Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: gathering, global, hardstyle, masters, na, of, pl, scena

Przesunięty przez: Nemek
08-06-2008, 23:48
Scena Masters of Hardstyle na Global Gathering PL!
Autor Wiadomość
ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Piwa: 2448

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 08-06-2008, 16:29    #1581

ja zrobie zaraz foto :)

[ Dodano: 2008-06-08, 16:33 ]

[ Movies From Parties ]

KaLa 
Lady Croft ;)

Informacje
Piwa: 2

Wysłany: 08-06-2008, 16:36    #1582

Bylo Przezajebiscie!!!!!! :-D Matko co ja sie wybawiłam! Czas tak mi sie dluzył ze masakra! Nawet nie wiem od czego zacząc :-P NoO wiec w busiku oczywiscie Bania-Bongo ;) (DefQon thx za mp3 ;P ;* ) Pogoda zajebista ale troszku na cieplo :/ Moje 1-sze wrazenie jak wbilam na Arene HS to ... :| SZOK! jeb*ło sianem , jak w jakieś stajni sie czułam ... ale looz ;P buhahahaha gdybyscie Nas widzieli :O wszyscy z kurzu!!! Jak górnik po szychcie :| Ja mialam cale plecy upier**ne (dokladnie widac na fotce od Q-busia na koncu) haha ;P Nie szło oddychac przez to! :/ Ale jak dla mnie to byl jedyny minus tej imprezy! Poza tym bylo PIEEEEEKNIE!!! ja chce jeszcze raz!!!
Ladnie rozkrecona imprezka ;) od samego poczatku tany-tany ;P Pila zrobil mi z mozgu sieczke, Lady Dana jak dla mnie calkiem calkiem,Showtek - NAJLEPSZY SET! no i The Prophet na Wielki + ;) o końcówce nie mówie bo to byl Najpiekniejszy moment z calej imprezy :-D Mimo ze juz nie mialam sil ,mialam kolke, bylam uje**na jak swinia itd itd. to NIE DAŁO sie wysiedziec!!! :O
Justi - buhahaha pobilas wszystkie laski jesli chodzi o czystosc :-P
a Ty Krakoff :Oza kazdym razem jak Cie widzialam to nie dalo sie nie smiac :-P Hostessy przy autkach - The Best ! Mmmm...no miĂłd ! :-P Chlopcy macie czego zalowac :-P MaX duzo ludzi wbijalo na nasza arene, powiem Wam ze reakcje rĂłzne :-P Pau wychodzilo z przerazeniem a paru z podziwem na twarzy :-P
MeG milo znow bylo zobaczyc Ciebie i Twoj .... ;-) ekhm :-P
Denzel sorki ze nie poznałam... :-P Nagłosnienie naj naj u Nas :-D choc na Electro tez bylo gites :-P i wogole tez maX mi sie tam podobala muza. Odwaznym gratuluje skoku na bangie ;* aha no i teraz mi sie przypomnialo ze 2gim minusem bylo to, ze nie bylo wody!!! cale szczescie sie zalapalam na wc za scena (dziekuje panu od sprzetu) :-P
Dobra...jak cos mi sie przypomni to napisze jeszcze ;P teraz ide spac bo juz zle zaczynam funkcjonowac :/ i dalej mnie bola pluca od tego pyłu! Ładnie sie go najadłam :/

pozdrOOooo ;* ....Kurde nie no...Musze to napisac :-P - SERIo MozeCie załowaĆ ze Nie JechaLiscie ;(

[ Dodano: 2008-06-08, 16:40 ]
lukasz napisał/a:
A wiadomo juz cos na temat MOH:EE 2?

Jak to nie! :D wiadomo :D kto szukał ten znalazł haaa :-D

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* :threat:

Sora 
Trolololo

Informacje
Piwa: 6

Wysłany: 08-06-2008, 16:46    #1583

lukasz, jak bedzie wiadomo to Ty też bedziesz wiedział xD

No to teraz trochę relacji ode mnie...

Czuję się jak wypluty cukierek: nie mam głosu, a Grzyb nadwyrężył sobie stopę co jest oznaką świetnej imprezy :]

Podróż była masakryczna - gorąco nawet mimo przewiewu. Guma się tak zmasakrował, że większość czasu siedział jak Dziewica Orleańska w przejściu xD
Kiedy dotarliśmy na miejsce, 3ba było przejść dość spory kawałek z parkingu do głównego wejścia, a żar lejący się z nieba wcale nam nie umilał tej drogi :p
Przy wejściu każdy dostał TT i można było ruszać dalej :) Godzina na pozwiedzanie terenu i o 17 zaczęło się... Ali dawał ostro czadu, a po nim Eres :o o mamooo co on mi z głowa zrobił to wogóle nie do pomyślenia xD .
Jeśli chodzi o zagranicznych artystów to na 1 miejscu za seta.... uwaga uwaga... The Prophet, set idealny od 1 minuty, potem Max i Pila dla mnie na równi. Luna zagrał sporo starszych nut, a Dana też pomieszała. Showtek - standardowo, mnóstwo kawałków z ich płyty. Na HSowej scenie Mc robił takie rozpie***l, że normalnie myślałam, że wypluję płuca od krzyczenia xD
Cały czas pogoda nam dopisała, jeszcze przed zachodem było aż za ciepło jak na taka imprezę ale za to w nocy nie było tak strasznie... najgorzej standardowo nad ranem.
Jedeyny minus, ale dało się to przewidzieć (w końcu to był open-air) to kurz, jeśli chodzi o jego ilość to sobie wyobraźcie... Dj'e co chwile zdmuchiwali go z decków, a my wszyscy wyglądaliśmy jakakbyśmy z kopalni wrócili. Z namiotu kurz się tak "wylewał", że możnaby pomyśleć, że coś się w nim pali.
Jeśli chodzi o namioty to nasz wymiatał pozostałe na 200%, w żadnym się tak ludzie nie bawili, a ta satysfakcja ujrzeć na "naszej" scenie kolesie w bluzce z napisem "Armin van Buuren" i żeby tylko - świetnie się bawił!

Moja relacja foto-video-reporterska ukaze się niebawem w odpowiednim dziale :)

Pozdrawiam wszystkich, którzy bawili się razem z nami i tych których z nami nie było,

PS. Grzyb zapewne też by Was kazał pozdrowić ale aktualnie śpi :)

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje

Wysłany: 08-06-2008, 16:52    #1584

Pila zagral polowe kawalkow co gral na Qlimaxie 05 :D

[ Movies From Parties ]

kupryt 

Informacje
Piwa: 0

Wysłany: 08-06-2008, 17:01    #1585

Q-bus napisał/a:
aa włąsne bym był zapomniał Pozdowinka dla nowo poznanych Claudii WRC Kupryta ;) a no i Pafcika aka Kobra:D:P

heh Q-bus ja ciebie nie pamietam :P
tzn nie kojarze :P

MuzoHolik napisał/a:
bosmanek napisał/a:
tylko ten cholerny kurz utrudnial zabawe mogli to jakos wczesniej woda zlac albo chociaz otworzyc bardziej boki tego namiotu !!

Tak by nic to nie dalo na calej imprezie nosił sie kurz kazda scena byla taka :/ Nawet Main Stage byl w kurzu ....... Wszedzie KURZ........ był :( ((

co jak co ale najwięcej było u nas kurzu :/
z daleka było widać unoszącą się chmure pyłu:)

co do tych ludzi to czasem z krzywieniem patrzyłem na nich :/
jeden w rękawiczkach, drigi jakaś aureola a co najbardziej to mnie typ rozje** ten arab
hahaha przygotował się chłopak na sahare;]

ja jak dojde do siebie czyli za tydzień ;]
to napisze coś więcej
a teraz to tylko jedno zdanie

text miesiąca
"Ich Habe Wrotki"
Ci co byli to więdzą OCB :)

HardForum

Informacje
Piwa: 1

Wysłany: 08-06-2008, 17:07    #1586

no czuje sie dzis niezle wypluty, temperatura i defekt uda ale nie zaluje :D
B Grant niezle rozkrecil...set Luny mnie wcisnal!!! no i Lady Dana z tymi swoimi basiorami :D nie mowiac o bonusie na koniec od Luny w postaci Hardcore'u - oszalałem :D milym dodatkiem bylo tez to, ze na backstage'u mozna bylo z nimi wszystkimi na lajcie pogadac...ogolnie impreza na WIELKI +
O kurzu nie wspomina bo do teraz smarkam na czarno :P

Pozdro dla Hardstyle'owiczĂłw :)

miniol 
www.melbshuffle.pl

Informacje
Piwa: 288

Wysłany: 08-06-2008, 17:16    #1587

no to moze ja cos napisze :P

wlasnie wrocilem.

musze to powiedziec. Kogo nie było niech żałuje i to bardzo. Takiej imprezy nie pamiętaja nawet wasze babcie :P
Jeśli chodzi o kurz to strasznie przeszkadzał. Bawiłem sie średnio po 15minut w namiocie a potem z kaszlem uciekalem jak najszybciej w strone wyjscia, poniewaz zaczalem sie dusic i mialem problemy z nabieraniem powietrza.

Nie było The Scientist :/
i to kolejny duży minus. A TT był chyba układany na bieżąco bo to był totalny spontan.

Jeśli chodzi o plusy to ciezko wymienic nawet polowe bo byloby pisania na kilka godzin.
Scena HS była przepełniona co bardzo cieszy. Było kilka zabaznych akcji. Widzieliśmy niezywego trupa i przez pol godniny niemoglismy sie przestac smiac hehe
Musze tez skomentować śmiech od naszego MC- był miażdzacy w bardzo pozytywnym tergo słowa znaczeniu. W apstera porównaniu mounth'a i apstera, apster to był totalny zamulacz :P

Jesli chodzi o nasz before to był niesamowity :P Bania guga mnie miazdzyla hehe.

Napisze coś wiecej jak dojde do siebie.

Jeszcze tylko napisze od strony muzyczxnej. Za dużo NuHS. Najbardziej mnie Danka rozczarowała. Grała zupełnie nie w swoim stylu i az mi sie odechciewało bawic momentami.

see you next year ;>

AngeL-a 

Informacje
Piwa: 0

Wysłany: 08-06-2008, 17:28    #1588

kupryt napisał/a:
co do tych ludzi to czasem z krzywieniem patrzyłem na nich :/
jeden w rękawiczkach, drigi jakaś aureola a co najbardziej to mnie typ rozje** ten arab
hahaha przygotował się chłopak na sahare;]

Ojjjj takich tam bylo peelno!! ;| Ale dobra....wazne ze sie bawili ;)

Noo wiec:
Hmm...narescie sie wykapalam bo wlosy mi sie jakies siwe zrobily ;] Rzeczywiscie przez ten jeb***ny kurz sie oddychac nie dalo :( Na apoczatku duzo osob wychodzilo na zewnatrz przec co malo osobek bylo :( Ale pozniej wykminili z bluzeCzkami na twarz iiii nie bylo gdzie stac ;) Zreeeszta w tej chwili przechodze mutacje jak wiekszosc osobnikow na HS_Arenie ;] Troszku to przeszkadza w funkcjonowaniu ale .... za HARDY he ;)

MuzyCznie mi sie aaaaaaaa straasznie podobalo!! Najbardziej spodobal mi sie Pila, podlozyl do pieca ;) Natomiast nie spodobal mi sie od Lady Dany (Nie przepadam za NuHs):P Nie podobalo mi sie rowniez ze po kilka razy lecialy pewne nutki m.in Lockdown ;| Na Hardcore najbradziej sie napalilam a gdy nadszedl nie mialam sil, dusilam sie tym kurzem i nozki juz sie upomnialy ;/ Wytanialam to co potrafilam a przez reszte wsluchiwalam sie w Bassiorki mmmm xD

Zarelko: Buhahahahahahaha ----> lagodnie: zbyt wygorowane ceny ;] No po prostu masssaCra :O Naszczescie nie potrafie nic zjesc podczas imprezki takze dla mnie problemem nie bylo ;) ale wspolczuje glodnym :P

Hehe a co do kolejki do piwa to hmmm....jak zdecydowalysmy sie isc z Claudia na piwko too w polowie sie zawrocilysmy ;] No rzucili sie ze ojojoj hehe :P

Poznalam pare osobek z HF ale bd wymieniac bo..... zreszta wieCie OCB ;-)

W busiku bylo hehhhee smiesznie takze wielogodzinna droga nie zmienila naszych humorkĂłw i nastawienia do imprezki ;) Nazot oczywiscie odpoczynek przez co droga przebiegla nam rowniez szybciutko! :)

Po prostu bylo GODNIE! :-D

racid 
DJ / Producer

Informacje
Piwa: 12

Wysłany: 08-06-2008, 17:45    #1589

z tego co ja widze po fotkach i filmikach, to wcale nie zaluje, ze nie pojechalem a wrecz sie ciesze ...

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje

Wysłany: 08-06-2008, 17:51    #1590

Ali-B - bylem krotko ale z tego co slyszalem to zagram starsze kawalki z domieszka jumpu :) tak mi sie wydawalo :P

Eres - tutaj tez bylem krotko poniewaz czekalismy kolo dzwigu zeby zobaczyc skok Froga ale zwatpilismy po 30 minutowym czekaniu :P i set Eresa nam uciekl :/

Scientist - hmm nikt go nie slyszal XD bo nie przybyl :/ wiec Ali i Eres grali 30 min dluzej :)

Max - zagral "swoim" stylem :P

Pila - zagral ladnie i mocno ale za bardzo mi jego set przypominal set z Qlimax'a 05 bo zagral duzo kawalkow z niego xD

Luna - wykrecil intro po j.polskim :D hmm zagral lajtowo, glownie nu ale slyszalem w jego secie pare kawalalkow nie znanych mi :o chyba promo :P zreszta w audycji mowil o tym :)

Showtek - hmmm wiekszosc swoich produkcji :/ prawie podobny set co gral w E2000 tylko inaczej poustawiane kawalki ;)

Dana - tu myslalem ze od samego poczastku zagra mocna ... a tu ZONK :/ nu ... w polowie seta sie rozkrecila i mocniej zaczelo epic bassem :D nic wyrozniajacy set :/

Prophet - heh xD 100% nuSTYLE set :) bardzo duzzzo promosow ^_^ glownie od Project One ( Yoszko bylbys w niebie jakbys byl na tym secie :) ) podkoniec wymiot kawalek Project One - Zero Hour piekny !!!

Kevin Kaos - zaczol paroma nutami nu ale potem zaczol italianowac :D

Kaos & Luna - no co tu gadac HARDCORE w dobrym wykonaniu :D

MC - xD xD xD xD xD xD xD xD - masakra xD chopok sie niezle najebal :D to co on ryczal od seta Kaos'a to smiechawa niezla xD zobaczycie na filmikach :D Az sie dziwie ze Kaos mu nie jebnol xD jak mu ciagle ryczal na jego secie xD

Co do samej imprezy hmmm pierwsza kapa to cieloooooo, potno w ch*j :/ pierwsze co to poszlismy obadac HS namiot i wchodzimy a tu jebie sianem chocby w stajni xD po zaprzyjaznieniu sie z tym zapachem chcielismy piwko sobie kupic a ze akurat w naszym namiocie byly piwa ... bezalkocholowe xD to sie musielismy wrocic do "klatki" z piwem alkoholowym :P

Na poczatku byl luz z piwem w tym ogordku przeznaczonym do picie piw % ale pozniej to byla masakra ... 20 min czekac zeby kupic piwo to potem trzeba bylo stac z tym piwem jeden kolo drugiego bo taki sciska tam byl :/ a wyjsc z piwem nie mozna bylo - to byl duzy minus tego eventu :/ Drugi to KURZ ja pierniczedole kazdy kto byl w namiocie zjadl tyego chyba z kilo :o Justyna i Krakoff gornicy przodowi imprezy xD

Ludzie - na poczatku HS arena wymiatala nigdzie tylu ludu nie bylo jak w naszym namiocie :) duzo przychodzilo z innych scen sie pobawaic u "nas" glownie trensiarzei techniawcy :D techniawcow poznac po stylu tanczenia xD a jak Prophet zapodal Remember, Rememeber ... to chyba z 20 ludzie wbieglo w hs namiot xD hahaha pewnie trensiarze bo bylo widac jak bujali w oblokach jak byla ta lajtowa melodyjka ale jak potem przypierdoli bass to zwatpili xD Bylo paru pokemonow T_T jakis starszy koles mial lampke na czole chocby gornik i i siwcil ludziom w ryj :/ widac bylo ze byl niezle zakoksowany O_O i wkrecilo mu sie robienie zdjec czy filmow kazdemu co tanczyl wprost w pyst aparat dawac -.- jego znajomi nie lepsi ... jedna zdjola koszulke zeby sobie zrobic w staniku zdjecie T_T widac bylo ze miali swoj swiat :/ Fotokoles z FTB wpadl pare fot porobic ale tak sie wkrecil w HS ze zaczol taniac :D i to dluuuugo hehehe a bylo widac ze jest metalem :) pozytwyny kolo :) To tyle xD

ps.

thx dla GrzybkĂłw za przyjecie Nas :* :)

[ Movies From Parties ]

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)