Przesuniêty przez: Daron37 30-11-2009, 02:52 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
ToWdi_HC HardCore...Neophyte

Informacje Do³±czy³: 05 Lut 2009 Wiek: 36 Posty: 163 (0,03/dzieñ) Piwa: 26 Sk±d: HardCore Land  | Wys³any: 30-11-2009, 02:16 PomysÅ‚ na akcje charytatywna HS I HC | #1
|
| Witam Wpadłem Z Kala Ostatnio Na Pomysl Zebysmy Zrobili Taka Charytatywna Akcje Maniakow Forum i Nie Tylko Zbieralibysmy na Jakis Dom Dziecka W Katowicach Na Imprezach Byly By Odpowiedzialne Osoby Za Pieniadze Np.Jeden Z DJ'i To Tylko Pomysl Zawsze Moze Nie Wypalic... Zainteresowanych i chetnych Do Wspolpracy Pisac :)Moze Cos z Tego Wyjdzie ::) Pomysły Mile Widziane.
HARDSTYLE & HARDCORE POWER. | | Ostatnio zmieniony przez Daron37 02-12-2009, 17:53, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
Podziêkowali: | KaLa |
|
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 30-11-2009, 02:52 | #2
|
| Co do pomyslu: Dla mnie rewelacja z tym ze wiem jak to jest z organizacja imprez charytatywnych, bo sam robilem 3 krotnie. Trzeba sie na tym naprawde troche napracowac. Znalezienie klubu ktory by przygarnal impreze zazwyczaj nie sprawia problemow (w kazdym razie na podkarpaciu nie sprawialo mi to bolu). Gorzej ze zazwyczaj takie kluby daja organizatorowi imprezy pelna odpowiedzialnosc za zniszczenia wiec trzeba zorganizowac ochrone (a to juz jest problem, u siebie zalatwialem Straz Miejska bo za free), do tego trzeba reklame imprezy, choc tutaj mysle ze u was problemu by nie bylo (patrze na calkiem udany sukces Ciacha i jego HC party). Warto sprecyzowac cel dla kogo ta impreza ma byc, bo jesli dla jakies fundacji to Ci czesto chetnie pomoga w reklamie. Jesli chodzi o zbiorke pienieszy, to wybrac pare osob i niech zasuwaja z puszkami a potem zbiorka. Oczywiscie osob zaufanych. Jesli takowych by nie bylo (co tutaj mysle ze raczej watpie) to warto miec wlasna pieczatke i puszki zakleic odpowiednio by bylo wiadomo. Przy wiekszych ilosciach osob na imprezie trzeba pilnowac by ktorys ch*j nie zbieral dla siebie kasy bo i takie sytuacje sie zdarzaly. Ew. postawic wielka skrzynke na wrzut monet +zaufany ochroniarz, w klubie zas wyraznie w paru miejscach zaznaczyc gdzie nalezy dawac hajs (nawet upierdliwie w wielu miejscach, ludzie wrzucaja wiecej klepakow wtedy, miejsca przy barze FTW).
Ogolnie pomysl bardzo dobry i popieram .
PS. Przenosze do Dyskusji o Hardscenie | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 30-11-2009, 06:57 | #3
|
| Daron37, Ty napisales jak o osobnej imprezie a Towdiemu chodzilo raczej o zbiorki na MoHach Mysle ze gdybysmy mieli konkretna osobe ktorej trzeba pomoc to latwo byloby to zrobic, klub raczej nei bedzie mial nic przeciwko, osoby chetne tez sie znajda.. tylko trzeba miec konkretnie na kogo zbierac | |
| |
 | |
hasder HARDCORE TO THE BONE

Informacje Do³±czy³: 10 Sty 2009 Wiek: 37 Posty: 1308 (0,2/dzieñ) Piwa: 105 Sk±d: Ruda Åšlůnsko  | Wys³any: 30-11-2009, 07:17 | #4
|
| | żeby znaleźć dla kogo zbierać pieniądze wystarczy podjechać do jakiegoś domu pomocy i zapytać które dziecko potrzebuje pilnie jakiś leków czy na operacje. więc z tym Schizu problemu nie bedzie raczej | _________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 31 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 765 (0,11/dzieñ) Piwa: 86 Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska  | Wys³any: 30-11-2009, 08:06 | #5
|
| pomysł bardzo dobry a z racjio na to, że zblizaja sie swieta proponowałabym wybrac jakis dom dziecka i pieniadze z zbiorki przeznaczyc na prezenty dla dzieciaków, napewno by sie ucieszyły | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 18 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 727 (0,11/dzieñ) Piwa: 2 Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska  | Wys³any: 30-11-2009, 09:12 | #6
|
| mnie tez wydaje sie, ze pomysł jest super.... co prawda jakos nie moge sobie wyobrazic organizacji czegos takiego i w ogole tego wszystkiego o czym tam Daron pisał ale w razie czego chetnie pomoge jesli bym tylko mogła | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzieñ) Piwa: 471 Sk±d: DÄ…browa Górnicza  | Wys³any: 30-11-2009, 09:28 | #7
|
| | Celcia napisa³/a: | co prawda jakos nie moge sobie wyobrazic organizacji czegos takiego i w ogole tego wszystkiego o czym tam Daron pisaÅ‚ ale w razie czego chetnie pomoge jesli bym tylko mogÅ‚a |
dla chcącego nic trudnego Trzeba by pogadać z organizatorem imprezy np w megaclubie i wysunąć mu np pomysł aby podniósł cene biletu o 1 zł Nadwyżka poszłaby na chore lub potrzebujące dziecko. Z drugiej strony nie znam organizatora i powierzać komuś pieniądze to też ryzyko... Druga sprawa, że zwykła zbiórka na imprezie może sie okazac troche nieefektywna, bo kto podejmie sie roli wolontariusza i będzie z pucha siedział całą impreze? Dlatego osobiście widze to w tych biletach a już marzeniem byłoby, gdyby na jakiejś zapowiedzi imprezy ( radio, plakat) pojawiło sie info dotyczące naszej wspólnej akcji Na mojego nosa nie obeszłoby sie to bez echa i ta akcja mogłaby naprawde dobrze sie rozkręcić Akcje popieram i jestem w stanie się zaangażować na tyle ile będe mógł | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzieñ) Piwa: 894 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 30-11-2009, 10:11 | #8
|
| ja się mogę podjąć bycia wolontariuszem i bieganiem z puchą jeśli tylko dojdzie do organizacji takiego czegoś
no i nie muszę wspominać, że pomysł rewelacyjny
chociaż teraz tak myÅ›lÄ™, że jeÅ›liby to miaÅ‚o być w mega to z praktycznego punktu widzenia czÅ‚owiek z puszkÄ… nie byÅ‚by potrzebny z racji tego, że portfele wyciÄ…gane sÄ… przy barze tylko i wyłącznie, a nie na parkiecie wÅ›ród taÅ„czÄ…cych ludzi. Nikt nie siedzi o suchym pysku na imprezie ponieważ pÅ‚yny sÄ… niezbÄ™dne do uzupeÅ‚nienia organizmu, dlatego odpowiednio zabezpieczone puszki przy każdym barze rozwiÄ…zaÅ‚yby moim zdaniem problem. Mimo to jeÅ›li trzeba bÄ™dzie to podkreÅ›lam jeszcze raz, z chÄ™ciÄ… w to wchodze | _________________ Nowenna PompejaÅ„ska, czyli od pasji do Pasji. | | Ostatnio zmieniony przez koko123 30-11-2009, 10:20, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
marciaaa Gaduła nad Gadułami

Informacje Do³±czy³a: 22 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 1743 (0,26/dzieñ) Piwa: 342 Sk±d: KatowicE  | Wys³any: 30-11-2009, 10:20 | #9
|
| Pomysł super Mysle ze dobrym momentem jest zlot,akurat tak jak Primcia napisala byłoby na prezenty wtedy tez bedzie duzo osob z naszego grona i zbiórka pojdzie lepiej No ja tak czy siak nie bede mogła byc na tej imprezie z powodów czysto osobistych ale pomysł w deche | _________________ Party Lover! \o/ | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 39 Posty: 952 (0,13/dzieñ) Piwa: 26 Sk±d: z dużego pokoju  | Wys³any: 30-11-2009, 11:40 | #10
|
| WOŚP niedlugo z Jurkiem sie mozna dogadac:P | _________________ "Bo w życiu najważniejsze są wspomnienia" Malec
"I know this will be something I remember in my head..." <3 _-^-_ <3 | |
| |
 | |
| |