Przesuniêty przez: Daron37 30-11-2009, 02:52 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³a: 01 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 997 (0,15/dzieñ) Piwa: 2 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 30-11-2009, 21:42 | #31
|
| Teraz odczytałam wszystkie posty Miałam własnie wątpliwości co do pomysłu ToWdiego, poniewaz myślałam ze sie nie przyjmie na tym forum i nikt nie będzie chciał sie tym zainteresować. Aaaaa tu SUPER widze ze wszyscy są chętni pomóc. ToWdi się ucieszy bo bardzo zależało mu też na takiej akcji... Ja popieram wszystkie pomysły jakie daliście, ale też myślałam o wspólnym zebraniu się i np. odwiedzeniu tych dzieci. Pieniązki wiadomo, ale też niektórzy mają jakieś produkty żywnościowe długoterminowe, zabawki w dobrym stanie (gry, płyty) i ubrania. | _________________

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzieñ) Piwa: 471 Sk±d: DÄ…browa Górnicza  | Wys³any: 30-11-2009, 21:47 | #32
|
| Kto ma jakieÅ› pomysÅ‚y w co zainwestujemy te pieniążki, niech pisze ale już konkrety Trzeba zaczÄ…c dziaÅ‚ać | | Ostatnio zmieniony przez Rafir 30-11-2009, 21:47, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzieñ) Piwa: 894 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 30-11-2009, 21:51 | #33
|
| zbierania siana również mogę się podjąć bez problemów, ale zanim do tego dojdzie to musimy mieć sprecyzowane cele w co chcemy się zaangażować. Jeśli będzie to dom dziecka to tak jak koleżanka wyżej wspomniała jedzenie, ciuchy również mile widziane, klocki lego.. piękny pomysł,
wÄ…tpiÄ™, żeby tak byÅ‚o, żebyÅ›my nic przez 2 tygodnie nie wymyÅ›lili, ale jeÅ›li jednak to wÅ‚aÅ›nie za 2 tygodnie bÄ™dÄ™ miaÅ‚ kontakt z ludźmi, którzy siÄ™ w pomoc różnorodnego rodzaju angażujÄ… i oni mogliby pomóc skonkretyzować naszÄ… pomoc. MyÅ›lÄ™ jednak, że to potrzebne nie bÄ™dzie, bo zapewne ktoÅ› ma pomysÅ‚ komu/gdzie nieść pomoc | _________________ Nowenna PompejaÅ„ska, czyli od pasji do Pasji. | | Ostatnio zmieniony przez koko123 30-11-2009, 21:51, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 31 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 765 (0,11/dzieñ) Piwa: 86 Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska  | Wys³any: 30-11-2009, 21:51 | #34
|
| naj[ierw proponuje wybrac jakis dom dziecka, i pojsc odwiedzic te dzieciaki, tak jak napisaÅ‚a Kala prezenty to jedno, ale nawet odwiedzenie i spedzenie troche czasu z tymi dziecmi, sprawi juz im wielka radosc | | Ostatnio zmieniony przez primeczq 30-11-2009, 21:52, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
ToWdi_HC HardCore...Neophyte

Informacje Do³±czy³: 05 Lut 2009 Wiek: 36 Posty: 163 (0,03/dzieñ) Piwa: 26 Sk±d: HardCore Land  | Wys³any: 30-11-2009, 22:51 | #35
|
| Posłuchajcie Jestem Pelen Podziwu Dla Was Wszystkich I jestem Bardzo Szczesliwy Z Tego Powodu ze CHcecie Pomuc Naprawde Jestesmy ludzmi o dobrycgh sercach!! Nie wydajemy pieniedzy tylko na "uzywki" Ktore spozywamy na Imprezach !! Mozemy Pomuc Dziecia Ktore nie maja Pieniedzy i Maja Trudne dziecinstwo wiec Niech Caly Swiat Widzi Ze Polacy Ludzie takzwani "TECHNO CHLOPKAI" tez Umia Naprawde zrobic cos dla Innych... SWIATA NIE ZMIENIMY ALE DAMY JAKAS CZASTE OD SIEBIE ZEBBEBY BYLO DOBRZE !! jakos Sie z tym uporamy !! Pomysly super Macie Racje Mozna Zorganizowac Prezenty I Lecznie jakiegos Dziecka Ja Zajme Sie BY sprawa sie Naglosnila w TVS Silesia Jakos to Załatwie Pomysly Piszcie I Ludzi Kotrych Typujecie do zbiorek Pieniedzy I oczywiscie tych Ktorych Bd Za to Odpowiedzialne !!
PROPONUJE SPOTKANIE W PIATEK BY W PONIEDZIALEK MOC DZIALAC !! Co Wy Na TO robcie Liste Tych Osob ktore By mogly SIe Spotkac w Katowicach
(PRZEPRASZAM ZA BLEDY ORTOGRAFICZNE ALE JESTEM PELEN PODZIWU I SZCZESLIWY ZE MACIE TAKIE DOBRE SERCA ) !!:) | | Ostatnio zmieniony przez ToWdi_HC 30-11-2009, 22:54, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
ToWdi_HC HardCore...Neophyte

Informacje Do³±czy³: 05 Lut 2009 Wiek: 36 Posty: 163 (0,03/dzieñ) Piwa: 26 Sk±d: HardCore Land  | Wys³any: 30-11-2009, 23:00 | #36
|
| | RAFIR MA RACJE TRZEBA ZACZAC DZIALAC ZEBY DZIECI MIALY SWIETA TAKIE JAKICH NIE DOSTALY W SWOICH BYLYCH DOMACH !! WIEC KONKRETY I LISTY !! I DATY SPOTKANIA !! | |
| |
 | |
hasder HARDCORE TO THE BONE

Informacje Do³±czy³: 10 Sty 2009 Wiek: 37 Posty: 1308 (0,2/dzieñ) Piwa: 105 Sk±d: Ruda Åšlůnsko  | Wys³any: 30-11-2009, 23:16 | #37
|
| no ja za duzo czasu wolnego nie mam ale tyle ile sie da moge poswiecic na pomoc w organizacji, czy to szukanie jakiegos domu dziecka, które byśmy mieli odwiedzić czy na jakiejś innej części organizacji. szczerze powiedziawszy... z poczatku wydawało m isie, zę aż tak wielkiego odzewu nie bedzie w tym temacie, ze tylko kilka osób sie udzieli ,a tu jednak tyle osób jest chętnych to fajnie ... a co do spotkania w piątek... to w jakich by to miało być godzinach? bo jeśli między 18-21 to bym wpadł choć na chwilke. I jeszcze odnośnie tej zbiórki na zlocie... może jeśli nie miałoby być zbiórki, to moze przynajmniej jakieś ulotki porobic i rozdawać na wejściu, żeby na drugi dzień po imprezie każdy w domu już mogł ją sobie poczytać an spokojnie w domu. Wiadomo, że będą na imprezie również osoby niezrzeszone z żadnym forum, a jak wiadomo liczy się każda złotówka myśle, ze Mega Club nie miałby nic przeciwko takiej akcji ulotkowej. | _________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 27 Maj 2008 Wiek: 35 Posty: 3268 (0,49/dzieñ) Piwa: 217 Sk±d: Ruda Åšlonsko  | Wys³any: 30-11-2009, 23:28 | #38
|
| hasder, dobry pomysł z tymi ulotkami co do tego spotkania to mi pasuje piątek ino o kieryj i kaj dokładnie ?? | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzieñ) Piwa: 894 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 30-11-2009, 23:37 | #39
|
| z tego co przeglądałem strony internetowe Domów Dziecka to na większości jest podany numer konta do przesyłki pieniędzy, które właściciele spożytkują w najlepszym tego słowa znaczeniu, zatem w razie jakichkolwiek problemów tudzież w kolejnych takich akcjach można po prostu wysłać pieniądze, to taka dodatkowa informacja bo mój pomysł w tym zakresie jest taki.
wybrać miasto w którym ma być odwiedzany dom dziecka wybrać konkretny dom dziecka nawiązać kontakt z właścicielami drogą mailową/telefoniczną w celu powiadomienia ich o całym naszym zamiarze i omówienie wszelkich szczegółów na temat jakiejkolwiek pomocy i jednoczesne umówienie się na osobistą rozmowę z właścicielami aby wszystkiego się podowiadywać, obgadać itd. zbiórka siana odpowiednie jego spożytkowanie rozpoczęcie akcji hardforum pomaga
w piątek niestety spotkać się nie mogę, ale mogę doradzić, że żeby to spotkanko było owocne powinna się pojawić na nim lista z domami dziecka, namiary na nie, osoba komunikatywna, która umie porozmawiać przez telefon w tonie stosunkowo oficjalnym, żeby podzwonić nieco przez telefon do właścicieli domów dziecka, a ponadto potrzebny jest dobre serce i uśmiech na twarzy : ) | _________________ Nowenna Pompejańska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzieñ) Piwa: 58 Sk±d: Berza, Ruda Åšl  | Wys³any: 01-12-2009, 00:17 | #40
|
| ja postaram sie jakos zalatwic reklame na planecie or antyradiu jesli bedzie potrzebna | _________________
 | |
| |
 | |
| |