Przesunięty przez: Nemek 08-06-2008, 23:48 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzień) Piwa: 31 Skąd: Rotterdam  | Wysłany: 02-06-2008, 22:39 | #1151
|
| | DefQon.1 prawda prawda ;-) ale jak wytrzymasz 14-15h praktycznie non stop dancujac to zasponsoruje badania czy przypadkiem nie wytwarzasz naturalej amfetaminy :-P bo sa jednak jakies granice ludzkiej wytrzymalosci :-D :-D ja na jednym MoHu spedzilem okolo 7h na parkiecie - ale pozniej przez 2 dni myslalem ze umre ;] nie moglem wstac z lozka poprostu ;] zakladajac ze jestes odrobine mlodszy to tak czy tak wypada ze gdzies po 9-10h powinienes tez miec dosc :-P | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 03-06-2008, 06:39 | #1152
|
| | Na meczyka to ja pojde lesli ktorys z DJ HSowych zrobil by jakis niewpalowy set wtedy tam podskocze.... Tak to szkoda mi bedzie przegapic sjakiegos DJa..... Chodz meczu tez szkoda bo napewno bedzie dobry... No ale to GG a nie stadion EURO.... | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzień) Piwa: 392 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska /Ruda 1  | Wysłany: 03-06-2008, 10:11 | #1153
|
| ja bym olaĹ tam meczyk jeszcze nadodatek ze to nie Polska gra !!! pĹaci sie za muzyke i to sie tam liczy a nie urwac sie z imprezy zeby ogladac mecz | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 18 Lut 2008 Posty: 275 (0,04/dzień) Piwa: 0 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 03-06-2008, 14:59 | #1154
|
| | Frog napisał/a: | | No ale to GG a nie stadion EURO.... |
| Losiu89 napisał/a: | ja bym olaĹ tam meczyk jeszcze nadodatek ze to nie Polska gra !!! pĹaci sie za muzyke i to sie tam liczy a nie urwac sie z imprezy zeby ogladac mecz |
Ja pier**** ;/ Spokojnie!!!! ;| Ci co bd chcieli pojda na mecz a Ci co bd chcieli sie w tej chwili bawic to bd taniac ... PROSTE!! :-D | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 03-06-2008, 16:01 | #1155
|
| UWAGA UWAGA ! Ostateczne info dotyczace FROG`S GGreen BUSA ;>
Startujemy w SOBOTE o 8:00 z Katowic z Pl. Sw. Andrzeja to jest za dworcem PKP (tyl dworca). Tam skad jezdzimy do Energy 2000. Kierowca zawozi nas na miejsce i sobie jedzie kaj tam chce. My mamy go spowrotem do dyspozycji w niedziele. Musimy sie zebrac najdalej do 8 rano. GG planowo konczy sie o 7mej takze mysle ze nie bedzie problemu. Ale prosze o sprzezenie sie bo kto nie bedzie na czas, wraca SAM na swoj koszt do domu. Takze paczajta na zegarki ! Dzis rozmawialem z kierowca. Wydaj sie byc spox. Uprzedzilem go ze w tle podrozy ma leciec HS (sety przygotowane ;> HARDSTYLE MAFIA ! !!!! I ze ujek Frog pochytal %%%SPONSORA%%% ;> Ktory umili nam odrobinke podroz w ten upalny dzionek ;> Zobaczycie jak Przystankow bedziemy mieli kilka bo i czasu mamy duzo takze mysle ze kazdy bedzie mial czas i mozliwosc zrobic SIUSIU oraz KUPENCJE :mrgreen: A takze zajarac fajeczke, tudziez JOINTA ;>
CHCIALEM JESZCZE NAPISAC ZE Z TEJ FIRMY BIORE BUSA 1 RAZ TAKZE MAM NADZIEJE ZE POKAZEMY PRZY TYM WSZYSTKIM KULTURE I OBEJDZIE SIE BEZ ZADNYCH PRZYPALOW I SZKOD BO BEDZIEMY MUSIELI ZA NIE RAZEM PLACIC I by firma chciala z nami zrobic jeszcze jakis wyjazd....:> No ale mysle ze SQUAD jest tak GODNY ze bez obaw moge na was liczyc ! Takze do zobaczenia na pl.sw. Andrzeja ! Odmowimy 3 zdrowaski i HUUZIA NA JOOZIA !!!
