Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: gathering, global, hardstyle, masters, na, of, pl, scena

Przesuniêty przez: Nemek
08-06-2008, 23:48
Scena Masters of Hardstyle na Global Gathering PL!
Autor Wiadomo¶æ
marciaaa 
Gaduła nad Gadułami

Informacje
Do³±czy³a: 22 Maj 2008
Piwa: 342
Sk±d: KatowicE

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 08-06-2008, 18:17    #1591

ROoZi baaardzo ladne sprawozdanie :-D
nie bylo mnie tam ale ile sie dowiedzialam :D :D hehe ;-)

\o/

AngeL-a 

Informacje
Do³±czy³a: 18 Lut 2008
Piwa: 0
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 08-06-2008, 18:46    #1592

racid napisa³/a:
z tego co ja widze po fotkach i filmikach, to wcale nie zaluje, ze nie pojechalem a wrecz sie ciesze ...

Hmm...coz jest tego przyczyna? ;>

daverox 
Addicted 2 Hardstyle

Informacje
Do³±czy³: 18 Kwi 2007
Piwa: 27
Sk±d: Namysłów / WrocÅ‚aw

Wys³any: 08-06-2008, 19:09    #1593

Ja pokusze sie też o krótką recke :)
Pierwsze spostrzeżenie i PRZEOGROMNY MINUS za kurz największy w naszym namiocie !! Masakra
!! Dla alergików droga przez piekło (kichanie duszenie łzawienie oczów) przez co wiele osób stało na zewnątrz. a mi samemu to po kilku minutach odechciało sie imprezy tak sie źle czułem :( :/ ale jakos sie podreperowałem i mozna było jakoś wytrzymać. I tak ciężko było.
Sety ktore słyszałem:

Max B Grant - w swoim stylu... zaczął od "surviwors of HS" wiec na plus... troche staroci... poszedłem na Main Stage ;P

Pila - śwetny secik ;) kilka ciekawych wstawek no i "In Your Head" jak na Qlimaxie mnie zmiarzdzyło!!

Luna - zaskoczenie bo miał być Showtek ;P Luna na prawde dobrze sie bawił u nas ;) nawet MC z niego dobry (lepszy niz szanowny MC Mouth Of Madness ale o tym pozniej)

Showtek - duzo własnych tracków !! i doobrze !! taki showtek uwielbiam ;) "Raver (remix) i "Hold Us Back" miazdzyły !! na koniec FTS :] dosłowna uczta !! i jak tam w namiocie pięknie grzmiało !!

Dana - myslalem ze zagra podobnie jak zwykle czyli troszke starszymi kawałkami to sie zdziwiłem. Chyba ostatnio upodobała sobie produkcje The Pitchera :P az 3 kawalki zagrała jego. "Nothing Else Matters" mowi takze sam za siebie :D

Prophet - najlepszy set !! duzo promo !! od project 1 ;) a co dla mnie najwazniejsze nowe kawałki Frontlinera "Warphole/Spacer" miazdzą :) cudownie :) do tego jak on mixuje.... normalnie czasami nie nadąrzałem co on tam robił za przejscia kosmicze !!

Kevin - poczatek słyszałem tylko wiec nie oceniam... zaczął po włosku ;)

MC = bez komentarza !! to juz "MC Luna" albo "Duro" byli 1000000x lepsi od niego... ten śpiewać nie umie.... zagłuszał melodie piekne innymi i jakies tam przyspiewki typu Stachurski :-P

Ogolnie byla by impreza na + ale przez ten kurz i piach to ciezko ocenić mi... Pozdro

http://daverox.strefa.pl/

www.facebook.com/Daveroxdj <= Like It !

www.facebook.com/Daverox87
www.daverox.dj.ftb.pl

Rafir 
Hate all humans!

Informacje
Do³±czy³: 29 Cze 2007
Piwa: 471
Sk±d: DÄ…browa Górnicza

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6)

Wys³any: 08-06-2008, 19:41    #1594

Imprezka na duży plus :) Najlepsze sety zagrali jak dla mnie Eres ( jak dla mnie mogłaby taka nuta leciec przez 12 godzin :mrgreen: ) oraz Prophet :) Showteki niczym nie zachwycili ale to już standard... pozostali nie utknęli mi za bardzo w głowie poza kilkoma dobrymi nutami Dany i nutami przed porannym HC ( Jeden z nich nuciliśmy z Netyą w busie , królestwo za ten kawałek !! ;-) ) Jak ktoś już wspomniał dużo kawałków sie powtarzało... ;| Co do namiotu to wszystko spoko poza wspomnianym kurzem , sianem i uj wie co tam jeszcze było xD Po 10 minutach szło sie udusic... podziwiam ludzi którzy wdychali te opary przez całą imprezke :) Najbardziej aktywni byli Krakoff ( tofik :P ) i Justi co będzie widoczne na fotkach :mrgreen: Nagłośnienie było potężne , aż mi sie żołądek wywracał :-) Mc dawał czadu jak posrany i czasami przesadzał ;] Wielki plus dla organizacji za bardzo dużo kabin toi toi ;D
Poza wspomnianym gościem z lampką na czole był gościu z napisem na koszulce HeadhunterS , który usilnie przekonywał mnie do swojej racji o prawidłowości tego napisu xD
Poza sceną HS odwiedziłem techno i główną ale to w ramach zajawki na bani z kuprytem , którego ciągałem gdzie popadnie hahaha xD Nie pamiętam kto nawet wtedy grał ale na Main stage nieźle sie wkręciłem przez moment :oops: xD Szkoda , że scena Hs pod względem wizualnym tak nie wyglądała...
Podsumowując opłacało sie jechac i przeżyc to wszystko. Widok ujebanych ludzi wychodzących rano z naszej sceny - BEZCENNE !!!! :mrgreen:

Kisiel z mózgu , meczyk i komar xD Bez odbioru :mrgreen:

Donix 

Informacje
Do³±czy³: 22 Pa¼ 2007
Piwa: 7
Sk±d: Kalety

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 08-06-2008, 20:53    #1595

to teraz ja cos napisze:P
bawilem sie tylko na hs arena, najbardziej podobaly mi sie sety eresa, maxa, luny i propetha, dana mnie zawiodla, spodziewalem sie czegos innego, a setu showteka wogole nie slyszalem, wtedy zwiedzalem tor oraz inne sceny,

co do piwa to byla troche lipa, pozniejszych godzinach kolejki byly straszne wiec zrezygnowalem, nie chcialem tracic czasu
drugi minus to kurz wiecej niz pol godziny nie wytrzymalem w namocie, mozna bylo sie tam udusic, nawet dana jak zaczela grac miala z tym powazny problem,

ogolnie impreza udana, i nie zaluje ze pojechalem:)

DENZEL 
Aleleble:p

Informacje
Do³±czy³: 27 Sty 2008
Piwa: 81
Sk±d: MysÅ‚owice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4)

Wys³any: 08-06-2008, 20:56    #1596

Impreza mi się podobała :-D Namiot hs pod względem oswietlenia i nagłośnienia był chyba najlepszy porównując z innymi namiotami.Pila,Luna i Prophet jak dla mnie najlepsze sety.Eres secik też na plus ;-)Mc był dobry,ale tak do połowy imprezy,bo później to miał już niezłą klepe i troche przeginał.Klimat w namiocie hs był oka,ale poza nim niestety jakoś brakowało mi dobrego klimatu.Jak każdy tez napisze o tym kurzu,bo to było strasznie dokuczliwe i momentami nie do zniesienia.Większość wyglądała jakby się tarzała po tym piachu.Było też troche za mało stoisk z piwem i brak wody,żeby sie umyć.Ten typek z lampką na głowie mi na koniec niszczył psyche swoim zachowaniem-skąd on się tam wziął...Większość ludzi w porządku,nikt nie szukał zaczepki-no przynajmniej ja czegoś takiego nie zauważyłem.

Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Do³±czy³: 31 Mar 2007
Piwa: 58
Sk±d: Berza, Ruda Åšl

Wys³any: 08-06-2008, 21:15    #1597

no ja dojechalem do domu o 16 i odrazu w kime ;]
widze ze wszyscy tylko Hs hs i hs ;] ja jak sie rozpisze to powiem wiecej ;D a zaraz zaczne sie rozpisywac :)

Disiple 

Informacje
Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2007
Sk±d: Katowice

Wys³any: 08-06-2008, 21:21    #1598

miniol napisa³/a:
no to moze ja cos napisze :P

musze to powiedziec. Kogo nie było niech żałuje i to bardzo. Takiej imprezy nie pamiętaja nawet wasze babcie :P
Jeśli chodzi o kurz to strasznie przeszkadzał. Bawiłem sie średnio po 15minut w namiocie a potem z kaszlem uciekalem jak najszybciej w strone wyjscia, poniewaz zaczalem sie dusic i mialem problemy z nabieraniem powietrza.

+1

nie wiem jak inni to wytrzymywali, ale skutki tego takie, że teraz zanika mi głos i kaszle jakbym miała zapalenie płuc, yhh :-/
to ogromny minus tej imprezy, czy organizatorzy nie zdawali sobie sprawy, z tego, ze będzie taki rozpier* kurzowy? sucha spalona trawa i jakiś piach na ziemi! nawet na arena trance gdzie się tak nie skacze jak u Nas, a wręcz buja było w cholerę kurzu, duszno itp. przez ten kurz wiele imprezy przestałam w przejściu tylko słuchając zamiast się bawić. a o syfie i brudzie już nie wspomnę :P kierowca busa śmiał się z nas , że murzynki z szychty wróciły i zamiast podzielić się wodą to wylał całą na szybę :mrgreen: zmarzłam w nocy blaa.. dobra, dosyć marudzenia ! ;-)

befor we Frogowym busie był kosmiczny, ludzie, jesteście genialnie, pozdro dla wszystkich ;*
jak dojechaliśmy i doszliśmy do toru , w sumie nie spodziewałam się, że tak szybko wejdziemy, poszło gładko i nawet takiej kapsówy nie było jak myślałam, że będą trzepać.

były niesamowite kolejki po to siku piwo lech, w sumie to się nie opłacało po 20 piwa pić :P po za tym ochroniarze w pewnym momencie kajś poznikali i ludzie wynosili browar.

dalej... nie wiedziałam, że nagłośnienie może być takie niesamowite! aaaa.. stanęłam sobie jak najbliżej sceny obok głośników, żeby poczuć tę moc!!! rzeź!! zmiażdżyło mi móżdżek :D :mrgreen:

jeśli chodzi muzycznie to najbardziej podobał mi się set The Prophet i Max B Grant :mrgreen: oczywiście :mrgreen: , udało mi się porozmawiać z Luna i Papa Prophetem z czego się strasznie ciesze i oczywiście po fotce jest (aahh.. marzenia się spełniają! the Prophet<zakochany>)

MC był zaje* po prostu tak nakręcał imprezę, że shock!! strasznie mi się podobał jak to wszystko prowadził, chyba trochę skapiony był, Luna go wyręczał przy zapowiadaniu Kaosa, wesoła ta końcówka była strasznie! tak pozytywna i Ci ludzie byli tacy otwarci! Super!!!

jestem zmiażdżona, stópki mi odpadają i jeszcze pluje tym kurzem dookoła.
Ogólnie to moja pierwsza impreza na taką skale pod gołym niebem i mimo wielu minusów jestem na tak (wczoraj mówiłam inaczej? :-P ) i za rok na pewno się pojawimy z Misiem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

HardForum

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 1
Sk±d: HF

Wys³any: 08-06-2008, 22:26    #1599

ogólnie wszysntko na + :>
defqon nie poznalem Ci na poczatku xD dopiero w autokarze ;]
i pozostaje poznac RESZTE ekYpy ;>
GG
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

Eres 
( ( ((o)) ) )

Informacje
Do³±czy³: 03 Wrz 2007
Sk±d: Bykowina City

Wys³any: 08-06-2008, 22:38    #1600

To teraz pare slow ode mnie ...
Sama podroz na GG = kupa smiechu :D
Na miejscu hica jak cholera a w namiocie masakra...zero jakiegos przeciagu,parnik sie klanial i nie bylo lekko :P
Co do mojego set'a to ciesze sie ze sie podobal zwazywszy na 1 wpadke :P ale niestety tak sie rozbrykalem na scenie ze przez przypadek reka poleciala mi na "stop" :/
Co do zagranicznych wykonawcow to jedynie Pila zagral super :)
Max - porazka ... pierwsze 3 nuty mulace i bez kopyta (jego ostatnie nowsze produkcje),
Luna - niewiem ale jakos nie zrobil na mnie wraqzenia ... moze przez to ze jest go ostatnio troche duzo ...
Showtek - porazka totalna...graja non stop to samo!A jak uslyszalem FTS to po prostu wyszlem z namiotu ...
Dana - takze porazka...zaczela 3 nutami co juz wczesniej lecialy wiec takze wyszlem ...
Prophet - dla mnie za duzo na raz nut HHz i Project One ... zauwazylem ze Papa byl chyba troszke zmeczony i brakowalo mi tej energii do seta ...
Kaos - hmmm nie ruszyl mnie .. moze dlatego ze zmeczony bylem ale w sumie to nie ma znaczenia ... bo jesli dobry set to ruszy nawet lezacego ...
Na HC juz mnie nie bylo ...

No i kolejna sprawa....smutne jest to ze polscy artysci sa na najnizszej półce ... myslalem ze artysta to samo w sobie vip lecz niestety nie ... ale szczegolow mi sie pisac nie chce ... napisze krotko...PORAZKA!!
Dzieki Frog za zalatwienie transportu i wogole ;-)
Dzieki za impreze i do nastepnego :mrgreen:

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 54961
Odpowiedzi: 1721
Odwiedzin z google: 14569
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: