1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
pozwolÄ sobie wrzuciÄ definicjÄ zakradzionÄ z wiki aby byĹo wiadomo o co cho
Horrorcore to rodzaj rapu powstaĹy na poczÄ tku lat 90. XX wieku w Detroit.
Teksty opowiadajÄ gĹĂłwnie o przemocy, sadyzmie, morderstwach, seksie, Ĺmierci, narkotykach, samobĂłjstwach, kanibalizmie, torturach, gwaĹtach (rĂłwnieĹź zbiorowych) czy teĹź sÄ inspirowane horrorami. NiektĂłre utwory zawierajÄ czarny humor. PodkĹady muzyczne czÄsto zawierajÄ riffy gitarowe i motywy samplowane ze ĹcieĹźek dĹşwiÄkowych do filmĂłw grozy. CzÄsto spotykane sÄ teksty o tematyce znanej z utworĂłw deathmetalowych.
Schizu wrzuciĹ kontrowersyjny filmik zboczonej ekipy shitwank, ale nic nie sĹychaÄ, zatem wrzucÄ coĹ w tym stylu gdzie sĹychaÄ muzykÄ:
w zasadzie moje ulubione nutki, jak widzicie raczej bushpig i ekipa, ale polecam takĹźe Necro, ktĂłrym inspiruje siÄ nasz reprezentant SĹoĹ, ktĂłry wypuĹciĹ w klimatach lekko horrorowych pĹytkÄ i, ktĂłry tworzy i niedĹugo wypuĹci typowy horror.
Ja mam strasznie mieszane uczucia co do tego... Po 1 - skojarzenie z PoS Jak wiadomo niektĂłre waĹki PoS'a mi siadajÄ ale nie jestem jakimĹ wielkim jego fanem. CaĹa otoczka wokóŠniego? Hm... dla mnie to jest po prostu Ĺmieszne (ale nie w sensie Ĺźe ĹźaĹosne). To samo mogÄ powiedzieÄ np o tym pierwszym filmiku co Schiz daĹ. Ani mnie to nie oburza ani nie zachwyca, po prostu Ĺmieszy jak jakiĹ Ĺźart (taa... dziwne poczucie humoru ). Po 2 - nigdy siÄ jakoĹ nie wsĹuchujÄ w teksty dlatego nie wiem co chcÄ przekazaÄ (tak ogĂłlnie wiem ocb bo koko to przybliĹźyĹ). Po 3 - nie sĹucham rapu ale ostatnio siadĹ mi podany przez Kokz'a ReĹźim Krwi i ten kawaĹek uwaĹźam za bardzo dobry. Ale jakoĹ ciÄĹźko mi przyrĂłwnaÄ go do wczeĹniejszych utworĂłw. Po 4 - jak komuĹ siÄ to podoba i siÄ tym jara to proszÄ bardzo - nie bÄde go uwaĹźaĹ za poje*a
PodsumowujÄ c - tak jak pisaĹem, jakoĹ nie wywoĹuje u mnie to Ĺźadnych emocji, bardziej Ĺmiech (ale tak jak mĂłwie, nie "Ĺźal") Z drugiej strony nie zagĹÄbiaĹem siÄ w to i nie zamierzam dlatego nie bÄdÄ mĂłwiĹ Ĺźe "chore" czy cos w tym stylu bo dla mnie chory to moĹźe byÄ jazz a znowu w oczach kogoĹ ja mogÄ byÄ chory bo sĹucham HS/HC
Nie nawidze zwykĹego rapu i tej "kultury" z obsranymi spodniami do kolan , a co dopiero to. Siedzenie choÄ 5 minut na takim czymĹ byĹoby najwiÄkszÄ torturÄ .
_________________ TYLKO EARLY HARDSTYLE !
"MaĹo wiedzy oddala od Boga. DuĹźo wiedzy sprowadza do Niego z powrotem." Ludwik Pasteur
Nie podoba mi sie. Zwykly Rap/Hi-hop mi ciezko podchodzi (i malo ktore kawalki lubie) glownie dlatego ze tak jak Grzybek nie wsluchuje sie w tekst nigdy. A co dopiero tutaj mam sie wsluchiwac jak typek cos chrumka do mikrofonu. Nie dla mnie muzyka
_________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)