1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
mnie też,tym bardziej że w muzyce elektronicznej widać ogromną róznicę między czymś co jest core a co nie a tu wszystko to samo jak w zwykłym rapie.........jednym słowem hujnia
do dupy chuj wie co to w ogole jest drza sie jakies psychole:D nawet muzyki porzadnej w tym niema szkoda gadac wedlug mnie to lipa jest straszna:D choc kazdy ma inne gusta i gusciki...
Ostatnio zmieniony przez mufa88 14-10-2010, 11:20, w caoci zmieniany 1 raz
Bity są dobre i klimat, który tworzą, lecz jedno co mi zbija najbardziej to TEKSTY! Dlaczego? Bo to zwykłe pozerstwo, przykładowo taki Słoń nawija historie o jakiś porytych kolesiach, których NIE MA i NIGDY NIE BYŁO. Wkurwia mnie takie coś, bo Rap to raczej prawdziwe historie z życia (generalnie pomijając pozerów), a nie pitolenie o nożach i lejącej się strumieniami krwii co ma gówno wspólnego z prawdą. Ani dobra liryka z ukrytym przekazem, ani nawet bezpośredniego nie ma, więc skutecznie takie polskie wybryki mnie irytują i są IMO ch*jowe. Inna sprawa jeśli chodzi o zagraniczne, bo przecież tekstu się nie rozumie, a jak już to nie w 100%, ale tam zbija ryczenie jak w jakimś metalu za czym nie przepadam.
Przykładowo, jest jakaś zajebista puenta czy coś w kawałku Święta 2009, że jak skończysz odsłuchiwanie to coś z tego wyniesiesz? Dla porównania o co mi chodzi ogarnijcie ten kawałek (TEKST).