| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 26-10-2015, 21:28 | #11
|
| | Rigosen napisa³/a: | | Regain napisa³/a: | Ani Warface ani Radical A waÅ‚eczek w dobrej jakoÅ›ci znajdzie siÄ™ pewnie dopiero za dobrych kilka miesiÄ™cy |
o to teraz jestem bardzo ciekaw z kim ten collab a co do tego że będzie w dobrej jakości za kilka miesięcy to mam pytanko czemu tak się dzieje nie tylko w tym wypadku że traczek po pierwszym zagraniu na imprezie wychodzi dopiero po poł roku/roku mógłbys paweł wyjaśnić mi tą politykę z racji że już siedzisz trochę w tym biznesie oczywiscie odrazu żeby nie było nie mam do ciebie jakiś pretensji |
tu masz fajnie napisane
https://www.facebook.com/...?type=3&theater
| | We, Michel and I, have always been working hard to keep the quality high of our tracks and my performance on stage. We always take time for tracks to grow, meaning that we made a demo, played it, then get back in the studio to make it better, again played it, until finally we have a product that is perfect in our eyes. It’s not unusual that we change some things even when a track is already mastered and ready to go online. |
| |
| |
Podziêkowali: | Koksu, Rigosen, seweryn091 |
|
Informacje Do³±czy³: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzieñ) Piwa: 1013 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 26-10-2015, 21:59 | #12
|
| Gram to bo chcę zagrać coś nowego od siebie. Zagrałem też 2 nowe wałki (nie wiem czy ktoś nagrał ) ale gram to po to by pokazać, że nie śpię w studio (a raczej w pokoju) tylko cały czas pracuję nad czymś nowym, testuję to co zrobiłem. Czemu tyle trzeba czekać? Bo tak (najlepsza odpowiedź haha). Wałek musi się przyjąć, mam go pograć SAM, ekskluzywnie na imprezach gdzie będę po to, by czynić mój występ oryginalnym. Nie sztuka jest robić 5 wałków na miesiąc jak pewien Włoch na "U" i wydawać je co chwila, a wałeczki niczym się nie różnią i są przypadkowe. Każdy release powinien mieć swój czas i swoje miejsce. Go Harder z Blackwatchem zrobiłem w środku sierpnia a wydany będzie najprawdopodobniej w grudniu Po prostu nie pali się z niczym. Pośpiech to największy wróg w muzyce | _________________ https://www.facebook.com/Regainmusic | |
| |
Podziêkowali: | Rigosen, SchizeQ, lamborghini17, Trek, CiachO, Ricken |
Informacje Do³±czy³: 24 Cze 2011 Wiek: 33 Posty: 969 (0,18/dzieñ) Piwa: 148 Sk±d: Radom  | Wys³any: 26-10-2015, 22:02 | #13
|
| | Regain napisa³/a: | Gram to bo chcÄ™ zagrać coÅ› nowego od siebie. ZagraÅ‚em też 2 nowe waÅ‚ki (nie wiem czy ktoÅ› nagraÅ‚ ) ale gram to po to by pokazać, że nie Å›piÄ™ w studio (a raczej w pokoju) tylko caÅ‚y czas pracujÄ™ nad czymÅ› nowym, testujÄ™ to co zrobiÅ‚em. Czemu tyle trzeba czekać? Bo tak (najlepsza odpowiedź haha). WaÅ‚ek musi siÄ™ przyjąć, mam go pograć SAM, ekskluzywnie na imprezach gdzie bÄ™dÄ™ po to, by czynić mój wystÄ™p oryginalnym. Nie sztuka jest robić 5 waÅ‚ków na miesiÄ…c jak pewien WÅ‚och na "U" i wydawać je co chwila, a waÅ‚eczki niczym siÄ™ nie różniÄ… i sÄ… przypadkowe. Każdy release powinien mieć swój czas i swoje miejsce. Go Harder z Blackwatchem zrobiÅ‚em w Å›rodku sierpnia a wydany bÄ™dzie najprawdopodobniej w grudniu Po prostu nie pali siÄ™ z niczym. PoÅ›piech to najwiÄ™kszy wróg w muzyce |
dzięki za odpowiedz | _________________

| |
| |
Podziêkowali: | Regain |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 27-10-2015, 08:53 | #14
|
| | Regain napisa³/a: | | Nie sztuka jest robić 5 waÅ‚ków na miesiÄ…c jak pewien WÅ‚och na "U" |
Masz coÅ› do Umberto Eco???!!1 | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
Podziêkowali: | SchizeQ |
Informacje Do³±czy³: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzieñ) Piwa: 1013 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 27-10-2015, 14:51 | #15
|
| | Daron37 napisa³/a: | | Regain napisa³/a: | | Nie sztuka jest robić 5 waÅ‚ków na miesiÄ…c jak pewien WÅ‚och na "U" |
Masz coÅ› do Umberto Eco???!!1 |
Nie znam typa więc nie | _________________ https://www.facebook.com/Regainmusic | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 18 Wrz 2011 Wiek: 36 Posty: 480 (0,09/dzieñ) Piwa: 127 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 27-10-2015, 16:53 | #16
|
| Z jakas 'gwiazda' ten collab czy z kims raczkujacym? Moze to ifors? | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzieñ) Piwa: 1013 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 27-10-2015, 16:57 | #17
|
| Z raczkującymi już nie robię #alamusydupacicho Nie no, trzeba iść do przodu a nie tylko udawać, teraz nawiązuję tylko poważne współprace | _________________ https://www.facebook.com/Regainmusic | |
| |
Podziêkowali: | SchizeQ, Ricken |
Informacje Do³±czy³: 03 Lip 2011 Wiek: 34 Posty: 1095 (0,2/dzieñ) Piwa: 741 Sk±d: ChoRzów  | Wys³any: 28-10-2015, 11:49 | #18
|
| som sie byc cicho lamo | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 14 Wrz 2011 Wiek: 31 Posty: 687 (0,13/dzieñ) Piwa: 246 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 30-10-2015, 22:52 | #19
|
| | Regain napisa³/a: | ani Radical |
jak już bawimy siÄ™ w zgadywanki to ja mimo wszystko obstawiam collab z Radicalem (albo innym Angerfistem ). tak samo wszystkich zwodziÅ‚eÅ› z remixem For The Street : | Regain napisa³/a: | MusiaÅ‚em siedzieć cicho ze wzglÄ™du na pewne zasady ale po Intents mogÄ™ Å›miaÅ‚o powiedzieć, że to mój Remix Za wszystkie przejawy ignorancji bÄ…dź wprowadzania w błąd, że to nie mój remix, serdecznie przepraszam |
0:08-0:13 motyw kojarzy mi siÄ™ lekko połączenie Radical Redemption & Chain Reaction - Impact Of Sin z dźwiÄ™kiem ze starszego tracka Crypsisa (nie pamiÄ™tam już którego), 0:32-0:38 znowu jakby starsze tracki Crypsisa, no i mnie też ta melodia Radicalem zalatuje, a sam track mógÅ‚ powstać z okazji grania na jego imprezie ale może to jakieÅ› moje schizo (nie obrażajÄ…c CiÄ™ SchizeQ ) mimo wszystko, znowu pokazaÅ‚eÅ› klasÄ™ | _________________ https://www.facebook.com/firsteffectdj | | Ostatnio zmieniony przez Firsteffect 30-10-2015, 23:02, w ca³o¶ci zmieniany 5 razy | |
| |
Podziêkowali: | lamborghini17 |
Informacje Do³±czy³: 31 Lip 2007 Wiek: 35 Posty: 1698 (0,24/dzieñ) Piwa: 582 Sk±d: Sosnowiec  | Wys³any: 01-11-2015, 00:06 | #20
|
| | Trochę rozpierdalają mnie te wasze spekulacje. Rozumiem jakby to był wałek jakiegoś E-force'a, Daniele Mondello czy kogoś innego, kogo nie mamy na forum, ale jest Regain'a, a jak dobrze wiemy Regain'a mamy na forum, więc w swoim czasie na pewno napisze z kim ten kawałek stworzył. No, ale w sumie nie, trzeba napisać, bo może akurat dobrze usłyszałem i w 30 sek. słychać strzały podobne do iforsa, a jak później się okaże, że miałem racje? ; o Dożywotnie propsy od Reginy za spostrzegawczość! | |
| |
Podziêkowali: | Silvos |
| |