Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 04, 07, 09, air, amfiteatr, chorzow, open, toxicator

Przesunity przez: ROoZi
05-07-2009, 22:26
TOXICATOR Open Air @ Amfiteatr, Chorzów, 04.07.09
Autor Wiadomo
HcBaby 
Hardcore4Life!!

Informacje
Doczya: 14 Cze 2008
Piwa: 15
Skd: Opole

Wysany: 05-07-2009, 18:02    #1341

Jak dla mnie impreza zajeeebista :D Na poczatku jak weszlam to mi sie jakos nie podobalo ale jak juz sie lekko sciemnilo i na MKT sie zrobil klimacik to łosz kur*a! Normalnie ogieeen! Do 2.30 praktycznie z tamtad nie wyszlam :D a KTS... :sweet: :sweet: Najlepsze 30 minut na tej imprezie ;D Co do Angerfistow i korsakoff.... jakos mnie to nie ruszylo... :] Outblast zagrał wporzo. ResQ normalnie szacun! jak Dla mnie korsakoff Angerfisci i Outblast to sie przy Tobie mogli schowac! :D

Co do organizacji to tez nie mozna im nic zarzucic.. ;) wszystko piknie, mila obsluga, zadnych spiec :D No poza obleśniasta kielbacha po ktorej mnie zmulilo i przekimalam godzine u Thao na kolanku ;D ( Dzieki dzieki za bluze i wogole za wszystko :kiss: )

Towarzystwo na jak najwiekszy plus! :) No i powrot do domu... kur*a to byl rozpierdol! :lol-above: Pozdro dla tych czterech gabberów co mi spac nie pozwolili ;D

No i jeszcze raz jedna osóbke PRZEPRASZAM :kiss: i dziekuje ;)

Ogólnie to nic tylko czekac na nastepnego OPEN AIR'a :D A teraz do ALPHAVERB zadnej HARD imprezy xD nie wiem jak ja to przezyje ale poki co to i tak sie nie umiem ruszyc :D
Ostatnio zmieniony przez HcBaby 05-07-2009, 18:03, w caoci zmieniany 1 raz  

Celcia 
Hardcore <3

Informacje
Doczya: 18 Lut 2008
Piwa: 2
Skd: Ruda Śląska

Wysany: 05-07-2009, 18:20    #1342

ło jezu... ale lektura XP
kule... nie wiem oid czego zaczac.... jeszcze sie nie ogarnełam xD
impreza suuuuper! a po globalu mowiłam, ze juz nigdy na open air nie pojade xD
ale ciesze sie strasznie, ze byłam... pogoda dopisała, organizacyjnie tez było dobrze ;)
muzycznie... chyba wszystkie sety, ktore słyszałam mi podpasiły (no moze z wyjatkiem Korsakoff - pare mies. temu by mi sie podobało ale teraz za bardzo melodyjnie jak dla mnie... i... wolno xD ja juz byłan nastawiona na yeb yeb yeb)
nie moge tylko rozkminic gdze byłam na Enim i Shogunie.... nie wiem tez (a raczej nie opamietam) kto zagrał zany - thugz (remix nc?) ale umarłam.... matko jedyna jak kocham ta nute xD chyba Isaac to grał... tak mi sie rozjasnia w umysle teraz... xD
;D bardzo mi sie jego set podobał, Luny tez... Blackmaila tak pół na pół... tak sobie grał i grał ale w jednym momencie taka pikna nute zarzucił!! łooo! myslałam, ze mnie rozniesie... ale nikt tyt. nie znał... grr!!!
jesli chodzi o Angerków - oczywiscie bardzo fajnie ale na Army bardziej mi sie podobało... moze to tez dlatego, ze wtedy słyszałam ich pierwszy raz i byłam tak podjarana, ze spodobałoby mi sie wszystko xD ale oczywiscie sie pobawiłam
Outblast tu co chwile zmeczenie dopadało jakos.... set tez pół na pół...
ResQ - ozesz ku*wa ja pie*dole!!!!!!!! :sweet: :sweet: :sweet:
cos pieeeeknego! na to czekałam cała impreze.... łooo! xD
no i Radiuma sie doczekałam nawet!! i to jedna z moich ulubionych nut w dodatku!! :sweet: ahh! i one of these days - kocham! no i K.O! oh i ah! ResQ set imprezy i uj!! a ta koncoweczka.... ;D
dziekuje wszystkim z ktorymi sie pogadało pobawiło o wogole....
zayebiscie było ;) a moje nogi.... ojojojj xD
aa... juz koncze obiecuja xD tylko jeszcze jeden drobiazg - sory, ze ten post taki jakis nieskładniowy i wogole.... ale na prawde wstałam przed chwila i nie funkcjonuje dobrze ;)

Thao 
Fuck happy!

Informacje
Doczy: 11 Lip 2007
Piwa: 215
Skd: ChoRzów

$ wspomagacz (Ilo: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 05-07-2009, 18:40    #1343

Kurna, nie chce mi sie, ale trzeba cos napisac :D

Impreza udana w 100% mimo, ze sie praktycznie nie bawilem, bo jakos ostatnio mi sie nie chce, co nie oznacza, ze muzycznie bylo slabo, bo na MKT, to KURWA MAC!
Ogolnie wiekszosc imprezy spedzilem na MKT, dzieki glownie Deli, Schizowi, Soni i Agnieszce (:* nie ma za co :) ) za towarzystwo :D Bo z wami glownie tam siedzialem.

Organizacyjnie tez wszystko fajnie pomyslane i chyba nie mam sie do czego doczepic. No moze jedynie gumy ktore musialem wyrzuc :wall:
Pogoda byla w sam raz na taka impreze ^_^ i po co bylo tyle gadki xD
Co do samiej miejscowki, to jak juz sie zrobilo ciemo, to dostala mega klimatu, oby wiecej imprez w tym miejscu! A obawialem sie, ze bedzie troche kaszana, a tu taki zonk :D
W ogole jak juz ktos pisal, tyle ludu na liscie obecnosci bylo, a co chodzilem to widzialem tylko garstke :o
Jestem ciekawy kto wymysla te wizualizacje na MKT xD Bo troche poryte byly, ale pasowaly tam xD

A teraz muzycznie:
Tomaz nie slyszalem, bo mnie nie bylo :wall:
Splatter kurwajapierdole :wow: jak wypierdolil seta early, to myslalem, ze mnie posklada na miejscu _O_ SET IMPREZY jak dla mnie! :sweet: Jak uslyszalem 3 Steps Ahead - Drop it...
Mayhem tez calkiem elo secik, ale juz inne klimaty
Homeboy fajnie, ale przymulajaco, poszedlem se pozwiedzac na jego secie xP Chociaz technicznie, to jest dobry fest.
I:gor :wow: secik masakra, co co tu duzo mowic. Moze nawet dobrze, ze nie pojawil sie w WW, bo na parkiecie by zostaly by jedynie ze 3 osoby :lmao:
KTS coraz szybciej i szybciej :D A kawalek z motywem z Pana Tik Taka mnie rozwalil xD

I kurde nie wiem kto to gral, ale jak bylem na piwie z Koko, Miniolem i Marianem to uslyszalem pino d ambini - up and down ballz (buzzy goes BZRK mix), to myslalem, ze mnie tam rozniesie, ze mnie nie ma na MKT ;(

na DKT to poza ResQ, ktory zagral seta nie w swoim stylu nikt mnie nie zachwycil, moze przez to, ze juz bylem spiacy i zmeczony fest.
Korsakoff muzycznie to mi w ogole nie podeszlo, ale tego sie spodziewalem
Angerfist tez jakos specjalnie mi nie podeszlo, ale bylo lepij juz, a to pewnie przez to, ze mnie w ogole nie jaraj, jak wiekszosc ludzi
Outblast myslalem, ze zagra bardziej lajtownie, a tu prosze, ale tez mnie nie porwal na parkiet xD
ResQ no stary, w takim secie to Cie jeszcze nie slyszalem xP teraz sie mozesz pochwalic tymi versusami, ale chyba lepiej by bylo, jak bys jednak zagral sam ;) I tu Ci sie udalo mnie wyrwac na parkiet, ale tylko na chwilke xP

Ogolnie impreza na +, chyba bez zadnego -
Dzieki wszystkim i do zas ;D

[Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka

;DD
Ostatnio zmieniony przez Thao 11-07-2009, 02:35, w caoci zmieniany 3 razy  

Esio 

Informacje
Doczy: 27 Maj 2008
Piwa: 217
Skd: Ruda Ślonsko

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 05-07-2009, 19:01    #1344

no to teroz jo xD dużo niy byda się rozpisywać :P

w sety Poloków się niy wsłuchiwołch za bardzo bo łaziołch wszyndzie xD

Isaac jakoś niy za bardzo mi się podobało,ale tyż niy słyszołch całego setu
Luna vs Crypsis tu mi się już bardzij podobało xD
Blackmail jak do mie zagroł zajebiście xD jeszcze lepij niż w kapeluszu xD
Korsakoff tu mi się podobało xD ale najlepszo i tak była końcówka xD
Angerfist to boł do mie set imprezy xD przez cały się bawiołch
Outblast myślołch że zagro lepij :/ jakoś mi tak fes niy podlazło xD ale niy było źle xD
Resq tukej niy ma co godać szał chuja i porycie mózgu xD

a i jeszcze chwila posłuchołch I:gora fajny rozpierdol xD ale to niy mój klimat xD

impreza zajebisto i nojlepszo xD pozdro ludziska xD
Ostatnio zmieniony przez Esio 05-07-2009, 19:01, w caoci zmieniany 1 raz  

BronekOpole 
Angerfist

Informacje
Doczy: 03 Lut 2008
Piwa: 0
Skd: Opole

Wysany: 05-07-2009, 19:12    #1345

Zajebista impreza! Więcej takich! Jednak open-y to open-y :) Idzie oddychac przynajmniej :) Hmm a miał być Żywiec a byłą Warka...ale to też piwo :) Krótko mówiąc:

Raise Your Fist! For Angerfist!

P.s. Na bank tutaj jeszcze wrócą :) Danny ''alkoholik'' :)

Pozdro Ziutka ;)

MatiX 

Informacje
Doczy: 13 Sie 2008
Piwa: 7
Skd: Slonsk

Wysany: 05-07-2009, 19:20    #1346

moja najlepsza imprezaa, jeszcze sie nie umie pozbierac, do nastepnej edycji :D

ps.
powiedzcie mi wieta ktos moze jaka laczna moc mialo naglosnienie na glownym kregu ?

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Doczya: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Skd: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 05-07-2009, 19:34    #1347

impreza swietna :d nienapalama sie i dobrze bo sie neirozczarowalam:)
organizacyjnie praktycznie bez zarzutu -poza 1 malym wyjatkiem jak to ze co na poczatku bylo za frico piwo na backstage`u to potem nagle ni z gruchy ni z pietruchy juz sie skonczylo i tylko dla dj`ow bylo hhaha xD kompletne zaskoczenei ale dalo rade :) piwo dobre bylo :D
tak to calosc jak to porozkladane bylo itp itd bo do konca niewiedzialam jak zrobia i gdzie sceny postawia - bo mialma troszke inny pomysl -ale elegancko to wszystko rozwiazali:D
i pilnowanie sceny przez praktycznie cala impreze rowniez zdalo egzamin i niebylo tlumow itp
na secie REsQ ten szef od sceny juz sobie dal spokoj ale ile widzilam na imprezie to pilnowal ostro. ogolnie wporzadku raczej chlop:)

towarzystwo rewelacja :) co tu duzo pisac.

muzycznie rowniez, na MKT bylam tylko przez moment , zreszta niechcialo mi sie lazic nigdzie.
na DTK z tego co pameitam to zapadl mi w pamiec set Drivera bo moje nuty lecialy. Korsakoff rowniez bo bylam ciekawa jak zagra w porownaiu do AoH no i spoko i podobal mi sie set choc niebyl tak mocny , + zagrala moj walek <3
Angerfist natomiast srednio bo myslama ze dowala do pieca a no niebylo tego hehe ;p po AoH sie wiecej spodzeiwalam bo tam to byla masakra ;p ale za to chlopaki wesole i sympatyczne zreszta tka jak i i Korsakoff , baaardzo mila , az na sam koniec imprezy mnie wycalowala przy pozegnaniu haha xD . Crypsis rowniez swietny czlowiek.
wogole wiekszosc z dj`ow z ktorymi gadalam to bardzo mili i ogolnie widac ze dobra ekipa znajomych :) Isaac naalkoholowany hhaha , Danny to samo xD
ResQ no wiaodmo ze set mistrzostwo :D piekna koncowka terrorowa mmm :D

niechce mi sie wiecej pisac. oby taki open air byl kazdy i tyle .

Rafir tys jest pipa bo sie z beforem wystawiles;/;/ a jakbym cie miala szukac po ciemku po imprezie to powodzenia ;/ odbijemy na tunnelu :*
ResQ dziekuej za prezencik i wszystko :*
ROoZi :* **

dzieki wszystkim za swietna impreze:D

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

Łosiu 
THE PROTOTYPES

Informacje
Doczy: 14 Lip 2007
Piwa: 392
Skd: Ruda Śląska /Ruda 1

$ wspomagacz (Ilo: 4)

Wysany: 05-07-2009, 19:50    #1348

ja tam nie zaluje ze mnie nie bylo wyobrazam sobie imprezke ! a show od blackmaila bym sobie zobaczyl to jest przyklad dj ktory potrafi sie wczuc w publike a czy cos zarł to jego sprawa a zagraniczni dj zawsze troszke koki maja ze soba a to akurat wiem ! zdecydowanie wole ogladac takiego dj niz kuzwa kogos kto stoji i patrzy jak czas z CD ucieka byle przejscie zrobic :P :P :P

Thao 
Fuck happy!

Informacje
Doczy: 11 Lip 2007
Piwa: 215
Skd: ChoRzów

$ wspomagacz (Ilo: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 05-07-2009, 19:59    #1349

Łosiu, masz czego zalowac ;) uwierz
netya, bys wpadla na MKT, to bys go od razu zobaczyla ;p

[Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka

;DD

AgaciA 
Industrial <3

Informacje
Doczya: 05 Sty 2008
Piwa: 79
Skd: Ruda Śląska

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 05-07-2009, 20:44    #1350

Coo tu dużo pisac .. :D było doooooobrze w choooooj :D
Impreza bez zadnych zarzutów :)

Mały krąg superr:D
I:GOR i Homeboy sety miodzio;DD
A te wizualizacje najlepsze:D
A z HS'u to hmm..
Byłam tylko na końcówce Luny z Cyprisem i troche w sumie żałowalam ze nie byłam na całym bo secik fajny, nie moge ocenic poczatku bo Mnie nie było .. ale koncowka dobra :)
Blackamail - Tak słuchałam chodzby wcale .. i sredni Mi podpasił ..

Korsakoff -Nienajgorzej, poleciało kilka moich nutek, no ale troszke słabo, bez zadnego takiego yebaniecia:P:D
Angerfist- Powiem że Mnie nawet zaskoczyli .. nie był to przynajmiej ten sam Live co słyszłam na Moh'u i tu plus za to :)
Outblast- miodzioooo
Resq - aa qwa ogien max ! :D koncowka Mnie zmiazdzyła;D

Tak więc impreza na MEGA WIELKI PLUS, dawno sie tak nie wyszalałam i dobrze nie bawiłam. :D
Pogoda dopisała ! myslałm że bedzie zimno w nocy a tu gorącoooooo wręcz:D
Organizacja super:)
Dzięki wszystkim z ktorymi sie bawiłam, gadałam, piłam itp ;DD nie bede wymieniac bo kogos pomine jeszcze:P i do następnej ;****

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 62557
Odpowiedzi: 1649
Odwiedzin z google: 16927
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: