Przesunity przez: Nemek 08-06-2008, 23:48 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 40 Posty: 619 (0,09/dzie) Piwa: 20 Skd: Mysłowice  | Wysany: 11-06-2008, 10:28 | #1681
|
| Wywiad z MSM:
"...Warto także nadmienić, że w sobotę gościliśmy na Global Gathering przedstawicieli Q-Dance, którzy byli zachwyceni imprezą, a w szczególności sceną Hardstyle..." :-D :-D :-D :-D | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 11-06-2008, 10:32 | #1682
|
| | grzyb napisa/a: | Wywiad z MSM:
"...Warto także nadmienić, że w sobotę gościliśmy na Global Gathering przedstawicieli Q-Dance, którzy byli zachwyceni imprezą, a w szczególności sceną Hardstyle..." :-D :-D :-D :-D |
no to robi sie wesoło i ciekawie oby tak dalej a Eventow bedziemy mieli mase | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzie) Piwa: 2350 Skd: z Ukrainy  | Wysany: 11-06-2008, 10:48 | #1683
|
| | grzyb napisa/a: | Wywiad z MSM:
"...Warto także nadmienić, że w sobotę gościliśmy na Global Gathering przedstawicieli Q-Dance, którzy byli zachwyceni imprezą, a w szczególności sceną Hardstyle..." :-D :-D :-D :-D |
Taa, co nie zmienia faktu że o scenie HS napisał tak lakonicznie że masakra i w zasadzie to najsłabiej ją opisał. I jeszcze pisząc o typie w czarnym odniosłem wrażenie że potraktował scene HS jak bande szatanistów (gdybym był to co innego) | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzie) Piwa: 471 Skd: Dąbrowa Górnicza  | Wysany: 11-06-2008, 10:58 | #1684
|
| hehe
| | ''Mój towarzysz przyznał, że po wielu wizytach w Holandii na tamtejszych eventach jak Sensation White czy Defqon pójdzie dziś głównie do namiotu hardstylowego, a reszta średnio go interesuje. Dowiedziałem się też trochę o specyfice tej muzyki, co sprawiło, że kilka razy podczas festiwalu odwiedziłem Hardstyle Arena'' |
Weteran Hardstylowy , inne muzyki go mało interesują a o sensation white opowiadał... ciekawe | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 24 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 506 (0,07/dzie) Piwa: 6 Skd: Katowice  | Wysany: 11-06-2008, 11:51 | #1685
|
| | Rafir napisa/a: | hehe
| | ''Mój towarzysz przyznał, że po wielu wizytach w Holandii na tamtejszych eventach jak Sensation White czy Defqon pójdzie dziś głównie do namiotu hardstylowego, a reszta średnio go interesuje. Dowiedziałem się też trochę o specyfice tej muzyki, co sprawiło, że kilka razy podczas festiwalu odwiedziłem Hardstyle Arena'' |
Weteran Hardstylowy , inne muzyki go mało interesują a o sensation white opowiadał... ciekawe |
wiesz... też mnie to bardzo zaciekawiło może on tak ogółem powiedział Sensation a nasz recenzent, że zna tylko White to tak napisał | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzie) Piwa: 471 Skd: Dąbrowa Górnicza  | Wysany: 11-06-2008, 12:18 | #1686
|
| | Sora napisa/a: | wiesz... też mnie to bardzo zaciekawiło może on tak ogółem powiedział Sensation a nasz recenzent, że zna tylko White to tak napisał |
hehe no to jest raczej pewne :-) Poza tym w tej relacji w uj zdjęc z naszej sceny a tak słabo opisana jak to Daron wspominał. Recenzja ogólna jak zwykle przesadzona ale co tu sie dziwic... Zagrało pare gwiazd , ludzie dopisali to impreza była wyśmienita. jedynym pocieszeniem jest to , że za rok będzie już normalne podłoże do zabawy oby... | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 18 Lut 2008 Posty: 275 (0,04/dzie) Piwa: 0 Skd: Zabrze  | Wysany: 11-06-2008, 12:22 | #1687
|
| | Rafir napisa/a: | jedynym pocieszeniem jest to , że za rok będzie już normalne podłoże do zabawy oby... |
Na baank bd ) Nie wierze ze dopuszcza sie podobnego bledu ;| | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzie) Piwa: 58 Skd: Berza, Ruda Śl  | Wysany: 11-06-2008, 12:49 | #1688
|
| To czas na relacje ,by DefQon ;] jak zawsze, komu sie nie chce czytac to nie i sory za jeden ciąg(zawsze tak pisze relacje ;] . no to zaczynam
Sobota godzina 6:00 wybylem z domu w kierunku katowic, po drodze spotkalem Rafira, potem z pelapem udalismy sie do naszego Electro-busa no i zeby nie bylo musialo być male spoznienie wyjazdu ;/ kolo 8:15 wyjechalismy... odrazu co to wóda chyba 10 litrow wypili, ja tylko drinka, bo podobno obiecałem to Małemu kilka dni przed wyjazdem i tak był BLEEE !! za duzo postojów, za duzo krązen po Wroclawiu dlatego mielismy pol h spoznienia, ale nic sie nie stalo, poniewaz bylo tez opóznienie otwarcia no to przyszła godzina 16:00 zaczeli wpuszczac, kulturalnie ja z Angela i Claudia weszlismy sobie bramką gosci ;] szukalem sie na liscie 5 min, ale na szczescie znalazłem Gdy weszlismy to z pelapem zmierzylismy w kierunku fryzjera, mila pani zrobila nam fryzury i do namiotów ;] 16.00 - 16.45 Paul Miller <- mialem przesluchac seta, ale wzieło mnie na zwiedzanie 17.00 - 17.45 Ali-B <- fajnie zaczął secika, troche potanialem. Ludzie niekumaci (m.in) Ci zaa barierek mieli na nas takie zawieszone duze oczy ze.... nastepnie udałem sie na meeting FTB o 18 pod parasole Lecha, bardzo milo bylo zobaczyc znowu tych pozytywnie szalonych ludzi ;] szkoda ze nie bylo tych z którymi before'owalem w akademinu przed ILNY ale wazne ze bylo duzo ludzi... Po meetingu wstapilem na GUS GUS live - tak sobie mi sie podobalo ;] potem mial byc meeting HF ktorego raczej nie bylo ;] wiec poszedlem zobaczyc jak tam Scientist, ale okazalo sie ze go nie ma,,, 20:00 MBG ładnym kawalkiem zacząl do tego zajebiaszczy MC MofM wlazł na scene i zaczal swoj show :D bardzo mi sie podobal <-( dla mnie najlepszy MC ) do czasu az sie nie nawalił bo mial duze zawiasy w gadce ;/ ale bardzo spoko gosciu nawet nie umialem angielskiego troche sie dogadalem spytal sie jak tak HC w PL to odpowiedzialem jakos '' niestety slabo, bardziej HS preferowany jest '' powiedzialem mu see you at Syndicate to sie mega ucieszyl :D i powiedzial ze jestem jego HC friend ;] potem juz musiala Sora wkroczyc bo dalej niewiedzialem co gada ;] DZIEKI SORCIA nastepnie udalismy sie z frogiem matulką qzka mailo i qbusem na wesole miasteczko, wpierw byla lódka z poczatku krecilo mi sie w glowie jak sie rozkrecalo, potem mialem schizy ze to co nas trzyma to sie otwiera i wylatujemy trzymalem to ile sił w rekach potem taka karuzela co zapi....alała w kólko coraz szybciej ze prawie mi zebra złamalo zatrzymalismy sie i polecialem z qzka i mailo na SEAN TYAS (trance arena) <- byl to dla mnie najpiekniejszy set imprezy !!!! bardzo dobre kawalki + ten na ktorym wspominam zawsze mojego sylwestra Sean Tyas vs Talla 2XLC - Heart to Heart ( Sean Tyas Remix) poprostu zajebisty UPLIFTINGowiec ;] Po jego secie wychodzimy ze sceny Trance a tu minute pozniej co ? FAJERWERKI - cos przepieknego + ten piekny podklad muzyczny ( ten kto zrobil te show powinien dostac oskara za ta muzyke Nastepnie udalismy sie na Showtek, wchodze patrze a tu dalej Luna co sie dzieje ;| no nic troche pobylem na HS i obok namiotu bo w srodku gora 10 min dalo sie wytrzymac ;/ po godzinie udalem sie na Sander Van Doorna, myslalem ze fajnie zagra, lecz dla mnie to byl za mocny Trance ;/ wole bardziej uplifting po 15 min poszedlem na scene HS po Qzke i poszlismy na ATB <- myslalem ze tak sobie pojde posluchac, zobaczyc jak mu to wychodzi, a tu co ? bardzo dobry set bardzo dobry kontakt z publiką do tego Nirvane puscił wszycy zaczeli skakac jak na koncercie rockowym = razem smakowało lepiej pobujalismy sie i potem poszedlem zerknąc uchem na Felixa Kroechera i sie lekko zdołowalem bo przypuszczenia okazaly sie prawdziwe ;/ Felix nie gra juz schranz ;/ po drodze wpadlem okiem na HS a tam Dana zamulała no i polecialem spowrotem na Mainstage, tak akurat na Ferrego Corstena <- kto nie byl niech załuje !! bardzo mi sie podobało jak grał cos cudownego - tu tez chcialem podziekowac jeszcze raz Qzce za to ze zostala ze mna milo sie bawilo potem poszlismy na HS, po drodze oko na felixa a on dalej swoje ''techno'' ;/ a na scenie HS The Prophet - troche sie pobujalem, potem poszedlem za scene i tam sobie cykalismy fotki z Luna Dana Showtekami i MofM ;] przyszedł czas na Kevina Kaosa ;] ladnie zaczal, ale to i tak nie byly moje BPM, wiec sobie pogadalem ze znajomymi a duzo ich bylo to jakos przelecialo ;] w polowie seta Kevina poszedlem zobaczyc jak sobie radzi Shee-La <- bardzo ładna pani grała duzo lepiej niz felix bylem z 10 min i wrocilem na HS przez 20 min gnebilem Lune, zeby zapuscili wkoncu ten HC, a on caly czas pokazyje mi zegarek i mowi .... chyba ''zaraz' ;] no i nadeszła godzina 6:00 i co HARDCORE !!! szkoda ze tylko 4 kawalki ;/ ale zawsze cos... pohakkeowalismy i koniec, był czas na REDUCERa aka. Peter Ferna <- i to bylo cos porzadnego piekne i mocne HARDTECHNO !!! z poczatku prawie sam sie bawilem po 10 min zadnego znajomego w poblizu... dalej sam sie bawilem... potem widzialem kogos ale to tylko chwila byla i uciekl zostalem sam, po 5 min doszlo troche ludzi i fajnie sie bawilo do czasu az nie musialem na daremno isc do busa '' dostalem SMS o 7:00 wyjezdzamy'' wiec tak o 6:35 wyszedlem i strasznie mi sie przykro zrobilo gdy przy busie jeszcze czekaja na reszte ludzi z drugiego busa i przeciaglo sie to do 7:30 ;/ moglem spokojnie zostac do konca :[ to byl drugi minut tego wypadu ;/ ale przynajmniej poszlismy z pelapem sie umyc do WC niedaleko parkingu ...:) no to na tyle imprezy ! wracamy do domu <- straszny byl powrot ;/ nie dosc ze nie umialem sie ułozyc to jeszcze polowa coli mi sie wylalo na koszulke ;/ strasznie duszno bylo w tym autokarze ;/ no ale dojechalismy do Katowic cali ale niezdrowi wiekszosci ;/
to tyle jezeli chodzi o Global Gathering z mojej strony dziekuje, i kolejna lekturka juz po Nature One ;]
Wszelkie prawa do kopiowania tekstu zabronione !! | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzie) Piwa: 894 Skd: Gliwice  | Wysany: 11-06-2008, 13:09 | #1689
|
| DefQon.1 gdyby nie moja ekipa, która też już mnie męczyła, żeby jechać to bym pochulał z tobą:( smutny byłem | _________________ Nowenna Pompejańska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzie) Piwa: 58 Skd: Berza, Ruda Śl  | Wysany: 11-06-2008, 13:10 | #1690
|
| | DefQon.1 gdyby nie moja ekipa, która też już mnie męczyła, żeby jechać to bym pochulał z tobą:( smutny byłem |
pod koniec tygodnia bede mial secik ;] to zobaczycie co straciliscie !! | _________________
 | |
| |
 | |
| |