Przesuniêty przez: Troi 21-12-2008, 01:58 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzieñ) Piwa: 894 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 22-12-2008, 20:54 | #601
|
| bu ha ha Marian splaszczyłeś mnie tą recką, ale tak ,, dokładnie tak było! | _________________ Nowenna Pompejańska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 14 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 3140 (0,46/dzieñ) Piwa: 547 Sk±d: Strefa Zieleni  | Wys³any: 22-12-2008, 21:13 | #602
|
| aha, jeszcze jedno wystrój sceny głównej IMO rozłożył tegoroczny Qlimax na łopatki :-P cała scena była super rozkminiona, na całej szerokości jakieś bajery, lasery, ekrany, światła, stroboskopy, elementy w kolorach tegorocznego TD czyli czarny i żółty ;-) wszystko to dało niesamowity efekt, aż nie wiedziałem momentami na co patrzeć | _________________

Peee I Wuuu O PIWO, lubie schłodzone wiesz pić je na żywo | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzieñ) Piwa: 484 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 22-12-2008, 21:35 | #603
|
| | Rafir napisa³/a: | Smoke zrobiÅ‚ swoje Takiej smiechawy w życiu nie miaÅ‚em ) |
A godol ujek Frog ze SMOKE daje rade ;>
| pelap napisa³/a: | bylsmy w Mid Townie to jest dopiero fucha tam pracowac HC leci mozesz sobie nawet na vinylu zagrac .... koszulek ubran tam jest od groma szaliki czapdki breloki nawet stringi z nepohyte byly bokserki meskie tez.. tylko nie kumam tego prawie wszytski koszulki xl xxl trzeba bylo sie naszukac zeby znalezc cos dla siebie... |
No z rozmiarami jest tam kapa:/ Wszystko co w normalniejszych to powykupowane:/ Udalo mi sie dla @Malutkiej komplecika HARDCORE bluzeczke ze spodenkami wyczaic ale te KURTKI HARDCORE ! co tam byly tylko duze rozmiary A musze ja miec ! Mam nadzieje ze za 10dni jak znow bedziem w A-damie to beda po dostawce i kurteczka do mnie powedruje ;>
| pelap napisa³/a: | odpoczywajac troche ... policja zatrzymowala pewnie za dragi |
KE ?? Bo nie zrozumialem zdania ?
Generalnie widac ze poznaliscie smak HOLENDERSKIEGO KLIMATU ;> Ciagnie zeby wrocic tam conajmniej raz ! Kuwa mnie juz tak ciagnie ze za miast swiat zwiedzac to juz 5raz znow do NL Ciekawe ile jeszcze razy bo na koniec sie nie zapowiada Czekamy na fotki ! P.S. Kupil ktos sobie ta koszulke z Thundera czarna z zoltymi rekawami i z tym HIPKIEM z THUNDERA zoltym posrodku ?? SLABA !?!?!? | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzieñ) Piwa: 160 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 22-12-2008, 22:23 | #604
|
| | HaRdLoLa** napisa³/a: | | a zwlaszcza maniaczce!!!!!ty suko!!!!spier**lolas mi wigilie!!!!!!!!! | hahahaha nie pÄ™kaj przed nami MASTERS OF HARDCORE pokażemy holendrom gdzie raki zimujÄ…... :*:*
a żałować troche żałuje ale przeyzje.. fajnie ze sie dobrze bawiliście... ciesze cie.. AVE | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzieñ) Piwa: 521 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 22-12-2008, 22:24 | #605
|
| | HaRdLoLa** napisa³/a: | | nie umiÄ™ pojąć jak można jechać na taki rozpierdupc i siedzieć | też wiÄ™kszość Qlimax przesiedziaÅ‚em..To jest normalne dla kogoÅ›, kto sÅ‚ucha już jakiÅ› czas muzyki i nie ma ochoty na tance | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzieñ) Piwa: 160 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 22-12-2008, 22:42 | #606
|
| | Gife napisa³/a: | | też wiÄ™kszość Qlimax przesiedziaÅ‚em. | TO DUPA Z CIEBIE NIE HARDMANIAK to raz | Gife napisa³/a: | | .To jest normalne dla kogoÅ›, kto sÅ‚ucha już jakiÅ› czas muzyki i | ile czasu??? ;> rok?? poÅ‚torej?? może wiÄ™cej?? jak powyżej 3 lat to porostu sÅ‚uchasz brzuchem a nie uchem | Gife napisa³/a: | i nie ma ochoty na tance | to kurwa do NYCA SPAĆ!! a nie na eventy i na forum....
widać ze jesteś obcykany w temacie jak moja stara.. hahaha BEZ KOMENTARZA! z poważaniem ADELA NORIEGA z domu RODRIGEZ i HACJENDY LUZ KLARITY | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 18 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 727 (0,11/dzieñ) Piwa: 2 Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska  | Wys³any: 22-12-2008, 22:46 | #607
|
| | maniaczka napisa³/a: | z poważaniem ADELA NORIEGA z domu RODRIGEZ i HACJENDY LUZ KLARITY |
loool to mnie zmiazdzyło xP a swoja droga to tez nie moge pojac jak mozna jechac na jakis event (obojetnie czy to TD, MoH czy Q) i go przesiedziec... posiedziec to moge w domu, se kupie super sprzet i uj a na event sie przeciez jedzie bawic... ehh bezsens | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 22-12-2008, 23:09 | #608
|
| hmm co tu napisac jak -M- praktycznie zrecenzował cały wyjazd nasz
Podróż jak podróż na pierwszym przystanku teścik SMOKA i ja juz miałem godzinę z głowy przynajmniej XD wywijanie się milion razy na siedzeniu żeby było dobrze z X razy wyoglądany MoH PP i jakiś film polski z Pazurą który mnie przebudzał bo słyszałem jęki jakiejś laski w nim , poźniej nastała cisza bo innym się skończyła wódka albo mieli już za dużo w głowie %%% . W końcu wjazd do Utrechtu a tu ... pustki na ulicach i jakaś zakonnica na rowerze jechała chyba z 1km/h zajechaliśmy na parking koło hali i parkowaliśmy chyba z 5 min kierowca chyba jakiś pedant bo musiał centymetr do centymetra ustawić się Wypuścił nas wkońcu i wyruszyliśmy grupką pod hale zeby zrobic sobie pare fot Hala i my wyfotografowane wiec goł na Amsterdam szybka i cicha podroz na Amsterdam i w miedzy czasie wlepianie sie w okno bo przejezdzalismy kolo Amsterdam Arena Pierwszy cel Amsterdowski to sklepik Mid town raj istny raj dla maniaków hs i hc, okolo 45 min przelecialo w nim zanim kazdy ktos zakupil conieco nastepnie obralismy kierunek na raj sexu po drodze zachaczylismy na kebaba nie wiem czemu to sie nazwya dzielnica czerwonych latarni jak nic takiego tam nie widzialem obeszlismy nią i byly 2 czarnulkii godne polecenia po tym podniecajacym spacerku trzeba bylo wkoncu cos kupis zielonego ekipa kupila i zapodala se po buszku czas Amsterdamu zaczynal mijac wiec trzeba bylo juz zawrócić w strone dworca , po drodze zgubilismy Kidziora ale ktos juz opisal ta historyjke szybki powrot do Utrechtu i do busa, przebranko i male picu %%% i wkoncu wybylismy pod hale. Wejscie szybkie i sprawne bo w sumie bylismy jednymi z pierwszych Jak juz sie weszlo to widok byk niezly hala lub hale byly ogromne, pelno sklepikow podzielone byly sklpeiki z koszulkami zwiazanymi z hc i z td wiec jak tos chcial cos z TD to tam wibijal a jak ktos z HC to tam po kupieniu koszulki zaczelo sie HARDCOROWANIE wkoncu tak wiec:
weaopn-x - tutaj bylismy na poczatku zeby obadac co i jak i akurat zapuscil swoj rmx hymnu z qbase i tyle go widzialsmy bo sruuu na indusrial
negative a - hmm pamietam tylko ze bylismy troszke bo zleksza zalatywalo monotonnia ale dawal ostro
meccano twins - niby scena main ale jak dopierniczyl setem to mocne w chyyy i dosc dlugo sie bawilo tam
evil activities, tymon - bylismy na pare minutek obadac jak zagraja ale jakos nic specjalnego nie bylo wiec poszlismy na lawki troche wypoczac i zapodac sobie piwko
nosferatu endymion - noo i wkoncu scena main zaczela pokazywac swoje uroki laserowe cudo dla mnie najwiekszy efekt robila przeogromna kula na suficie w ktora co jakis czas wszyskie lasery jakie byly zaczely kierowac sie na nia i w ten sposob sie odbijaly i robily piekny efekt mmm

muzycznie jakos nie zachwycili ale zrobili ladne show
neophyte - zdazylismy na koncowke g-town madness bo po nim swchodzil neophyte pomachali flarami i wkoncu wszedl neophyte tutaj z zaneta i kocikiem przesluchalismy i przetanialismy jedynego calego seta bo poprostu nie szlo przesatc !!! zagral pieknego seta i wogole na scenie early byla jakas inna atmosfera pelno klimatycznych ludzi, cala ta subkultura hardcorowa, ubrani w swoj styl hc czyli jakies kurtki ala' fleki spodnie tez jakies takie dresowe czy cuś , laski obcieta na pol lyso 2 razy jakis koles wszedl na scene i jakies wybibasy robil ale go zdjeli pozniej 5 typow weszlo na barkierki kolodjki i zaczli po nim skakac chocby na jakis zamieszkach czuło sie HARCORE bez zadnych przebranych pajacow i pajacynek potem doszel pepe, pumba, rafir, thao jak set dobiegl konca poszulem juz ze to chyba zaczol sie konic tanczenia dla mnie wyjebany w chyy bylem po tym godzinnym tanianiu
pcp - zagrali zaraz po neophyte wiec zostalismy torche bo to byl live akt akurat i bylo zkleksza troszke smieszny dla mnie bo jakis czarny mc zaczol spiewac ale widac bylo ze w NL sa lubiani oni bo publika zaczela razem z nim po 10min poszlismy w chyy i tu byla chyba dosc dluga przerwa, nie bylo wolnych miejsc siedzacych wiec poszlismy na tyly mian sceny i chyba siedzilismy tam z oklo 45 min ;/ i czekalismy na noize suppressor
noize suppressor - hmm nie poszlismy pod scene bo bylo w chyyy ludu tam , chyba wszyscy czekali na ich live wiec gdzies po boku stanelismy i ogladalismy efekty i troche poskakalismy bo sily juz praktycznie opadly ;/
vince & predator,the outside agency,radium - ja tylko zbiralem sily na promo wiec na ich setach tylko sluchalem i lukalem na efekty i ludzi dobrze porobonych outside agency i radium nie wiem na ktoym z nich przez przypadek za mocno przyglosnij tube ze myslalem ze nie wystrzeli ten podmuch bassu na koniec industrial hali gdzie stal ten bus maskarka glosnosc byla na industrialu
promo - set prkatycznie caly przestany moze z 3 razy potupalem nogami myslalem ze zagra fajnie a tu troche lipa wg mnie ;/ gral chocby odniechcenia, puszczal co mu popadnie pod reke
no i tak to bylo droga powrotna busem byla tylko meczeniem sie ze spaniem, w cugu bylo weselej dzieki zielonej kolezance i smoczkowi
nie wiem jak to bedzie ale chyba po tej imprezie event zagraniczy bez jakies dawki HC nie wchodzi w gre
dzieki dla HARD ekipy & mojej przewodniczki:*** z mapa za konkret impreze only hardcore ?! | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzieñ) Piwa: 215 Sk±d: ChoRzów  | Wys³any: 22-12-2008, 23:31 | #609
|
| | ROoZi napisa³/a: | nie wiem jak to bedzie ale chyba po tej imprezie event zagraniczy bez jakies dawki HC nie wchodzi w gre | ja juz to wiem, ze jak event to tylko hc live, faktycznie "inny", ale bardzo ciekawie zrobiony, mnie sie podobal, a set neophyte - masakra no i + roozi, ze opisales ten caly klimat na early stage, bylo widac, ze to juz u nich fest zakorzeniona kultura
| muzycznie jakos nie zachwycili ale zrobili ladne show | hehe, z tym tez sie zgodze, ale ja wjebali te wszystkie swiatla, race, lasery to mialem ciarki na calym ciele, stanalem i se pomyslalem: "omfg" XD | _________________ Thao aka Tało aka Taho aka Tarło aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka |
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzieñ) Piwa: 484 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 22-12-2008, 23:37 | #610
|
| | HaRdLoLa** napisa³/a: | Bylo prze H*j ale co wy mozecie o tym wiedziec jak polowa hf nie nadaje sie na tego typu eventy żal.pl k***a siedzieć to ja też umiÄ™ u dyrektora na dywaniku :P bez obrazy ale nie umiÄ™ pojąć jak można jechać na taki rozpierdupc i siedzieć... ;| ;| |
mozna sie bylo spodziewac..... heh | _________________
  | |
| |
 | |
| |