Przesunity przez: ROoZi 05-07-2009, 22:26 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 27 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 1875 (0,28/dzie) Piwa: 228 Skd: Ruda Slaska  | Wysany: 05-07-2009, 21:43 | #1361
|
| | Esio napisa/a: | szkoda że trzeba zaś czekać tyla czasu do nastymonyj edycji |
może zrobią hard sylwestra | _________________ Zany @ Energy 2000 Katowice 09.12.2011 Toxicator @ Mega Club 10.12.2011 ? | |
| |
 | |
|
Informacje Doczya: 14 Wrz 2008 Wiek: 35 Posty: 933 (0,14/dzie) Piwa: 8 Skd: sandomierz/kraków  | Wysany: 05-07-2009, 21:43 | #1362
|
| ja to krotko bo ciagle jestem w szoku jeszcze impreza pobila o 100% i globala i styczniowa edycje miejscowa nooo nomalnie masakrryczna i strasznie klimatyczna takze wspomnienia pozostana chyba na dlugo oswietlenie na duzej chwilami az za szczegolnie jak sie stalo pod scena az czasem mialam wrazenie ze slepne przeszkadzal mi ten dym tylko za to wizulizacje na malej nieziemnskie i na maxa pokoszone frekwencja tez duza czyli widac ze wszystko idzie w dobra strone jednak nie zabraklo i vixsiarzy ogolnie odbywalo sie latanie miedzy scenami i stolikami aleee od poczatku najlepszy set hs oczywscie Eniego to bylo cos bo balam sie ze zaden mnie nie zadowoli muzycznie a tu mila niespodziaka o reszcie sie nie wypowiadam booo ani taki Issac czy Blackmail mnie nie zaskoczyli pozniej nastepnie secior Splattera....... tylko tyle no cos niesamowitego nie szlo tam wystac to samo a moze jeszcze lepiej pozakal I;gor ogolnie mile zakoczenie ze duzo ludzi sie bawilo itp i w koncu cosik mocnego pozniej udalam sie na panne Korsakoff noo i tu tak seeee, za duzo lajtowych melodyjek chociaz moglo byc gorzej Angerzy mieli fajny kotakt z publika i to przemowienie na koncu spoko ale ich secior mnie nie powalil poczaek kozacki reszta gites za to Outblas mnie zaskoczyl maaaaaax pozytywnie jego secior mnie centralnie powalil pomimo ze juz tylko sobie siedzialam za to jak tylko wszedl Resq to ojjjjjjjjj nogi same sie ruszaly aa i wybacz ze nie bylo mnie na parkiecie hehe szkoda ze nie bylam do konca bo z tego co widze to sie dzialo na innych setach bylam chwilowo lub tylko jaralam sie dzwiekami alee siedzac pomiedzy scenami bylo wszystko slychac wiec przyjemne uczucie reeasmujac najlepsza impreza mojego jakze krotkiego zycia heh podeszlo mi narawde wszystko o towarzystwie juz nawet nie wspominam dzieki ziomusie aa i za kozacki b4 buahaha do nastepnejjjjj oby tak udanej | _________________ nie każdy rozumie, że myśli; wielu myśli, że rozumie | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 18 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 727 (0,11/dzie) Piwa: 2 Skd: Ruda Śląska  | Wysany: 05-07-2009, 21:44 | #1363
|
| a ja kurcze zapytac zapomniałam... ResQ mogłbys wrzucic trackliste z Twojego seta? pipipipipiiiii! bo kuleee... kilka nut było co nie znałam a pikne były | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzie) Piwa: 2350 Skd: z Ukrainy  | Wysany: 05-07-2009, 21:44 | #1364
|
| | DefQon.1 napisa/a: | jak dobrze pamietam to ostatni kawalek był najlepszy chyba ze to mi sie sniło '' to teraz po polsku'' WY-PIER-DA-LAC'' !!!!!!!! ;]
zaraz cos napisze ale strasznie mi sie nie chce |
Nie śniło sie. To było Bula - Więcej Basu ;> | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 18 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 727 (0,11/dzie) Piwa: 2 Skd: Ruda Śląska  | Wysany: 05-07-2009, 21:47 | #1365
|
| | remik09 napisa/a: | | Esio napisa/a: | szkoda że trzeba zaś czekać tyla czasu do nastymonyj edycji |
może zrobią hard sylwestra |
phii! niech zrobia jeszcze jednego opena w sierpniu!! <marzy> ahh... co ja bym dała za replay!! i wogole.. duzo osob pisało, ze super miejscowa... tez miałam wspomniec o tym a zapomniałam... przyłaczam sie oczywiscie do tych słow... klimat był zajoooo!
| eni napisa/a: | | przeszkadzal mi ten dym tylko |
no mi tez niestety | _________________
 | |
| |
 | |
hasder HARDCORE TO THE BONE

Informacje Doczy: 10 Sty 2009 Wiek: 37 Posty: 1308 (0,2/dzie) Piwa: 105 Skd: Ruda Ślůnsko  | Wysany: 05-07-2009, 21:48 | #1366
|
| | SpydA napisa/a: | to w pewnym momencie Luna i Isaac wbili na maly krąg xDpili piwko, troche sie pobujali,porozglądali i ja tak nagle patrze a Isaac zaczął przekopywac tego dupnego,zoltego pluszowego kondoma Luna sie troche posmial i poszli heh... |
stałem obok w tym momencie... wyglądał oto tak jakby przyszli zobaczyć co tam jest za sieka, i tak jakby ich to przeraziło
| marciaaa napisa/a: | | SchizeQ napisa/a: | | SpydA napisa/a: | | SchizeQ napisa/a: | | Blackmail - co za po**bany pajac omg.. jak sie z nim gada jest spoko elo madafaka, ale to co robi na scenie to jest porazka. |
Porazka ? wlasnie to jest najlepsze u niego potrafi ozywic publike |
chyba zaczne grac nawdupiany jak was to tak rajcuje bedzie wieksze show.. |
a skad wiesz ze byl nawdupiany? gadales z nim czy cos? Przeciez na trzezwo jest bardzo duzo ludzi ktorzy odwalają niezle maniany np ja, |
dokładnie, czasami na trzeźwo nawet bez %% takie banie wchodzą, zę szok - zależy tylko od tego jaki kto ma charakter... a blackmail z tego co mi sie wydaje należy do ludzi, którzy są wręcz uradowani życiem i bawi go wszystko to co robi co jest bardzo pozytywne | _________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!! | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 05-07-2009, 21:53 | #1367
|
| Thao, no trudno nie moglem wolnego wziasc bo juz robilem 2 zmiany za kogos sam od siebie nie przepuscil bym tej imprezy na bank i tak ! jakis tam niedosyt oczywiscie jest ze wy tam skakaliscie kiedy ja siedzialem i ogladalem TV trudno
a co do blackmaila popierak kazde slowo ludzi ktorzy po nim nie jada za te show co robi | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez Łosiu 05-07-2009, 21:55, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 07 Maj 2009 Wiek: 38 Posty: 1860 (0,29/dzie) Piwa: 119 Skd: Opole  | Wysany: 05-07-2009, 21:54 | #1368
|
| | SchizeQ napisa/a: | i jedna sugestia dla organizatorów! Troszke wiecej hmm szacunku(nie wiem czy to dobre slowo) dla polaków. Nie mowie tutaj o jakies zle traktowanie ale o czas grania. Szkoda ze na najlepszym secie hsowym imprezy (Driver) byla garstka osob, jasno i jeszcze klimat jak na osiedlowym festynie.. na przyszlosc mysle ze warto takie osobistosci da pomiedzy zagranicznych a nie na sile z przodu. Jesli WY nie pomozecie im sie wybic to nie zrobi tego nikt. _________________ |
A ja sie zgodze z tym co schiz napisal na mayday.pl
Driver swietnego seta zagral a sie bawilo moze z 20-30 osob troche organizatorzy sie nie popisali z TT | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 02 Mar 2008 Wiek: 36 Posty: 217 (0,03/dzie) Piwa: 1 Skd: Tychy  | Wysany: 05-07-2009, 22:22 | #1369
|
| minusy - zimno hehe ale to oczywiscie nie wina organizacji pomijajac moj sredniawy humori chec do zabawy, impreza super ANGERFIST - nie chce mi sie komentowac wszystkich setow ogolnie sie podobalo , chociaz na 1szej edycji bawilam sie lepiej, ale to ze wzgledu na samopoczucie a nie sama impreze dzieki Jojo za kurtke, Rafir za zabawe i picie, Rasiol za dotarcie na kregi milo bylo Was znopw zobaczyc i poznac troszke nowych mordek
PS> Rafir dotarliscie do domu z Kato ? | _________________ That's the sound of your brain cracking | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 26 Kwi 2008 Posty: 83 (0,01/dzie) Piwa: 0 Skd: Zabrze  | Wysany: 05-07-2009, 22:27 | #1370
|
| | maly napisa/a: | | Aaaa, i zapomniałem napisać o tych mega porytych wizualizacjach na małej. Nieźle poschizowane były. xDDD |
cygan ktory gra na akordeonie bardzo schizujace | _________________

| |
| |
 | |
| |