Przesunięty przez: Nemek 08-06-2008, 23:48 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączyła: 18 Lut 2008 Posty: 275 (0,04/dzień) Piwa: 0 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 02-06-2008, 20:49 | #1141
|
| | pelap napisał/a: | | AnGela_HS napisał/a: | Meczz nooo i to mi sie podoba!! CLAUDIA_HS a niedawno wlasnie marudzilysmy ze nas meczyk ominie ;/ A tu taka NIESPODZIANKA hehe |
AnGela_HS, i claudia widze ze tez macie ochote meczyk zobaczyc pewnie portugalia turcja to sobie razem pojdziemy luknac meczyk i potem z powrotem |
A nuuum sasassaa Chadza ktos z nami jeszcze na meczyk?
[ Dodano: 2008-06-02, 20:51 ]
| Rafir napisał/a: | | AnGela_HS napisał/a: | Ps. Rafir oczywiscie ze bd klimatyzacja w busie ) (Jezeli jedziesz z electrowni ;-)) Watpie zeby w busie gdzie sa telewizorki, wygodniuskie fotele itp itd dali nam sie usmazyc :-P
|
Jade FrogBusem i mam nadzieje , Ĺźe sie nie usmaĹźe ;-) |
Ahaaaaaa a to ja nie wiem :-( Qrce to ja hmm....trzymam kciuki hehe Najwyzej bd co jesc hehehe
[ Dodano: 2008-06-02, 21:16 ]
| krakoff napisał/a: | | AnGela_HS napisał/a: | gorzej ze SQL ;/ Trza jeszcze niektore rzeczy pozaliCzac alee damy rade |
ehhh ;/ no u mnie to tez jest ciezko z tym ;/ ja jak zawsze sie dowiaduje o wszystkim za pozno.. no i 2 dni temu sie dowiedzialem wlasnie ze egzaminy nie zaczynaja sie od 14 czerwca takjak mialo byc tylko juz od tego tygodnia co bedzie.. a zeby przystapic do egzaminu trzeba miec zdane cwiczenia.. a ja nie mam poki co zadnych.. no wiec mam taki zapie*dol ze dramat ;/ aleee.. damy rade :-D |
No to nie za fajnie Ja teraz do pt tez nie wytkne nosa za drzwi bo tak jestem zawalona nauka ;/ Nooo ale wiesz ogolem to moja wina, moja bardzo wielka wina heh To trzymajmy nawzajem za siebie kciuki i bd dobrze Busski | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzień) Piwa: 58 Skąd: Berza, Ruda Ĺl  | Wysłany: 02-06-2008, 21:40 | #1142
|
| co do ilosci ludzi napewno ktos scieme w tym radiu pocisĹ bo napewno nie sprzedano tyle biletĂłw ( moge sie mysliÄ, ale w to mocno watpie) gora 17 tysiecy moze bedzie
co do temperatury to bedzie cieplutko i w dzien i w nocy ! zero opadow
co do meczu to napewno nie ide jade tam dla muzyki ktorej i tak bedzie malutko, a nie dla jakiegos meczu ;| | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 29 Paź 2007 Wiek: 39 Posty: 451 (0,07/dzień) Piwa: 15 Skąd: Katowice Witosa  | Wysłany: 02-06-2008, 21:42 | #1143
|
| | DefQon.1 napisał/a: |
co do meczu to napewno nie ide jade tam dla muzyki ktorej i tak bedzie malutko, a nie dla jakiegos meczu ;| |
jestem tego samego zdania;) | _________________ NaJwAĹźNiEjSzE SÄ
WsPoMnIeNiA:) | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzień) Piwa: 31 Skąd: Rotterdam  | Wysłany: 02-06-2008, 21:45 | #1144
|
| | AnGela_HS napisał/a: | | pelap napisał/a: | | AnGela_HS napisał/a: | Meczz nooo i to mi sie podoba!! CLAUDIA_HS a niedawno wlasnie marudzilysmy ze nas meczyk ominie ;/ A tu taka NIESPODZIANKA hehe |
AnGela_HS, i claudia widze ze tez macie ochote meczyk zobaczyc pewnie portugalia turcja to sobie razem pojdziemy luknac meczyk i potem z powrotem |
A nuuum sasassaa Chadza ktos z nami jeszcze na meczyk?
|
no ja mysle ze w przerwie na piwo w sam raz mozna udac sie z zimnym browarkiem na meczyk ;-) wiadomo ze nie ma to jak dobra pilka z dobrym piwem :-D z tym ze troche cheetnij bym zobaczyl jednak mecz Czechow :-P
[ Dodano: 2008-06-02, 21:47 ]
| Rafir napisał/a: | | AnGela_HS napisał/a: | Ps. Rafir oczywiscie ze bd klimatyzacja w busie ) (Jezeli jedziesz z electrowni ;-)) Watpie zeby w busie gdzie sa telewizorki, wygodniuskie fotele itp itd dali nam sie usmazyc :-P
|
Jade FrogBusem i mam nadzieje , Ĺźe sie nie usmaĹźe ;-) |
ja natomiast jestem pewien ze na campingu sie usmaze i to tak pozadnie
[ Dodano: 2008-06-02, 21:48 ]
| Qzka napisał/a: | | DefQon.1 napisał/a: |
co do meczu to napewno nie ide jade tam dla muzyki ktorej i tak bedzie malutko, a nie dla jakiegos meczu ;| |
jestem tego samego zdania;) |
ale przerwe trzeba sobie zrobic ;-) nie powiesz mi ze wytrzymasz 14h dancowania ;] a idealnym miejscem na chwile przerwy jest wlasnie meczyk ;-) | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 29 Paź 2007 Wiek: 39 Posty: 451 (0,07/dzień) Piwa: 15 Skąd: Katowice Witosa  | Wysłany: 02-06-2008, 21:50 | #1145
|
| | krakoff napisał/a: |
ale przerwe trzeba sobie zrobic ;-) nie powiesz mi ze wytrzymasz 14h dancowania ;] a idealnym miejscem na chwile przerwy jest wlasnie meczyk ;-)[/quote]
jak sie zmecze na hs to pojde na trance;) | _________________ NaJwAĹźNiEjSzE SÄ
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 04 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 908 (0,13/dzień) Piwa: 55 Skąd: MysĹowice  | Wysłany: 02-06-2008, 21:53 | #1146
|
| | Miejsce w GuGBus juĹź zajete kto pierwszy ten lepszy :-P gratuluje wygranej :-D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i zycze miĹych lotĂłw.. | _________________ ...::: Ĺťyj szybko, umieraj mĹodo :::... Dziwka w Ĺóşku, dama na ulicy | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzień) Piwa: 31 Skąd: Rotterdam  | Wysłany: 02-06-2008, 21:56 | #1147
|
| | GuGens napisał/a: | GugDrugBus na GG
1. GuGens 2. Motyleek 3. Mielcu 4. Golomp 5. Meg 6. Hardlola 7. Justi 8. Maniaczka 9. WRC |
+
10. kupryt 11. naga-suka 12. miniol 13. donix 14. krakoff
jednym slowem - bedzie ciezko ;-D ;-D
[ Dodano: 2008-06-02, 22:00 ]
| Qzka napisał/a: | | krakoff napisał/a: |
ale przerwe trzeba sobie zrobic ;-) nie powiesz mi ze wytrzymasz 14h dancowania ;] a idealnym miejscem na chwile przerwy jest wlasnie meczyk ;-) |
jak sie zmecze na hs to pojde na trance;) |
no tez tak mozna niby :-P ale ja sie niestety bawic nie umie przy niczym innym niz hard takze zamiast trance'u wole skoczyc na meczyk ;-) choc na pewno z raz-gora 2 przejde sie po wszystkich scenach obczaic co sie dzieje ;-) joooooo wogole.. dluzy mi sie juz :-P | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 29 Paź 2007 Wiek: 39 Posty: 451 (0,07/dzień) Piwa: 15 Skąd: Katowice Witosa  | Wysłany: 02-06-2008, 22:14 | #1148
|
| | krakoff napisał/a: | | :lol: no tez tak mozna niby :-P ale ja sie niestety bawic nie umie przy niczym innym niz hard takze zamiast trance'u wole skoczyc na meczyk ;-) choc na pewno z raz-gora 2 przejde sie po wszystkich scenach obczaic co sie dzieje ;-) joooooo wogole.. dluzy mi sie juz :-P |
kazdy lubi cos innego;) mnie tez juz sie dluzy:/ ale mysle ze jakos damy rade:) byle do piatku:P pewnie nie bede mogla zasnac z wrazen w nocy hahaha no i te motylki w brzuchu :mrgreen: | _________________ NaJwAĹźNiEjSzE SÄ
WsPoMnIeNiA:) | | Ostatnio zmieniony przez Troi 02-06-2008, 22:19, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzień) Piwa: 58 Skąd: Berza, Ruda Ĺl  | Wysłany: 02-06-2008, 22:24 | #1149
|
| | krakoff napisał/a: |
| Qzka napisał/a: | | DefQon.1 napisał/a: |
ale przerwe trzeba sobie zrobic ;-) nie powiesz mi ze wytrzymasz 14h dancowania ;] a idealnym miejscem na chwile przerwy jest wlasnie meczyk ;-) |
ojj kolego Ty mnie jeszcze nie znasz chyba ja wytrzymuje zawsze dluzej niz ludzie napedzani wspomagaczami prawda ludzie ? | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 29 Paź 2007 Wiek: 39 Posty: 451 (0,07/dzień) Piwa: 15 Skąd: Katowice Witosa  | Wysłany: 02-06-2008, 22:30 | #1150
|
| | calkowita racja:) | _________________ NaJwAĹźNiEjSzE SÄ
| |
 | |
| |