| |
| Autor | Wiadomo |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Doczy: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzie) Piwa: 634 Skd: Myślenice  | Wysany: 05-08-2010, 10:54 | #21
|
| | ShalvaTec napisa/a: | Co do słuchawek to sam mam Rh-3500 Ltd. i nie jestem z nich do końca zadowolony. Przede wszystkim drażni mnie WAGA!!!...masarkiera i jeszcze + ten kabel spiralny...uuuu moja szyja..ale da sie przyzwyczaić jako tako Co do reloopów RMP-2 to niewiem ale jak wyżej widać to niezbyt polecają, z resztą nie tylko tutaj ...sam chcialem takie kupic ale zrezygnowałem... A mixer...I don't fucking know.... Wiadomo że Pioneer i Denon rulez i czasem warto odczekać chwilę i uzbierać troche wiecej na pożądny sprzęt....szkoda tylko że sam tak nie zrobiłem... |
sprobuj Sennheiserow HD25 - jedne z najlzejszych na rynku
| Reazer napisa/a: | nie wiem czemu nie polecacie RMP 2 ;| ja je mam i jestem bardzo zadowolony gralem tez na pionkach 800 i 1000 i jak ma to byc sprzet w domu to nie widze przeszkody zebyś kupil je ! ja je polecam |
te cdeki sie sprawdza w pelni w domu - po dluzszym czasie (ok roku) pewnie polowa oznaczen zejdzie i ta "gumowa" powieszchnia sie wyrobi i bedzie swiecaca np. na przyciskach... ale tak to OK. Do klubu to juz nie polecam - bardzo wrazliwe na wibracje - przy wiekszym bassie problem z odczytem plyt :-/
na dluga mete nic nie pobije pioneera - nawet Denon moze sie schowac z tym ich gumowym / plastikowym prziciskiem cue i play - bo to gowno sie sybko wyrabia, a pioneer ma w wiekszosci modeli te przyciski z aluminium ;-) | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | |
| |
 | |
|
Legolek _-^-_ Piramida _-^-_

Informacje Doczy: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzie) Piwa: 88 Skd: Chorzów  | Wysany: 05-08-2010, 12:16 | #22
|
| Ja jednak wole swoje AKG K518DJ Pomimo że nie mają odłączanego kabla i wystaje on z dwóch słuchawek to i tak jakość dźwięku nie do przebicia | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzie) Piwa: 3135 Skd: Katowice Tauzen  | Wysany: 05-08-2010, 14:38 | #23
|
| ShalvaTec, ty chyba nie wiesz jakie masz sluchawki.. na 100% Dela pisze o tych bo ja je mam:
chociaz nie umiem znalesc modelu 3500 bez "pro" i "mk2" wiec moze ty taki posiadasz | |
| |
 | |
ShalvaTec Reverse Bass :)

Informacje Doczy: 02 Sie 2010 Wiek: 35 Posty: 104 (0,02/dzie) Piwa: 0 Skd: Rumia (Pomorskie)  | Wysany: 05-08-2010, 17:54 | #24
|
| | ShalvaTec, ty chyba nie wiesz jakie masz sluchawki.. na 100% Dela pisze o tych bo ja je mam |
Wiem jakie mam słuchawki. Mam takie jak w temacie: Reloop RH-3500 Pro Ltd. I muszę wam powiedzieć że te słuchawki się SKŁADAJĄ. Na dowód tego i rozwianie wszelkich wątpliwości, zobaczcie te zdjęcia które zrobiłem dziś. Są to moje reloopki które podobno się nie składają:

A post wcześniej podałem zdjęcie tych słuchawek...:
...żeby dać tylko przykład w jaki sposób składają się Reloopki Rh-3500 Pro Ltd. bo w sumie nie mogłem dorwać zdjęcia jak są w złożone... Dziękuję. To by było tyle jeśli chodzi o te słuchawki. | _________________ "Żeby zrozumieć i docenić Hardstyle, musisz poczekać, aż brzmienie wysadzi ci głowę w powietrze - od następnego razu będziesz już to kochał" - Lady Dana | | Ostatnio zmieniony przez ShalvaTec 05-08-2010, 17:55, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 13 Sie 2008 Wiek: 37 Posty: 363 (0,06/dzie) Piwa: 25 Skd: Katowice  | Wysany: 05-08-2010, 18:44 | #25
|
| no tak to sięniby da, ale masz maksymalnie wyciągnięte pałąki, przez co słuchawki zajmują o wiele więcej miejsca w porównaniu z RHP10
 | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez Dela 05-08-2010, 18:44, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzie) Piwa: 3135 Skd: Katowice Tauzen  | Wysany: 05-08-2010, 18:51 | #26
|
| owszem skladaja sie ale az za dobrze a wlasciwie az "za zle" kreca sie jak chca, skladaja kidy chca, juz nie mowiac o tym ze niemozliwym jest zalozenie ich z tylu glowy.. Co wiecej, nie wiem ile masz swoje ale moje po 1,5 roku maja po obu stronach popekane palaki te ktore sie wysuwaja, zaraz na samym poczatku a to wlasnie dlatego ze nei da sie ich idealnie zlozyc. | |
| |
 | |
ShalvaTec Reverse Bass :)

Informacje Doczy: 02 Sie 2010 Wiek: 35 Posty: 104 (0,02/dzie) Piwa: 0 Skd: Rumia (Pomorskie)  | Wysany: 05-08-2010, 23:29 | #27
|
| | no tak to sięniby da, ale masz maksymalnie wyciągnięte pałąki, przez co słuchawki zajmują o wiele więcej miejsca w porównaniu z RHP10 |
No tak tak...ale to, że składaja się dupnie to już jest inna kwestia, ja chciałem Wam pokazać że one w ogule się składają, że jest taka możliwość... Fakt, do futerału to je prawie że upycham więc na kabel ledwo co jest miejsce (zawsze wkładam słuchawki i kabel do tego futerału który dostałem w zestawie)...:)
| | kreca sie jak chca, skladaja kidy chca, juz nie mowiac o tym ze niemozliwym jest zalozenie ich z tylu glowy.. |
Tak, potwierdzam to...chwytasz je...a one nagle "cyk" i się składają...nie wiem jak innych marek słuchawki robią ale jest to ewidentnie wada...oczywiście nie na dużą skale ale moim zdaniem wada.
| | Co wiecej, nie wiem ile masz swoje ale moje po 1,5 roku maja po obu stronach popekane palaki te ktore sie wysuwaja, zaraz na samym poczatku a to wlasnie dlatego ze nei da sie ich idealnie zlozyc. |
No ja mam swoje niecały rok...dokładnie we wrześniu będą miały roczek... Tzn. ja jeszcze popękanych pałąków nie mam ale za to coś w środku mi pękło (jak regulujesz rozpiętość słuchawek to słychać i czuć charakterystyczne klikanie jakby jakiejś zapadki, coś w tym stylu-to u mnie po lewej stronie już mi nie klika i przesuwa się "gładko" i coś tam na dodatek "lata"). Grzechotkę mam normalnie:) Rozkręcałem je troszkę, ale nie doszedłem to tej "latającej" części... Tak więc jako kolejną wadę mogę dopisać - słaba wytrzymałość, a przynajmniej nie taka jakiej oczekiwalibyśmy... | _________________ "Żeby zrozumieć i docenić Hardstyle, musisz poczekać, aż brzmienie wysadzi ci głowę w powietrze - od następnego razu będziesz już to kochał" - Lady Dana | |
| |
 | |
| |