| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 14 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 3140 (0,46/dzieñ) Piwa: 547 Sk±d: Strefa Zieleni  | Wys³any: 12-02-2014, 23:51 | #21
|
| | Xahon napisa³/a: | | Meksyk to po prostu aktualna stolica muzyki elektronicznej, to wÅ‚aÅ›nie tam mieszka najwiÄ™cej jej fanów. A Wy i tak powiecie że to fake. |
a platforma obywatelska najwięcej zwolenników ma w Turcji... wiem, że hujowe porównanie, ale dajmy spokój producenci/dj'e kupują sobie na fb lajki i nie ma co do tego żadnych wątpliwości, koniec i . | _________________

Peee I Wuuu O PIWO, lubie schłodzone wiesz pić je na żywo | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 21 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 323 (0,06/dzieñ) Piwa: 75 Sk±d: Trzebinia  | Wys³any: 13-02-2014, 00:04 | #22
|
| | -M- napisa³/a: | | Xahon napisa³/a: | | Meksyk to po prostu aktualna stolica muzyki elektronicznej, to wÅ‚aÅ›nie tam mieszka najwiÄ™cej jej fanów. A Wy i tak powiecie że to fake. |
a platforma obywatelska najwięcej zwolenników ma w Turcji... wiem, że hujowe porównanie, ale dajmy spokój producenci/dj'e kupują sobie na fb lajki i nie ma co do tego żadnych wątpliwości, koniec i . |
Z mojej strony to był dżołk, podkreślający śmieszność i bezcelowość kupowania tych fake lików jako wyznacznika zajebistości | _________________ Top 15 Polish Hardstyle 2013: http://www.hulkshare.com/...f-2013-by-xahon Top 15 Worldwide Hardstyle 2013: https://soundcloud.com/xahon/hardstyle-top-15-of-2013-by | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 14 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 3140 (0,46/dzieñ) Piwa: 547 Sk±d: Strefa Zieleni  | Wys³any: 13-02-2014, 00:33 | #23
|
| | Xahon napisa³/a: | | -M- napisa³/a: | | Xahon napisa³/a: | | Meksyk to po prostu aktualna stolica muzyki elektronicznej, to wÅ‚aÅ›nie tam mieszka najwiÄ™cej jej fanów. A Wy i tak powiecie że to fake. |
a platforma obywatelska najwięcej zwolenników ma w Turcji... wiem, że hujowe porównanie, ale dajmy spokój producenci/dj'e kupują sobie na fb lajki i nie ma co do tego żadnych wątpliwości, koniec i . |
Z mojej strony to był dżołk, podkreślający śmieszność i bezcelowość kupowania tych fake lików jako wyznacznika zajebistości |
a no to zwracam honor, nie zajarzyłem ironii | _________________

