1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
A mnie niestety kawaĹek zdecydowanie nie leĹźy. MogÄ wyróşniÄ jedynie fajny vocal na poczÄ tku, w klimatach jakie lubiÄ O wielÄ bardziej wolÄ hard'liftowe kawaĹki Ĺowcy GĹĂłw w stylu Psychedelic, remix do Make It Loud, Scrap Attack, Hate It Or Love It, Tonight , czy kapitalny remix do Brooklyn Bounce - Club Bizzare.
_________________ Main Best Top 3 in 2011: 1. Nomad - Crunch [IHDS] 2. Gary O’Connor - Can’t Stop The Feeling [Toolbox Recordings] 3. Robbie Muir & Phil Reedy - Saturday [Mojo Music]
Ĺo kurde, takiej kolaboracji to bym siÄ nie spodziewaĹ ale w sumie fajnie im to wyszĹo, sĹychaÄ style obydwu producentĂłw (moĹźe trochÄ wiÄcej Zatoxa ) i dobrze jest, Ĺźaden z nich jakoĹ zdecydowanie nie zdominowaĹ tracka jak np. DBSTF & Zatox - Madhouse, gdzie jakby nie byĹo podpisane, Ĺźe to produkowali teĹź d-blocki to bym sobie daĹ Ĺape uciÄ Ä, Ĺźe to sam Zatox ale miĹo jest usĹyszeÄ, Ĺźe Hhz wraca do robienia porzÄ dnych trackĂłw teraz mam nadziejÄ, Ĺźe wspĂłlne produkcje, co najwaĹźniejsze, dobre produkcje z takimi producentami nakierujÄ go trochÄ na robienie rĂłwnie dobrych trackĂłw solo
_________________ Peee I Wuuu O PIWO, lubie schĹodzone wiesz piÄ je na Ĺźywo
po mojemu to hedziowy styl a nie zatoxowy, widocznie siÄ nie znam na hardstajlu nie podoba mi siÄ, nudne coĹ.
Schiziu, jak Ci siÄ shambhala podoba? : )
_________________ Ironia - sposĂłb wypowiadania siÄ oparty na niezgodnoĹci, czÄsto przeciwieĹstwie dosĹownego i ukrytego sensu wypowiedzi. ĹÄ czy siÄ jÄ z zawoalowanÄ kpinÄ , zĹoĹliwoĹciÄ , wyĹmiewaniem, dystansem.
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)