Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: regain, typhoon, ultimate, victory

Regain & Typhoon - Ultimate Victory
Autor Wiadomo¶æ
SchizeQ 

Informacje
Do³±czy³: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Sk±d: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 26-10-2015, 21:28    #11

Rigosen napisa³/a:
Regain napisa³/a:
Ani Warface ani Radical :P A wałeczek w dobrej jakości znajdzie się pewnie dopiero za dobrych kilka miesięcy :D

o to teraz jestem bardzo ciekaw z kim ten collab :D a co do tego że będzie w dobrej jakości za kilka miesięcy to mam pytanko czemu tak się dzieje nie tylko w tym wypadku że traczek po pierwszym zagraniu na imprezie wychodzi dopiero po poł roku/roku mógłbys paweł wyjaśnić mi tą politykę z racji że już siedzisz trochę w tym biznesie oczywiscie odrazu żeby nie było nie mam do ciebie jakiś pretensji :)

tu masz fajnie napisane :P

https://www.facebook.com/...?type=3&theater

We, Michel and I, have always been working hard to keep the quality high of our tracks and my performance on stage. We always take time for tracks to grow, meaning that we made a demo, played it, then get back in the studio to make it better, again played it, until finally we have a product that is perfect in our eyes. It’s not unusual that we change some things even when a track is already mastered and ready to go online.

Podziêkowali:Koksu, Rigosen, seweryn091
Regain 

Informacje
Do³±czy³: 26 Gru 2011
Piwa: 1013
Sk±d: WrocÅ‚aw

HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 26-10-2015, 21:59    #12

Gram to bo chcę zagrać coś nowego od siebie. Zagrałem też 2 nowe wałki (nie wiem czy ktoś nagrał xD ) ale gram to po to by pokazać, że nie śpię w studio (a raczej w pokoju) tylko cały czas pracuję nad czymś nowym, testuję to co zrobiłem.
Czemu tyle trzeba czekać? Bo tak (najlepsza odpowiedź haha). Wałek musi się przyjąć, mam go pograć SAM, ekskluzywnie na imprezach gdzie będę po to, by czynić mój występ oryginalnym. Nie sztuka jest robić 5 wałków na miesiąc jak pewien Włoch na "U" i wydawać je co chwila, a wałeczki niczym się nie różnią i są przypadkowe. Każdy release powinien mieć swój czas i swoje miejsce.
Go Harder z Blackwatchem zrobiłem w środku sierpnia a wydany będzie najprawdopodobniej w grudniu ;) Po prostu nie pali się z niczym. Pośpiech to największy wróg w muzyce :D

Podziêkowali:Rigosen, SchizeQ, lamborghini17, Trek, CiachO, Ricken
Rigosen 
HARDwpierdol

Informacje
Do³±czy³: 24 Cze 2011
Piwa: 148
Sk±d: Radom

Wys³any: 26-10-2015, 22:02    #13

Regain napisa³/a:
Gram to bo chcę zagrać coś nowego od siebie. Zagrałem też 2 nowe wałki (nie wiem czy ktoś nagrał xD ) ale gram to po to by pokazać, że nie śpię w studio (a raczej w pokoju) tylko cały czas pracuję nad czymś nowym, testuję to co zrobiłem.
Czemu tyle trzeba czekać? Bo tak (najlepsza odpowiedź haha). Wałek musi się przyjąć, mam go pograć SAM, ekskluzywnie na imprezach gdzie będę po to, by czynić mój występ oryginalnym. Nie sztuka jest robić 5 wałków na miesiąc jak pewien Włoch na "U" i wydawać je co chwila, a wałeczki niczym się nie różnią i są przypadkowe. Każdy release powinien mieć swój czas i swoje miejsce.
Go Harder z Blackwatchem zrobiłem w środku sierpnia a wydany będzie najprawdopodobniej w grudniu ;) Po prostu nie pali się z niczym. Pośpiech to największy wróg w muzyce :D

dzięki za odpowiedz :)

Podziêkowali:Regain
Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Do³±czy³: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Sk±d: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 27-10-2015, 08:53    #14

Regain napisa³/a:
Nie sztuka jest robić 5 wałków na miesiąc jak pewien Włoch na "U"

Masz coÅ› do Umberto Eco???!!1

Podziêkowali:SchizeQ
Regain 

Informacje

Wys³any: 27-10-2015, 14:51    #15

Daron37 napisa³/a:
Regain napisa³/a:
Nie sztuka jest robić 5 wałków na miesiąc jak pewien Włoch na "U"

Masz coÅ› do Umberto Eco???!!1

Nie znam typa więc nie xd

Artiks 

Informacje
Do³±czy³: 18 Wrz 2011
Piwa: 127
Sk±d: PoznaÅ„

Wys³any: 27-10-2015, 16:53    #16

Z jakas 'gwiazda' ten collab czy z kims raczkujacym? :D Moze to ifors?

Regain 

Informacje

Wys³any: 27-10-2015, 16:57    #17

Z raczkującymi już nie robię #alamusydupacicho xd
Nie no, trzeba iść do przodu a nie tylko udawać, teraz nawiązuję tylko poważne współprace :D

Podziêkowali:SchizeQ, Ricken
Ricken 

Informacje
Do³±czy³: 03 Lip 2011
Piwa: 741
Sk±d: ChoRzów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 28-10-2015, 11:49    #18

som sie byc cicho lamo :D

Firsteffect 

Informacje
Do³±czy³: 14 Wrz 2011
Piwa: 246

Wys³any: 30-10-2015, 22:52    #19

Regain napisa³/a:
ani Radical :P

jak już bawimy się w zgadywanki to ja mimo wszystko obstawiam collab z Radicalem (albo innym Angerfistem :P ). tak samo wszystkich zwodziłeś z remixem For The Street :D :
Regain napisa³/a:
Musiałem siedzieć cicho ze względu na pewne zasady ale po Intents mogę śmiało powiedzieć, że to mój Remix :D
Za wszystkie przejawy ignorancji bądź wprowadzania w błąd, że to nie mój remix, serdecznie przepraszam :D

0:08-0:13 motyw kojarzy mi się lekko połączenie Radical Redemption & Chain Reaction - Impact Of Sin z dźwiękiem ze starszego tracka Crypsisa (nie pamiętam już którego), 0:32-0:38 znowu jakby starsze tracki Crypsisa, no i mnie też ta melodia Radicalem zalatuje, a sam track mógł powstać z okazji grania na jego imprezie :P ale może to jakieś moje schizo xD (nie obrażając Cię SchizeQ :D )
mimo wszystko, znowu pokazałeś klasę :piwo:
Ostatnio zmieniony przez Firsteffect 30-10-2015, 23:02, w ca³o¶ci zmieniany 5 razy  

Podziêkowali:lamborghini17
maly 
aka. m4h

Informacje
Do³±czy³: 31 Lip 2007
Piwa: 582
Sk±d: Sosnowiec

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 01-11-2015, 00:06    #20

Trochę rozpierdalają mnie te wasze spekulacje. Rozumiem jakby to był wałek jakiegoś E-force'a, Daniele Mondello czy kogoś innego, kogo nie mamy na forum, ale jest Regain'a, a jak dobrze wiemy Regain'a mamy na forum, więc w swoim czasie na pewno napisze z kim ten kawałek stworzył. No, ale w sumie nie, trzeba napisać, bo może akurat dobrze usłyszałem i w 30 sek. słychać strzały podobne do iforsa, a jak później się okaże, że miałem racje? ; o Dożywotnie propsy od Reginy za spostrzegawczość!

Podziêkowali:Silvos
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 3724
Odpowiedzi: 45
Odwiedzin z google: 119
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: