Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: akcje, charytatywna, hc, hs, na, pomysl

Przesuniêty przez: Daron37
30-11-2009, 02:52
Pomysł na akcje charytatywna HS I HC
Autor Wiadomo¶æ
KaLa 
Lady Croft ;)

Informacje
Do³±czy³a: 01 Sty 2008
Piwa: 2
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 30-11-2009, 21:42    #31

Teraz odczytałam wszystkie posty :) Miałam własnie wątpliwości co do pomysłu ToWdiego, poniewaz myślałam ze sie nie przyjmie na tym forum i nikt nie będzie chciał sie tym zainteresować. Aaaaa tu SUPER widze ze wszyscy są chętni pomóc.
ToWdi się ucieszy bo bardzo zależało mu też na takiej akcji... Ja popieram wszystkie pomysły jakie daliście, ale też myślałam o wspólnym zebraniu się i np. odwiedzeniu tych dzieci. Pieniązki wiadomo, ale też niektórzy mają jakieś produkty żywnościowe długoterminowe, zabawki w dobrym stanie (gry, płyty) i ubrania.

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* :threat:

Rafir 
Hate all humans!

Informacje
Do³±czy³: 29 Cze 2007
Piwa: 471
Sk±d: DÄ…browa Górnicza

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6)

Wys³any: 30-11-2009, 21:47    #32

Kto ma jakieś pomysły w co zainwestujemy te pieniążki, niech pisze ale już konkrety :)
Trzeba zacząc działać :)
Ostatnio zmieniony przez Rafir 30-11-2009, 21:47, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

koko123 

Informacje
Do³±czy³: 05 Wrz 2007
Piwa: 894
Sk±d: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 30-11-2009, 21:51    #33

zbierania siana również mogę się podjąć bez problemów, ale zanim do tego dojdzie to musimy mieć sprecyzowane cele w co chcemy się zaangażować. Jeśli będzie to dom dziecka to tak jak koleżanka wyżej wspomniała jedzenie, ciuchy również mile widziane, klocki lego.. piękny pomysł,

wątpię, żeby tak było, żebyśmy nic przez 2 tygodnie nie wymyślili, ale jeśli jednak to właśnie za 2 tygodnie będę miał kontakt z ludźmi, którzy się w pomoc różnorodnego rodzaju angażują i oni mogliby pomóc skonkretyzować naszą pomoc. Myślę jednak, że to potrzebne nie będzie, bo zapewne ktoś ma pomysł komu/gdzie nieść pomoc
Ostatnio zmieniony przez koko123 30-11-2009, 21:51, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

primeczq 

Informacje
Do³±czy³a: 31 Gru 2007
Piwa: 86
Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 30-11-2009, 21:51    #34

naj[ierw proponuje wybrac jakis dom dziecka, i pojsc odwiedzic te dzieciaki, tak jak napisała Kala :)
prezenty to jedno, ale nawet odwiedzenie i spedzenie troche czasu z tymi dziecmi, sprawi juz im wielka radosc :)
Ostatnio zmieniony przez primeczq 30-11-2009, 21:52, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

ToWdi_HC 
HardCore...Neophyte

Informacje
Do³±czy³: 05 Lut 2009
Piwa: 26
Sk±d: HardCore Land

Wys³any: 30-11-2009, 22:51    #35

Posłuchajcie Jestem Pelen Podziwu Dla Was Wszystkich :) :) I jestem Bardzo Szczesliwy Z Tego Powodu ze CHcecie Pomuc :) Naprawde Jestesmy ludzmi o dobrycgh sercach!! Nie wydajemy pieniedzy tylko na "uzywki" Ktore spozywamy na Imprezach !! Mozemy Pomuc Dziecia Ktore nie maja Pieniedzy i Maja Trudne dziecinstwo wiec Niech Caly Swiat Widzi Ze Polacy Ludzie takzwani "TECHNO CHLOPKAI" tez Umia Naprawde zrobic cos dla Innych... SWIATA NIE ZMIENIMY ALE DAMY JAKAS CZASTE OD SIEBIE ZEBBEBY BYLO DOBRZE !! jakos Sie z tym uporamy !!
Pomysly super Macie Racje Mozna Zorganizowac Prezenty I Lecznie jakiegos Dziecka :)
Ja Zajme Sie BY sprawa sie Naglosnila w TVS Silesia :) Jakos to Załatwie :)
Pomysly Piszcie I Ludzi Kotrych Typujecie do zbiorek Pieniedzy I oczywiscie tych Ktorych Bd Za to Odpowiedzialne !!

PROPONUJE SPOTKANIE W PIATEK BY W PONIEDZIALEK MOC DZIALAC !! Co Wy Na TO robcie Liste Tych Osob ktore By mogly SIe Spotkac w Katowicach :)

(PRZEPRASZAM ZA BLEDY ORTOGRAFICZNE ALE JESTEM PELEN PODZIWU I SZCZESLIWY ZE MACIE TAKIE DOBRE SERCA ) !!:)
Ostatnio zmieniony przez ToWdi_HC 30-11-2009, 22:54, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

ToWdi_HC 
HardCore...Neophyte

Informacje
Do³±czy³: 05 Lut 2009
Piwa: 26
Sk±d: HardCore Land

Wys³any: 30-11-2009, 23:00    #36

RAFIR MA RACJE TRZEBA ZACZAC DZIALAC ZEBY DZIECI MIALY SWIETA TAKIE JAKICH NIE DOSTALY W SWOICH BYLYCH DOMACH !! WIEC KONKRETY I LISTY !! I DATY SPOTKANIA !!

hasder 
HARDCORE TO THE BONE

Informacje
Do³±czy³: 10 Sty 2009
Piwa: 105
Sk±d: Ruda Åšlůnsko

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 30-11-2009, 23:16    #37

no ja za duzo czasu wolnego nie mam ale tyle ile sie da moge poswiecic na pomoc w organizacji, czy to szukanie jakiegos domu dziecka, które byśmy mieli odwiedzić czy na jakiejś innej części organizacji. szczerze powiedziawszy... z poczatku wydawało m isie, zę aż tak wielkiego odzewu nie bedzie w tym temacie, ze tylko kilka osób sie udzieli ,a tu jednak tyle osób jest chętnych :) to fajnie ... a co do spotkania w piątek... to w jakich by to miało być godzinach? bo jeśli między 18-21 to bym wpadł choć na chwilke.
I jeszcze odnośnie tej zbiórki na zlocie... może jeśli nie miałoby być zbiórki, to moze przynajmniej jakieś ulotki porobic i rozdawać na wejściu, żeby na drugi dzień po imprezie każdy w domu już mogł ją sobie poczytać an spokojnie w domu. Wiadomo, że będą na imprezie również osoby niezrzeszone z żadnym forum, a jak wiadomo liczy się każda złotówka :) myśle, ze Mega Club nie miałby nic przeciwko takiej akcji ulotkowej.

Esio 

Informacje
Do³±czy³: 27 Maj 2008
Piwa: 217
Sk±d: Ruda Åšlonsko

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 30-11-2009, 23:28    #38

hasder, dobry pomysł z tymi ulotkami xD
co do tego spotkania to mi pasuje piątek ino o kieryj i kaj dokładnie ??

koko123 

Informacje
Do³±czy³: 05 Wrz 2007
Piwa: 894
Sk±d: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 30-11-2009, 23:37    #39

z tego co przeglądałem strony internetowe Domów Dziecka to na większości jest podany numer konta do przesyłki pieniędzy, które właściciele spożytkują w najlepszym tego słowa znaczeniu, zatem w razie jakichkolwiek problemów tudzież w kolejnych takich akcjach można po prostu wysłać pieniądze, to taka dodatkowa informacja bo mój pomysł w tym zakresie jest taki.

wybrać miasto w którym ma być odwiedzany dom dziecka
wybrać konkretny dom dziecka
nawiązać kontakt z właścicielami drogą mailową/telefoniczną w celu powiadomienia ich o całym naszym zamiarze i omówienie wszelkich szczegółów na temat jakiejkolwiek pomocy i jednoczesne umówienie się na osobistą rozmowę z właścicielami aby wszystkiego się podowiadywać, obgadać itd.
zbiórka siana
odpowiednie jego spożytkowanie
rozpoczęcie akcji hardforum pomaga

w piątek niestety spotkać się nie mogę, ale mogę doradzić, że żeby to spotkanko było owocne powinna się pojawić na nim lista z domami dziecka, namiary na nie, osoba komunikatywna, która umie porozmawiać przez telefon w tonie stosunkowo oficjalnym, żeby podzwonić nieco przez telefon do właścicieli domów dziecka, a ponadto potrzebny jest dobre serce i uśmiech na twarzy : )

Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Do³±czy³: 31 Mar 2007
Piwa: 58
Sk±d: Berza, Ruda Åšl

Wys³any: 01-12-2009, 00:17    #40

ja postaram sie jakos zalatwic reklame na planecie or antyradiu jesli bedzie potrzebna :)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 4909
Odpowiedzi: 69
Odwiedzin z google: 1535
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: