1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
założyłem nowy temat bo jest to warte uwagi i pewnie wypowiedzi na temat kolesia się znajdą !!! Jak ktoś znajdzie więcej czasu to polecam zobaczyć cały film bo warto ! takie jakie on show robi to mało kto tak potrafi ! To jest poprostu fenomen !
a ponizej filmik tego pana dla tych ktorym nie chce sie zbyt duzo ogladac !!!1
Jak by kogoś zainteresowało to bardziej to prosze bardzo link do stronki tego goscia !!!
Mimo że nie jest to jakiś hard, to tam jakąś gabbe zrobił, no i cośtam wokoło tego jakoś tak żyje na upartego, dlatego przenosze do Ogólnej dyskusji o HARD scenie.
A przenosze, bo uważam również że ten koleś jest niesamowity po prostu!
_________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
dlatego przenosze do Ogólnej dyskusji o HARD scenie.
no ja tam nie wiedzialem właśnie czy tam to wrzucać dlatego narazie offtop postanowiłem zapełnić ale dobrze że to przeniosłeś bo też o tym myślałem na początku żeby tu było
zobaczyłem cały i faktycznie człowiek fenomen nie dość że ma taki talent w ustach i głosie to na tym swoim sprzęcie potrafi dźwięki wydobywające się ze swoich ust przekształcić nagrać w realnym czasie zapętlić i robi własne tracki na bierząco,a najbardziej rozjebało mnie jak pytał sie ludzi co ma stworzyć oni zapodawali jakiś track a on go po prostu zrobił i to wiele od oryginału się nie różnił, najbardziej dojebany track to ""aphex twin - windowlicker'' no podobny jak hoooooj mimo że tempo trocha szybciej zrobił, a tak to było chyba wszystko od regge, dubstepu rave-u po techno elektro drum'n'bass i gabba choć tego ostatniego najmniej jakoś publika widać że nie chciała.............a fenomen jedyny w swoim rodzaju, jest też jego filmik w dziale humor - filmiki jak wydaje różne głosy w windzie
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 3106 Odpowiedzi: 24 Odwiedzin z google: 689