Przesunity przez: Daron37 15-08-2009, 11:29 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzie) Piwa: 88 Skd: Lohne  | Wysany: 14-08-2009, 21:59 | #421
|
| | spontany najlepsze sa hehe | |
| |
 | |
|
marciaaa Gaduła nad Gadułami

Informacje Doczya: 22 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 1743 (0,26/dzie) Piwa: 342 Skd: KatowicE  | Wysany: 14-08-2009, 22:24 | #422
|
| | pelap napisa/a: | | spontany najlepsze sa hehe |
no najlepsze mi nie pyklo z tym tunnelem, a do ostatniej chwili chcialam jechac ale z pewnego powodu,of course z powodu hajsu nie pyklo ale no nic, byc moze za rok | _________________ Party Lover! \o/ | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzie) Piwa: 2448 Skd: Chorzów Batory  | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 15-08-2009, 11:31 | #424
|
| pet duo , crookers ! reszte napisze jak pospie troche bo wlazlem do domu dopiero | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzie) Piwa: 781 Skd: Wroc?aw  | Wysany: 15-08-2009, 12:15 | #425
|
| impreza swietna mimo zimna potem!naprawde bylo warto:D co tam GG ! Tunnel 1 klasa wiecej jutro napisze bo dzis 0 glowy:)
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
hardstylerz music producer

Informacje Doczy: 19 Pa 2007 Wiek: 38 Posty: 162 (0,02/dzie) Piwa: 0 Skd: Ruda Śląska  | Wysany: 15-08-2009, 12:54 | #426
|
| Impreza świetna warto było przyjechac The Prophet | _________________ Only Hardcore Music !!!! | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 18 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 727 (0,11/dzie) Piwa: 2 Skd: Ruda Śląska  | Wysany: 15-08-2009, 13:17 | #427
|
| dla mnie tez impreza bardzo udana... bardziej obszerna relacje napisze jutro... albo moze jeszcze dzis wieczorem ;)jedno wiem na pewno - za rok tez jade! | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 27 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 1875 (0,28/dzie) Piwa: 228 Skd: Ruda Slaska  | Wysany: 15-08-2009, 13:25 | #428
|
| dawajcie jakieś relacje kurde ile to idzie odsypiać | _________________ Zany @ Energy 2000 Katowice 09.12.2011 Toxicator @ Mega Club 10.12.2011 ? | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 15-08-2009, 13:41 | #429
|
| jako ze nie oplaca mi sie jednak klasc spac to postaram sie na zwale cos napisac !!! wiec tak na poczatek dziekowa dla pozostalych 17 krejzoli z busa !
droga tam .... w sumie przeleciala szybko filmy na dvd z jakiejs HC biby , Tunel Electrocity 2008 , i jakis latajacy gosc , droga po zjezdzie z A4 no niech , mnie ch.j kostka brukowa dziury wsie pola ,kukurydze traktory itp ! pierwsze wrazenie po zobaczeniu klasztoru ! OMG jakie to wielkie ! cala droge sie schizowalem ze nie dostane juz biletu takze po wyjsciu z busa i grupowej focie odrazu szukac kasy z biletami ! co tam 146 zl !!! wejscie na teren imprezy szybkie ! obejscie wszystkich scen potem godzina czasu na myslenie jak sie dana scena nazywa zeby dobrac TT ok dało rade po czasie !!! sety oceniam ! po tych nutach na ktorych bylem bo mialem problem z TT i nie bylem na calych setach zaczne moze od HS
Malec - nie pamietam
SKY - srednio z przewaga na dobrze
Deejean Kim czy jaki uj - omine ta bardzo bo bardziej lipnego seta nie slyszalem ale nie dziwie sie laski maja inny gust , ale ładna była !
Brian M - no podobal mi sie secior dobre walki dobre przynajmniej te co ja slyszalem
Enigmato - swoje walki , Beatboxy itp ! do tej godziny najlepszy HS set zero NU gowna
Blutonium Boy - Srednio ale przynajmniej widzialem go wkoncu !!!(gruby , brzydki )
Dziadzio - sorry znaczy sie The Prophet -poczatek lipny strasznie potem moze nadrabial wyjatkowo paroma nutami ale ogolnie srednio
Zany - zaczol od Decibela i nie spodobal mi sie start - Wszyscy chwala ja nie moge oceniac bo nie bylo mnie na tym secie Vortex - gral juz gdy przyszedlem na ta scene ! gral rewelacyjnie wiekszosc nutek malo znanych ale konkretnych fest. chwalilem set do czasu nagle dup I Katy Perry ! i kto tam powyzej zagral TATU do uja !
Joecker - nie wiem co to bylo z poczatku czy to orginal phenemenona podkrecony czy inna wersja ale raczej orginal to nie byl na poczatku myslalem ze zagra podkrecony HS no i niby tak zaczol i juz myslalem ze bedzie gowno nie HC ale sie rozkrecil chlopak potem ale zbieralismy sie juz
jade reszte !
Wet Fingers - tu juz obchod robilem z Celcia pare minut słabe granie spodziewalem sie czegos lepszego i poszlismy dalej
Vincent Vik - mielismy po drodze i natknelismy sie na tego pana na innej scenie i zostalismy tam troszke dluzej bo gral kozacko konkretne tracki jeden z lepszych setow imprezy Poziom X - przechodem trafilem bardzo ciezkie mroczne granie na upartego moglbym zostac i sie wkrecic w to
Crookers - tu juz obchody z Roozikiem Frogiem Netya i Malutka ! start rewelacja po tych walkach co uslyszalem to jest drugi co do najlepszych setow imprezy dla mnie
Festiwal Ognia - konkretnie zagral nad moja głowa najlepsze show fajerwerkowe jakie w zyciu widzialem konkretnie !!
Grzyby - znaczy sie Infected Mushroom - ciezko mi co kolwiek tu stwierdzic bo poczatek strasznie ujowy gosc z gitara jeden na perkusji i yoł spiewanki ! nie nie nie i tak sie ciaglo i ciaglo i postanawiamy isc dalej ale po czasie Grzyby dorzucili bardzo przyjemny wkrecajacy kick ale nie zostalismy !
Felix Da Housecat - odrobinke rozczarowanie bo bylo tak z leksza klubowo komercyjnie a takie electro mi nie podchodzi no 1 czy 2 walki podeszly przez ten czas !
MR X - jest poryty jest zawsze byl i zawsze bedzie !!! jako ze scena Fly With Me miala opoznienie do 20 minut to przed koncem Erica i poczatkiem Pet Duo moglem przejsc sie na poryciola MR X - na scene wlazl w kasku takim co w wrestnilngu maja i podniosl do gory pas mistrza przekozacko wogole te wejscie wygladalo ! muzycznie te jego granie powinno ludzi wkur...ac a im sie to podoba przejscia robi co 30 sekund na inny walek :p bitow nie naklada ! tempa nie rowna tylko jedzie faderem w byle jakim momencie nutki ale nie kiedy nawet efekt jest zajebisty no i skrecz jego ! konkretny jest
Eric Sneo - zaczol wolno chwilke posluchalem i wyjazd wrocilem na ostatnie 15 min i bylo szybciej i potem jeszcze szybciej to jego styl albo gra power od poczatku albo caly set zwiekszac po troszku tempo od wolnego
PET DUO - jezeli pogrubilem to wszystko jasne ! SET NR 1 calej imprezy ! 3/4 seta bylem i caly przetanczony ! Ana i David zniszczyli ta scene ! nie dalem rady do konca bo na tej scenie Goraco i ciezko sie oddychalo a na ostatnich 15 minutach seta Erica Sneo to wlasnie walczylem o dobre miejsce na PETY i wywalczylem na samym przodzie przy barierkach i i pol metra o niskotonowych ! genialne miejsce na ten set ! tylko pozniej mialem maly problem ktory mam do teraz cos mnie cicho wszytsko w otoczeniu calym !!
nie wiem co sie dzialo po PET DUO na Fly With Me czy dalej bylo mocno do konca czy zwolnili troche bo juz tam nie wrocilem przegapilem Marcela Woodsa i Laidback Luka ! nie chcialo mi sie juz łazic Generalnie impreza jest kosmiczna klimat w tych murach naglosnienia oswietlenia ! bardzo podobal mi sie pomysl z nasza scena ten budynek za nia byl genialnie zrobiony w oknach sie swiecilo na zmiane ! efekt konkret ! kible stoiska z jedzeniem piciem na plus zadnych problemo
Droga spowrotem ... cyrki z busem gdzie co jak ! smiesznie bylo dogadanie sie z kimkolwiek stanowilo juz pewny problem troche sie pokimało ale takie kimanie głowa mi do przodu spadala po szybie i musialem ja co chwile dzwigac dziekowac Frogowi za plakat | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez Łosiu 15-08-2009, 17:59, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 29 Mar 2007 Posty: 87 (0,01/dzie) Piwa: 5 Skd: gliwice  | Wysany: 15-08-2009, 14:04 | #430
|
| Impreza rewelacyjna , piekna oprawa, swietny wystroj scen, z mojej strony przepraszam za poczatek...coz czasem plyta plata figle ;p, no i nie moje intro ale to juz ich pomylka - drugi gralem ja a nie Brian M - dla jasnosci , dzieki za swietna zabawe , oby wiecej takich bib Pozdro Sky | |
| |
 | |
| |