1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Niesamowity gostek Widziałem juz kiedys ten filmik gabba 303 ale tych co sa na poczatku tematu nie widziałem...Koles ma talent! Widziałem jeszcze takiego typka:
Oglądałem kiedyś kilka filmików z jego występów, gość jest zajebisty, bardzo utalentowany (szkoda, że do polskiego mam talent tacy ludzie nie zawitali)
Oglądałem kiedyś kilka filmików z jego występów, gość jest zajebisty, bardzo utalentowany (szkoda, że do polskiego mam talent tacy ludzie nie zawitali)
Jak widziałem urywki z tego nowego "Must be the Music" co na polsacie ma wejść i widziałem kolesia co beatboxował i też miał gear'a w stylu Beardyman (czyt. kaosilator korga czy jakoś tak).
Jak widziałem urywki z tego nowego "Must be the Music" co na polsacie ma wejść i widziałem kolesia co beatboxował i też miał gear'a w stylu Beardyman (czyt. kaosilator korga czy jakoś tak).
Oo no to chyba się skuszę obejrzeć, o ile będę akutalnie w domu
Pierwszy raz Kaosa widziałem na livie act Arkusa P z Natusem i mi szczenka opadła a to było z jakieś 9 lat temu A Berdyman jest elegancki, ma czym się zaprezentować i robi to bardzo dobrze
Już z braku innego słowa, Beardyman jest po prostu ZAJEBISTY. Widać, że człowiek ma dobrego skilla i wie jak to wykorzystać. Ma też koleś jaja, bo takie akcje jak ta, powalają na kolana.
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 3106 Odpowiedzi: 24 Odwiedzin z google: 689