Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 08, 09, 14, electrocity, lubiaz, tunnel

Przesunity przez: Daron37
15-08-2009, 11:29
Tunnel Electrocity @ Lubiąż 14.08.09
Autor Wiadomo
pelap 
Pusia

Informacje
Doczy: 05 Wrz 2007
Piwa: 88
Skd: Lohne

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 14-08-2009, 21:59    #421

spontany najlepsze sa hehe

marciaaa 
Gaduła nad Gadułami

Informacje
Doczya: 22 Maj 2008
Piwa: 342
Skd: KatowicE

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 14-08-2009, 22:24    #422

pelap napisa/a:
spontany najlepsze sa hehe

no najlepsze xD
mi nie pyklo z tym tunnelem, a do ostatniej chwili chcialam jechac ale z pewnego powodu,of course z powodu hajsu nie pyklo :( ale no nic, byc moze za rok ;D

\o/

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Doczy: 28 Mar 2007
Piwa: 2448
Skd: Chorzów Batory

$ wspomagacz (Ilo: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 15-08-2009, 11:15    #423

Zany i Vortex _O_

[ Movies From Parties ]

Łosiu 
THE PROTOTYPES

Informacje
Doczy: 14 Lip 2007
Piwa: 392
Skd: Ruda Śląska /Ruda 1

$ wspomagacz (Ilo: 4)

Wysany: 15-08-2009, 11:31    #424

pet duo , crookers :P :P :P :P ! reszte napisze jak pospie troche bo wlazlem do domu dopiero

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Doczya: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Skd: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 15-08-2009, 12:15    #425

impreza swietna mimo zimna potem!naprawde bylo warto:D co tam GG ! Tunnel 1 klasa :D wiecej jutro napisze bo dzis 0 glowy:)

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

hardstylerz 
music producer

Informacje
Doczy: 19 Pa 2007
Piwa: 0
Skd: Ruda Śląska

Wysany: 15-08-2009, 12:54    #426

Impreza świetna warto było przyjechac The Prophet :sweet:

Celcia 
Hardcore <3

Informacje
Doczya: 18 Lut 2008
Piwa: 2
Skd: Ruda Śląska

Wysany: 15-08-2009, 13:17    #427

dla mnie tez impreza bardzo udana... bardziej obszerna relacje napisze jutro... albo moze jeszcze dzis wieczorem ;)jedno wiem na pewno - za rok tez jade! xD

remik09 

Informacje
Doczy: 27 Gru 2007
Piwa: 228
Skd: Ruda Slaska

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 15-08-2009, 13:25    #428

dawajcie jakieś relacje kurde :D ile to idzie odsypiać :P

Łosiu 
THE PROTOTYPES

Informacje
Doczy: 14 Lip 2007
Piwa: 392
Skd: Ruda Śląska /Ruda 1

$ wspomagacz (Ilo: 4)

Wysany: 15-08-2009, 13:41    #429

jako ze nie oplaca mi sie jednak klasc spac to postaram sie na zwale cos napisac !!! wiec tak na poczatek dziekowa dla pozostalych 17 krejzoli z busa :P !

droga tam .... w sumie przeleciala szybko filmy na dvd z jakiejs HC biby , Tunel Electrocity 2008 , i jakis latajacy gosc , droga po zjezdzie z A4 no niech , mnie ch.j kostka brukowa dziury wsie pola ,kukurydze :P traktory itp ! pierwsze wrazenie po zobaczeniu klasztoru ! OMG jakie to wielkie ! cala droge sie schizowalem ze nie dostane juz biletu takze po wyjsciu z busa i grupowej focie odrazu szukac kasy z biletami ! co tam 146 zl !!! wejscie na teren imprezy szybkie ! obejscie wszystkich scen potem godzina czasu na myslenie jak sie dana scena nazywa zeby dobrac TT ok dało rade po czasie !!! sety oceniam ! po tych nutach na ktorych bylem bo mialem problem z TT i nie bylem na calych setach zaczne moze od HS

Malec - nie pamietam

SKY - srednio z przewaga na dobrze

Deejean Kim czy jaki uj - omine ta bardzo bo bardziej lipnego seta nie slyszalem ale nie dziwie sie laski maja inny gust , ale ładna była ! :P :P :P

Brian M - no podobal mi sie secior dobre walki dobre przynajmniej te co ja slyszalem

Enigmato - swoje walki , Beatboxy itp ! do tej godziny najlepszy HS set zero NU gowna

Blutonium Boy - Srednio ale przynajmniej widzialem go wkoncu !!!(gruby , brzydki ) :P

Dziadzio - sorry znaczy sie The Prophet -poczatek lipny strasznie potem moze nadrabial wyjatkowo paroma nutami ale ogolnie srednio

Zany - zaczol od Decibela i nie spodobal mi sie start - Wszyscy chwala ja nie moge oceniac bo nie bylo mnie na tym secie

Vortex - gral juz gdy przyszedlem na ta scene ! gral rewelacyjnie wiekszosc nutek malo znanych ale konkretnych fest. chwalilem set do czasu nagle dup I Katy Perry ! i kto tam powyzej zagral TATU do uja !

Joecker - nie wiem co to bylo z poczatku czy to orginal phenemenona podkrecony czy inna wersja ale raczej orginal to nie byl na poczatku myslalem ze zagra podkrecony HS no i niby tak zaczol i juz myslalem ze bedzie gowno nie HC ale sie rozkrecil chlopak potem ale zbieralismy sie juz

jade reszte !

Wet Fingers - tu juz obchod robilem z Celcia pare minut słabe granie spodziewalem sie czegos lepszego i poszlismy dalej

Vincent Vik - mielismy po drodze i natknelismy sie na tego pana na innej scenie i zostalismy tam troszke dluzej bo gral kozacko konkretne tracki jeden z lepszych setow imprezy

Poziom X - przechodem trafilem bardzo ciezkie mroczne granie na upartego moglbym zostac i sie wkrecic w to :P

Crookers - tu juz obchody z Roozikiem Frogiem Netya i Malutka ! start rewelacja po tych walkach co uslyszalem to jest drugi co do najlepszych setow imprezy dla mnie

Festiwal Ognia :P - konkretnie zagral nad moja głowa :P najlepsze show fajerwerkowe jakie w zyciu widzialem konkretnie !!

Grzyby - znaczy sie Infected Mushroom - ciezko mi co kolwiek tu stwierdzic bo poczatek strasznie ujowy gosc z gitara jeden na perkusji i yoł spiewanki ! nie nie nie i tak sie ciaglo i ciaglo i postanawiamy isc dalej ale po czasie Grzyby dorzucili bardzo przyjemny wkrecajacy kick ale nie zostalismy !

Felix Da Housecat - odrobinke rozczarowanie bo bylo tak z leksza klubowo komercyjnie a takie electro mi nie podchodzi no 1 czy 2 walki podeszly przez ten czas !

MR X - jest poryty jest zawsze byl i zawsze bedzie !!! jako ze scena Fly With Me miala opoznienie do 20 minut to przed koncem Erica i poczatkiem Pet Duo moglem przejsc sie na poryciola MR X - na scene wlazl w kasku takim co w wrestnilngu maja i podniosl do gory pas mistrza :P przekozacko wogole te wejscie wygladalo ! muzycznie te jego granie powinno ludzi wkur...ac a im sie to podoba przejscia robi co 30 sekund na inny walek :p bitow nie naklada ! tempa nie rowna tylko jedzie faderem w byle jakim momencie nutki ale nie kiedy nawet efekt jest zajebisty no i skrecz jego ! konkretny jest

Eric Sneo - zaczol wolno chwilke posluchalem i wyjazd wrocilem na ostatnie 15 min i bylo szybciej i potem jeszcze szybciej to jego styl albo gra power od poczatku albo caly set zwiekszac po troszku tempo od wolnego :P

PET DUO - jezeli pogrubilem to wszystko jasne ! SET NR 1 calej imprezy ! 3/4 seta bylem i caly przetanczony ! Ana i David zniszczyli ta scene ! nie dalem rady do konca bo na tej scenie Goraco i ciezko sie oddychalo a na ostatnich 15 minutach seta Erica Sneo to wlasnie walczylem o dobre miejsce na PETY :P i wywalczylem na samym przodzie przy barierkach i i pol metra o niskotonowych ! genialne miejsce na ten set ! :rotfl: :rotfl:
tylko pozniej mialem maly problem ktory mam do teraz cos mnie cicho wszytsko w otoczeniu calym !!

nie wiem co sie dzialo po PET DUO na Fly With Me czy dalej bylo mocno do konca czy zwolnili troche bo juz tam nie wrocilem
przegapilem Marcela Woodsa i Laidback Luka ! nie chcialo mi sie juz łazic
Generalnie impreza jest kosmiczna klimat w tych murach naglosnienia oswietlenia ! bardzo podobal mi sie pomysl z nasza scena ten budynek za nia byl genialnie zrobiony w oknach sie swiecilo na zmiane ! efekt konkret ! kible stoiska z jedzeniem piciem na plus zadnych problemo

Droga spowrotem ... cyrki z busem gdzie co jak ! smiesznie bylo :P dogadanie sie z kimkolwiek stanowilo juz pewny problem :P troche sie pokimało ale takie kimanie głowa mi do przodu spadala po szybie i musialem ja co chwile dzwigac :P dziekowac Frogowi za plakat
Ostatnio zmieniony przez Łosiu 15-08-2009, 17:59, w caoci zmieniany 1 raz  

exxclusive 

Informacje
Doczy: 29 Mar 2007
Piwa: 5
Skd: gliwice

Wysany: 15-08-2009, 14:04    #430

Impreza rewelacyjna , piekna oprawa, swietny wystroj scen, z mojej strony przepraszam za poczatek...coz czasem plyta plata figle ;p ;p, no i nie moje intro ale to juz ich pomylka - drugi gralem ja a nie Brian M - dla jasnosci :D , dzieki za swietna zabawe , oby wiecej takich bib
Pozdro Sky :)

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 20632
Odpowiedzi: 531
Odwiedzin z google: 6293
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: