Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 04, 07, 09, air, amfiteatr, chorzow, open, toxicator

Przesunity przez: ROoZi
05-07-2009, 22:26
TOXICATOR Open Air @ Amfiteatr, Chorzów, 04.07.09
Autor Wiadomo
B-boy 
Don't fuck with me!

Informacje
Doczy: 24 Lut 2008
Piwa: 0
Skd: DG

Wysany: 05-07-2009, 14:28    #1281

Imprezka byla zajeb*** Pogoda dobra, ludzi tez troszeczke bylo no i oprawa tez dawala rade:D
Co do muzyki to mala scena robila wymiot :) Moim zdaniem najlepiej na tej scenie zagrali
I:gor i Homeboy Masakra jednym slowem :D
A co do głownej sceny to Hardstylik wogole mnie ruszyl, jedynym wykonawca przy ktorym moglem sie pobawic to Enigmato :D Dla mnie zagral najlepiej.
Korsakoff- Lipa jak nie wiem,wogole mi sie nie podobalo !!!
Angerfist- tu juz bylo o niebo lepiej, fajny set i spoko jazda ;]
Outblast- nie ukrywam ze myslalem ze zagra troszke slabiej a tu Ogień
Resq-slyszalem tylko pierwszy kawalek i niestety trzeba bylo sie juz zawijac ;/
Pozdro For All :D

Savior 

Informacje
Doczy: 25 Cze 2007
Piwa: 15
Skd: Siemianowice Śląskie

Wysany: 05-07-2009, 14:29    #1282

Resq napisa/a:
nie dalo sie do niczego przycepic

Woda w umywalkach skonczyła sie po 2 h ;] ;D

remik09 

Informacje
Doczy: 27 Gru 2007
Piwa: 228
Skd: Ruda Slaska

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 05-07-2009, 14:35    #1283

no to teraz remik :D

na początku jak wchodziliśmy to miałem niezłego zonka bo nie było ani mnie ani mojej dziewczyny na listach z biletami z konkursów. Pomieszało im się coś i byliśmy na zupełnie innych listach zapisani ale po chwili stresu jednak doszliśmy do ładu i składu z Panami od bilecików ii się weszło :D

Miejsce na imprezę już sobię kilka raazy oglądałem wcześniej ale zaraz po wejściu jeszcze bardziej mnie zszokowało jak te miejsce się na daje na imprezy tego typu, olaboga :sweet: masakra tam jest

Malca i Drivera neistety nie słyszałem chociaż bardzo chciałem usłyszeć Drivera no ale sie nie udało, podejrzewam, że na Malcu było jeszcze malutko ludzi tak w ogóle

i teraz Ci którzy mi się spodobali

Isaac - nie pamiętam dokładnie co zagrał ale jako jeden z pierwszych zaczął mi się tak bardziej podobać

Luna vs Crypsis - :sweet: :sweet: Get hit with the motherfucking real :kiss: i w ogóle cała reszta była w pytkę :D

Korsakoff - jak dla mnie o dziwo najlepszy set imprezy, mimo swoich srasznie lajtowych produkcji jak dla mnie to secik mi się podobał i to konkretnie :D set numer 1 jak dla mnie

Angerfisty - ktoś mówił, że w Polsce nie rzucą się w tłum :D secik dojebany po prostu :D i na końcu jak ten ich MC chcial coś nawijać a wszyscy mu nie pozwalali bo cały czas było darcie się Angerfist Angerfist :D nieźle wyglądało (ssłuchało ?:P:P)

Outblast - n niego się najbardziej napaliłem z HC ale albo z braku sił albo nie wiem z czego, już mi się nie chciało bawić do jego seta :( :(

PS kto puścił Nobody i No. 1 jedno po drugim

ja chce jeszcze raz :sweet: :sweet: :sweet: :sweet:

Savior 

Informacje
Doczy: 25 Cze 2007
Piwa: 15
Skd: Siemianowice Śląskie

Wysany: 05-07-2009, 14:39    #1284

Korsakoff

Virooz 

Informacje
Doczy: 02 Lip 2009
Piwa: 0
Skd: Świętochłowice

Wysany: 05-07-2009, 14:53    #1285

Savior napisa/a:

Korsakoff

zgadza się :D

SchizeQ 

Informacje
Doczy: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Skd: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 05-07-2009, 14:54    #1286

Malec - ee..yy.. aha. po prostu nie wiem co napisac - wiecej ludzi w tym czasie bylo na malym :]
Driver - Kosmos :O nawet chyba EHC sie gdzies tam zaplątał :O 10/10
Radialsi - typowo..niestety nie dla mnie ten set btw zadnej waszej produkcji nie bylo czy przegapiłem?
Eni - tutaj juz bylo klimatycznie w odroznieniu od poprzednich wystepow bo sie sciemnilo, Eni duzo ludzi sciagnal na parkiet i za to szacun. Mocno ale miejscami bezpłciowo.. to takie kawalki ktorych ja unikam grania bo "stoja w miejscu" czyli nie czuc tempa nawet gdy jest szybko - ale równiez swietny set 9/10
Shogun - ..to pytanie zadaje sobie od kiedy widzialem styczniowy LU i dalej nie wiem.. "kto to ku**a jest?" :| rozumiem gdyby robił szał macicy ludziom bawiacym sie, ale on ani nie jest znany(co mogloby przyciagnac ludzi) ani jakims wybitnie utalentowanym gustownie i technicznie czlowiekiem nie jest.. i dla mnie to nieporozumienie ze on grał po polakach, ja bym go dał w czasie jak budowali scene, ew najpozniej po Malcu..
Isaac - nie ruszyło mnie to za cholere..
Blackmail - co za po**bany pajac omg.. jak sie z nim gada jest spoko elo madafaka, ale to co robi na scenie to jest porazka. Czyzby artysci nie byli sprawdzani na wejsciu? Nie wierze ze on nic nie wciagał czy nie żarł bo to co robił to kompletny idiotyzm :/ za to muzycznie dosc ciekawie, duzej liczby produkcji nie znalem :O No i technika.. bardzo zblizony styl grania do mojego, chyba jako jedyny z grajacych wczoraj.
Luna vs Crypsis - akurat jak zaczynali siedzialem z Driverem i doszlismy do wniosku ze to bedzie set imprezy, ze to bedzie najmocniejsza i najlepsza czesc.. no i tak sie zapowiadało, Stomper na ponad 150 BPM i mega klimat i... zejscie na New Day hhz :/ wtedy odechcialo mi sie tego seta :/ pozniej pare produkcji uratowało honor m.in "Choices".
Korsakoff - Przesympatyczna kobieta :O nie spodziewałem sie tego, myslalem ze bedzie gwiazdorzyc itd.. a tu zonk ale pozytywny. Muzycznie nie bardzo po mojemu, chociaz koncówka przyznam ze godna!
Angerfist - swietny live dobry kontakt z publika tylko szkoda ze Crypsis nie poszedł jako MC ale byc moze tamten ziomek nie potrafi grac tak jak on :)
Outblast - swietny set HC!
ResQ vs Crypsis - nie wiem, zawinalem sie po paru kawalkach bo juz mi sie nie chciało :]

Splatter - NAJLEPSZY SET CAŁEJ IMPREZY! wliczajac tez mainfloor. Swietna dawka early, przy niektorych nutach nie dało sie ustac ale jako ze ja na trzezwo nie bawie sie na parkiecie (bo wiem ze nie mam talentu tanecznego i jeszcze mi to wtedy przeszkadza nie tak jak po alko XD) to potupałem sobie nogą xD Technicznie.. nie jestem zwolennikiem takiego mixu ale jak Splat sam powiedzial "liczy sie efekt na parkiecie nie technika" to jak najbardziej na plus bo ludzie sie switnie bawili!

z malego kregu jeszcze pamietam I:gor'a i KTS, rowniez bardzo dobre sety :)

Na małym kregu byly przekozackie wizualizacje!!! Nie wiem co biorą ludzie ktorzy je montuja ale psyche ryje w uj! Gdyby byl jeszcze wiekszy andergrand i mniej swiateł to bym chyba ocipiał w tym srodku lasu :O Zajebioza!!! :D

Znalazło sie pare osob w rekawiczkach czy z innymi dziwnymi rzeczami ale bylo tego na prawde mało albo ja sie slabo przygladałem. Po imprezie wiem jedno - nie kupie nigdy koszulki Toxicator'a bo wczoraj 50% ludu miało :O ahh jakież to oryginalne..

ps.BARDZO wspolczuje Wenus! biedaczka musiala kupic bilet bo nie bylo jej na liscie :| tak wiec na przyszlosc uwazajcie na hardstyle-hardcore.pl jesli wygracie wejscie.

pozniej cos przyjdzie mi do glowy to napisze :]
Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 05-07-2009, 14:56, w caoci zmieniany 1 raz  

Rafir 
Hate all humans!

Informacje
Doczy: 29 Cze 2007
Piwa: 471
Skd: Dąbrowa Górnicza

$ wspomagacz (Ilo: 6)

Wysany: 05-07-2009, 15:04    #1287

Było wykurwiście! nogi mi odpadają Oo

Mała sala dala rade na 110 % Tomaz , Mayhem, Splatter, Homeboy i I:gor rozpierdolili system! Łapały mnie już skurcze ale nie potrafiłem ustać. Koniec pierdolenia dawać ich do Mega!! :hump:
Na dużej 70 % to takie gówno leciało, że odechciewało sie żyć. Ale na szczęście był Eni, Angerfiści i ResQ, którego niestety słyszałem tylko początek bo musieliśmy sie zmyć ;( Korsakof zayebała na całej lini no ale tego akurat sie spodziewałem ;/ Outblast końcóweczka mocna ;D

Organizacyjnie jak dla mnie rewelacja, były oczywiście poza tym jakieś tam niedociągłości ale przy tak ogromnej liczbie plusów jest to nieistotne.
Muzyka Muzyka Muzyka !!! To ona rządziła tej nocy i jestem zadowolony jak mało kiedy :)

P.SA ogólnie 80 osób na liście z Hf ja widziałem może z 20 xD

Netya Ty pipo nie miałaś czasu nawet pogadać <kop w dupe> :P

Z niecierpliwością czekam na kolejną tak mocną edycje!

Dzięki ekipie + Kasi za towarzystwo ;** Wychlaliśmy chyba ze 20 Ice tea xD

Driver 
HardStyle!

Informacje
Doczy: 09 Pa 2007
Piwa: 349
Skd: Gliwice / Chorzów

Wysany: 05-07-2009, 15:11    #1288

Impreza wyjebana w kosmos na Maxa!
Cos pieknego pod kazdym wzgledem :)

koko123 

Informacje
Doczy: 05 Wrz 2007
Piwa: 894
Skd: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 05-07-2009, 15:28    #1289

bardzo mi przeszkadza kółko wzajemnej adoracji w postaci 545345345 osób podczas seta Resq na scenie. Moja subiektywna opinia na ten temat jest taka, że djka jest dla djów, a nie znajomych, rodziny, przyjaciół i krewnych.

MKT doskonały przekrój styli i niespodziewanie duża ilość kawałków, które chciałem usłyszeć. Poza kilkoma małymi wyjątkami warstwa muzyczna tej sceny zajebioza. DKT- prawie wszystko na jedno kopyto grane łącznie z angerfistami od których oczekiwałem chociaż minimalnej ilości kawałków z przed mutilate. Szkoda, że ResQ nie mógł się wykazać graniem samodzielnie (no chyba, że ten vs. był w planie) i zdziwiła mnie końcówka jego seta, zagrana chyba wbrew sobie i swoim gustom : )

ZIUTA 
Nicht therapierbar!

Informacje
Doczya: 18 Maj 2009
Piwa: 195
Skd: z kątowni :]

Wysany: 05-07-2009, 15:29    #1290

MKT zajebiozaaaa! od 18.20 do 2.30 tam siedziałam :D i słuchałam tego rycia bani:D ale mistrzowsko tam było!!!
potem o 2.30 przeniosłam się na Hardcore na DKT i bardzo mi sie podobało oczywiście :) ))
Korsakoff-sparwdzone nuty, które praktycznie zawsze gra w swoich setach ;] także było wiadomo co i o której :D
Angerfist-poprostu obłęd [jeszcze do teraz czuje zapach jego bluzy] :D kocham uwielbiam!
bardzo dobry set jak dla mnie :) fajnie wszystko dobrali i te skoki... <wow>
Outblast- dobry Hardcore :)
ResQ-miałam okazję posłuchac go po raz pierwszy i bardzo mi się podobało :) szczególnie końcoweczka :D
na Hardstyle'ach nie bawiłam bo stwierdziłam że... nie ma sensu wchodzić w błoto i niepotrzebnie tracić siły :D

Mam nadzieję i chciałabym żeby na następnym Toxicatorze były również dwie sceny :D

Ogólnie imprezka na +11 :)
Ostatnio zmieniony przez ZIUTA 05-07-2009, 15:32, w caoci zmieniany 1 raz  

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 62524
Odpowiedzi: 1649
Odwiedzin z google: 16927
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: