Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 09, 09, 12, de, qbase

Przesuniêty przez: Thao
13-09-2009, 20:42
Q-Base DE 12.09.09
Autor Wiadomo¶æ
AgaciA 
Industrial <3

Informacje
Do³±czy³a: 05 Sty 2008
Piwa: 79
Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 14-09-2009, 12:54    #161

Już sie wyspałam i doszłam do Siebie, także mogę napisać już mała relacje :D

Jak dla Mnie najlepsza impreza na jakiej dotychczas byłam !

No ale zaczynajÄ…c odpoczÄ…tku:D

Podroż wiadomo jak to bywa męcząca dla Mnie aż tak bardzo że momentami traciłam ochote na sama impreze.
No ale jak już przszłam bramy to wszystko sie zmieniło:D

Na wejście czekaliśmy może z jakieś 15 min, szybka kontrola i już znalezliśmy sie w środku:D
Najpierw ruszyliśmy na stoisko z pamiątkami, następnie szybkie ulokowanie sie w szafce i fruu na małe zwiedzanie:D

Organizacja
Jak dla Mnie na wielki plus.Dużo miejsc siedzących, ławeczke, stolików, sofy porozkładane w rożnych miejscach też sie znalazły, także z miejscami siedzącymi
jak chcieliśmy odpoczać nie było problemu:)

Praktycznie o ile dobrze pamiętam przy każdej scenie był bar.
Dużo stoisk z napojami, jedzeniem, owocami :)
Ceny to tak jak chyba na kazdym evencie z Q
Małe piwo,woda czy pepsi 1 token
Z jedzeniem sie nieorientuje bo nie kupowałam:)

Co do pamiątek to były stoiska z Q-Dance jak i osobne z Hardcore :)
Udało Mi sie przywiesc froteczki i piękną kurteczke :D

Ludzie bardzoo sympatyczni, pozytywnie nastawieni do zabawy jak i do innych przyjezdnych, nie spotkałam sie z nikim kto byłby niemiły :)

Pogoda zrobiła nam nawet niespodzianke, bo jak jechaliśmy to było pochmurno, a jak tylko wyszliśmy z busika pokazało sie słoneczko i zrobiło sie cieplutko:D
W nocy też było nienajgorzej dopiero o 5 nad ranem jak wyszliśmy na głowną scene zaczoł deszczyk padać ale to Mi nawet nieprzeszkadzało:D

Co do wystroju, to głowna scena super zrobiona, ładnie o oświetlona itp. tylko Dj'ejka
Niedość że była wysoko, to jak sie było pod sama scena to wogole Dj'eji ( nie wiem czy dobrze odmieniłam :D )nie było widać to jeszcze taka malutka.

Co to setów na których byłam:

Scoop Dj : w tym czasie nie było nikogo ciekawego to poszlimy na niego, byliśmy jakies 30 min. jak dla Mnie set nudnawy :P

Brennan Heart : chciałm być na jego secie całym, bo nigdy go jeszcze nie słyszłam ale zostaliśmy jakieś 20 min ktore też nie było dla Mnie zaciekawe :D

Luna: Bożeeee co to był za set ! coś pięknego, ładne szybkie tempo, secior wyrwał Mnie z butów :D

Prophet : Set rownież ładnie zagrany, dużo Moich ulubionych nutek poleciało także na plus :D

Headhunterz & Gostosa : Byłam an tym secie 30 min, wogole Mi nie podpasował, Gostosa bardzo ładna to trzeba przyznac, była przebrana za Lare Croft :D
Ludzi masakrycznie dużo nawet nie było jak poskakać.

Partyraiser : Oczekiwałam tego seta z niecierpliwością. Secik miodzoo :D konkretnie wyrwał Mnie z butów:D Dj'ejka ładnie zrobiona za kratami jak w jakimś
więzieniu, super klimat ! :D

Noize Suppressor: Set rewelacyjny! ;D konkretne nuty, co ten koleś wyprawia za dj'ejka to magia:D z przodu bylo dużo miejsca także nie było problemu
by sobie ładnie poskakać:D

Amnesys :Set jak dla Mnie średni, bez zadnej większej rewelacji.

Evil Activities VS Tha Playah -Tutaj rownież piękny secik, Evil oczywiście bombka:D super kontakt z pupliką, dużo ciekawych kawałków i oczywiście
poleciało Moje Still Nr 1 ktore nigdy Mi sie nieznudzi :P :D:D

Mad Dog : Czekałam, czekałam i sie nie zawiodłam ! Set cudowny ! :D

No i końcoweczka ktorą tak bardzo oczekiwałam:

Neophyte All Stars : w wykonaniu Evila, Panica i Playah. Pięknie, pięknie, pięknie !!! :D brak słow co tam sie działo :D Każdy z Dj'ow już praktycznie miał
jakąs bobmke:D skakali tam, spiewali, zajebisty kontak z pulicznościa :)

Także podsumowujac całość było warto tyle jecha, wqrwiać sie itp. dla takiej imprezy ! To co i tak opisałam to jest nic w porowaniu co tam sie działo:)
Za rok napewno sie znowu tam zjawie bo naprawde WARTO ! :) POLECAM :D :D:D
Ostatnio zmieniony przez AgaciA 14-09-2009, 14:39, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Gife 
F B I

Informacje
Do³±czy³: 21 Wrz 2008
Piwa: 521
Sk±d: PoznaÅ„

Wys³any: 14-09-2009, 15:32    #162

netya napisa³/a:
krakoff bez spodni latl?XD
miał 3 pary i jedną zostawił w aucie..

MotyleeeQ 
Only 4 V.I.P

Informacje
Do³±czy³a: 04 Lip 2007
Piwa: 55
Sk±d: MysÅ‚owice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 14-09-2009, 15:40    #163

Gife napisa³/a:
miał 3 pary i jedną zostawił w aucie..

łoo to niezła oooorgia musiała być w tym busiki :lol-sweat: hehe żartuje of course :shy: ;P

krakoff 
=>!CrAcKoFf!<=

Informacje
Do³±czy³: 02 Lip 2007
Piwa: 31
Sk±d: Rotterdam

Wys³any: 14-09-2009, 16:02    #164

i to moje kochane dresiki =(=(=( buuuuuuuuu
ale po takieeeeeeeeeeej bibie to jestem w stanie to zniesc nawet =P ale co i jak dokladniej to pozniej napisze =P
a tak w wielkim skrocie to za rok zawitam tam napewno po raz 3 =)

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Do³±czy³a: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Sk±d: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 14-09-2009, 17:31    #165

no to jednak sie niemylilalm itp planujac ten event do odwiedzenia bo no dla kazdego ucha cos milego i wybor w h*** no i organizacja super :D takze na przyszle lata sie pomysli bo warto :d ( gdyby nie jeb*** studia to juz moglobyc wczesniej ;/ )

dzieki za dokladna relacje:)

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Do³±czy³: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 14-09-2009, 20:32    #166

Ja czekam na krakoffa relacyje wieksza i POROWNAWCZA.. ;>

eni 

Informacje
Do³±czy³a: 14 Wrz 2008
Piwa: 8
Sk±d: sandomierz/kraków

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 14-09-2009, 20:39    #167

noo nie wiem czy sie doczekamy bo szanowny kolega pewnie szuka po sklepach takich samych dresikow co zgubil :P

btw. ja tez juz sie nie moge doczekac ;D

krakoff 
=>!CrAcKoFf!<=

Informacje
Do³±czy³: 02 Lip 2007
Piwa: 31
Sk±d: Rotterdam

Wys³any: 14-09-2009, 23:21    #168

dobra pora cos sklecic =)
po pierwsze - nowe dresiki juz mam =P i wielkie pozdro dla chlopakow z poznania za zostawienie moich spodni w krzakach zamiast wziecie ze soba =]
no ale co do imprezy juz:
standardowo jak to na zagranicznych eventach wejscie szybkie, sprawne, obsluga kulturalna, mapka z timetablem do reki no i jestesmy.. pomimo wymeczenia podroza jak uslyszalo sie piekny basik z glownej sceny open air od razu wrocily checi na impreze =) takze standardowo na poczatek przeszlismy sie obczaic caly teren, do sklepikow z gadzetami roznymi, zakupic tokeny (bylo kilka automatow takze zero kolejek), szybkie piwko no i zaczelismy odwiedzac rozne sceny.. w kazdym hangarze naprawde zajebiste naglosnienie, czysty dzwiek i bass no i do tego naprawde fajne sety propheta, scope dj'a, brennana, luny (najlepszy wg mnie) i partyraisera takze czas do polnocy zlecial bardzo szybko =) w wiekszosci hangarow miejsca bylo w sam raz zeby luzniej sobie potanczyc, jedynie scena hc zayeeeeeeebana niesamowicie =/ co do setow jeszcze to jedyny zyebany to headhunterz z gostosa.. zmula straszna, naszczescie jakos w tym dniu wybitnie dobrze bawilo mi sie do hs'u wiec i na ich secie nie stalem.. po polnocy planowalem juz tylko scene z hc ale ze jakos tego dnia cos ciezko mi sie bylo wczuc w hc wiec udalismy sie z primqa na open air na deepackow (rowniez zajebisty secik) i tatanke, choc tu juz niestety zabraklo sil w nogach =/ takze i na neophyte records all star jedynie postalem, popatrzylem i posluchalem (poziom seta taki jak sie mozna bylo spodziewac =])
ogolnie wszystkim polecam wybrac sie na ta impreze, bylem 2 raz i za rok napewno tam zawitam ponownie! surowy klimat hangarow + roznorodnosc muzyki + duzy teren imprezy + najlepsza organizacja calej imprezy jaka widzialem, nawet w porownaniu z innymi eventami zagranicznymi powoduje ze to poki co dla mnie najlepszy event =) co do tej organizacji:
- około 10 barów - czyli podchodzisz i od razu dostajesz to co chcesz, nei ma mowy o kolejce
- dla tych co lubia cos zjesc w trakcie imprezy - rowniez kilka stoisk z rozna szama - fast foody, owoce itp
- kilka sklepikow z roznymi gadzetami
- bardzo duzo lawek i miejsc zeby siasc i odpoczac - takze rowniez nie ma mozliwosci zeby nie bylo gdzie przysiasc na piwko
- kibelki tez w kilku miejscach, takze przynajmniej w meskich nie trzeba bylo czekac ani chwili
- woda zdatna do picia w kranach za darmo
Ludzie mega pozytywnie nastawieni, ma sie wrazenie ze w sumie kazdego sie tam zna, caly czas ktos podchodzi, zagaduje, czy bawi sie na parkiecie
takzee..
see you next year =)
Ostatnio zmieniony przez krakoff 14-09-2009, 23:23, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

RomeY 

Informacje
Do³±czy³: 20 Sty 2009
Piwa: 1
Sk±d: 3city

Wys³any: 14-09-2009, 23:52    #169

Polecam filmiki tego Pana, bardzo dobra jakość:
http://www.youtube.com/vi...412A89668D75C00

Sama impreza rewelacja, po prostu Q-Dance!

Celcia 
Hardcore <3

Informacje
Do³±czy³a: 18 Lut 2008
Piwa: 2
Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska

Wys³any: 15-09-2009, 01:54    #170

heh... no to widze same plusy ;)
chyba sie w przyszłym roku tez wybiore :)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 8818
Odpowiedzi: 174
Odwiedzin z google: 2609
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: