Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 2008, thunderdome

Przesuniêty przez: Troi
21-12-2008, 01:58
THUNDERDOME 2008
Autor Wiadomo¶æ
koko123 

Informacje
Do³±czy³: 05 Wrz 2007
Piwa: 894
Sk±d: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 22-12-2008, 20:54    #601

bu ha ha Marian :D splaszczyłeś mnie tą recką, ale tak ,, dokładnie tak było! :D

-M- 
Piwożłop :)

Informacje
Do³±czy³: 14 Sty 2008
Piwa: 547
Sk±d: Strefa Zieleni

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4)

Wys³any: 22-12-2008, 21:13    #602

aha, jeszcze jedno :) wystrój sceny głównej IMO rozłożył tegoroczny Qlimax na łopatki :-P cała scena była super rozkminiona, na całej szerokości jakieś bajery, lasery, ekrany, światła, stroboskopy, elementy w kolorach tegorocznego TD czyli czarny i żółty ;-) wszystko to dało niesamowity efekt, aż nie wiedziałem momentami na co patrzeć :P

Peee I Wuuu O PIWO, lubie schłodzone wiesz pić je na żywo ;)

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Do³±czy³: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 22-12-2008, 21:35    #603

Rafir napisa³/a:
Smoke zrobił swoje :P Takiej smiechawy w życiu nie miałem xD )

A godol ujek Frog ze SMOKE daje rade ;> :D

pelap napisa³/a:
bylsmy w Mid Townie to jest dopiero fucha tam pracowac :P HC leci mozesz sobie nawet na vinylu zagrac .... koszulek ubran tam jest od groma szaliki czapdki breloki nawet stringi z nepohyte byly bokserki meskie tez.. tylko nie kumam tego prawie wszytski koszulki xl xxl trzeba bylo sie naszukac zeby znalezc cos dla siebie...

No z rozmiarami jest tam kapa:/ Wszystko co w normalniejszych to powykupowane:/ Udalo mi sie dla @Malutkiej komplecika HARDCORE bluzeczke ze spodenkami wyczaic ale te KURTKI HARDCORE ! co tam byly tylko duze rozmiary :/ A musze ja miec ! Mam nadzieje ze za 10dni jak znow bedziem w A-damie to beda po dostawce i kurteczka do mnie powedruje ;>

pelap napisa³/a:

odpoczywajac troche ... policja zatrzymowala pewnie za dragi :P

KE ?? Bo nie zrozumialem zdania ?

Generalnie widac ze poznaliscie smak HOLENDERSKIEGO KLIMATU ;> Ciagnie zeby wrocic tam conajmniej raz ! Kuwa mnie juz tak ciagnie ze za miast swiat zwiedzac to juz 5raz znow do NL ;) Ciekawe ile jeszcze razy bo na koniec sie nie zapowiada ;)
Czekamy na fotki !
P.S. Kupil ktos sobie ta koszulke z Thundera czarna z zoltymi rekawami i z tym HIPKIEM z THUNDERA zoltym posrodku ?? SLABA !?!?!? :P

maniaczka 

Informacje
Do³±czy³a: 30 Mar 2007
Piwa: 160
Sk±d: Bytom

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 22-12-2008, 22:23    #604

HaRdLoLa** napisa³/a:
a zwlaszcza maniaczce!!!!!ty suko!!!!spier**lolas mi wigilie!!!!!!!!!
hahahaha nie pękaj przed nami MASTERS OF HARDCORE pokażemy holendrom gdzie raki zimują... :* :*:*

a żałować troche żałuje ale przeyzje.. fajnie ze sie dobrze bawiliście... ciesze cie.. AVE

Gife 
F B I

Informacje
Do³±czy³: 21 Wrz 2008
Piwa: 521
Sk±d: PoznaÅ„

Wys³any: 22-12-2008, 22:24    #605

HaRdLoLa** napisa³/a:
nie umię pojąć jak można jechać na taki rozpierdupc i siedzieć
też większość Qlimax przesiedziałem..To jest normalne dla kogoś, kto słucha już jakiś czas muzyki i nie ma ochoty na tance :]

maniaczka 

Informacje
Do³±czy³a: 30 Mar 2007
Piwa: 160
Sk±d: Bytom

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 22-12-2008, 22:42    #606

Gife napisa³/a:
też większość Qlimax przesiedziałem.
TO DUPA Z CIEBIE NIE HARDMANIAK :) to raz :)
Gife napisa³/a:
.To jest normalne dla kogoś, kto słucha już jakiś czas muzyki i
ile czasu??? ;> rok?? połtorej?? może więcej?? jak powyżej 3 lat to porostu słuchasz brzuchem a nie uchem
Gife napisa³/a:
i nie ma ochoty na tance :]
to kurwa do NYCA SPAĆ!! a nie na eventy i na forum....

widać ze jesteś obcykany w temacie jak moja stara.. :D hahaha BEZ KOMENTARZA!
z poważaniem ADELA NORIEGA z domu RODRIGEZ i HACJENDY LUZ KLARITY :)

Celcia 
Hardcore <3

Informacje
Do³±czy³a: 18 Lut 2008
Piwa: 2
Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska

Wys³any: 22-12-2008, 22:46    #607

maniaczka napisa³/a:
z poważaniem ADELA NORIEGA z domu RODRIGEZ i HACJENDY LUZ KLARITY :)

loool xD to mnie zmiazdzyło xP
a swoja droga to tez nie moge pojac jak mozna jechac na jakis event (obojetnie czy to TD, MoH czy Q) i go przesiedziec... posiedziec to moge w domu, se kupie super sprzet i uj a na event sie przeciez jedzie bawic... ehh bezsens

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 2448
Sk±d: Chorzów Batory

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 22-12-2008, 23:09    #608

hmm co tu napisac jak -M- praktycznie zrecenzował cały wyjazd nasz xD

Podróż jak podróż :D na pierwszym przystanku teścik SMOKA i ja juz miałem godzinę z
głowy przynajmniej XD wywijanie się milion razy na siedzeniu żeby było dobrze xD z X razy wyoglądany MoH PP i jakiś film polski z Pazurą który mnie przebudzał bo słyszałem
jęki jakiejś laski w nim xD , poźniej nastała cisza bo innym się skończyła wódka albo mieli już za dużo w głowie %%% :D . W końcu wjazd do Utrechtu a tu ... pustki na ulicach i
jakaś zakonnica na rowerze jechała chyba z 1km/h xD zajechaliśmy na parking koło hali i parkowaliśmy chyba z 5 min O_O kierowca chyba jakiś pedant bo musiał centymetr
do centymetra ustawić się xD Wypuścił nas wkońcu i wyruszyliśmy grupką pod hale
zeby zrobic sobie pare fot :) Hala i my wyfotografowane wiec goł na Amsterdam :D
szybka i cicha podroz na Amsterdam i w miedzy czasie wlepianie sie w okno bo przejezdzalismy kolo Amsterdam Arena :D Pierwszy cel Amsterdowski to sklepik
Mid town :D raj istny raj dla maniaków hs i hc, okolo 45 min przelecialo w nim zanim
kazdy ktos zakupil conieco :) nastepnie obralismy kierunek na raj sexu xD po drodze zachaczylismy na kebaba :D nie wiem czemu to sie nazwya dzielnica czerwonych latarni
jak nic takiego tam nie widzialem xD obeszlismy niÄ… i byly 2 czarnulkii godne polecenia :D po tym podniecajacym spacerku trzeba bylo wkoncu cos kupis zielonego ;) ekipa kupila i zapodala se po buszku :D
czas Amsterdamu zaczynal mijac wiec trzeba bylo juz zawrócić w strone dworca , po drodze zgubilismy Kidziora ale ktos juz opisal ta historyjke xD
szybki powrot do Utrechtu i do busa, przebranko i male picu %%% i wkoncu wybylismy pod
hale. Wejscie szybkie i sprawne bo w sumie bylismy jednymi z pierwszych :D Jak juz sie
weszlo to widok byk niezly :D hala lub hale byly ogromne,
pelno sklepikow :D podzielone byly sklpeiki z koszulkami zwiazanymi z hc i z td wiec jak tos chcial cos z TD to tam wibijal a jak ktos z HC to tam :) po kupieniu koszulki zaczelo sie HARDCOROWANIE wkoncu :D
tak wiec:

weaopn-x - tutaj bylismy na poczatku zeby obadac co i jak i akurat zapuscil swoj rmx hymnu z qbase :D i tyle go widzialsmy bo sruuu na indusrial

negative a - hmm pamietam tylko ze bylismy troszke bo zleksza zalatywalo monotonnia ale dawal ostro :D

meccano twins - niby scena main ale jak dopierniczyl setem to O_O mocne w chyyy i dosc dlugo sie bawilo tam :D

evil activities, tymon - bylismy na pare minutek obadac jak zagraja ale jakos nic specjalnego nie bylo wiec poszlismy na lawki troche wypoczac i zapodac sobie piwko :D

nosferatu endymion - noo i wkoncu scena main zaczela pokazywac swoje uroki laserowe :D cudo :D dla mnie najwiekszy efekt robila przeogromna kula na suficie w ktora co jakis czas wszyskie lasery jakie byly zaczely kierowac sie na nia i w ten sposob sie odbijaly i robily piekny efekt mmm :D

muzycznie jakos nie zachwycili ale zrobili ladne show :)

neophyte - zdazylismy na koncowke g-town madness bo po nim swchodzil neophyte :) pomachali flarami i wkoncu wszedl neophyte :D tutaj z zaneta i kocikiem przesluchalismy i przetanialismy jedynego calego seta bo poprostu nie szlo przesatc !!! zagral pieknego seta :) i wogole na scenie early byla jakas inna atmosfera :D pelno klimatycznych ludzi, cala ta subkultura hardcorowa, ubrani w swoj styl hc czyli jakies kurtki ala' fleki spodnie tez jakies takie dresowe czy cuś , laski obcieta na pol lyso :D 2 razy jakis koles wszedl na scene i jakies wybibasy robil ale go zdjeli xD pozniej 5 typow weszlo na barkierki kolodjki i zaczli po nim skakac chocby na jakis zamieszkach xD czuło sie HARCORE :D bez zadnych przebranych pajacow i pajacynek xD potem doszel pepe, pumba, rafir, thao :) jak set dobiegl konca poszulem juz ze to chyba zaczol sie konic tanczenia dla mnie xD wyjebany w chyy bylem po tym godzinnym tanianiu :P

pcp - zagrali zaraz po neophyte wiec zostalismy torche bo to byl live akt akurat i bylo zkleksza troszke smieszny dla mnie bo jakis czarny mc zaczol spiewac xD ale widac bylo ze w NL sa lubiani oni bo publika zaczela razem z nim xD po 10min poszlismy w chyy xD i tu byla chyba dosc dluga przerwa, nie bylo wolnych miejsc siedzacych wiec poszlismy na tyly mian sceny i chyba siedzilismy tam z oklo 45 min ;/ i czekalismy na noize suppressor

noize suppressor - hmm nie poszlismy pod scene bo bylo w chyyy ludu tam , chyba wszyscy czekali na ich live :o wiec gdzies po boku stanelismy i ogladalismy efekty i troche poskakalismy bo sily juz praktycznie opadly ;/

vince & predator,the outside agency,radium - ja tylko zbiralem sily na promo wiec na ich setach tylko sluchalem i lukalem na efekty i ludzi dobrze porobonych :D outside agency i radium nie wiem na ktoym z nich przez przypadek za mocno przyglosnij tube ze myslalem ze nie wystrzeli ten podmuch bassu na koniec industrial hali gdzie stal ten bus xD maskarka glosnosc byla na industrialu :D

promo - set prkatycznie caly przestany xD moze z 3 razy potupalem nogami xD myslalem ze zagra fajnie a tu troche lipa wg mnie ;/ gral chocby odniechcenia, puszczal co mu popadnie pod reke

no i tak to bylo :D droga powrotna busem byla tylko meczeniem sie ze spaniem, w cugu bylo weselej dzieki zielonej kolezance i smoczkowi ;) :D

nie wiem jak to bedzie ale chyba po tej imprezie event zagraniczy bez jakies dawki HC nie wchodzi w gre :D

dzieki dla HARD ekipy & mojej przewodniczki:*** z mapa za konkret impreze :D
only hardcore ?! ^_^

[ Movies From Parties ]

Thao 
Fuck happy!

Informacje
Do³±czy³: 11 Lip 2007
Piwa: 215
Sk±d: ChoRzów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 22-12-2008, 23:31    #609

ROoZi napisa³/a:
nie wiem jak to bedzie ale chyba po tej imprezie event zagraniczy bez jakies dawki HC nie wchodzi w gre :D
ja juz to wiem, ze jak event to tylko hc :P
ROoZi napisa³/a:
pcp
live, faktycznie "inny", ale bardzo ciekawie zrobiony, mnie sie podobal, a set neophyte - masakra no i + roozi, ze opisales ten caly klimat na early stage, bylo widac, ze to juz u nich fest zakorzeniona kultura
muzycznie jakos nie zachwycili ale zrobili ladne show :)
hehe, z tym tez sie zgodze, ale ja wjebali te wszystkie swiatla, race, lasery to mialem ciarki na calym ciele, stanalem i se pomyslalem: "omfg" XD

[Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka

;DD

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Do³±czy³: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 22-12-2008, 23:37    #610

HaRdLoLa** napisa³/a:
Bylo prze H*j ale co wy mozecie o tym wiedziec jak polowa hf nie nadaje sie na tego typu eventy :/ żal.pl k***a siedzieć to ja też umię u dyrektora na dywaniku :P :P bez obrazy ale nie umię pojąć jak można jechać na taki rozpierdupc i siedzieć... ;| ;|

mozna sie bylo spodziewac..... heh

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 24124
Odpowiedzi: 707
Odwiedzin z google: 7460
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: