Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 09, 09, 12, de, qbase

Przesunity przez: Thao
13-09-2009, 20:42
Q-Base DE 12.09.09
Autor Wiadomo
Gife 
F B I

Informacje
Doczy: 21 Wrz 2008
Piwa: 521
Skd: Poznań

Wysany: 13-09-2009, 19:39    #151

Tak myślałem, że Resq nie dojechał..wszystkich dookoła spotkać można było z electrownią wyłącznie poza Wami O_O ale jaja..

sama impreza :sweet: cudo...pogoda dopisała i tylko na ostatnich 30 min lekko popadało :lol-sweat:
Mnie interesowały 4 sceny, ale jak życie pokazało 2 rządziły a na tamte 2 poszedłem na chwilę, ale widziałem, co chciałem, przeżyłem, co chciałem i usłyszałem :sweet:
Szafki dostępne całą noc :) 11 ojro za duża i małą więc weszło wszystko wraz z pamiątkami i ciuchami..
Rozmieszczenie scen uzależnione od hangarów, ale dżwięk z okolic przyjmowała tylko główna..
Muzycznie spodziewałem się wysokiego poziomu, ale mainstream jak zwykle oklepany więc szybko znikałem stamtąd :lol: set imprezy to oczywiście Stormtrooper :sweet:
kible były z kranami i wodą zdatną do picia, co niektórzy wykorzystywali do uzupełniania butelek :D jedzenia full było..4 tokeny - 10 ojro..

ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Doczy: 11 Cze 2008
Piwa: 634
Skd: Myślenice

$ wspomagacz (Ilo: 4)

Wysany: 13-09-2009, 20:39    #152

no ciezko samemu leciec jak sie go mialo w mieszkaniu ... mialem go zostawic zmaknietego na 2 dni ?

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore

eni 

Informacje
Doczya: 14 Wrz 2008
Piwa: 8
Skd: sandomierz/kraków

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 13-09-2009, 20:41    #153

czyli jestescie w dupe z kasa ;/ no i sama impreza ... nie zazdroszcze :)

Grzybek 

Informacje
Doczy: 06 Lip 2009
Piwa: 833
Skd: ---

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 13-09-2009, 20:46    #154

ResQ napisa/a:
no ciezko samemu leciec jak sie go mialo w mieszkaniu ... mialem go zostawic zmaknietego na 2 dni ?

Heh, no to niezle... wisi ci niezłą przysługe :D

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Doczy: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Skd: Zabrze

Wysany: 13-09-2009, 20:53    #155

ResQ napisa/a:

Ja bym zostawil obojetnie gdzie jak by mnie tak kolega URZADZIL... Tzn nie wglebiam sie tam dokladnie w sprawe bo nie wiem co i jak ale jak bylo wiadome ze jedziecie i ktos zawala to sam z siebie nie powinien jesli ejst mozliwosc pieprzyc sprawy tez innej osobie....

Dobra Dawajcie WIeKSZE DOKLADNIEJSZE RELACJE !! ;>

hasder 
HARDCORE TO THE BONE

Informacje
Doczy: 10 Sty 2009
Piwa: 105
Skd: Ruda Ślůnsko

$ wspomagacz (Ilo: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 13-09-2009, 20:59    #156

Frog, +1000 co innego jakby Resq miał zafundowany wyjazd, ale w przypadku gdybym sam za coś tyle kasy wybulił to też bym jechał, ewentualnie klucze bym zostawił i niech siedzi te 2 dni jak mu sie podoba...

Gife 
F B I

Informacje
Doczy: 21 Wrz 2008
Piwa: 521
Skd: Poznań

Wysany: 13-09-2009, 21:11    #157

Frog napisa/a:
Dobra Dawajcie WIeKSZE DOKLADNIEJSZE RELACJE !
jutro..
Karkoff zostawił spodnie z wrażenia, 3 kobity pewnie wydymane podróżą i mężczyznami, którzy je otoczyli w aucie :lol-above: a teraz pilnują Kraka xD

http://www.youtube.com/watch?v=XTbB-cZ6ELc w prawym narożniku widać PL ekipę...
Ostatnio zmieniony przez Gife 13-09-2009, 21:12, w caoci zmieniany 1 raz  

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Doczya: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Skd: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 13-09-2009, 22:05    #158

Frog napisa/a:
Ja bym zostawil obojetnie gdzie jak by mnie tak kolega URZADZIL... Tzn nie wglebiam sie tam dokladnie w sprawe bo nie wiem co i jak ale jak bylo wiadome ze jedziecie i ktos zawala to sam z siebie nie powinien jesli ejst mozliwosc pieprzyc sprawy tez innej osobie....

+1 . ja bym niewiem co zrobila ;/.wogole niepowazne to jest. 0 odpowiedzialnosci, myslenia i dojrzalosci takze no comment . ale olal.

Gife no to pieknie:D wazne ze te szafki itp bylo wszystko ok. a co do nuty to wiaodmo ze dla kazdego cos milego:D to krakoff bez spodni latl?XD