Peee I Wuuu O PIWO, lubie schłodzone wiesz pić je na żywo | |
| |
Podziêkowali: | Xahon |
Informacje Do³±czy³: 20 Sty 2010 Posty: 647 (0,11/dzieñ) Piwa: 132 Sk±d: Opo  | Wys³any: 13-02-2014, 00:48 | #24
|
| | szkoda, że kolejne rozszerzenie A2 przypadło właśnie nie niego ;/ | _________________ GUNZ FOR HIRE | |
| |
Podziêkowali: | Artiks |
Informacje Do³±czy³: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzieñ) Piwa: 1013 Sk±d: WrocÅ‚aw  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 18 Wrz 2011 Wiek: 36 Posty: 480 (0,09/dzieñ) Piwa: 127 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 13-02-2014, 10:29 | #26
|
| Ogolnie to Ty Regain sie marnujesz w chuj i bardziej bys pasował do a2 niz X-Pander. Titany, The Visiony, Luny grają Twoje tracki, wiec wez sie gdzies wkrec do jakiegos Minus is More, albo gdzies | |
| |
Podziêkowali: | Regain |
Informacje Do³±czy³: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzieñ) Piwa: 1013 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 13-02-2014, 12:59 | #27
|
| | Artiks napisa³/a: | Ogolnie to Ty Regain sie marnujesz w chuj i bardziej bys pasowaÅ‚ do a2 niz X-Pander. Titany, The Visiony, Luny grajÄ… Twoje tracki, wiec wez sie gdzies wkrec do jakiegos Minus is More, albo gdzies |
Daj spokój, to nie jest takie łatwe. Gdyby było takie łatwe to już bym tam był, ale skillowo nie czuję się na siłach będąc w takim labelu bo pewnie odrzucaliby 80% moich kawałków, które chciałbym wydać (a tak się dzieje, wiem o tym). Więc wiesz, nie tyle co się marnuje ale cały czas szkolę i czekam na swoją kolej | _________________ https://www.facebook.com/Regainmusic | |
| |
Podziêkowali: | BEBE |
Informacje Do³±czy³: 14 Wrz 2011 Wiek: 31 Posty: 687 (0,13/dzieñ) Piwa: 246 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 13-02-2014, 15:13 | #28
|
| | Regain napisa³/a: | | Artiks napisa³/a: | Ogolnie to Ty Regain sie marnujesz w chuj i bardziej bys pasowaÅ‚ do a2 niz X-Pander. Titany, The Visiony, Luny grajÄ… Twoje tracki, wiec wez sie gdzies wkrec do jakiegos Minus is More, albo gdzies |
Daj spokój, to nie jest takie łatwe. Gdyby było takie łatwe to już bym tam był, ale skillowo nie czuję się na siłach będąc w takim labelu bo pewnie odrzucaliby 80% moich kawałków, które chciałbym wydać (a tak się dzieje, wiem o tym). Więc wiesz, nie tyle co się marnuje ale cały czas szkolę i czekam na swoją kolej |
nie wiem na czym to polega to przyjÄ™cie do labeli i w ogóle, ale ja jak puszczam kumplowi (który jest dość obeznany, żeby nie byÅ‚o) Twoje tracki i pytam "wiesz czyj to kawaÅ‚ek?" nie może uwierzyć, że to Twoja robota, bo uważa że jest to utwór na wysokim poziomie. nie, że on uważa, że Polacy nie umiejÄ… (też mu pokazujÄ™ utwory Coarsection, Chaotica i innych od nas), tylko jest podjarany i uważa, że trzymamy dobry poziom. na pewno wielu innych sÅ‚uchaczy, nie tylko z Polski uważa, że stać nas na pokazanie siÄ™ w dobrym stylu za granicÄ… mnie do dziÅ› na przykÅ‚ad Grim Reaper od Ciebie, remix z CS From The Underground, remix CS Creation, Voice Of Darkness Chaotica rozpierdala | _________________ https://www.facebook.com/firsteffectdj | | Ostatnio zmieniony przez Firsteffect 13-02-2014, 15:16, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Tunehunterz Prezenter POPListy

Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2010 Wiek: 29 Posty: 389 (0,07/dzieñ) Piwa: 76 Sk±d: Tarnobrzeg  | Wys³any: 13-02-2014, 15:25 | #29
|
| | Regain napisa³/a: | | Artiks napisa³/a: | Ogolnie to Ty Regain sie marnujesz w chuj i bardziej bys pasowaÅ‚ do a2 niz X-Pander. Titany, The Visiony, Luny grajÄ… Twoje tracki, wiec wez sie gdzies wkrec do jakiegos Minus is More, albo gdzies |
Daj spokój, to nie jest takie łatwe. Gdyby było takie łatwe to już bym tam był, ale skillowo nie czuję się na siłach będąc w takim labelu bo pewnie odrzucaliby 80% moich kawałków, które chciałbym wydać (a tak się dzieje, wiem o tym). Więc wiesz, nie tyle co się marnuje ale cały czas szkolę i czekam na swoją kolej |
Podpisuje się pod tym zdaniem.Wracając do sedna,Paweł ma już label w Heart For Hardstyle,czyli Indus3 Records.Tutaj szefuje,wydaje konkretne,ale mocne petardy.Na przejści do większego labelu przyjdzie poczekać,aż on podejmie decyzję,A Z kolei Coarsy są w DJ's United Records i wydali pierwszą ep-kę i nie narzekają forumowicze w tekstach typu "co to ma być", "Istna Porażka" itd. A Chaotic Spirit,Overbizz to gdzie.Fusion,Dirty Workz Anarchy,Minus Is More ?????? | _________________ Realize The Music | |
| |
Informacje Do³±czy³: 18 Wrz 2011 Wiek: 36 Posty: 480 (0,09/dzieñ) Piwa: 127 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 13-02-2014, 16:47 | #30
|
| Tunehunterz troche nie rozumiem Twojej wypowiedzi, ale spoko . To, ze jest w H4H to wiem, ale mi chodzilo o jakis bardziej konkretny label ( bez urazy ). Mi sie Regaina prawie wszystkie tracki podobaja, bo lubie w chuj anti ze skreczami i dla mnie nie odstaje od czołówki ( dla mnie po E-force, Regain ma najlepsze skrecze i anti ). Thyron który jest w Fusion wg. mnie ma mniejszego skilla od Ciebie ( mimo, ze jego tracki sa dobre ). Nie wiem ogolnie jak to dziala i czy znajomosci decyduja o tym kto w jakim labelu sie znajduje, ale kozackie byloby info "Regain w Fusion" albo cos w tym stylu . Odrazu byłoby wiecej bookingów i granych trackow przez roznych producentow | |
| |
| |