| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzieñ) Piwa: 1013 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 31-01-2015, 19:16 | #31
|
| | noisyboy napisa³/a: | | Co za idiota, kurwa co ja bym zrobiÅ‚ zeby chociaż mieć możliwosć popracować przez chwilkÄ™ z którychÅ› z nich. A ten matoÅ‚ zjebaÅ‚ sobie takÄ… życiowÄ… sytuacjÄ™ ehhh ... |
Jak się ma wysokie mniemanie o sobie i robi za wszelką cenę karierę to traci się zdrowy rozsądek Sam jestem młody ale ten szczyl nie dorósł do 3/4 pozytywnych rzeczy, które spotkały go w muzyce, zmarnował sobie wszystko co zaoferowali mu inni ludzie A tacy jak my marzą o tym żeby w ogóle pogadać z B-Frontem haha | _________________ https://www.facebook.com/Regainmusic | |
| |
Podziêkowali: | Fast Finger, NtranceR |
|
Informacje Do³±czy³: 03 Lip 2011 Wiek: 34 Posty: 1095 (0,2/dzieñ) Piwa: 741 Sk±d: ChoRzów  | Wys³any: 31-01-2015, 21:06 | #32
|
| | Regain napisa³/a: | | A tacy jak my marzÄ… o tym żeby w ogóle pogadać z B-Frontem haha |
Ty go nie lubisz to nie sciemniaj
Sotes prosty przyklad pracujesz robisz projekt za ktory mozesz dostac pokazna premie.Ktos bez Twojej wiedzy wbija Ci na kompa i zbiera kilka danych ktore umozliwia tej osobie zrobienie tego projektu szybciej.Ta osoba zbiera pochwaly i premie a Ty sie kaples ze to Twoje zamysly i trud.Na pewno bylbys zadowolony | | Ostatnio zmieniony przez Ricken 31-01-2015, 21:08, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 10 Mar 2013 Posty: 1864 (0,38/dzieñ) Piwa: 942 Sk±d: Warszawa  | Wys³any: 31-01-2015, 21:11 | #33
|
| | spoxxxx napisa³/a: | a na harderstate sam Thera wypowiadaÅ‚ siÄ™ że Fusion dobrze zrobili że wyrzucili Thyrona, a jak widać sam podjebywaÅ‚ coÅ› ( chyba że źle zrozumiaÅ‚em ) |
Źle zrozumiałeś. Thera po prostu napisał, że Thyron już kiedyś zajumał jakieś sample od artystów z Theracords i nie jest to jego pierwszy, ani nawet piąty taki wybryk, więc chwalił Fusion za decyzję. | _________________ HardTripy | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 18 Pa¼ 2012 Posty: 707 (0,14/dzieñ) Piwa: 178 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 31-01-2015, 22:32 | #34
|
| | Ricken napisa³/a: | | Regain napisa³/a: | | A tacy jak my marzÄ… o tym żeby w ogóle pogadać z B-Frontem haha |
Ty go nie lubisz to nie sciemniaj
Sotes prosty przyklad pracujesz robisz projekt za ktory mozesz dostac pokazna premie.Ktos bez Twojej wiedzy wbija Ci na kompa i zbiera kilka danych ktore umozliwia tej osobie zrobienie tego projektu szybciej.Ta osoba zbiera pochwaly i premie a Ty sie kaples ze to Twoje zamysly i trud.Na pewno bylbys zadowolony |
Jeżeli byłbym producentem to jak najbardziej, ale jestem tylko słuchaczem i jebie mnie to. Emocje to ja sam mogę mieć przy odtwarzaniu danego utworu lub jakieś skojarzenia czy coś w ten deseń. Ze strony producenta mogę tylko odebrać dreszcze gdzie jestem na mega imprezie i słyszę coś nowego co mi się naprawdę podoba. Wtedy to jest coś cudownego bo sobie wyobrażam to wszystko (pomysł, wykonanie, dodatkowo coś co miło mi się kojarzy) i sam bym chciał być na jego miejscu żeby dawać coś niesamowitego innym. | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 18 Pa¼ 2012 Posty: 707 (0,14/dzieñ) Piwa: 178 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 31-01-2015, 22:39 | #35
|
| | Whitestyler napisa³/a: | | SoTeS, ja też bym wolaÅ‚ nie wiedzieć paru rzeczy, ale sama Å›wiadomość, że takie sÄ… sprawia, że nie potrafiÄ™ na nie nie zwracać uwagi. Dla mnie muzyka traci na wartoÅ›ci, kiedy jej twórcy majÄ… jakieÅ› nieczyste konto bÄ…dź nieczyste sumienie. Niestety nie potrafiÄ™ ich prawdziwych charakterów oddzielić od ich muzyki. Taka po prostu nie jest z serca, tylko jest udawana...włącznie z emocjami, które ze sobÄ… nosi. |
To po prostu nie czytaj takich rzeczy, unikaj jak ognia. Muzyka już dawno straciła na wartości, chodź ja potrafię i każdy z nas potrafi znaleźć jeszcze coś co sprawia że słuchamy jakiś utwór i podoba nam się on. Wtedy wierzymy że jeszcze są jakieś dobre prawdziwe utwory. Jeżeli Ty naprawdę tak do tego podchodzisz to spoko, Twoja sprawa. Prawdziwy charakter poznałbyś tylko gdybyś go znał osobiście. Wizerunek w mediach to drugie oblicze, co nie znaczy że można mieć jedną prawdziwą twarz, ale to i tak przeważnie ulega zmianie ponieważ inni ludzie do tego też się przyczyniają. | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzieñ) Piwa: 1013 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 01-02-2015, 14:07 | #36
|
| | Ricken napisa³/a: | Ty go nie lubisz to nie sciemniaj |
Nie przepadam za jego muzykÄ… ale jako osoby fizycznej go nie znam | _________________ https://www.facebook.com/Regainmusic | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 31 Pa¼ 2012 Wiek: 29 Posty: 246 (0,05/dzieñ) Piwa: 23 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 07-02-2015, 12:54 | #37
|
| | SoTeS napisa³/a: | | To po prostu nie czytaj takich rzeczy, unikaj jak ognia. |
Ja tak nie potrafię. Jak mam się czegoś wystrzegać jak ognia i nie zagłębiać się w to to już wiem, że z tym jest coś nie tak, jak powinno być. Nie zwracanie na to uwagi nie sprawi, że to zniknie. Dzięki temu tylko nie będę wiedział, co konkretnie na sumieniu mają twórcy. Takie omijanie tych spraw to oszukiwanie samego siebie... | _________________ "I choose to rise, not fall! I choose to live, not die! And I know what's within me is also within you! That's why I ask you now... to join me..." | |
| |
Podziêkowali: | BEBE, netya |
| |