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

HcAgi 
<3 FReNCHCorE

Informacje
Doczya: 02 Gru 2007
Piwa: 6
Skd: R-Śl / Schiedam

Wysany: 14-09-2009, 09:19    #159

tyle co do pracy własnie przyszlam, więc jak tylko troche się ogarnę myslami i w ogole we wszystkim to coś tu więcej napisze.. ogolnie moge powiedzieć, że nigdy wczesniej nie byłam na tak ZAJEBISTEJ imprezie ! hheehhe

primeczq 

Informacje
Doczya: 31 Gru 2007
Piwa: 86
Skd: Ruda Śląska

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 14-09-2009, 12:00    #160

a wiec, najwyższa pora na jakąs recenzje, takze .. IMPREZA BYŁA POPROSTU PIEKNA ! xD
ale pokolei :P

zaczynając od podróży, do Poznania cugiem poprostu masakra, siedzielismy jak sardynki na korytarzu, nie dalo sie zdrzemnac na chwile, ani napic, jeszcze co chwile ktos z przedzialow do wc chcial isc, chociaz dobrze widzieli ze nie ma jak przejsc, ale coz ...
połamani, zmeczeni jakos dojechalismy do Poznania :)
busik na wielki plus, zdecydowanie wiecej bylo w nim miejsca niz na MOH-a jak jechalismy :)
podroz do bardzo smieszna, w sumie dosc szybka mi zleciala, jedynie te Niemcy sie ciagly, ciagly i konca nie bylo widac ;/ hehe
no i w koncu dojechalismy, oczywiscie bylo male wkur***nie, bo najpierw mielismy jechac na stacje sie ogarnac, to kierowca sobie od razu na lotnisko juz pojechal, i trzeba bylo sie go prosic zeby zawrocil, no ale coz ...
na parkingu spotkalismy reszte PL ekipy, szybkie przywitania sie, napicie sie jeszcze i ruszylismy do wejscia, gdzie dostalismy mapke i TT xD
jesli chodzi o trzepanie to jakos wielkiego nie bylo, wyciagniecie wszystkiego z kieszeni, pozniej koles dosc szybko i bardzo niedokladnie sprawdzil nas i weszlismy xD
Pierwsze wrazenie, OMG, chodz bylam zmeczona nieziemsko to jak tylko uslyszalam muzyke, zobaczylam ludzi od razu sie wczulam haha xD
najpierw do szafek, pozniej na zakupy, byly dwa osobne stoiska, jedno z Q-dance drugie cale z gadzetami z HC , ceny praktycznie takie same, czyli bluzka w granicach 20 euro, bluza 35-40, 2 frotki za 5 euro, łancuszki za 8 bodajze :P

Jesli chodzi o sety, to :

zaczelismy od :

Scope - milo bylo go uslyszec, tym bardziej ze nigdy nie mialam okazji a zawsze chcialam :) jego set byl bardzo przyjemny, i odpowiednio na nim wczulam sie w klimat imprezy

Brennan Heart - jesli chodzi o HS, to wlasnie na ten set czekalam i oczywiscie suie nie rozczarowalam :)

A-lusion - bylismy tylko chwile na poczatku, takze niewiele moge sie wypowiedziec

Luna - o tak, zagral poprostu pieknego seta, praktycznie wszystkie nutki ktore ubostwiam xD jeszcze obok nas bawil sie jeden gabber, koles byl tak pozytywnie zakrecony ze ja pikole xD

Prophet -w sumie jego set nie zrobl na mnie wiekszego wrazenia, coz kwestia gustu

Headhunterz/Gostosa - o tak, tak ! w koncu zobaczylam go i uslyszalam ahhh xD jesli chodzi o Gostose, to mamy kolejna LARe Croft, wygladala poprostu pieknie xD jesli chodzi o strone muzyczna, to zagrali przyjemnego seta xD

Partyraiser - poprostu nie mam słow xD

Noise Suppressor - w hangarze taki byl scisk i tłok, ze musielismy stac przed, ( w sumie sie nie dziwie, bo set byl poprostu miazdacy) gdzie bylo mi tak zimno, ze nawet nie mam sił sie bawic, zamarzły mi nogi, wiec tylko tak troche sie poruszalam zeby nie zamaraznac na calego hehe ;/ xD

po tym secie byla mała pauzam chwila na odpoczynek i w ogole, tak mnie zmuliło ze ja pikole hahaha xD nie wiedziac czemu nie mialam juz ochoty na HC, jakos nie czulam go tej nocy, dlatego razem z Krakoffem udalismy sie na głowna ...

Deepack - to byl dobry wybor zeby udac sie na nich, bo oczywiscie nie zawiodli, od razu zaczelam sie bawic, przez co zrobilo mi sie w moment cieplej i od razu odzyskalam checi do dalszej zabawy

Tatanka - z racji ze juz bylismy na głownej zostalismy rowniez na jego secie, i rowniez jak dla mnie zagrał dobrze

Mad Dog - no i powrot na HC ! w monet odzyskalam wene do zabawy na HC, xD

Neophyte Records Allstars - i to byl dla mnie set imprezy xD

Pogoda nam dopisala, bylo naprawde bardzo cieplo, dopiero w nocy odczuwalne bylo zimno, ale to tylko podczas odpoczynku xD
Zaluje tylko ze nie udalam sie na industrial, ale jakos z wrazenia i z tego wszystkiego wylecialo mi to z glowy lol xD

Jesli chodzi o ludzi, to spotkalam tylko 2 wredne laski, jedna gabberka patrzala sie na mnie jakby zaraz miala mi wyje**c, xD
reszta towarzystwa bardzo milo i przyjazna ;]

powrot do Poznania, jak to pozniej w cugu powiedziala Agacia, sa ludzie i parapety ;/ xD
z Poznania do Wrocka, godzinke czekania na pociag i do Katos ;]

Podsumujac bardzo mi sie podobalo, i juz teraz moge powiedziec ze za rok napewno jade z nowu xD

sorki jesli moj post jest troche bezsensu itd, ale niwdawno wstalam i w ogole, jesli o czyms zapomnialam to pewnie pozniej dopiesze xD
Ostatnio zmieniony przez primeczq 14-09-2009, 12:26, w caoci zmieniany 1 raz  

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 8821
Odpowiedzi: 174
Odwiedzin z google: 2609
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: