Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: gathering, global, hardstyle, masters, na, of, pl, scena

Przesunity przez: Nemek
08-06-2008, 23:48
Scena Masters of Hardstyle na Global Gathering PL!
Autor Wiadomo
koko123 

Informacje
Doczy: 05 Wrz 2007
Piwa: 894
Skd: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 11-06-2008, 13:17    #1691

no ja tam poskakałem przez 2 kawałki, jak grał w takim klimacie cały czas to żałuje, ale co zrobić ;) )) btw. te hc mogli podkręcić jeszcze z bpm'ami, krzyczałem tam FASTER:D ale nie podkręcili, chyba nie wiedzą, że polaków stać na tańce przy dwusetce :D

CiachO 
THE PROTOTYPES !!!

Informacje
Doczy: 29 Maj 2008
Piwa: 642
Skd: Ruda Śląska

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 11-06-2008, 13:19    #1692

[/quote]

no to robi sie wesoło i ciekawie oby tak dalej a Eventow bedziemy mieli mase[/quote]

oby tak bylo

Sora 
Trolololo

Informacje
Doczya: 24 Cze 2007
Piwa: 6
Skd: Katowice

Wysany: 11-06-2008, 13:19    #1693

DefQon.1 napisa/a:
potem juz musiala Sora wkroczyc bo dalej niewiedzialem co gada ;] DZIEKI SORCIA

żaden problem :] :mrgreen:

AngeL-a 

Informacje
Doczya: 18 Lut 2008
Piwa: 0
Skd: Zabrze

Wysany: 11-06-2008, 13:30    #1694

To czas na relacje ,by DefQon ;] jak zawsze, komu sie nie chce czytac to nie i sory za jeden ciąg(zawsze tak pisze relacje ;] .
no to zaczynam

Sobota godzina 6:00 wybylem z domu w kierunku katowic, po drodze spotkalem Rafira, potem z pelapem udalismy sie do naszego Electro-busa ;) no i zeby nie bylo musialo być male spoznienie wyjazdu ;/ kolo 8:15 wyjechalismy... odrazu co to wóda ;o chyba 10 litrow wypili, ja tylko drinka, bo podobno obiecałem to Małemu kilka dni przed wyjazdem ;o i tak był BLEEE !! za duzo postojów, za duzo krązen po Wroclawiu dlatego mielismy pol h spoznienia, ale nic sie nie stalo, poniewaz bylo tez opóznienie otwarcia
no to przyszła godzina 16:00 zaczeli wpuszczac, kulturalnie ja z Angela i Claudia weszlismy sobie bramką gosci ;] szukalem sie na liscie 5 min, ale na szczescie znalazłem :] Gdy weszlismy to z pelapem zmierzylismy w kierunku fryzjera, mila pani zrobila nam fryzury i do namiotów ;]
16.00 - 16.45 Paul Miller <- mialem przesluchac seta, ale wzieło mnie na zwiedzanie ;)
17.00 - 17.45 Ali-B <- fajnie zaczął secika, troche potanialem. Ludzie niekumaci (m.in) Ci zaa barierek mieli na nas takie zawieszone duze oczy ze.... ;o
nastepnie udałem sie na meeting FTB o 18 pod parasole Lecha, bardzo milo bylo zobaczyc znowu tych pozytywnie szalonych ludzi ;] szkoda ze nie bylo tych z którymi before'owalem w akademinu przed ILNY ;( ale wazne ze bylo duzo ludzi...
Po meetingu wstapilem na GUS GUS live - tak sobie mi sie podobalo ;]
potem mial byc meeting HF ktorego raczej nie bylo ;] wiec poszedlem zobaczyc jak tam Scientist, ale okazalo sie ze go nie ma,,,
20:00 MBG ładnym kawalkiem zacząl do tego zajebiaszczy MC MofM wlazł na scene i zaczal swoj show :D :D bardzo mi sie podobal <-( dla mnie najlepszy MC ) do czasu az sie nie nawalił bo mial duze zawiasy w gadce ;/ ale bardzo spoko gosciu nawet nie umialem angielskiego troche sie dogadalem spytal sie jak tak HC w PL to odpowiedzialem jakos '' niestety slabo, bardziej HS preferowany jest '' powiedzialem mu see you at Syndicate to sie mega ucieszyl :D :D i powiedzial ze jestem jego HC friend ;] potem juz musiala Sora wkroczyc bo dalej niewiedzialem co gada ;] DZIEKI SORCIA
nastepnie udalismy sie z frogiem matulką qzka mailo i qbusem na wesole miasteczko, wpierw byla lódka z poczatku krecilo mi sie w glowie jak sie rozkrecalo, potem mialem schizy ze to co nas trzyma to sie otwiera i wylatujemy ;o trzymalem to ile sił w rekach :D potem taka karuzela co zapi....alała w kólko coraz szybciej ze prawie mi zebra złamalo ;o zatrzymalismy sie i polecialem z qzka i mailo na SEAN TYAS (trance arena) <- byl to dla mnie najpiekniejszy set imprezy !!!! bardzo dobre kawalki + ten na ktorym wspominam zawsze mojego sylwestra Sean Tyas vs Talla 2XLC - Heart to Heart ( Sean Tyas Remix) poprostu zajebisty UPLIFTINGowiec ;]
Po jego secie wychodzimy ze sceny Trance a tu minute pozniej co ? FAJERWERKI - cos przepieknego + ten piekny podklad muzyczny ( ten kto zrobil te show powinien dostac oskara za ta muzyke ;)
Nastepnie udalismy sie na Showtek, wchodze patrze a tu dalej Luna ;o co sie dzieje ;| no nic troche pobylem na HS i obok namiotu bo w srodku gora 10 min dalo sie wytrzymac ;/
po godzinie udalem sie na Sander Van Doorna, myslalem ze fajnie zagra, lecz dla mnie to byl za mocny Trance ;/ wole bardziej uplifting po 15 min poszedlem na scene HS po Qzke i poszlismy na ATB <- myslalem ze tak sobie pojde posluchac, zobaczyc jak mu to wychodzi, a tu co ? bardzo dobry set bardzo dobry kontakt z publiką do tego Nirvane puscił wszycy zaczeli skakac jak na koncercie rockowym = razem smakowało lepiej :) pobujalismy sie i potem poszedlem zerknąc uchem na Felixa Kroechera i sie lekko zdołowalem bo przypuszczenia okazaly sie prawdziwe ;/ Felix nie gra juz schranz ;/ po drodze wpadlem okiem na HS a tam Dana zamulała no i polecialem spowrotem na Mainstage, tak akurat na Ferrego Corstena <- kto nie byl niech załuje !! bardzo mi sie podobało jak grał :) cos cudownego - tu tez chcialem podziekowac jeszcze raz Qzce za to ze zostala ze mna :] milo sie bawilo :)
potem poszlismy na HS, po drodze oko na felixa a on dalej swoje ''techno'' ;/ a na scenie HS The Prophet - troche sie pobujalem, potem poszedlem za scene i tam sobie cykalismy fotki z Luna Dana Showtekami i MofM ;]
przyszedł czas na Kevina Kaosa ;] ladnie zaczal, ale to i tak nie byly moje BPM, wiec sobie pogadalem ze znajomymi a duzo ich bylo to jakos przelecialo ;]
w polowie seta Kevina poszedlem zobaczyc jak sobie radzi Shee-La <- bardzo ładna pani grała duzo lepiej niz felix :) bylem z 10 min i wrocilem na HS
przez 20 min gnebilem Lune, zeby zapuscili wkoncu ten HC, a on caly czas pokazyje mi zegarek i mowi .... chyba ''zaraz' ;] no i nadeszła godzina 6:00 i co HARDCORE !!! szkoda ze tylko 4 kawalki ;/ ale zawsze cos... pohakkeowalismy i koniec, był czas na REDUCERa aka. Peter Ferna <- i to bylo cos porzadnego :D piekne i mocne HARDTECHNO !!! z poczatku prawie sam sie bawilem :o po 10 min zadnego znajomego w poblizu... dalej sam sie bawilem... potem widzialem kogos ale to tylko chwila byla i uciekl zostalem sam, po 5 min doszlo troche ludzi i fajnie sie bawilo do czasu az nie musialem na daremno isc do busa '' dostalem SMS o 7:00 wyjezdzamy'' wiec tak o 6:35 wyszedlem i strasznie mi sie przykro zrobilo gdy przy busie jeszcze czekaja na reszte ludzi z drugiego busa i przeciaglo sie to do 7:30 ;/ moglem spokojnie zostac do konca :[ to byl drugi minut tego wypadu ;/ ale przynajmniej poszlismy z pelapem sie umyc do WC niedaleko parkingu ...:) no to na tyle imprezy ! wracamy do domu <- straszny byl powrot ;/ nie dosc ze nie umialem sie ułozyc to jeszcze polowa coli mi sie wylalo na koszulke ;/ strasznie duszno bylo w tym autokarze ;/
no ale dojechalismy do Katowic cali ale niezdrowi wiekszosci ;/

to tyle jezeli chodzi o Global Gathering z mojej strony
dziekuje, i kolejna lekturka juz po Nature One ;]

Wszelkie prawa do kopiowania tekstu zabronione !!

Jeeeeb no to sie DefQonik wypowiedzial hehehe ;D Nie no ale z tym busem to serio nie wypal :( Mogles sobie jeszcze poskikac a tu taka lipa! ... :glaszcze:

MotyleeeQ 
Only 4 V.I.P

Informacje
Doczya: 04 Lip 2007
Piwa: 55
Skd: Mysłowice

$ wspomagacz (Ilo: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 11-06-2008, 13:40    #1695

Dla mnie Global okazał się średnią imprezą.. W sumie to myslałam ze damy czadu dopiero na torze.. nie sądziłam ze Before na campingach będzie trwało aż tyle. Nawet nie wiem kiedy sie dzień zrobił tak mi tam było dobrze z wami :-) No ale mówi sie trudno sami bylismy sobie winni - szkoda ze nie poszalałam jak zwykle, mam nauczke by nie imprezować przed open air :-P Muzycznie strasznie mi się podobało :-D i załowałam że nie mam siły się bawić z HF...Bo sety były kosmiczne. Bylismy z Gugiem tylko do 24 :-( i sorki ze sie nie pozegnalismy ale już nie było jak. Mam nadzieje ze Wy wybawiliscie sie za nas :-) Podziękowania dla tych co byli i oczywiscie za impreze beforową dawno nie mialam takiej kapy zycia hahaha.. Buzka

krakoff 
=>!CrAcKoFf!<=

Informacje
Doczy: 02 Lip 2007
Piwa: 31
Skd: Rotterdam

Wysany: 11-06-2008, 14:34    #1696

no szkoda ze tak zaszaleliscie dzien przed, bo troche Wam szkoda napewno tego globala.. w koncu na to glownie sie jechalo a domki mialy byc na dokladke tylko.. mnie sie udalo pospac tam 5 godzin prawie i choc z rana tez nie bylem zbyt 'swiezy' to jednak wystarczajaco nabralem sil na calego globala ;-) ale jeszcze bedziecie mieli okazje nadrobic to na jakims innym open-airze ;-) wogole to wczesniej bylem raczej sceptycznie nastawiony to tego typu imprez a po GG bardzo mi sie spodobaly i bede sie staral odwiedzac ich jak najwiecej ;-) i mam nadzieje ze za rok zobaczymy sie wczyscy znowu na tej imprezie ;-)

Esio 

Informacje
Doczy: 27 Maj 2008
Piwa: 217
Skd: Ruda Ślonsko

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 11-06-2008, 14:37    #1697

ja też mam taką nadzieje :-P

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Doczya: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Skd: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 12-06-2008, 00:03    #1698

motyleeek napisa/a:
No ale mówi sie trudno sami bylismy sobie winni - szkoda ze nie poszalałam jak zwykle, mam nauczke by nie imprezować przed open air :-P

haha ja juz to pare razy przerabialam i mam nauczke i teraz jak mam 2 imprezy pod rzad to ciezko i jednak staram sie 1 wybierac bo tak to nima mocy;P

i mam nadzieje ze za rok zobaczymy sie wczyscy znowu na tej imprezie ;-)

+1 :D ja tak samo bo mi sie spodobalo :D :D chocbym mezusia ROoZiego na sile ciagnac to jadymy:D

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

maniaczka 

Informacje
Doczya: 30 Mar 2007
Piwa: 160
Skd: Bytom

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 13-06-2008, 13:12    #1699

ja troche późno no ale lepiej późno jak później lub wcale.. :) ))
i w skrócie... :) )))

BYŁO WYJEBANIE W PYTKE :D :D dzięki

fajnie ze chciało wam sie czytać moja wyczerpującą wypowiedz ;) )) ihihih

justi 
justi

Informacje
Doczya: 22 Sty 2008
Piwa: 0
Skd: bytom

Wysany: 13-06-2008, 13:18    #1700

I JA....:)
WY*****ŚCIE I BANIOWATO BYŁO NA BIFORKU W DOMKACH LETNISKOWYCH:))!!!
ZA****ŚCIE,BANIASTO I BRUDNO BYŁO NA GLOBALU..:)))!!!

DZIĘKI WSZYSTKIM!!!!!

FROGUŚ I QZKA WIDZIAŁAM WASZ SKOK NA BUNGY!!!!!! -ZAJEBIŚCIE W PYTE!!!!:)))
Ostatnio zmieniony przez Troi 13-06-2008, 13:33, w caoci zmieniany 1 raz  

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 55096
Odpowiedzi: 1721
Odwiedzin z google: 14569
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: