1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Mimo, Ĺźe jest sĹaba jakoĹÄ, to za chuja Warface'a w tym tracku nie umiem znaleĹÄ, wiec ja jego nie obstawiam za to jak usĹyszaĹem melodie, to pierwsza myĹl jaka mi siÄ przewineĹa to Radical ale w to akurat wÄ tpie, bo wtedy kawaĹek znalazĹby siÄ w albumie.
Ostatnio zmieniony przez seweryn091 26-10-2015, 20:44, w całości zmieniany 1 raz
pierwsza myĹl jaka mi siÄ przewineĹa to Radical ale w to akurat wÄ tpie, bo wtedy kawaĹek znalazĹby siÄ w albumie.
No niekoniecznie bo juĹź podali trackliste albumu wiÄc mieli jÄ juĹź pewnie gotowÄ z miesiÄ c temu a ten traczek mogli zaczÄ Ä robiÄ nie dawno. ZakĹadajÄ c oczywiĹcie jeĹli miaĹby to byÄ kolabo z RR. Tym bardziej teraz czekam na nagranie w lepszej jakoĹci
Ani Warface ani Radical A waĹeczek w dobrej jakoĹci znajdzie siÄ pewnie dopiero za dobrych kilka miesiÄcy
o to teraz jestem bardzo ciekaw z kim ten collab a co do tego Ĺźe bÄdzie w dobrej jakoĹci za kilka miesiÄcy to mam pytanko czemu tak siÄ dzieje nie tylko w tym wypadku Ĺźe traczek po pierwszym zagraniu na imprezie wychodzi dopiero po poĹ roku/roku mĂłgĹbys paweĹ wyjaĹniÄ mi tÄ politykÄ z racji Ĺźe juĹź siedzisz trochÄ w tym biznesie oczywiscie odrazu Ĺźeby nie byĹo nie mam do ciebie jakiĹ pretensji
Ostatnio zmieniony przez Rigosen 26-10-2015, 21:09, w całości zmieniany 2 razy
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)