Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: sprzeciwo

Sprzęciwo
Autor Wiadomo
ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Doczy: 11 Cze 2008
Piwa: 634
Skd: Myślenice

$ wspomagacz (Ilo: 4)

Wysany: 05-08-2010, 10:54    #21

ShalvaTec napisa/a:
Co do słuchawek to sam mam Rh-3500 Ltd. i nie jestem z nich do końca zadowolony. Przede wszystkim drażni mnie WAGA!!!...masarkiera i jeszcze + ten kabel spiralny...uuuu moja szyja..ale da sie przyzwyczaić jako tako :)
Co do reloopów RMP-2 to niewiem ale jak wyżej widać to niezbyt polecają, z resztą nie tylko tutaj :) ...sam chcialem takie kupic ale zrezygnowałem...
A mixer...I don't fucking know....
Wiadomo że Pioneer i Denon rulez i czasem warto odczekać chwilę i uzbierać troche wiecej na pożądny sprzęt....szkoda tylko że sam tak nie zrobiłem... :(

sprobuj Sennheiserow HD25 - jedne z najlzejszych na rynku :)

Reazer napisa/a:
nie wiem czemu nie polecacie RMP 2 ;| ja je mam i jestem bardzo zadowolony gralem tez na pionkach 800 i 1000 i jak ma to byc sprzet w domu to nie widze przeszkody zebyś kupil je ! ja je polecam :)

te cdeki sie sprawdza w pelni w domu - po dluzszym czasie (ok roku) pewnie polowa oznaczen zejdzie i ta "gumowa" powieszchnia sie wyrobi i bedzie swiecaca np. na przyciskach... ale tak to OK. Do klubu to juz nie polecam - bardzo wrazliwe na wibracje - przy wiekszym bassie problem z odczytem plyt :-/

na dluga mete nic nie pobije pioneera - nawet Denon moze sie schowac z tym ich gumowym / plastikowym prziciskiem cue i play - bo to gowno sie sybko wyrabia, a pioneer ma w wiekszosci modeli te przyciski z aluminium ;-)

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje
Doczy: 12 Sie 2007
Piwa: 88
Skd: Chorzów

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 05-08-2010, 12:16    #22

Ja jednak wole swoje AKG K518DJ Pomimo że nie mają odłączanego kabla i wystaje on z dwóch słuchawek to i tak jakość dźwięku nie do przebicia ;)

SchizeQ 

Informacje
Doczy: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Skd: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 05-08-2010, 14:38    #23

ShalvaTec, ty chyba nie wiesz jakie masz sluchawki..
na 100% Dela pisze o tych bo ja je mam:

chociaz nie umiem znalesc modelu 3500 bez "pro" i "mk2" wiec moze ty taki posiadasz ;p

ShalvaTec 
Reverse Bass :)

Informacje
Doczy: 02 Sie 2010
Piwa: 0
Skd: Rumia (Pomorskie)

Wysany: 05-08-2010, 17:54    #24

ShalvaTec, ty chyba nie wiesz jakie masz sluchawki..
na 100% Dela pisze o tych bo ja je mam

Wiem jakie mam słuchawki. Mam takie jak w temacie: Reloop RH-3500 Pro Ltd.
I muszę wam powiedzieć że te słuchawki się SKŁADAJĄ. Na dowód tego i rozwianie wszelkich wątpliwości, zobaczcie te zdjęcia które zrobiłem dziś. Są to moje reloopki które podobno się nie składają:

A post wcześniej podałem zdjęcie tych słuchawek...:

...żeby dać tylko przykład w jaki sposób składają się Reloopki Rh-3500 Pro Ltd. bo w sumie nie mogłem dorwać zdjęcia jak są w złożone...
Dziękuję. To by było tyle jeśli chodzi o te słuchawki.
Ostatnio zmieniony przez ShalvaTec 05-08-2010, 17:55, w caoci zmieniany 1 raz  

Dela 
Hardtrance god

Informacje
Doczy: 13 Sie 2008
Piwa: 25
Skd: Katowice

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 05-08-2010, 18:44    #25

no tak to sięniby da, ale masz maksymalnie wyciągnięte pałąki, przez co słuchawki zajmują o wiele więcej miejsca w porównaniu z RHP10 ;)
Ostatnio zmieniony przez Dela 05-08-2010, 18:44, w caoci zmieniany 1 raz  

SchizeQ 

Informacje
Doczy: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Skd: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 05-08-2010, 18:51    #26

owszem skladaja sie ale az za dobrze a wlasciwie az "za zle" xd kreca sie jak chca, skladaja kidy chca, juz nie mowiac o tym ze niemozliwym jest zalozenie ich z tylu glowy..
Co wiecej, nie wiem ile masz swoje ale moje po 1,5 roku maja po obu stronach popekane palaki te ktore sie wysuwaja, zaraz na samym poczatku a to wlasnie dlatego ze nei da sie ich idealnie zlozyc.

ShalvaTec 
Reverse Bass :)

Informacje
Doczy: 02 Sie 2010
Piwa: 0
Skd: Rumia (Pomorskie)

Wysany: 05-08-2010, 23:29    #27

no tak to sięniby da, ale masz maksymalnie wyciągnięte pałąki, przez co słuchawki zajmują o wiele więcej miejsca w porównaniu z RHP10 ;)

No tak tak...ale to, że składaja się dupnie to już jest inna kwestia, ja chciałem Wam pokazać że one w ogule się składają, że jest taka możliwość... Fakt, do futerału to je prawie że upycham więc na kabel ledwo co jest miejsce (zawsze wkładam słuchawki i kabel do tego futerału który dostałem w zestawie)...:)
kreca sie jak chca, skladaja kidy chca, juz nie mowiac o tym ze niemozliwym jest zalozenie ich z tylu glowy..

Tak, potwierdzam to...chwytasz je...a one nagle "cyk" i się składają...nie wiem jak innych marek słuchawki robią ale jest to ewidentnie wada...oczywiście nie na dużą skale ale moim zdaniem wada.
Co wiecej, nie wiem ile masz swoje ale moje po 1,5 roku maja po obu stronach popekane palaki te ktore sie wysuwaja, zaraz na samym poczatku a to wlasnie dlatego ze nei da sie ich idealnie zlozyc.

No ja mam swoje niecały rok...dokładnie we wrześniu będą miały roczek...
Tzn. ja jeszcze popękanych pałąków nie mam ale za to coś w środku mi pękło (jak regulujesz rozpiętość słuchawek to słychać i czuć charakterystyczne klikanie jakby jakiejś zapadki, coś w tym stylu-to u mnie po lewej stronie już mi nie klika i przesuwa się "gładko" i coś tam na dodatek "lata"). Grzechotkę mam normalnie:) ^_^
Rozkręcałem je troszkę, ale nie doszedłem to tej "latającej" części...
Tak więc jako kolejną wadę mogę dopisać - słaba wytrzymałość, a przynajmniej nie taka jakiej oczekiwalibyśmy...

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 3502
Odpowiedzi: 26
Odwiedzin z google: 972
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: