Przesunięty przez: ROoZi 05-07-2009, 22:26 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 07 Maj 2009 Wiek: 38 Posty: 1860 (0,29/dzień) Piwa: 119 Skąd: Opole  | Wysłany: 05-07-2009, 10:40 | #1271
|
| Dla mnie impreza z dupy a to dlatego ze na secie Eniego odnowila mi sie kontuzja. Naciagniecie Miesnia. No i bylo po imprezie. Co do setow:
Malec - nie slyszalem niestety wiec nie ocenie Driver - 90/100 ty wiesz czemu. Project One a reszta megasna Shizzle My Dizzle i wszystko jasne Radial Playerz - Crackman ty konski zadzie. Zepsules kabel hahaha Secik w porzadku Enigmato - 100/100 jak dlamnie najlepszy set HS. I ten twoj nowy walek niszczy. Twoj styl to jest to Shogun - Jakos mi umknal ten set Isaac - Secik fajny taki lajtowy Luna Vs. Crypsis - Oj tak to byĹo cos dobrze dobrany duet Blackmail - Jak dla mnie zabardzo sie popisywal. Moze za pierwszym razem fajne to bylo ale teraz jakos mi nie pasowalo Korsakoff - Niestety ale najgorszy set imprezy. Bez problemu mozna bylo zgadnac co bedzie grala. Sam melodyjny HC Angerfist - Ahh... Fajne show a najlepsze jak Prozac i chyba Danny skoczyli w tlum heheh Outblast - Set imprezy. To co on pokazal to byla rzeznia. Swietnie dobrana TL ResQ - ResQ nie spodziewalem sie takiego Speedcora w twoim wykonaniu ale pierwszy raz mi sie SC podobalo hahah
P.S. Pozdrowienia dla Operatora kamery (Ĺwietny goĹÄ) i dla Warciarza ktorego mialem przyjemnosc poznac.
P.S.2. Pozdro dla ekipy beforujacej w Novotel. Angela ja znow uderze twego murzyna w jaja hahahah. Crackman nie wciagaj tyle powietrza bo szalejesz pozniej i uwazaj na prog zwalniajaca hehe | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez jojo 05-07-2009, 12:36, w całości zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 23 Maj 2009 Wiek: 36 Posty: 155 (0,02/dzień) Piwa: 9 Skąd: Zawiercie  | Wysłany: 05-07-2009, 10:48 | #1272
|
| | Korsakoff - Niestety ale najgorszy set imprezy. Bez problemu mozna bylo zgadnac co bedzie grala. Sam melodyjny HC
|
Ja tu mam zupeĹne odmienne zdanie MoĹźe dlatego, Ĺźe lubiÄ bardziej melodyjne dĹşwiÄki i to mi spasowaĹo. Ponadto Blackmail po raz kolejny na miĹo zapadnie mi w pamiÄci. Ĺwietny dj i Ĺwietny czĹowiek. WidaÄ, Ĺźe kocha to co lubi i nie ma syndromu "gwiazdy" z PolakĂłw najbardziej mi Driver podpasowaĹ i ResQ. ChoÄ reszta teĹź zagraĹa na wysokim poziomie. Enigmato fajnie do fot pozowaĹ :lmao:
OgĂłlnie miĹo byĹo poznaÄ kilka osĂłb, ktĂłre znaĹem tylko z forum Impreza na duĹźy plus dla mnie choÄ ta edycja styczniowa bardziej mi siÄ podobaĹa. ChoÄ to naprawdÄ minimalna róźnica.
RĂłwnieĹź pozdrawiam Jojo i all | _________________ www.gjfoto.pl - fotografia koncertowa na najwyĹźszym poziomie! www.elevenstudio.pl - studio fotografii kreatywnej | | Ostatnio zmieniony przez Warciarz 05-07-2009, 10:48, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 27 Kwi 2009 Wiek: 36 Posty: 513 (0,08/dzień) Piwa: 17 Skąd: KnurĂłw/Rijswijk NL  | Wysłany: 05-07-2009, 11:48 | #1273
|
| Godzine temu do domu wrĂłcilam hehe Ale byĹo pieknie! ) najlepiej jak dla mnie to zagrali oczywiscie Angerfirst i Outblast Korsakoff jak dla mnie to troche mnie zamulila jojo popieram za bardzo melodyjny ten HC itd niesĹyszalam jak gral: Malec, Driver, Radial Playerz bo przyjechaĹam dopiero okolo 22 gdzie juz graĹ Enigmato wiec tez nawet nie oceniam bo sĹyszaĹam go przelotami bo biegaĹam sie witaÄ ze wszystkimi hehe Shogun - tez jakos mi przelecial ten set Isaac - - byaĹam na nim moze z poĹ godzinki bo poleciaĹam na mala sale zobaczyc jak gra I-gor :olagoga: to juz bylo dla mnie troche za szybkie i tylko staĹam i sĹuchalam ale byĹo Ok:D Luna Vs. Crypsis - dobrze grali ) Blackmail- dobry show tak jak na Toxi ed.1 Na + ) ResQ - miazga tylko szkoda ze nie mialam juz za bardzo siĹy zeby skakac
Wielki + za organizacje )
Pozdrawiam i do zobaczenia na nastÄpnej | _________________ Forever Hardcore !! <3 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 27 Paź 2007 Wiek: 48 Posty: 65 (0,01/dzień) Piwa: 38 Skąd: Opole - Metalchem  | Wysłany: 05-07-2009, 12:31 | #1274
|
| To ja bardzo krĂłtko...
Jak dla mnie impreza roku. MiejscĂłwka idealna na takie eventy, juĹź czekam na kolejne edycje.
Pozdro dla wszystkich, ktĂłrych udaĹo mi siÄ wytropiÄ. | _________________ www.facebook.com/Xorcist.Poland | |
| |
 | |
marciaaa GaduĹa nad GaduĹami

Informacje Dołączyła: 22 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 1743 (0,26/dzień) Piwa: 342 Skąd: KatowicE  | Wysłany: 05-07-2009, 12:41 | #1275
|
| Teraz ja! impreza przezajebista!! poczÄ
wszy od pogody, wymarzona na open air! ludzi bylo duzo,bardzo co mnie zdziwilo ale na milo teraz co do grania byĹam chyba po 20 na miejscu imprezy i siedziaĹam na malym kregu gdzie byla zajebista rozgrzewka przed cala noca na poczatku w ogole nie sluchalam hsu. Pierwszym setem byl set Issaca, jak dla mnie zajebiscie zagral fest! <3 Luna vs. Cypris tez bardzo zacnie ;] na Blackmailu poszlam znow na maly krÄ
g na I;gora,a co tam sie dzialoooo!? :eek: waĹki z Polskimi wstawakami,bardzo pozytywnie i te wizualizacje ryly gĹowe ta wiertarka w oku, Ĺeeee potem czas na Korsakoff,no niestety jak dla mnie niezbyt dobry set,ale szaĹ paĹ byĹ i potem ANGERFIĹCI!!! umarĹam chyba na tym secie zajebisci sa po prostu to show, ten set..mmm! jak dla mnie set imprezy potem Outblast, tez bardzo godnie, HC z wyzszej polki no i po Outblascie zmyĹam sie bo juz nie dalam rady impreza na zajebisty plus! patrzac na to ze na zadnym evencie nie bylam za granica, najlepsza moja impreza! organizacyjnie tez bylo fest dobrze, nie bylo kolejek czy to po picie czy cokolwiek innego trochÄ za bardzo wedlug mnie trzepali na wejsciu ale to moze i nawet dobrze Towarzysko oczywiscie bardzo milo,bo w sumie chyba wszyscy byli no prawie tak wiec dziekuje za imprezÄ wszystkim i do nastÄpnej | _________________ Party Lover! \o/ | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzień) Piwa: 2350 Skąd: z Ukrainy  | Wysłany: 05-07-2009, 13:21 | #1276
|
| MaĹa scena po prostu zniszczyĹa! To co tam sie dziaĹo to jest nie do opisania
Wszyscy zagrali zajebiĹcie. I:Gor po prostu wymiĂłtĹ. A jak dojebaĹ "Oto czym jest muzyka" to mi mĂłzg wyleciaĹ. KTS i speedcore MA-KA-BRA!!!! Ja chce to jeszce raz!
jedynie zaĹźalenie na Homeboy'a. GoĹc graĹ spoko spoko, ale ostatnie 30-40minut seta jakieĹ drumy czy cuĹ jebaĹ . Kompletnie mi to nie pasowaĹo. Ale wielki respect dla typa za megaskilla w mixowaniu!
Korsakoff no to cóş... miĹo sie sĹuchaĹo, ale nie porywaĹa za cholere. MoĹźe 2 nuty fajne zagraĹa..
Angerfist - no nie zawiodĹem sie! Po AoH znĂłw mnie zaskoczyli i mimo Ĺźe miaĹem tylko oglÄ
daÄ to poszedĹem sie bawiÄ twardo Broken Chain <3 I ta koĹcĂłwka :eek: .
Outblast - spoko, Zajebisty poczÄ
tek. Dalsze kawaĹki nawet nawet. W poĹowie seta juĹź stwierdzilismy Ĺźe jestesmy zbyt wyjebani by zostaÄ i poszlismy do domu
Impreza zdecydowanie udana i zdecydowanie o wiele lepsza niz czÄĹÄ styczniowa . Zajebista miejscĂłwa, pogoda dopisaĹa, w chuj dobrego towarzystwa. Super super super! | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Cze 2009 Posty: 1 (0/dzień) Piwa: 0 Skąd: ChorzĂłw  | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 15 Paź 2007 Wiek: 37 Posty: 693 (0,1/dzień) Piwa: 0 Skąd: Katowice  | Wysłany: 05-07-2009, 13:46 | #1278
|
| na razie w skrĂłcie Impreza W-y-j-e-b-a-n-a ! 100% lepsza od styczniowej edycji! PiÄkna pogoda nam dopisaĹa, jestem zachwycona muzÄ
ale nie zmieni to faktu, Ĺźe padam na ryja. | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Lip 2009 Wiek: 34 Posty: 3 (0/dzień) Piwa: 0 Skąd: ĹwiÄtochĹowice  | Wysłany: 05-07-2009, 14:18 | #1279
|
| To ja tez dodam coĹ od siebie Byla to moja pierwsza impreza tego typu, czyli taki duzy event i powiem, ze jak dla mnie, to oplacalo sie wydac te pieniadze na to Sety byĹy za.je.biste, show jakie zrobiĹ Blackmail wywarĹo na mnie ogromne wraĹźenie potem ofc fota z nim impreza pod wzgledem nagĹosnienia, oswietlenia i organizacji teĹź jak najbardziej byĹa okej. Imo, 10/10 | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Dołączył: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzień) Piwa: 634 Skąd: MyĹlenice  | |
| |
 | |
| |