Przesunięty przez: Nemek 08-06-2008, 23:48 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | Wysłany: 08-06-2008, 16:29 | #1581
|
| ja zrobie zaraz foto
[ Dodano: 2008-06-08, 16:33 ]
 | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączyła: 01 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 997 (0,15/dzień) Piwa: 2 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 08-06-2008, 16:36 | #1582
|
| Bylo Przezajebiscie!!!!!! :-D Matko co ja sie wybawiĹam! Czas tak mi sie dluzyĹ ze masakra! Nawet nie wiem od czego zaczÄ
c :-P NoO wiec w busiku oczywiscie Bania-Bongo (DefQon thx za mp3 ;* ) Pogoda zajebista ale troszku na cieplo Moje 1-sze wrazenie jak wbilam na Arene HS to ... SZOK! jeb*Ĺo sianem , jak w jakieĹ stajni sie czuĹam ... ale looz buhahahaha gdybyscie Nas widzieli wszyscy z kurzu!!! Jak gĂłrnik po szychcie Ja mialam cale plecy upier**ne (dokladnie widac na fotce od Q-busia na koncu) haha Nie szĹo oddychac przez to! Ale jak dla mnie to byl jedyny minus tej imprezy! Poza tym bylo PIEEEEEKNIE!!! ja chce jeszcze raz!!! Ladnie rozkrecona imprezka od samego poczatku tany-tany Pila zrobil mi z mozgu sieczke, Lady Dana jak dla mnie calkiem calkiem,Showtek - NAJLEPSZY SET! no i The Prophet na Wielki + o koĹcĂłwce nie mĂłwie bo to byl Najpiekniejszy moment z calej imprezy :-D Mimo ze juz nie mialam sil ,mialam kolke, bylam uje**na jak swinia itd itd. to NIE DAĹO sie wysiedziec!!! Justi - buhahaha pobilas wszystkie laski jesli chodzi o czystosc :-P a Ty Krakoff :Oza kazdym razem jak Cie widzialam to nie dalo sie nie smiac :-P Hostessy przy autkach - The Best ! Mmmm...no miĂłd ! :-P Chlopcy macie czego zalowac :-P MaX duzo ludzi wbijalo na nasza arene, powiem Wam ze reakcje rĂłzne :-P Pau wychodzilo z przerazeniem a paru z podziwem na twarzy :-P MeG milo znow bylo zobaczyc Ciebie i Twoj .... ;-) ekhm :-P Denzel sorki ze nie poznaĹam... :-P NagĹosnienie naj naj u Nas :-D choc na Electro tez bylo gites :-P i wogole tez maX mi sie tam podobala muza. Odwaznym gratuluje skoku na bangie ;* aha no i teraz mi sie przypomnialo ze 2gim minusem bylo to, ze nie bylo wody!!! cale szczescie sie zalapalam na wc za scena (dziekuje panu od sprzetu) :-P Dobra...jak cos mi sie przypomni to napisze jeszcze teraz ide spac bo juz zle zaczynam funkcjonowac i dalej mnie bola pluca od tego pyĹu! Ĺadnie sie go najadĹam
pozdrOOooo ;* ....Kurde nie no...Musze to napisac :-P - SERIo MozeCie zaĹowaÄ ze Nie JechaLiscie
[ Dodano: 2008-06-08, 16:40 ]
| lukasz napisał/a: | | A wiadomo juz cos na temat MOH:EE 2? |
Jak to nie! wiadomo kto szukaĹ ten znalazĹ haaa :-D | _________________

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 24 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 506 (0,07/dzień) Piwa: 6 Skąd: Katowice  | Wysłany: 08-06-2008, 16:46 | #1583
|
| lukasz, jak bedzie wiadomo to Ty teĹź bedziesz wiedziaĹ
No to teraz trochÄ relacji ode mnie...
CzujÄ siÄ jak wypluty cukierek: nie mam gĹosu, a Grzyb nadwyrÄĹźyĹ sobie stopÄ co jest oznakÄ
Ĺwietnej imprezy
Podróş byĹa masakryczna - gorÄ
co nawet mimo przewiewu. Guma siÄ tak zmasakrowaĹ, Ĺźe wiÄkszoĹÄ czasu siedziaĹ jak Dziewica OrleaĹska w przejĹciu Kiedy dotarliĹmy na miejsce, 3ba byĹo przejĹÄ doĹÄ spory kawaĹek z parkingu do gĹĂłwnego wejĹcia, a Ĺźar lejÄ
cy siÄ z nieba wcale nam nie umilaĹ tej drogi :p Przy wejĹciu kaĹźdy dostaĹ TT i moĹźna byĹo ruszaÄ dalej Godzina na pozwiedzanie terenu i o 17 zaczÄĹo siÄ... Ali dawaĹ ostro czadu, a po nim Eres o mamooo co on mi z gĹowa zrobiĹ to wogĂłle nie do pomyĹlenia . JeĹli chodzi o zagranicznych artystĂłw to na 1 miejscu za seta.... uwaga uwaga... The Prophet, set idealny od 1 minuty, potem Max i Pila dla mnie na rĂłwni. Luna zagraĹ sporo starszych nut, a Dana teĹź pomieszaĹa. Showtek - standardowo, mnĂłstwo kawaĹkĂłw z ich pĹyty. Na HSowej scenie Mc robiĹ takie rozpie***l, Ĺźe normalnie myĹlaĹam, Ĺźe wyplujÄ pĹuca od krzyczenia CaĹy czas pogoda nam dopisaĹa, jeszcze przed zachodem byĹo aĹź za ciepĹo jak na taka imprezÄ ale za to w nocy nie byĹo tak strasznie... najgorzej standardowo nad ranem. Jedeyny minus, ale daĹo siÄ to przewidzieÄ (w koĹcu to byĹ open-air) to kurz, jeĹli chodzi o jego iloĹÄ to sobie wyobraĹşcie... Dj'e co chwile zdmuchiwali go z deckĂłw, a my wszyscy wyglÄ
daliĹmy jakakbyĹmy z kopalni wrĂłcili. Z namiotu kurz siÄ tak "wylewaĹ", Ĺźe moĹźnaby pomyĹleÄ, Ĺźe coĹ siÄ w nim pali. JeĹli chodzi o namioty to nasz wymiataĹ pozostaĹe na 200%, w Ĺźadnym siÄ tak ludzie nie bawili, a ta satysfakcja ujrzeÄ na "naszej" scenie kolesie w bluzce z napisem "Armin van Buuren" i Ĺźeby tylko - Ĺwietnie siÄ bawiĹ!
Moja relacja foto-video-reporterska ukaze siÄ niebawem w odpowiednim dziale
Pozdrawiam wszystkich, ktĂłrzy bawili siÄ razem z nami i tych ktĂłrych z nami nie byĹo,
PS. Grzyb zapewne teĹź by Was kazaĹ pozdrowiÄ ale aktualnie Ĺpi | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | Wysłany: 08-06-2008, 16:52 | #1584
|
| Pila zagral polowe kawalkow co gral na Qlimaxie 05 | _________________
| |
 | |
Informacje Dołączył: 16 Maj 2007 Wiek: 37 Posty: 229 (0,03/dzień) Piwa: 0 Skąd: Nowogrodziec  | Wysłany: 08-06-2008, 17:01 | #1585
|
| | Q-bus napisał/a: | aa wĹÄ
sne bym byĹ zapomniaĹ Pozdowinka dla nowo poznanych Claudii WRC Kupryta a no i Pafcika aka Kobra:D:P |
heh Q-bus ja ciebie nie pamietam tzn nie kojarze
| MuzoHolik napisał/a: | | bosmanek napisał/a: | | tylko ten cholerny kurz utrudnial zabawe mogli to jakos wczesniej woda zlac albo chociaz otworzyc bardziej boki tego namiotu !! |
Tak by nic to nie dalo na calej imprezie nosiĹ sie kurz kazda scena byla taka Nawet Main Stage byl w kurzu ....... Wszedzie KURZ........ byĹ (( |
co jak co ale najwiÄcej byĹo u nas kurzu z daleka byĹo widaÄ unoszÄ
cÄ
siÄ chmure pyĹu:)
co do tych ludzi to czasem z krzywieniem patrzyĹem na nich jeden w rÄkawiczkach, drigi jakaĹ aureola a co najbardziej to mnie typ rozje** ten arab hahaha przygotowaĹ siÄ chĹopak na sahare;]
ja jak dojde do siebie czyli za tydzieĹ ;] to napisze coĹ wiÄcej a teraz to tylko jedno zdanie
text miesiÄ
ca "Ich Habe Wrotki" Ci co byli to wiÄdzÄ
OCB | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 08-06-2008, 17:07 | #1586
|
| no czuje sie dzis niezle wypluty, temperatura i defekt uda ale nie zaluje B Grant niezle rozkrecil...set Luny mnie wcisnal!!! no i Lady Dana z tymi swoimi basiorami nie mowiac o bonusie na koniec od Luny w postaci Hardcore'u - oszalaĹem milym dodatkiem bylo tez to, ze na backstage'u mozna bylo z nimi wszystkimi na lajcie pogadac...ogolnie impreza na WIELKI + O kurzu nie wspomina bo do teraz smarkam na czarno
Pozdro dla Hardstyle'owiczĂłw | |
| |
 | |
miniol www.melbshuffle.pl

Informacje Dołączył: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 1935 (0,28/dzień) Piwa: 288 Skąd: Siemianowice Ĺl.  | Wysłany: 08-06-2008, 17:16 | #1587
|
| no to moze ja cos napisze
wlasnie wrocilem.
musze to powiedziec. Kogo nie byĹo niech ĹźaĹuje i to bardzo. Takiej imprezy nie pamiÄtaja nawet wasze babcie JeĹli chodzi o kurz to strasznie przeszkadzaĹ. BawiĹem sie Ĺrednio po 15minut w namiocie a potem z kaszlem uciekalem jak najszybciej w strone wyjscia, poniewaz zaczalem sie dusic i mialem problemy z nabieraniem powietrza.
Nie byĹo The Scientist i to kolejny duĹźy minus. A TT byĹ chyba ukĹadany na bieĹźÄ
co bo to byĹ totalny spontan.
JeĹli chodzi o plusy to ciezko wymienic nawet polowe bo byloby pisania na kilka godzin. Scena HS byĹa przepeĹniona co bardzo cieszy. ByĹo kilka zabaznych akcji. WidzieliĹmy niezywego trupa i przez pol godniny niemoglismy sie przestac smiac hehe Musze tez skomentowaÄ Ĺmiech od naszego MC- byĹ miaĹźdzacy w bardzo pozytywnym tergo sĹowa znaczeniu. W apstera porĂłwnaniu mounth'a i apstera, apster to byĹ totalny zamulacz
Jesli chodzi o nasz before to byĹ niesamowity Bania guga mnie miazdzyla hehe.
Napisze coĹ wiecej jak dojde do siebie.
Jeszcze tylko napisze od strony muzyczxnej. Za duĹźo NuHS. Najbardziej mnie Danka rozczarowaĹa. GraĹa zupeĹnie nie w swoim stylu i az mi sie odechciewaĹo bawic momentami.
see you next year ;> | _________________ Jestem traktorem! RobiÄ w holiĹudzie!! | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 18 Lut 2008 Posty: 275 (0,04/dzień) Piwa: 0 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 08-06-2008, 17:28 | #1588
|
| | kupryt napisał/a: | co do tych ludzi to czasem z krzywieniem patrzyĹem na nich jeden w rÄkawiczkach, drigi jakaĹ aureola a co najbardziej to mnie typ rozje** ten arab hahaha przygotowaĹ siÄ chĹopak na sahare;] |
Ojjjj takich tam bylo peelno!! ;| Ale dobra....wazne ze sie bawili
Noo wiec: Hmm...narescie sie wykapalam bo wlosy mi sie jakies siwe zrobily ;] Rzeczywiscie przez ten jeb***ny kurz sie oddychac nie dalo Na apoczatku duzo osob wychodzilo na zewnatrz przec co malo osobek bylo Ale pozniej wykminili z bluzeCzkami na twarz iiii nie bylo gdzie stac Zreeeszta w tej chwili przechodze mutacje jak wiekszosc osobnikow na HS_Arenie ;] Troszku to przeszkadza w funkcjonowaniu ale .... za HARDY he
MuzyCznie mi sie aaaaaaaa straasznie podobalo!! Najbardziej spodobal mi sie Pila, podlozyl do pieca Natomiast nie spodobal mi sie od Lady Dany (Nie przepadam za NuHs):P Nie podobalo mi sie rowniez ze po kilka razy lecialy pewne nutki m.in Lockdown ;| Na Hardcore najbradziej sie napalilam a gdy nadszedl nie mialam sil, dusilam sie tym kurzem i nozki juz sie upomnialy ;/ Wytanialam to co potrafilam a przez reszte wsluchiwalam sie w Bassiorki mmmm
Zarelko: Buhahahahahahaha ----> lagodnie: zbyt wygorowane ceny ;] No po prostu masssaCra Naszczescie nie potrafie nic zjesc podczas imprezki takze dla mnie problemem nie bylo ale wspolczuje glodnym
Hehe a co do kolejki do piwa to hmmm....jak zdecydowalysmy sie isc z Claudia na piwko too w polowie sie zawrocilysmy ;] No rzucili sie ze ojojoj hehe
Poznalam pare osobek z HF ale bd wymieniac bo..... zreszta wieCie OCB ;-)
W busiku bylo hehhhee smiesznie takze wielogodzinna droga nie zmienila naszych humorkĂłw i nastawienia do imprezki Nazot oczywiscie odpoczynek przez co droga przebiegla nam rowniez szybciutko!
Po prostu bylo GODNIE! :-D | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 08 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 1073 (0,16/dzień) Piwa: 12 Skąd: ChorzĂłw BatoRy  | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | Wysłany: 08-06-2008, 17:51 | #1590
|
| Ali-B - bylem krotko ale z tego co slyszalem to zagram starsze kawalki z domieszka jumpu tak mi sie wydawalo
Eres - tutaj tez bylem krotko poniewaz czekalismy kolo dzwigu zeby zobaczyc skok Froga ale zwatpilismy po 30 minutowym czekaniu i set Eresa nam uciekl
Scientist - hmm nikt go nie slyszal XD bo nie przybyl wiec Ali i Eres grali 30 min dluzej
Max - zagral "swoim" stylem
Pila - zagral ladnie i mocno ale za bardzo mi jego set przypominal set z Qlimax'a 05 bo zagral duzo kawalkow z niego
Luna - wykrecil intro po j.polskim hmm zagral lajtowo, glownie nu ale slyszalem w jego secie pare kawalalkow nie znanych mi chyba promo zreszta w audycji mowil o tym
Showtek - hmmm wiekszosc swoich produkcji prawie podobny set co gral w E2000 tylko inaczej poustawiane kawalki
Dana - tu myslalem ze od samego poczastku zagra mocna ... a tu ZONK nu ... w polowie seta sie rozkrecila i mocniej zaczelo epic bassem nic wyrozniajacy set
Prophet - heh 100% nuSTYLE set bardzo duzzzo promosow glownie od Project One ( Yoszko bylbys w niebie jakbys byl na tym secie ) podkoniec wymiot kawalek Project One - Zero Hour piekny !!!
Kevin Kaos - zaczol paroma nutami nu ale potem zaczol italianowac
Kaos & Luna - no co tu gadac HARDCORE w dobrym wykonaniu
MC - - masakra chopok sie niezle najebal to co on ryczal od seta Kaos'a to smiechawa niezla zobaczycie na filmikach Az sie dziwie ze Kaos mu nie jebnol jak mu ciagle ryczal na jego secie
Co do samej imprezy hmmm pierwsza kapa to cieloooooo, potno w ch*j pierwsze co to poszlismy obadac HS namiot i wchodzimy a tu jebie sianem chocby w stajni po zaprzyjaznieniu sie z tym zapachem chcielismy piwko sobie kupic a ze akurat w naszym namiocie byly piwa ... bezalkocholowe to sie musielismy wrocic do "klatki" z piwem alkoholowym
Na poczatku byl luz z piwem w tym ogordku przeznaczonym do picie piw % ale pozniej to byla masakra ... 20 min czekac zeby kupic piwo to potem trzeba bylo stac z tym piwem jeden kolo drugiego bo taki sciska tam byl a wyjsc z piwem nie mozna bylo - to byl duzy minus tego eventu Drugi to KURZ ja pierniczedole kazdy kto byl w namiocie zjadl tyego chyba z kilo Justyna i Krakoff gornicy przodowi imprezy
Ludzie - na poczatku HS arena wymiatala nigdzie tylu ludu nie bylo jak w naszym namiocie duzo przychodzilo z innych scen sie pobawaic u "nas" glownie trensiarzei techniawcy techniawcow poznac po stylu tanczenia a jak Prophet zapodal Remember, Rememeber ... to chyba z 20 ludzie wbieglo w hs namiot hahaha pewnie trensiarze bo bylo widac jak bujali w oblokach jak byla ta lajtowa melodyjka ale jak potem przypierdoli bass to zwatpili Bylo paru pokemonow jakis starszy koles mial lampke na czole chocby gornik i i siwcil ludziom w ryj widac bylo ze byl niezle zakoksowany i wkrecilo mu sie robienie zdjec czy filmow kazdemu co tanczyl wprost w pyst aparat dawac -.- jego znajomi nie lepsi ... jedna zdjola koszulke zeby sobie zrobic w staniku zdjecie widac bylo ze miali swoj swiat Fotokoles z FTB wpadl pare fot porobic ale tak sie wkrecil w HS ze zaczol taniac i to dluuuugo hehehe a bylo widac ze jest metalem pozytwyny kolo To tyle
ps.
thx dla GrzybkĂłw za przyjecie Nas | _________________
| |
 | |
| |