    #29

Regain napisa³/a:
Artiks napisa³/a:

Podpisuje się pod tym zdaniem.Wracając do sedna,Paweł ma już label w Heart For Hardstyle,czyli Indus3 Records.Tutaj szefuje,wydaje konkretne,ale mocne petardy.Na przejści do większego labelu przyjdzie poczekać,aż on podejmie decyzję,A Z kolei Coarsy są w DJ's United Records i wydali pierwszą ep-kę i nie narzekają forumowicze w tekstach typu "co to ma być", "Istna Porażka" itd. A Chaotic Spirit,Overbizz to gdzie.Fusion,Dirty Workz Anarchy,Minus Is More ??????

Artiks 

Informacje
Do³±czy³: 18 Wrz 2011
Piwa: 127
Sk±d: PoznaÅ„

Wys³any: 13-02-2014, 16:47    #30

Tunehunterz troche nie rozumiem Twojej wypowiedzi, ale spoko xd .
To, ze jest w H4H to wiem, ale mi chodzilo o jakis bardziej konkretny label ( bez urazy :D ). Mi sie Regaina prawie wszystkie tracki podobaja, bo lubie w chuj anti ze skreczami i dla mnie nie odstaje od czołówki ( dla mnie po E-force, Regain ma najlepsze skrecze i anti ). Thyron który jest w Fusion wg. mnie ma mniejszego skilla od Ciebie ( mimo, ze jego tracki sa dobre ).
Nie wiem ogolnie jak to dziala i czy znajomosci decyduja o tym kto w jakim labelu sie znajduje, ale kozackie byloby info "Regain w Fusion" albo cos w tym stylu :D . Odrazu byłoby wiecej bookingów i granych trackow przez roznych producentow :D

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 1888
Odpowiedzi: 32
Odwiedzin z google: 149
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: