| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 05 Gru 2010 Wiek: 46 Posty: 1537 (0,27/dzieñ) Piwa: 826 Sk±d: Oslo  | Wys³any: 24-10-2013, 21:48 | #41
|
| | spoxxxx napisa³/a: | | ciÄ™zszy niż transiki jakieÅ› czy electro housy |
wiec jak tacy ludzie glosuja to takie sa pozniej wyniki. transiki hahahaha chyba nawet nie masz pojecia o trance, electro itp. | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 21 Pa¼ 2012 Wiek: 29 Posty: 239 (0,05/dzieñ) Piwa: 36 Sk±d: Lublin  | Wys³any: 24-10-2013, 21:57 | #42
|
| wyniki sÄ… takie jak trzeba, jak zwykle tylko hardforumowiczom nie pasuje | |
| |
 | |
BEBE a.k.a Basstard/Jaxon

Informacje Do³±czy³: 11 Lis 2010 Wiek: 33 Posty: 1268 (0,22/dzieñ) Piwa: 416 Sk±d: Radom  | Wys³any: 24-10-2013, 22:11 | #43
|
| | spoxxxx napisa³/a: | wyniki sÄ… takie jak trzeba, jak zwykle tylko hardforumowiczom nie pasuje |
bo tak jak juz napisal wczesniej hayer:
| hayer86 napisa³/a: | | Ja to nazywam wybrednym dojrzaÅ‚ym gustem muzycznym. KtoÅ› nie Å‚yka byle gówna jak leci po prostu... |
i tyle w temacie | _________________

mój saundklaud | | Ostatnio zmieniony przez BEBE 24-10-2013, 22:11, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
Podziêkowali: | netya, Whitestyler |
Informacje Do³±czy³: 21 Pa¼ 2012 Wiek: 29 Posty: 239 (0,05/dzieñ) Piwa: 36 Sk±d: Lublin  | Wys³any: 24-10-2013, 22:14 | #44
|
| | no ja byle "rawu" też nie łykam a że o gustach się nie dyskutuje to nie mozesz sądzić że RAW to jedyna słuszna odmiana, ja moze np sądze ze to właśnie NU jest dobre. kwestai gustu. ty nie łykasz byle NU, ja nie łykam byle RAWu. proste | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Gru 2010 Wiek: 46 Posty: 1537 (0,27/dzieñ) Piwa: 826 Sk±d: Oslo  | Wys³any: 24-10-2013, 22:17 | #45
|
| | spoxxxx napisa³/a: | | no ja byle "rawu" też nie Å‚ykam a że o gustach siÄ™ nie dyskutuje to nie mozesz sÄ…dzić że RAW to jedyna sÅ‚uszna odmiana, ja moze np sÄ…dze ze to wÅ‚aÅ›nie NU jest dobre. kwestai gustu. ty nie Å‚ykasz byle NU, ja nie Å‚ykam byle RAWu. proste |
innych rzeczy tez nie lykasz jak widac wiec wyluzujcie i tyle. dzieciak | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 21 Pa¼ 2012 Wiek: 29 Posty: 239 (0,05/dzieñ) Piwa: 36 Sk±d: Lublin  | Wys³any: 24-10-2013, 22:21 | #46
|
| czyli sądzisz ze dorosły człowiek słucha Rawu a kto słucha innej muzyki to dzieciak ? brawo. ograniczony do 1 gatunku | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 10 Mar 2013 Posty: 1864 (0,38/dzieñ) Piwa: 942 Sk±d: Warszawa  | Wys³any: 24-10-2013, 22:28 | #47
|
| Ja to myślę, że każdy z tego forum w domowym zaciszu czasem sobie zapuszcza Coone'a czy Brennana, tylko na forum pisze, że to gówno. Ale nie ma w tym nic złego. Gardzę ludźmi, których gust muzyczny ogranicza się do tego co narzucą im radia. Dlatego cieszy mnie, że póki co HS radia, przynajmniej poza Holandią nie zawojował. A Ci którzy głosowali na np. Tonight, które jest na drugim miejscu, są takimi odpowiednikami radiowych słuchaczy. Po prostu ten kawałek był modny więc go słuchali. Ogólnie dla mnie największą porażką tego rankingu jest właśnie drugie miejsce. FTS lubię, ale głównie za vokal, który stanowi o sile Showteków. Akurat przemowy w swoich kawałkach mieli nie do pokonania. Dlatego może być na pierwszym miejscu. Wszyscy narzekacie na to, że raw jest na dalekich miejscach, ale myślę, że gdyby był on na tyle popularny aby podbić ten ranking, pisalibyście to samo co teraz o nu, bo stałby się dla was za mainstreamowy. Oczywiście sam lubię naprawdę mocne tracki, ale to nie znaczy, że uważam za gorszych tych, którzy lubią WP. Nie da się ciągle słuchać tylko jednego gatunku więc zależy od okazji czy mam ochotę na WP czy E-Forca. Czasem sobie zapuszczam Czesława Niemena lub Myslovitz i nikt z tego forum raczej nie będzie mnie objeżdżał tak jak gdybym napisał, że podoba mi się kawałek Blutonium Boya. Więc dlaczego miałby ktoś na siłę mnie przekonywać, że sytuacja NU vs. RAW jest inna niż Niemen vs. RAW?
[ Dodano: 24-10-2013, 22:29 ]
| spoxxxx napisa³/a: | czyli sÄ…dzisz ze dorosÅ‚y czÅ‚owiek sÅ‚ucha Rawu a kto sÅ‚ucha innej muzyki to dzieciak ? brawo. ograniczony do 1 gatunku |
Trochę prawdy w tym jest. Jak miałem 8 lat to słuchałem disco polo, ale gust ewoluuje i staje się bardziej wymagający. Chociaż nie można uważać też, że im bardziej niszowa muzyka tym lepszy gust muzyczny. | |
| |
Podziêkowali: | spoxxxx, vulcan |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | |
| |
Podziêkowali: | armyofhardcore, netya, bartusieks, vulcan |
Informacje Do³±czy³: 05 Gru 2010 Wiek: 46 Posty: 1537 (0,27/dzieñ) Piwa: 826 Sk±d: Oslo  | Wys³any: 24-10-2013, 22:39 | #49
|
| | spoxxxx napisa³/a: | czyli sÄ…dzisz ze dorosÅ‚y czÅ‚owiek sÅ‚ucha Rawu a kto sÅ‚ucha innej muzyki to dzieciak ? brawo. ograniczony do 1 gatunku |
wiesz co? zawsze uwazalem, ze wprowadzenie gimnazjum w edukacji polskiej to bardzo duzy blad. widzac program nauczania oraz poziom wszelakich testow itd. itd. to wiem jedno, czytania ze zrozumieniem Ciebie nie nauczyli. mowie o muzyce OGOLEM... dobrze, ze jeszcze sa tacy jak Kogeki bo normalnie bym sie zalamal. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 21 Pa¼ 2012 Wiek: 29 Posty: 239 (0,05/dzieñ) Piwa: 36 Sk±d: Lublin  | Wys³any: 24-10-2013, 22:41 | #50
|
| piwko dla Ciebie też bym nigdy nie umieścił w top 100 tego "tonight" bo na to nie zasłużyło. no ja w wieku 8 lat też disco polo, potem ograniczyłem się do popularnej muzyki elektronicznej i od jakichś 3 lat zacząłem się interesować cięższymi gatunkami elektronicznej muzyki. gust się ograniczył ale czy to czy się ograniczy bardziej do rawu czy np do nu style gabber to świadczy o dorosłości człowieka? nie sądzę...
[ Dodano: 24-10-2013, 22:44 ] co ma gimnazjum wspólnego ze mną w tym momencie? o gimnazjum trzeba mnie było pouczać jak w nim byłem. Cwaniaczek widze z Ciebie, tylko ty jestes ok i w ogóle | |
| |
 | |
| |