1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Większość producentów czerpie inspiracje z innych artystów, co często przekłada się na podobny styl No albo przypadkowo lub też nie robią podobny wałek do innego artysty. No to kilka takich utworów ode mnie: //// Builder - Her Voice (Headhunterz Remix)
inspiracje, kopiowanie i złodziejstwo to zupełnie różne pojęcia i trudno powiedzieć który artysta/'artysta' czym się tu kierował scooter i banda innych rżnie bez kozery z utworów innych, więc widocznie da się. polecam film kultura remiksu, bardzo dobry i sensowny.
_________________ Ironia - sposób wypowiadania się oparty na niezgodności, często przeciwieństwie dosłownego i ukrytego sensu wypowiedzi. Łączy się ją z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.
Ogólnie w elektronice jest mnóstwo kawałków z motywami z innych gatunków (czy podgatunków) ale myślę że w większości przypadków twórcy się chyba dogadują między sobą.
Aktualnie przychodzi mi do głowy filmik (którego teraz nie umiem znaleźć), gdzie były utwory Project One i oryginały z których zerżnięto motywy
_________________ Ironia - sposób wypowiadania się oparty na niezgodności, często przeciwieństwie dosłownego i ukrytego sensu wypowiedzi. Łączy się ją z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.
Ostatnio zmieniony przez Stvo 26-05-2011, 14:37, w caoci zmieniany 1 raz