Przypomne tyko LISTE SKAZANCOW
Lista chetnych na Frog`s GGreen BUS : 1.Frog (zaplacone) 2.Malutka (zaplacone) 3.Kostuchowa (zaplacone) 4.Kostuch (zaplacone) 5.Maillo (zaplacone) 6.Denzel (zaplacone) 7.Oktawia (zaplacone) 8.Szaman (zaplacone) 9.Guma (zaplacone) 10.Qzka (zaplacone;) 11.Rafir (zaplacone;) 12.ROoZi (zaplacone) 13.Netya (zaplacone) 14.Grzyb (zaplacone) 15.Sora (zaplacone) 16.Q-nad (zaplacone) 17.Q-bus (zaplacone) 18.Disiple (zaplacone) 19.Disiplinek (zaplacone) 20. Claudiucha (zaplacone)
P.S. Jak ktos ma taka elektryczna przenosna lodowka to BRAC !! Bedzie mozliwosc podlaczenia tego w BUSIE. Przyda sie ;> | _________________
  | | Ostatnio zmieniony przez Frog 03-06-2008, 16:41, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 15 Sie 2007 Wiek: 38 Posty: 78 (0,01/dzień) Piwa: 0 Skąd: ĹAGIEWNIKI HS  | Wysłany: 03-06-2008, 16:25 | #1156
|
| | Frog napisał/a: | UWAGA UWAGA ! Ostateczne info dotyczace FROG`S GGreen BUSA ;>
Startujemy o 8:00 z Katowic z Pl. Sw. Andrzeja to jest za dworcem PKP (tyl dworca). Tam skad jezdzimy do Energy 2000. Kierowca zawozi nas na miejsce i sobie jedzie kaj tam chce. My mamy go spowrotem do dyspozycji w niedziele. Musimy sie zebrac najdalej do 8 rano. GG planowo konczy sie o 7mej takze mysle ze nie bedzie problemu. Ale prosze o sprzezenie sie bo kto nie bedzie na czas, wraca SAM na swoj koszt do domu. Takze paczajta na zegarki ! Dzis rozmawialem z kierowca. Wydaj sie byc spox. Uprzedzilem go ze w tle podrozy ma leciec HS (sety przygotowane ;> HARDSTYLE MAFIA ! !!!! I ze ujek Frog pochytal %%%SPONSORA%%% ;> Ktory umili nam odrobinke podroz w ten upalny dzionek ;> Zobaczycie jak Przystankow bedziemy mieli kilka bo i czasu mamy duzo takze mysle ze kazdy bedzie mial czas i mozliwosc zrobic SIUSIU oraz KUPENCJE :mrgreen: A takze zajarac fajeczke, tudziez JOINTA ;>
CHCIALEM JESZCZE NAPISAC ZE Z TEJ FIRMY BIORE BUSA 1 RAZ TAKZE MAM NADZIEJE ZE POKAZEMY PRZY TYM WSZYSTKIM KULTURE I OBEJDZIE SIE BEZ ZADNYCH PRZYPALOW I SZKOD BO BEDZIEMY MUSIELI ZA NIE RAZEM PLACIC I by firma chciala z nami zrobic jeszcze jakis wyjazd....:> No ale mysle ze SQUAD jest tak GODNY ze bez obaw moge na was liczyc ! Takze do zobaczenia na pl.sw. Andrzeja ! Odmowimy 3 zdrowaski i HUUZIA NA JOOZIA !!!
Przypomne tyko LISTE SKAZANCOW
Lista chetnych na Frog`s GGreen BUS : 1.Frog (zaplacone) 2.Malutka (zaplacone) 3.Kostuchowa (zaplacone) 4.Kostuch (zaplacone) 5.Maillo (zaplacone) 6.Denzel (zaplacone) 7.Oktawia (zaplacone) 8.Szaman (zaplacone) 9.Guma (zaplacone) 10.Qzka (zaplacone;) 11.Rafir (zaplacone;) 12.ROoZi (zaplacone) 13.Netya (zaplacone) 14.Grzyb (zaplacone) 15.Sora (zaplacone) 16.Q-nad (zaplacone) 17.Q-bus (zaplacone) 18.Disiple (zaplacone) 19.Disiplinek (zaplacone) 20. Claudiucha (zaplacone)
P.S. Jak ktos ma taka elektryczna przenosna lodowka to BRAC !! Bedzie mozliwosc podlaczenia tego w BUSIE. Przyda sie ;> |
ujoles to gienialnie | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 30 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 261 (0,04/dzień) Piwa: 0 Skąd: Jamaica  | Wysłany: 03-06-2008, 16:34 | #1157
|
| zabka wasz bus rusza w sobote z rana czy piatek ?mi sie powoli wszystko wyjasnia z praca i chyba bede mial juz od czwartku wolne do poniedzialku ;d aha i bilet sprzedalem i jakby ktos chcial to odsylam do kupryta pzdro
[ Dodano: 2008-06-03, 16:36 ] btw robil ktos ogolna liste osob wyj. na GG ?bo ciekaw jestem ile nas w sumie bedzie :-> | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Maj 2007 Wiek: 42 Posty: 377 (0,05/dzień) Piwa: 0 Skąd: MysĹowice  | Wysłany: 03-06-2008, 16:38 | #1158
|
| 9 ludow w jednym busie 20 w drugim plus osoby jadace cugiem oraz z elektowni | _________________ >>>>> Green Malacz Team <<<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 03 Wrz 2007 Wiek: 40 Posty: 179 (0,03/dzień) Piwa: 0 Skąd: Bykowina City  | Wysłany: 03-06-2008, 16:39 | #1159
|
| | Frog napisał/a: |
|
Porzadek musi byc :-> do soboty wiec :mrgreen: | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 03-06-2008, 16:43 | #1160
|
| | @Naga Sucz my jedziemy w sobote rano prosto na impreze..... GugDrugSter rusza w Pintek... | _________________
  | |
| |
 | |
| |