1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
no kufa, można było wygrać nuo5! dubstepowy live act wymiótł, wywiad z Angelo Mike też był spoko - oby więcej takich workshopów, cały dzień zajebistych wrażeń : ) no i w fajnym klubie, polecam Krakowską 180!
_________________ Ironia - sposób wypowiadania się oparty na niezgodności, często przeciwieństwie dosłownego i ukrytego sensu wypowiedzi. Łączy się ją z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.
Ja gram mpd + traktor i bardzo sobie chwalę, mogę zawsze skonfigurować sobie fadery i knoby jak w mix, a pady powiedzmy ze play, cue czy inne... Oczywiście nie gra się tak samo jak z cdplayerów ale mozna sie przyzwyczaic, efekty i wszystkie funkcje mam na jednym kontrolerze i wydaje mi się to po prostu wygodniejsze niż cd + mix + cd i jeszcze efektor powiedzmy jakiś.
Fajne to,bo kolorowe guziczki!!! A tak na poważnie-Chała. Ja tam lubie mieć słuchafony na uszach,wlasnie jog EQ,wszystko przejrzyste i jasne. A tu podejdzie i nawet sobie 8latek z tym poradzi
jasne, te rozwiazania sprawdza sie w Techno, house i innych "malo skomplikowanych" stylach... ale ciezko mi to widziec w HS/HC gdzie jednak wszystko jest o wiele bardziej dynamiczne. No chyba ze mowiomy o jako takim Live Act-ie gdzie mozna miec kilka sampli i gotowych "suchych" podstawowych kawalkow i sie bawic pod to dzwiekami... ale tak mixowac i kombinowac z kilkoma kawalkami w secie HS lub HC - to tylko zepsuje cala frajde z zajebistych kawalkow
w hardstajlu może faktycznie by się nie sprawdziło, ale w hardcore? myślę że byłoby dobre ; ) inaczej by to wyglądało, ale egzamin nadal by zdawało ; )
_________________ Ironia - sposób wypowiadania się oparty na niezgodności, często przeciwieństwie dosłownego i ukrytego sensu wypowiedzi. Łączy się ją z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.